KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HARMONIA LIFE 


Turvottaa, olo on nuutunut ja mieli on kehoa myöten väsynyt. Raikkaan ulkoilman sijaan valitsen jälleen kerran ylenpalttisen herkuttelun sohvalla, minkä jälkeen oloni on entistä tukkoisempi. Kääriydyn vilttiin tiukemmin ja tunnen harmitusta siitä, etten saanut taaskaan itseäni liikkeelle. 


D-Toxis - toimiva startti keveämpään kevääseen ja energisempään oloon


Pimeinä kuukausina on helppo jämähtää paikoilleen neljän seinän sisälle työpäivän päätteeksi. Kasvoja piiskaava räntäsade houkuttelee harvaa, kun vaihtoehtona on oman kodin lämpö ja muhkean viltin kanssa sohvalle sujahtaminen. Pimeys tutkitusti myös väsyttää, ja kun vireystila laskee, vaikuttaa se usein myös ruokahaluun. Tällekin on syynsä: pimeän aikaan serotoniinin määrä aivoissa on huomattavasti vähäisempi ja se saa etsimään nopeita keinoja nostaa mielialaa. Hiilihydraattipitoinen herkuttelu sohvalla on siis inhimillistä, sillä hiilihydraatit lisäävät serotoniinin tuotantoa, joka kohottaa mielialaa ja saa ahdistuksen kaikkoamaan.

Maaliskuussa auringonpaiste ja lämpömittarin lempeät lukemat havahduttivat siihen, että kevät tulee. Aloin käymään sisäisen sokerihiireni kanssa mielessä keskustelua siitä, että olisi tehtävä muutoksia arkeen, jotta talven tuoma tukkoisuus vaihtuisi kevään kukoistukseen olotilaa myöten. D-Toxis -kuuri tuntui apukeinona sopivimmalta, sillä se lupaa häätää turvotuksen ja turpeuden tuntemukset tukemalla kehon luonnollisia puhdistusprosesseja. Näin sieluni silmin uuden elinvoimaisen itseni, jollaisena halusin kulkea kohti kesää. 


7 päivän Detox-pikakuuri vai 20 päivän Detox-tehokuuri?


D-Toxis on kuin kehon kaipaama kevätsiivous. Se pistää kuona-aineet liikkeelle ilman päiväkausien paastoamista ja ruuasta kieltäytymistä. Se on lempeä lähtölaukaus kohti kevään kukoistusta ja tie kohti energisempää oloa ilman kikkakonsteja. Kaiken lisäksi tuotteet ovat vielä kasviperäisiä ja luomusertifioituja.


D-Toxis-tuoteperheeseen kuuluu kaksi erilaista vaihtoehtoa: 


  • D-Toxis Detox-pikakuuri - 7 päivän pikapolku puhtaampaan elämään, joka toimii oivallisena starttina kevennyskuurille antaen sopivan boostin alkuun
  • D-Toxis Detox-tehokuuri - tehokkaampia tuloksia tuova 20 päivän mittainen puhdistuskuuri

Molemmat kuurit maistuvat mukavan vadelmaisilta ja sekoitetaan vesilasillisen joukkoon aamuisin. 


Lähdin itse liikkeelle D-Toxis 7 päivän pikakuurilla. Halusin nähdä miten täysin "alkutekijöissään" oleva väsähtänyt, turvonnut ja tukkoinen keho reagoi starttivaiheessa, kun nautin tyhjään vatsaan aamuisin lasillisen vettä sekoitettuani siihen pikakuurin yhden annospullollisen.

