KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HARMONIA KSM66 

Mainoslinkit merkitty* 


Kurkkua kuristaa. Leukaperät ovat jännittyneet. Syke hipoo pilviä, ja tuntuu kuin tukehtuisin. Ahdistuneisuuden tunne nousee pintaan.

Stressi on ollut pitkäaikainen elämänkumppanini. Päästin sen vuosia sitten elämääni hetkeksi, ja kun olin valmis siitä luopumaan, se ei suostunutkaan lähtemään. Se oli jo vuorannut sisimmästäni syvän kolon, asettunut taloksi ja tehnyt olonsa mukavaksi. Vakiinnuttamalla paikkansa sen oli helppo nousta barrikadeille pienimmänkin vastoinkäymisen tullen ja kaapata minut mukaansa epätasapainon tilaan.


Uniongelmat sekä levottomuuden ja ahdistuneisuuden tunne - stressin monet oireet 


Stressi on todellinen monitaituri - eikä niinkään hyvässä. Se osaa tehdä itsensä näkyväksi monin eri tavoin niin fyysisessä kuin psyykkisessäkin mielessä. Fyysisistä oireista tutuimpia ovat sydämen tykyttely tai tukehtumisen tunne, hikoilu, väsymys ja voimattomuus. Ei ole myöskään lainkaan vierasta, että stressi saa vatsan sekaisin, aiheuttaa jomotusta päässä tai tuntuu lihaksissa jännityksenä ja kireytenä. 

Psyykkiset oireet ovat stressin suhteen oma lukunsa. Uniongelmat sekä ahdistuneisuuden ja levottomuuden tunne lienevät stressin yleisimpiä oireita, jotka aiheuttavat osaltaan keskittymiskyvyn puutetta, muistin pätkimistä ja tunteiden vuoristorataa. Stressaantuneen ihmisen on vaikeampi säädellä tunteitaan, ja usein iloinenkin ihminen muuttuu äärimmäisessä stressitilassa ärtyneeksi. Olo on jatkuvasti uupunut ja kiukkuinen. 


Stressi antaa pienillekin vastoinkäymisille todellista suuremmat mittasuhteet


Kun olen stressaantunut, oloni on jatkuvasti levoton. Tunnen helposti itseni ahdistuneeksi pienistäkin asioista, ja nukun katkonaisesti. Univaikeudet taas aiheuttavat osaltaan sen, että kamppailen jatkuvan väsymyksen kanssa, mikä puolestaan vaikeuttaa keskittymistä esimerkiksi töihin. Tuntuu, ettei mistään tule mitään ja motivoituminen on lähes mahdotonta, kun mieli harhailee huolissa.

Kaikkein suurin stressin aikaansaama muutos on kuitenkin mielen tasolla. Siinä missä normaalisti pyrin löytämään kaikesta positiivisen puolen ja ajattelemaan toiveikkaasti, stressaantuneena katson kaikkea tummien lasien kautta. Pienetkin arjen vastoinkäymiset saattavat suistaa ahdistuneisuuden tunteeseen, jossa mikään ei enää näytä menevän kuten pitäisi. Eristäydyn muusta maailmasta, koska en jaksa mitään ylimääräistä ja samalla tunnen oloni entistä yksinäisemmäksi. 

Harmonia KSM66 edistää stressinsietokykyä ja henkistä tasapainoa 


Kun kolmisen vuotta törmäsin *Harmonia KSM66-valmisteeseen, kiinnostuin välittömästi. Täysin luonnonmukainen ja vastuullisesti tuotettu Harmonia KSM66 näyttäytyi stressin jatkuvassa pyörteessä tasapainoilevalle oljenkortena, johon takerruin tietoisena siitä, että valmistetta testaamalla en menettäisi mitään. Parhaassa tapauksessa voisin kuitenkin saada apua stressin aiheuttamaan levottomuuden tunteeseen, väsymykseen ja univaikeuksiin. 

*Harmonia KSM66 perustuu täysspektriseen Ashwagandha-juuriuutteeseen. Kyseessä on maailmassa eniten sertifikaatteja saanut kasviuute, jonka tuotanto, viljely, puhdas alkuperä ja turvallisuus on sertifioitu. KSM66 Ashwagandha-juuriuutteesta on tehty lukuisia tutkimuksia ja sillä on myös pitkä lista EFSAn eli Euroopan Elintarviketurvallisuusviraston sallimia terveysväittämiä liittyen muun muassa stressinsietoon sekä henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen. Nämä seikat vahvistivat omaa haluani kokeilla tuotetta ja antaa sille mahdollisuus. 

