KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - DERMOSIL 


On asioita, joilta ei voi Pohjanmaalla varttuneena välttyä. Yksi niistä on Dermosil. Värikkään valikoiman välittämä innostus kulkeutui jo 90-luvun lopulla korviini useasti niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kautta, jotka olivat onnistuneet tekemään edullisia kosmetiikkalöytöjä arkeensa. Huhut herkälle iholle sopivista tuotteista vahvistuivat sairaaloissa ja terveyskeskuksissa työskentelevien kautta, jotka kahvitunneilla kokoontuivat Dermosil-lehtisten äärelle valitsemaan tuotteita koko perheen käyttöön. Dermosil oli Korsnäsin helmi.


Dermosil - ihoystävällistä kotimaista kosmetiikkaa herkän ihon ehdoilla


Kun tänä päivänä etsii kotimaista kosmetiikkaa, on sitä tarjolla niin sankaksi sumuksi saakka, että näkökyky kärsii vähemmästäkin. On vegaanikosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa ja ihan vain perinteistä kosmetiikkaa. Alkuperä aaltoilee maailman laidalta toiselle ja hintahaarukka heilahtelee ääripäästä toiseen. Laadusta joutuu yleensä pulittamaan pitkän pennin olematta siltikään varma tuotteen toimivuudesta. Mitä jos vaatimuksena olisikin vain edullista kosmetiikkaa mahdollisimman läheltä kuitenkaan laadusta tinkimättä? Voisiko listaan lisätä vielä hellävaraisuuden herkälle iholle ja hajusteallergikkojen huomioimisen?
Tuoksuyliherkkyys, hajusteallergia, herkkä iho - Dermosil huomioi tuotteillaan jokaisen 


Kun Dermosilin tarina alkoi vuonna 1983 Pohjanmaan rannikolta, Korsnäsistä, myytiin ensimmäistä vartalovoidetta alkuun vain sairaaloihin. Herkkä iho edellä kehitetty vartalovoide oli suunniteltu potilaskäyttöön, mutta osoittautui niin pidetyksi myös sairaalan henkilökunnan puolesta, että siitä alkoi tulvia tiedusteluita. Nykyään Original Ihonhoitovoide tunnetaan lähes kulttituotteena ja on edelleen yhtä pidetty kuin vuosikymmeniä sitten.

Dermosil on siitä harvinainen kotimainen brändi, että se suunnittelee ja valmistaa edelleen tuotteet herkkäihoisuus edellä. Valikoimassa huomioidaan myös tuoksuyliherkät ja hajusteallergikot, joille kehitetyn Sensitive-linjan tuotteilta löytyy Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Moni sarjan tuotteista on hajustamaton tai miedosti hajustettu ja hellävaraisen tehokas juuri herkälle iholle, oli kyseessä sitten aikuisen tai lapsen iho.

Dermosil-valikoimasta löytyy yli 400 tuotetta ihonhoitoon, meikkaamiseen, hiuksille ja kotiin 


Vaikka suurin osa Dermosil-tuotteista on joko miedosti hajustettuja tai täysin hajustamattomia, löytyy laajasta valikoimasta myös tuotteita, jotka kiinnittävät tuoksuista hurmaantuvan huomion.

Marjaisista tuoksuista mieltyvä voi kietoutua suihkussa miedosti hajustettuun Berry Boost-suihkugeeliin, joka on sekoitus kirpeitä punaisia marjoja häivähdyksellä hedelmäistä raikkautta. Puhtaan ihon voi viimeistellä nopeasti imeytyvällä Berry Boost-vartalovoiteella, joka kosteuttaa ihoa sheavoilla ja karbamidilla. Allantoiini tuo iholle sen tarvitsemaa rauhoitusta. Molemmat tuotteet ovat vieläpä kätevissä pumppupulloissa, jotka on valmistettu kierrätetystä muovista ja voidaan edelleen kierrättää. Dermosil huomioi siis myös ympäristöarvot ja on vähentänyt pullojen valmistuksessa käytetyn muovin määrää. Osassa etikettejä hyödynnetään myös ympäristöystävällistä, uusiutuvaa puupohjaista materiaalia.

Berry Boost-uutuudet voi ostaa edullisesti yksittäisinä tai ihastuttavana tuotesettinä, johon kuuluu myös tehokas ja pitkävaikutteinen Berry Boost Deo Roll-On.


