KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HYVÄN OLON AITTA 


Kauneusala on alati muuttuvaa ja tuo mukanaan jatkuvasti uusia keinoja ihon nuorekkuuden ylläpitämiseen. Tällä hetkellä kuhistaan etenkin yhdestä laitehoidosta: HIFU. 

HIFUa kuvaillaan kovin sanoin tehokkaimmaksi anti-age-hoidoksi koskaan ja todelliseksi tuloksentekijäksi, kun kasvoille halutaan kiinteytystä ja kohotusta ilman kirurgin veistä. Kaiken lisäksi hoito ei vaadi lainkaan toipumisaikaa ja tuo parhaillaan tuloksia heti. Mutta onko HIFU todella kivuton? Tehoaako se todella esimerkiksi leuanalusiholle tai kaksoisleukaan ja tuoko se tuloksia heti? Entä millaisia tuloksia saa HIFU-sarjahoidolla?

Päätin ottaa selvää ja testata kulttimaineeseen nousseen HIFUn Hyvän Olon Aitassa.


HIFU - mikä se on ja miten se toimii?


HIFU on ultraäänienergiaan perustuva laitehoito (High-Intensity Focused Ultrasound), jota voidaan hyödyntää niin kasvoille kuin vartalolle. Laite on erityisen tehokas siksi, että kohdistetulla ultraäänellä voidaan käsitellä hyvinkin täsmällisesti haluttua kohtaa ja päästä jopa 4,5mm syvyyteen, jonne normaalisti yltää ainoastaan kirurgin veitsi. Ultraäänen avulla pystytään aktivoimaan kollageenin tuotantoa jopa ihonalaisessa SMAS-kudoksessa, minkä vuoksi HIFU-hoito on noussut erityisen suureen suosioon veitsettömänä kasvojenkohotuksena.





Kenelle HIFU sopii ja mihin se tehoaa? 


On selvää, etteivät tehokkaimmat laitehoidot ole parikymppisille, joiden ihossa on kiinteyttä omasta takaa eikä juonteita juurikaan ole. Jo pelkästään kuvaus "veitsettömästä kasvojenkohotuksesta" välittää selkeän viestin siitä, että hoitoa suositellaan iholle, jossa näkyy jo ikääntymisen merkkejä. Tällöin tuloksetkin ovat paremmat, kun on jokin tietty ongelma-alue, mitä lähteä hoitamaan. 


HIFU-hoitoa voi kokeilla esimerkiksi

 • kaksoisleuan pienentämiseen 
 • kulmien kohotukseen
 • suupielen juonteisiin
 • otsaryppyjen madaltamiseen
 • yläluomen kohottamiseen
 • kaulan alueen kiinteyttämiseen
 • roikkuvien poskien kohottamiseen
 • leukalinjan kiinteyttämiseen


Parhaat tulokset on saatu 40-60-vuotiaille, mutta myös 65+ sekä 30+ asiakkaat ovat saaneet hyviä tuloksia. Hoidon voi ottaa myös paikallisesti esimerkiksi vain leukalinjaan ja kaulaan tai vaikkapa otsaan ja silmänympärysalueelle. Koko kasvoja ei siis tarvitse käsitellä, jos kokee, että kiinteytyksen ja kohotuksen haluaa keskittää tietylle alueelle. 

Yleisesti ottaen HIFU on loistovalinta silloin, jos ei ole valmis kirurgisiin toimenpiteisiin, mutta kaipaa kasvoille kiinteytystä ja kohotusta tai haluaa häivyttää ryppyjä ja juonteita tietyillä alueilla.

Katso Hyvän Olon Aitan hinnasto HIFU-hoidolle täältä.


Hyvän Olon Aitasta löytää laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa - myös heidän itse valmistamiaan hunaja-tuotteita.



Hyvän Olon Aitta tekee Hämeenlinnassa HIFU-hoitoja vuosien kokemuksella 


Kuulin HIFUsta ensi kertaa viime syksynä. Tuolloin hoito alkoi olla enemmän otsikoissa Suomessa, vaikka se on ollut jo pidempään suosittu muualla Euroopassa ja Jenkeissä. Yhä useampi suomalainen näytti testaavan hoitoa ja saavan näkyviä tuloksia jo yhdellä kerralla, joten kiinnostus hoitoa kohtaan kasvoi jo työnikin puolesta, jossa pyrin tuomaan esille kauneusmaailman uusimpia tehokeinoja ihon nuorekkuuden ylläpitämiseen - mahdollisimman luonnollisesti. 