Jo ensimmäisen parin päivän aikana huomasin, miten paljon D-Toxis pikakuuri laittoi vipinää ruuansulatukseen. Tuntui hyvältä huomata, miten nopeasti kuuri alkoi toimia. Vaikka D-Toxis-kuurien aikana suositellaan välttämään kehon kuonaantumista lisääviä aineita, kuten sokeria, alkoholia ja kahvia, en itse juurikaan tehnyt vielä alkuvaiheessa muutoksia ruokavalion tai liikkumisen suhteen. Kahvia en ole koskaan juonut, ja alkoholia käytän satunnaisesti, mutta sokerihimojen taltuttaminen tuntui alkuun sulalta mahdottomuudelta, kun illan herkuttelusessiosta oli tullut pinttynyt tapa pimeän talven aikana. 
Viikon pikakuurin tultua päätökseen, siirryin D-Toxis Tehokuuriin, joka osoittautui todelliseksi kimmokkeeksi jättää sokerin syöminen vähemmälle ja alkaa taas liikkua enemmän. Liekö osasyynä D-Toxis vadelma-hibiscus -juoman sisältämä vihreä tee (jota myös pikakuuri sisältää), sillä tunsin saavani aamuihin aivan uudenlaista boostia päivän aloittamiseen. Virkeyden lisääntymisen myötä kehossa heräsi taas kipinä liikkumiseen ja mieleni oli päättäväisempi sen suhteen, että halusin ravita kehoani terveellisemmillä vaihtoehdoilla päivittäisten sokeriherkkujen sijaan. Muutokset tapahtuivat D-Toxis Tehokuurin edesauttaman puhdistumisen myötä, kun aineenvaihdunta tehostui ja ruuansulatus vilkastui.


Mihin D-Toxis Detox-kuurin teho perustuu? 


Ilonaiheita D-Toxis -kuurien kohdalla on ollut paitsi kohtuullinen, jopa edukas hinta, mutta myös tuotteiden maku: Molemmat tuotteet oikeasti maistuvat hyvältä eikä juomaa tarvitse kulauttaa aamuisin hampaat irvessä alas. Jo se tekee itselleni tuotteesta tarttumisen arvoisen.

Parasta on kuitenkin se, että luomusertifioituja D-Toxis -tuotteita käyttäessä keho saa niiden kautta vain kasviperäisiä aineosia, joiden yhteisvaikutus auttaa tehostamaan kehon kuona-aineiden poistumista luonnollisesti. Molemmat tuotteet sisältävät esimerkiksi artisokkaa, joka tukee suoliston ja maksan terveyttä sekä toimii apuna painonhallinnassa. Koivu puolestaan tukee virtsateiden hyvinvointia ja auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Nämä vaikutukset huomasin jo kuurien alkuvaiheessa, sillä esimerkiksi 7 päivän pikakuurin sisältämä fenkoli edistää ruoansulatusta ja tuo helpotusta vatsan turvotukseen ja ilmavaivoihin. Kehon puhdistuminen lähtee siis jo pikakuurin avulla mukavasti liikkeelle.

D-Toxis Tehokuurissa kehon puhdistumista boostaamassa on koivun ja artisokan lisäksi voikukka, mesiangervo, takiainen sekä rakkolevästä saatava jodi, joka on hyväksi energia-aineenvaihdunnalle. Mesiangervo on myös erinomainen kasvi kehon puhdistuksen apuna, sillä se kirittää virtsanpoistoa yhtä lailla kuin voikukka, joka tunnetaan virtsatien hyvinvointia tukevista ominaisuuksistaan.

Ei liene myöskään yllätys, että kehon puhdistuskuurista on usein hyötyä myös ihon kunnolle. D-Toxis -kuurien vihreä tee virkistää väsähtänyttä olotilaa paitsi fyysisesti, tekee monella tapaa hyvää myös iholle. Myös D-Toxis Tehokuurin sisältämä takiainen tukee ihon hyvinvointia. Ihon elinvoimaisuuden kannaltakin on siis väliä, mitä suuhunsa pistää.Hanki puhdistuskuuri edullisesti Ruohonjuuresta - D-toxis-tuotteet tarjouksessa huhtikuun ajan


Jos sinäkin koet talven jälkeen olosi tukkoiseksi ja turvonneeksi tai haluat selkeän sysäyksen kohti elinvoimaisempaa oloa, suosittelen lämpimästi testaamaan ja toteamaan tuotteiden tehon. D-Toxis on helppo ja hyvänmakuinen apu, kun haluat heittää hyvästit nuupahtaneelle olotilalle ja kulkea kohti kesää keveämmin askelin!

D-Toxis Detox pikakuuri ja Detox Tehokuuri ovat Ruohonjuuren myymälöissä tarjouksessa koko huhtikuun ajan.


Hanki oma puhdistuskuurisi myymälästä tai Ruohonjuuren verkkokaupasta!


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!