Harmonia KSM66 vaikutukset ja omia kokemuksia tuotteesta 


Vastuullisesti valmistetun tuotteen sisältämällä täyden spektrin Ashwagandha-juuriuutteella on jopa 26 kliinistä, kaksoisokkoutettua, placebokontrolloitua, riippumattomissa tiedelehdissä julkaistua tutkimusta. PubMedin hyväksymissä kansainvälisessä tiedejulkaisuissa on julkaistu tutkimuksia liittyen nukahtamisen helpottumiseen ja unenlaatuun, muistin ja keskittymiskyvyn parantumiseen sekä stressin, alakuloisuuden ja levottomuuden tunteen lievittymiseen. Lisäksi on tutkittu sen vaikutusta fyysisen ja psyykkisen terveyden kohoamiseen. Suorat linkit kaikkiin tutkimuksiin löydät Harmonia KSM66-sivuilta


KSM66 Ashwagandha-uutteen vaikutukset kliinisiin tutkimuksiin pohjautuen:

  • edistää stressinsietokykyä
  • auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä suorituskykyä
  • edistää emotionaalista tasapainoa
  • tukee nukahtamista
  • edistää rentoutumista
  • tukee palautumista ja jaksamista
  • tukee lihasmassan kasvua


Otin *Harmonia KSM66-valmisteen ensi kertaa käyttöön noin kolme vuotta sitten. Käytin tuolloin valmistetta lähes kahden vuoden ajan ja se näkyi muun muassa nopeampana nukahtamisena ja unen laadun parantumisena. Olin selkeästi virkeämpi aamuisin ja aivosumu väistyi. 

Vuosi sitten jätin kuitenkin valmisteen hetkellisesti pois käytöstä. Noiden kuukausien aikana ymmärsin jotain perustavanlaatuista: vaikka arki tuntui pikkuhiljaa luisuvan valmisteen käytön lopettamisen myötä stressaavammaksi, ei Harmonia KSM66 ollut missään vaiheessa poistanut elämästäni stressiä. Se oli ainoastaan muuttanut stressin laadun huomattavasti helpommaksi käsitellä. 

Stressi tulee luultavasti aina olemaan läsnä elämässäni. *Harmonia KSM66:n ansiosta stressillä ei kuitenkaan ole samanlaista otetta minuun. Se ei tunnu kurkkua kuristavalta viholliselta, joka saa minut hetkessä epätoivon partaalle ja suistumaan raiteiltani. Pystyn vastaanottamaan stressaavia asioita paljon rauhallisemmin tietynlaisesta tasapainosta ja tyyneydestä käsin. Se tuntuu kaltaiselleni kovan luokan stressaajalle todelliselta lottovoitolta.

Mikäli siis kamppailet stressin tai univaikeuksien kanssa, suosittelen lämpimästi antamaan Harmonia KSM66:lle mahdollisuuden muuttaa arkeasi. Parhaassa tapauksessa voit kokea sen tasapainon ja tyyneyden, jonka minäkin olen käytön myötä huomannut itsessäni lisääntyneen. Tuote on myös mainio hillitsemään stressiin liittyvää ruoan (tai makean)himoa. 

Valmistetta voi nauttia siltäkin osin hyvillä mielin, että KSM66:n valmistuksen takana ja sen johdosta tapahtuu Intiassa paljon hyvää. Se mahdollistaa intialaisille lapsille Rajasthanin osavaltiossa ilmaisen koulutuksen, ja koulujen rakentamisen lisäksi ylläpitää maksuttomia sairaaloita sekä työllistää paikallisia naisia, joille tarjotaan aamulla kotoa bussikyyti suoraan työpaikalle ja työpäivän jälkeen kotiinsa. Tämän ansiosta kaikilla halukkailla naisilla on mahdollisuus työllistyä ja ansaita omaa rahaa. Käyttämällä KSM66-valmistetta tuet siis myös naisten työllistymistä ja taloudellisen aseman vahvistamista! 


Saat tuotteen Life-myymälöistä tammikuun loppuun saakka -20% alennuksella käyttämällä koodia KSM20. Alennuksen saat myös myymälöistä mainitsemalla koodin KSM20 kassalla.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!