Oli kyseessä sitten hyvät geenit, ahkera ihonhoito tai puhdas onni, olen 35+ ikäisenä toistaiseksi säästynyt suuremmilta rypyiltä. Silmänympärysalueelle on alkanut tulla pieniä juonteita, mutta esimerkiksi otsa edelleen lähes rypytön. Minulta on udeltu botoxista jo alle kolmekymppisenä poikkeuksellisen sileän otsan osalta, mutta edelleen totean, etten tähän ikään mennessä ole turvautunut botoxiin tai täyteaineisiin. Tulevaisuudesta ei tiedä kukaan. 


HIFU-hoitoon voi yhdistää myös RF-Meso-laitehoidon, joka minullekin tehtiin viimeisellä sarjahoitokerralla (kuvassa vasemmalla).




On kuitenkin yksi alue, josta olen kokenut kasvoissani jo pidempään erityistä ahdistusta, inhoa ja jopa häpeää: leuanalus. Vaikka olen suuren osan iästäni ollut hoikka, on leuan alle päässyt kertymään jotain sellaista, mistä haluaisin epätoivoisesti eroon. Otimmekin Hyvän Olon Aitassa ensisijaiseksi tavoitteeksi juuri leukalinjan kiinteyttämisen, vaikka HIFU tehtiin koko kasvoille.


Valitse HIFU-hoito kokeneessa hoitolassa, jossa hoito toteutetaan turvallisesti ja ammattitaidolla 


Kuten yleensäkin kauneusalalla, on myös HIFU-hoidoilla monenlaista tekijää ja paikkoja riittää. Vaativien laitehoitojen suhteen kannattaa kuitenkin olla erityisen tarkka siitä, kenen käsiin kasvonsa luottaa. 

Minulle oli tärkeää valita paikka, jossa voisin turvallisin mielin kokeilla hoitoa. Sen vuoksi päädyin Hyvän Olon Aittaan, joka on erikoistunut kasvojen vaativiin laitehoitoihin. Hyvän Olon Aitan omistajalla ja yrittäjällä Sky Erikoiskosmetologi Anu Taluksella on vuosien kokemus HIFU-hoidoista. Hoitolan tiivis yhteistyö Suomen johtavan hoitolatukun kanssa tuo myös turvaa siitä, että käytössä olevat laitteet ovat turvallisia. 




Iittala Village - kotimaan matkailua yhdistettynä HIFU-hoitoon


Hyvän Olon Aitta sijaitsee Hämeenlinnan Iittalassa, joka tunnetaan käsityön, muotoilun ja taiteen kylänä. Pelkästään tämän vuoksi Iittalassa vierailee vuosittain yli 100 000 kävijää niin Suomesta kuin ulkomailta. 

Nyt Iittalan Lasikeskukseen ja Iittala Villageen voi suunnata myös HIFU kasvojenkohotuksen vuoksi ja yhdistää reissuun taidetta ja muotoilua - tai toisinpäin. Hyvän Olon Aitta sijaitsee nimittäin keskeisellä paikalla Iittala Villagessa ja esimerkiksi Iittalan Lasikeskukseen kävelee 2 minuutissa, sillä matkaa on vaivaiset 200 metriä. Pääkaupunkiseudulta Iittalaan kulkee kätevästi myös junalla ja asemalta kävelee helposti Iittala Villageen. Tampereelta matkaa on puolisen tuntia ja Hämeenlinnasta vain vartti.


Keltaisesta väristään tunnettu Hyvän Olon Aitan puutalorakennus on kuvanottohetkellä saamassa uuden raikkaan sinisen maalipinnan. 


Sattuuko HIFU ja kuinka usein HIFU-hoitoa suositellaan?


Veitsettömän kasvojenkohotuksen voisi mieltää kivuliaaksi. Etenkin, kun kohdistetulla ultraäänellä päästään syvälle ihokerroksiin ja saadaan näkyviä tuloksia. HIFU-hoito ei kuitenkaan tehokkuudestaan huolimatta satu eikä sen kuulu sattua, jos hoitolalla on käytössä turvallinen ja tehokas laite. 

