KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - MYSENSE BY FLAMINGO SPA 


Jokaisella meistä on niitä päiviä, kun tunnemme olevamme täydessä kukoistuksessa. Hymy on herkässä, sydän pursuaa onnellisuutta ja energiaa on ehtymättömyyteen asti. Olo on suorastaan euforinen ja vain taivas on rajana sille, mitä valovoimaisuutensa myötä voi saavuttaa.

Todelliseen elämään kuuluu seesteisen someverhon takaa kuitenkin myös ne hetket, kun huonosti nukutun yön jälkeen herää nuutuneena ja peili näyttää lisänneen aidon elämän filtterin myötä kasvoille +10 vuotta. Armollisuus itsessä hyväksyy todellisuuden, mutta se ei poista sisimmän kaipuuta hemmotteluun, hehkuun ja hyvään oloon, mitä meistä jokainen kaipaa joskus.


Kukoistus lähtee arvostuksesta itseään kohtaan 

Omaan hyvinvointiin panostamisesta puhutaan paljon - välillä jopa kyllästymiseen asti. Käänsipä katseen minne tahansa, virtaa viereltä vinkkejä siihen, miten voi pitää itsestään entistä enemmän huolta ja kukoistaa kauniimmin. Jatkuva tykitys siitä, mitä kaikkea pitäisi tehdä itsensä hyväksi voidakseen paremmin tekee hyvinvoinnista sekavan sadoista paloista koostuvan sotkuisen palapelin, jonka kanssa tekee mieli luovuttaa jo alkumetreillä. En ala. 


Ennen ajattelin, että minulla on hyvä päivä silloin, kun olen nukkunut pitkät yöunet, saan vähintään sata asiaa aikaiseksi ja ruokapuolella ei tule sorruttua mielitekoihin. Mitään paikkaa ei kolota ja olo on muutenkin "täydellinen". Ah, tätä on todellinen hyvinvointi! 

Vaan eipä ole. Kukoistaa voi nimittäin vähemmästäkin. 

Neljääkymmentä kohti kulkiessa olen tajunnut, että se sadan palan sotkuinen palapeli on täysin turha. Todelliseen hyvinvointiin riittää nimittäin yksi ainoa pala: se, että arvostat itseäsiKun arvostat itseäsi, se vahvistaa automaattisesti omaa hyvinvointia 


Lauseena "arvosta itseäsi" voi kuulostaa naurettavan helpolta. Kyllähän minä nyt itseäni arvostan - miksi en arvostaisi? Todellinen arvostus itseä kohtaan huokuu kuitenkin teoista. Päivittäiset valinnat kertovat sen, miten paljon välität itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi. 

Aina kun asetat muut etusijalle ja jätät itsesi listan viimeiseksi, teet tietoisen valinnan. Viestität kehollesi ja mielelle, että kaikki muu tulee aina ensin. Pääasia, että muut pysyvät tyytyväisinä ja pyörät pyörivät. Itsestä ehtii pitää huolta sitten myöhemminkin, ei sen niin väliä. 

Totuus kuitenkin on, että niin keho kuin mieli tottuu. Se tottuu siihen, että valinnat tehdään niitä huomioimatta. Vuosien saatossa oma kukoistus karkaa yhä kauemmaksi ja kynnys itsensä huolenpitoon kasvaa. Pienenkin hetken ottaminen itselle tuntuu "väärältä" ja "itsekkäältä", kun on tottunut arvojärjestykseen, jossa itse on listan alimmaisena. 

On aika muuttaa järjestys.


MySense by Flamingo Spa tarjoaa hemmottelua ja hengähdyshetkiä arkeen


Itsensä arvostaminen lähtee pienistä teoista. Se voi olla puolen tunnin kävelylenkki, joogatunti tai lukutuokio hyvän kirjan parissa. Yhtä lailla se voi olla Netflixiä, vartin hengittelyhetki tai kasvohoito. Parasta on, jos hengähdyshetkiä voi ripotella sinne tänne ja elää arkea, jossa jokainen päivä sisältää edes yhden pienen oman hetken. Sellaisen, joka on varattu vain sinulle
Maaliskuussa Vantaalla avasi ovensa aivan uudenlainen kauneuden ja hyvinvoinnin keskus: MySense by Flamingo Spa. Kattava remontti sai aikaan todellisen hyvinvointikeitaan, jossa avautuu aivan uudenlainen maailma hemmottelua hakevalle. Kauneuspalveluiden lisäksi ylväät, kansainvälistä Day Spa -tasoa muistuttavat tilat pitävät sisällään muun muassa joogasalin, jossa kehon hyvinvointia tukevia tunteja on syvävenyttelyyn keskittyvästä yin joogasta rumpurentoutukseen. Parasta on, että kaikki tämä sijaitsee Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 


Kokemuksia MySense by Flamingo Span kasvohoidosta ja joogasta 


MySense by Flamingo Span sisäänkäynti sijaitsee aivan Flamingo Spa kylpylän vieressä. Harmonisista, korkeista tiloista löytyy useampi hoitohuone, joissa modernin skandinaavisen ja rauhoittavan tyylin viimeistelevät kotimaisen Woodion vastuulliset puukomposiitista valmistetut pesualtaat. Jo pelkästään wc-tilat ovat niin kauniit, että voisi kuvitella eksyneensä kalliimpaankin hoitolaan. 


