KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LUMOAVA 


Mainoslinkit merkitty* 


Elämä on monella tapaa kuin tanssi. Toisinaan se on yhtä kevyttä kuin balettitanssijan askellus: tasapainoista ja vahvaa kauniine linjauksineen. Joinain hetkinä se ilmentää tangon dramatiikkaa ja intohimoisia käänteitä, kunnes taas jatkaa liitoaan eteenpäin yhtä sulavasti kuin valssi. Kohdistamme katseemme eteenpäin, vaihdamme suuntaa ja otamme tarvittaessa toisesta kiinni, jotta emme kaatuisi.


Kietoudu tanssin taikaan ja juhli elämää


Olen aina ihaillut heitä, jotka saavat vaikeatkin tanssikoreografiat näyttämään lastenleikiltä. Vartalon liikkeet sulautuvat täydellisesti toisiinsa ajoituksen ollessa tismalleen oikea. Tanssi näyttää ulospäin niin kevyeltä ja vaivattomalta, vaikka todellisuudessa sen taakse kätkeytyy valtava määrä harjoittelua. Näemme valmiin esityksen, mutta emme sitä, miten monta kertaa sitä ennen on kompuroitu tai turhauduttu, kun ajoitus on ollutkin väärä tai liike ei ole mennyt ensikokeilulla odotetusti. 
Ilman epäonnistumisia ei ole onnistumisia


Oli kyseessä sitten tanssi tai elämä, nykypäivän sosiaalinen media saa välillä unohtamaan, mitä kaiken taakse kätkeytyy. Tanssi vaatii harjoittelua. Elämä vaatii harjoittelua. Harva singahtaa suorinta tietä tähtiin valmiin lopputuloksen äärelle, jossa virheille ei ole sijaa. Hetkeen on tultu harjoittelun kautta, jonka aikana kerätään maltillisesti mustelmia ja kirpaisevia kolhuja. Ne ovat kuitenkin tie onnistumiseen, sillä ilman epäonnistumisia ei ole onnistumisia. Ei tanssissa, eikä elämässä.

Loppuvuosi tarjoaakin monta syytä juhlaan. Pikkujoulujen säihkeestä riennämme joulun viettoon, ja joulupyhien rauhasta virkoamme juhlistamaan vuodenvaihteen taikaa. Hyvästelemme kuluneen vuoden epäonnistumiset, iloitsemme sen mukanaan tuomista onnistumisista ja suuntaamme katseen uuden vuoden uusiin mahdollisuuksiin. 

Lumoavan näyttävä Tanssi-korusarja kruunaa juhlatyylin 


Erityiset hetket vaativat erityiset korut. Kotimaisen Lumoavan uutuus Tanssi-korusarja on juuri sellainen. Erityinen.

Muotoilija Inni Pärnäsen suunnittelemat Tanssi-korut ovat saaneet inspiraationsa läheisten kanssa vietetyistä juhlan hetkistä. Niistä, joista luovuimme hetkellisesti koronan aikaan, mutta jotka ovat jälleen mahdollisia maailman avauduttua. Sen osoitti jo Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja puoliso Jenni Haukion toissaviikolla isännöimä Itsenäisyyspäivän vastaanotto, jossa nähtiin juhlavien pukujen upea kirjo sekä kauniiden korujen pysäyttävä taika. Muun muassa pääministeri Sanna Marin käänsi katseet yksivärisessä vaaleassa mekossaan, jonka kruunasi kaulassa oleva Lumoava Tanssi-kaulakoru.
Lumoavan Tanssi-korut tuovat mukanaan juhlan lumoavan taian


Kaaoksen keskellä tarvitsemme muistutuksia siitä, että elämässä löytyy aina aihetta juhlaan. Elämä itsessään on syy juhlaan. Lumoavan Tanssi-korut ovatkin kauniisti muotoiltu muistutus siitä, miten voimme aina luottaa musiikin voimaan ja tanssin lumoon - niiden tuomaan huolettomuuden tunteeseen. 


Lumoavan Tanssi-korusarjaan kuuluu:Tanssikorujen valmistuksessa käytetty hopea on 100-prosenttisesti kierrätettyä, joten ne ovat kotimaisuuden ohella myös ekologinen valinta. Kaikki korut valmistuvat käsityönä Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa.

Luotetaan siis tanssin taikaan ja lumoaviin hetkiin!


Tutustu Lumoava Tanssi-korusarjaan Lumovan verkkokaupassa täällä.

Korut löydät tällä hetkellä kampanjahintaan *Laatukorun verkkokaupasta, josta keskiviikkona 21.12. klo 13 mennessä tilatut tuotteet ehtivät jouluksi. Lisäksi useat Lumoava-jälleenmyyjät palvelevat myymälöissään vielä jouluaattonakin - korulahjaostoksille siis ehtii vielä! 

Katso lähin Lumoava-jälleenmyyjä täältä.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!