Hanki pirskahtelevan raikkaat Berry Boost-tuotteet Dermosilin verkkokaupasta:Koodilla DERMOSIL saat tuotteista 15% lisäalennuksen 10.4.2023 saakka!

Pinkin pauloissa - Dermosil Vitamin E on kosteutta kaipaavan ihon valinta 


Kevään tullen pinkki piristää aivan uudella tapaa auringonsäteiden saattelemana. Myönnänkin, että verkkokaupassa vaaleanpunaiset Dermosil-tuotteet vangitsivat huomioni pitkäksi aikaa. Ne tuovat mieleen huvipuistoissa tai markkinoilla nautitut hattarapilvet, joista tulee hyvällä mielelle jo ajatuksissa. Kesä, tule jo!

Dermosil Vitamin E-tuotelinja puhuttelee paitsi pinkin ystäviä, myös kosteutta kaipaavaa ihoa. Joukosta löytää ihonhoitotuotteita puhdistuksesta naamioon sekä silmänympärysihon heleyttämiseen. Itseäni houkutti Vaaleanpunaiset unelmat -setti, joka lupaa silkinpehmeät ja kauniit kädet. Voidemaisen kuorintavoiteen avulla talvipakkasista korppuuntuneet käteni saivatkin minuutissa uuden ilmeen, kun karheus vaihtui sileyteen, jonka hempeän vaaleanpunaisessa tuubissa oleva Vitamin E -käsiseerumi viimeisteli. 


Näiden tuotteiden kohdalla on pakko antaa lisäpisteet myös miedoista hajusteista, joihin Dermosil panostaa. Vaikka aikoinaan nautin hyvin vahvoistakin tuoksuista, nykyään huomaan olevani jollain asteella tuoksuherkkä enkä esimerkiksi siedä vahvoja synteettisiä tuoksuja. Se saattaa johtua myös siitä, että olen jo vuosia suosinut suuressa määrin luonnonkosmetiikkaa, mikä on muokannut tuoksunenääni. Toki luonnonkosmetiikassakin on silti tuoksuja, jotka saattavat laukaista migreenin. 

Vitamin E -tuotelinjan käsien kuorintavoide sekä käsiseerumi on merkitty Dermosilin Hypoparfum -merkinnällä, mikä tarkoittaa, että tuotteessa on käytetty ihoystävällisiä hajusteita, jotka eivät sisällä mitään EU:n määrittelemistä 26:sta eniten allergiaa aiheuttavien hajusteiden aineosista. Vaikka tuoksussa yhdistyy ruusun, jasmiinin, kielon ja myskin sävyjä, ovat ne kuitenkin äärimmäisen mietoja ja pehmeitä tuoksuvivahteita, jotka eivät töki minulla migreeniherkkään kohtaan. En siis ihmettele, että Vitamin E on yksi suosituimmista Dermosil-tuotelinjoista


Nappaa Dermosil-uutuustuotteet käsienhoitoon täältä:Koodilla DERMOSIL saat tuotteista 15% lisäalennuksen 10.4.2023 saakka!

Dermosil Deodorantti ja sävyttävä silmänympärysvoide - uusia suosikkeja 


Dermosil on saavuttanut varsin pitävän maineen deodoranteillaan - kirjaimellisesti. Valtavan valikoiman tiedostaen saattaakin olettaa, että etsipä sitten tuoksullista tai tuoksutonta, antiperspiranttia tai perinteistä deodoranttia, Dermosil antaa vaihtoehtoja useampaan makuun.

Olen itse todella tarkka deodoranttien suhteen, enkä juurikaan anna mahdollisuutta uusille, kun löydän hyvän ja pitävän vaihtoehdon. Vuosien saatossa olen kuitenkin huomannut tietynlaisen syklin: johtuneeko se sitten naisen hormoneista, stressistä tai ikääntymisestä, tuntuu, että viiden vuoden välein luottodeodorantti alkaa pettää ja kaivata päivitystä uuteen. Niinpä valitsin Dermosil-deodorantteja testiin kaksin kappalein ja löysin kuin löysinkin uuden suosikin!

Classic Red Orange Deo Roll-On on Dermosil-deodoranttien best seller Vitamin E Deo Roll-Onin ohella. Deodoranttia kuvaillaan pitkävaikutteiseksi ja tehokkaaksi. Triple Technology -antiperspiranttien teho perustuu Dermosil-deodoranteissa kolmen aktiiviaineen vaikutukseen, joka tekee tuotteesta sekä hoitavan että tehokkaan. Antiperspirantit sisältävät lähes poikkeuksetta alumiinisuoloja, mutta Dermosilin valikoimasta löytää myös alumiinittomia deodorantteja, jos sellaista kaipailee. Minulla alumiinittomat deodorantit eivät pidä hikoilua kurissa, siksi suosin antiperspirantteja.