MySense by Flamingo Spa tarjoaa jokaiselle jotakin. Jo pelkästään kasvohoidoissa huomioidaan erilaiset ihotyypit ja hoitoon voi huoletta varata ajan, vaikka iho olisi erityisen herkkä tai couperoottinen. Tuloksellinen ihonhoito on MySense by Flamingo Spalle sydämen asia ja ammattitaitoiset kosmetologit pitävät huolen siitä, että ihoa tulee hoidettua juuri niillä tuotteilla ja sillä lempeydellä, mitä iho sinä hetkenä kaipaa. 

Itse testasin kasvohoidoista Essen Probioottisen kasvohoidon, joka sisälsi ihonpuhdistuksen lisäksi kasvojen kuorimisen, naamion sekä kasvohieronnan. Hoito tarjosi mahdollisuuden sulkea silmät arjen vaatimuksilta ja sukeltaa hetkeksi toiseen maailmaan. Kuvittelin olevani lomalla etelässä, sillä uudistuneet MySense by Flamingo Span puitteet mukailivat mielikuviani täydellisesti. Todellisuudessa olin kuitenkin matkannut bussilla vartissa ostoskeskukseen upotettuun hyvinvointikeskukseen. Periaatteessa hengähdyshetki onnistuu siis vaikka shoppailun lomassa!

Joogaa Vantaalla - MySense by Flamingo Spa tarjoaa kattavasti joogatunteja


Erityisen iloinen olen MySense by Flamingo Span tarjoamista joogatunneista. Asun Vantaalla ja liekö sitten pohjanmaalaisten juurien, en oikein tunne intoa lähteä suurkaupungin sykkeeseen joogatunneille Helsingin keskustaan. Olenkin käynyt lyhyen junamatkan päässä Järvenpäässä lähistudion lopetettua toimintansa Vantaalla. MySense by Flamingo Spa sijaitsee kuitenkin entistä lähempänä, joten lähdin innolla testaamaan joogatarjontaa, jossa on monipuolisesti vaihtoehtoja maanantaista torstaille sekä lauantaisin. 

Yin jooga on ollut jo pitkään eräänlainen henkireikä minulle. Se tarjoaa juuri sitä tarvittavaa pysähtymistä ja omaa aikaa arkeen, jossa saan rauhoitettua ajatukseni. Syke laskee samalla kun keskityn hengittämiseen ja kehoa avaaviin venytyksiin, jotka tehdään lempeydellä kehoa kuunnellen.

MySense by Flamingo Span joogatila sisältää pukuhuoneen sekä sopivan kokoisen maanläheisen tilan, josta löytyy kaikki tarvittava tunneille. Et siis edes tarvitse omaa mattoa mukaasi, jos et välttämättä sellaista halua ottaa. Paikan päältä löytyy blokit, putkityynyt ja viltit, jotka ovat kaikki vieläpä laadukkaista materiaaleista. Testaamani Yin + Resto -tunti sisälsikin pidemmän restoratiivisen osuuden harjoituksen lopussa, jossa istahdimme putkityynyjen tukemana itse kokoamaamme "rantatuoliin" ja kietouduimme vilttiin pidemmäksi aikaa. Olo oli tunnin jälkeen raukea ja sopivan unelias stressin kaikottua tilan korkeiden kattojen kautta jonnekin yläilmoihin. 

Tykkäsin tunnista, sen ohjaajasta ja tunnilla soitetusta taustamusiikista, jossa aallot pauhasivat rauhoittavasti rantaan ja mielen oli helppo sukeltaa syvemmälle seesteisyyden syövereihin. Suo itsellesi hemmottelua ja hyvää oloa - tutustu MySense by Flamingo Span tarjontaan!


Uusi MySense by Flamingo Spa on uutena kauneus- ja hyvinvointikeskuksena varsin toivottu tulokas paitsi pääkaupunkilaisille, myös muualta matkaaville. Tulipa sitten shoppailemaan Flamingoon tai kylpemään Flamingo Spa kylpylään, on MySense by Flamingo Spahan helppo varata aika rentouttavaan hierontaan, uudistavaan kasvohoitoon tai meditatiiviselle joogatunnille muun ohessa.

MySense by Flamingo Spassa käynnin jälkeen on helppo kukoistaa! 


Tutustu MySense by Flamingo Span monipuolisiin palveluihin täällä!
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!