Hyvän Olon Aitassa HIFU-hoito tehdään täysin asiakasta kuunnellen ja tasoja säädetään sen mukaan. Itse en kokenut hoitoa missään vaiheessa kivuliaaksi. Oli hetkiä, joina en tuntenut juuri mitään, ja hetkiä, joina tunsin pientä pistelyä. Hoidon jälkeen kasvot eivät juurikaan edes punoita, joten senkään puolesta ei tarvitse olla huolissaan. Lisäksi samalle päivälle tai illalle voi hyvin sopia menoa, sillä hoito ei tosiaan vaadi minkäänlaista toipumisaikaa, vaan sen voi ottaa vaikka lounastauolle. 

Mitä tulee tuloksiin, ihon uudistumisella on oma syklinsä. Tästä syystä HIFU-hoidon parhaat tulokset näkee vasta muutamien kuukausien kuluttua hoidosta, vaikka moni huomaakin ihossa eroa välittömästi hoidon jälkeen. Tämä on yksilöllistä ja riippuu paljon siitä, mikä on alkutilanne ja kuinka laskeutuneet tai löystyneet kasvonpiirteet ovat jo hoidon aloitushetkellä. 





Miksi satsata HIFU-sarjahoitoon?


Vaikka moni saa jo yhdellä HIFU-hoidolla näkyviä tuloksia, minun tapauksessa parhaat ja näkyvimmät tulokset kasvoilla saatiin kolmannen sarjahoitokerran jälkeen. Silloin huomasin kaikkein selkeimmin leukalinjaan lisääntyneen skarppiuden ja sen, että poskipäät tulevat paremmin esille. Peilikuva sai taas pitkästä aikaa hymyilemään ja kasvot tuntuvat enemmän "omilta". 

Kolme sarjahoitokertaa sai vakuuttuneeksi siitä, että HIFU todella toimii, enkä olisi voinut valita paikkaa paremmin! Hyvän Olon Aitassa tunsin alusta asti olevani parhaissa käsissä ja pystyin luottamaan sekä Anuun että laitteen turvallisuuteen. Toimenpide oli kivuton ja tulokset puhuvat puolestaan. Aion ehdottomasti hakeutua HIFU-hoitoon jatkossakin, kun iho kaipaa kiinteytystä, uudistusta ja kohotusta!






Suosittelen siis lämmöllä juuri Hyvän Olon Aittaa, joka tarjoaa HIFU-hoitojen suhteen myös erittäin kilpailukykyiset hinnat. Hyvän Olon Aitassa olet kaikin puolin hyvissä käsissä!














6 kommenttia:

 1. Yrittäjä voisi saada oikeaa mainosta, jos valitsisi hoidon kohteeksi henkilön, jolle hoito mahdollisesti oikeasti voisi tuoda apua. Nuori ihminen ei ole uskottava tässä asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän Olon Aitan sivuilta löytyy runsaasti kokemuksia ennen- ja jälkeen -kuvien kera eri ikäisistä asiakkaista, joilla on erilaiset ongelmakohdat ihossaan. Tämä yhteistyö toteutettiin juuri siksi, jotta voitaisiin todeta myös se, että 35+ ikäisellekin voidaan saada HIFU-hoidolla erinomaisia tuloksia :)

   Helpommallahan yrittäjä olisi tietenkin päässyt, jos olisi valinnut yhteistyöhön henkilön, jolla on runsaasti ryppyjä ja kasvojen iho täysin valahtanut. Erikoiskosmetologina Anu kuitenkin pitää haasteista eikä halunnut mennä sieltä, missä ns. aita on matalin :)

   Poista
 2. Missä kosmetologin hanskat? Ja sormukset sormissa? Aika epähygienistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suojahanskat ovat päällä hoitotilanteessa - ei huolta siitä :) HIFU-kuvat on otettu ennen itse hoitoa ja laite ei ole tuossa tilanteessa päällä, jotta itse hoitotilanteessa voidaan sitten keskittyä hoitoon.

   Poista
 3. Hei! jutusta ei selvinnyt millaisella hifu-laitteella hoidot sinulle tehtiin?

  VastaaPoista
 4. Hei! Jutusta ei selviä millaisella hifulla hoidot sinulle tehtiin?

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!