Mitä tulee mehukkaan appelsiiniselta tuoksuvaan Red Orange Deo Roll-Oniin, rakastuin sen tuoksuun välittömästi! Se on yhtä aikaa raikas, mutta hedelmäinen eikä missään nimessä liian päälle puskeva tai makea. Ihanan tuoksun lisäksi kolmivaikutteinen Triple Technology todella toimii ja pitää myös hikoilun aisoissa! Parasta on tuoksun ja tehon lisäksi kuitenkin hinta: aiemmasta luottodeostani pulitin parikymppiä, kun tämän hinta on lähes viisi kertaa vähemmän eli vain 3,70 euroa. Tämä jää siis todellakin käyttöön!

Käytä koodia DERMOSIL ja saat myös super edullisten deodoranttien hinnasta pois -15%

Kaikki Dermosil-deodorantit löydät täältä.

Uuden pitävän antiperspirantin lisäksi yllätyin todella positiivisesti Dermosil Tinted Eye Creamista. Sävyttävä silmänympärysvoide on itselleni täysin uudenlainen kokeilu, sillä toistaiseksi olen pysytellyt perinteisissä silmänympärysvoiteissa ja käyttänyt niiden parina peitevoidetta. Dermosil Tinted Eye Cream on kuitenkin kerännyt roppakaupalla kiitosta ja viiden tähden arvioita, joten en voinut olla testaamatta tuotetta. 

Sävyttävä silmänympärysvoide on koostumukseltaan erittäin kevyt, mutta yllättävän pigmenttinen. Kun levitän sen tummille silmänalusille, en voi olla yllättymättä voiteen peittävyysasteesta. Omat silmänaluseni eivät yleensä innostu kevyistä silmänympärysvoiteista, vaan vaativat peitevoiteen alle tarpeeksi tuhdin silmänympärysvoiteen, jotta silmänaluset eivät jää kuiviksi ja peitevoide korosta juonteita. Dermosil Tinted Eye Cream kuitenkin toimii eikä edes sisällä silikonia. Raaka-aineiden joukosta löytää muun muassa kosteuttavia kasviöljyjä, kuten auringonkukka- ja macadamiaöljyjä. Niitä täydentää magnesium, C-vitamiini sekä aloe. 

Hämmästyttävintä on jälleen hinta: meikin ja ihonhoidon yhdistävä Dermosil Sävyttävä silmänympärysvoide lohkeaa nimittäin järjettömän edullisesti 6,90 eurolla. Se on vegaaninen (kuten kaikki Dermosil-tuotteet) ja lisäksi sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuote on täysin hajustamaton ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Alennuskoodilla DERMOSIL saat myös tästä silmänympärysvoiteesta -15%.


Tutustu vegaanisiin Dermosil-tuotteisiin ja löydä suosikkisi!


Taipaleeni Dermosil-tuotteiden parissa on alkanut ensimmäisten tuotekokeilujen myötä varsin mukavasti. Olen aina ollut jokseenkin epäileväinen edullisten tuotteiden tehokkuutta kohtaan ja siksi on aina yhtä ilo löytää edullisempia tuotteita, jotka ovat oikeasti toimivia ja vieläpä kotimaisia. 

Kaikki Dermosil-tuotteet kehitetään Pohjanmaalla Korsnäsissä aina ideasta pakkausdesigniin asti. Korsnäsissä Dermosil-tehtaalla valmistetaan myös kaikki Dermosil-saippuatuotteet.

Mikäli siis etsit edullista kotimaista kosmetiikkaa, joka valmistetaan herkän ihon tarpeet edellä vastuullisuudesta ja laadusta tinkimättä, suosittelen sukeltamaan Dermosil-tuotevalikoiman pariin. Yli 400:n tuotteen valikoimasta löytää valtavasti hinta-laatusuhteeltaan hyviä vaihtoehtoja lasten, teinien ja aikuisten ihonhoitoon, jotka hellivät ihoa ilman eläinperäisiä raaka-aineita ja vahvoja tuoksuja. 

Käyttämällä alennuskoodia DERMOSIL, saat kaikista tuotteista -15% pääsiäismaanantaihin 10.4.2023 asti!
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!