KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NATURELLEMENT Kun 10 vuotta sitten sukelsin ensi kertaa luonnollisen kosmetiikan maailmaan, pysyttelin altaan matalassa päässä. Testailin varovasti tuotteita yksi kerrallaan enkä ajatellut missään vaiheessa kastautua kokonaan. Olin varma siitä, ettei luonnonkosmetiikasta olisi koskaan täysin peittoamaan tavallista kosmetiikkaa, johon sijoitin ylimääräiset lanttini täydellä uskolla ja hymyillen. 

Varovainen räpiköinti vei kuitenkin vuosien saatossa syvään päähän sukeltamiseen ja pikkuhiljaa huomasin niiden selektiivisten ihonhoitotuotteiden, joita olin aiemmin suosinut, jäävän sivuun. Luonnollinen kosmetiikka näytti luksuspuolensa ja olin myyty. Niin oli ihonikin, joka löysi uudet suosikkinsa ja päätti pitäytyä niissä. 


Kadalys - laajasti palkittu luonnonkosmetiikkasarja nyt Suomessa 


Siinä missä ennen luonnonkosmetiikka saattoi vaatia ensikertalaiselta kärsivällisyyttä, totuttelua ja avoimuutta, soi nykypäivänä täysin toisenlaiset sävelet. Tänä päivänä luonnonkosmetiikka on nimittäin niin viimeisen päälle viilattua koostumuksineen, että joskus se loksauttaa leuat pitkän linjan kosmetiikkatestaajaltakin. Ne hetket ovat kuitenkin parhaita täällä blogin puolella, kun voin kertoa löytäneeni jotain niin erityistä, että toivoisin voivani liittää fanfaarit taustamusiikiksi. Suomeen on nimittäin rantautunut ranskalainen Kadalys, laajasti palkittu luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu banaanin hätkähdyttävän tehokkaisiin, patentoituihin aktiiviraaka-aineisiin! 
Kun sain kutsun Kadalyksen lanseeraustilaisuuteen lokakuun lopulla, en tiennyt sarjasta muuta kuin sen, että tuotteissa hyödynnetään banaania. Ennakko-olettamuksineni ajattelin, että sarja on luultavasti yksi "hedelmäinen luonnonkosmetiikkasarja" muiden joukossa, joka tuoksuu banaaniselta ja voittaa varmasti puolelleen ne, jotka etsivät ihanalta tuoksuvaa luonnonkosmetiikkaa. Tehokkuus olisi sitten toinen asia.


Pinkki banaani sisältää jopa 4500 kertaa enemmän antioksidantteja kuin arganöljy


Lanseeraustilaisuuden jälkeen mieleni oli täyttynyt uudella tiedolla ja innokkuudella. Ennakkoluulot "banaanin tuoksuisesta hedelmäisestä luonnonkosmetiikkasarjasta" vaihtuivat "supertehokkaaseen ennennäkemättömään luonnonkosmetiikkasarjaan", joka hyödynsi banaanin aktiiviaineiden ainutlaatuista tehoa. Opin, että keltaiset banaanit eivät olekaan ainoita banaaneja maailmassa, vaan olemassa on myös vaaleanpunaisia ja vihreitä banaaneja, joista "Pink Bananan" antioksidanttinen voima on jopa 4500-kertainen arganöljyyn verrattuna ja 3000-kertainen viinirypäleensiemenöljyyn verrattuna. Sisäinen anti-age-puoleni innostui ja syöksyin tuotteiden kanssa välittömästi syvään päähän. Halusin testata tämän sarjan perinpohjaisesti!
Kadalys Pink Oil Serum - säteilevää silkkisyyttä antava seerumi on vuoden 2022 ykkönen


Kun uppoudun uuden sarjan pariin, pyrin aina löytämään sarjasta sen kultakimpaleen, jota voin kutsua sarjan parhaaksi tuotteeksi. Pinkkien banaanien uskomattomaan tehoon pohjautuva Kadalys Pink Oil Serum kiisi kärkeen välittömästi, kun ensi kertaa levitin samettista seerumia kasvoilleni. Tässä on nimittäin silkkisin seerumi koskaan!

Pink Oil -seerumin pääraaka-aineina toimivat luomu Pink Banana, inkiväärin juuriuute sekä vaahtokarkkiuute. Jo pelkästään näiden raaka-aineiden nojalla voi odottaa jotain täysin ainutlaatuista, sillä Kadalys on tiettävästi ainoa luonnonkosmetiikkasarja maailmassa, joka hyödyntää banaanien patentoituja aktiiviraaka-aineita. 

Vaaleanpunaiset banaanit tulevat Karibialta, Martiniquen saarelta, joka kuuluu Karibialle. Huomion arvoista on kuitenkin se, että banaanit ovat ylijäämä banaaneita, eli niin sanottuja "hylättyjä, rumia banaaneja", jotka eivät kelpaa kaupaksi. Kadalys onkin maailman ensimmäinen biotekninen yritys, joka kierrättää ylijäämä banaanit patentoiduiksi aktiiviraaka-aineiksi täysin ekologisesti. 
Vaaleanpunaisten banaanien voimaan luottava seerumi tehoaa pigmenttiläiskiin ja akneen 

Pink Oil Serum tekee ihosta välittömästi sileän ja luonnollisen hehkuvan. Seerumi pohjautuu sekä skvalaaniin että jojobaöljyyn, jotka ovat molemmat ideaalisimpia öljyjä iholle, sillä ne muistuttavat ihon omaa talia eivätkä tuki ihoa. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, etenkin pigmenttiläiskien, aknearpien ja kirjavan ihonsävyn kanssa kamppaileville, sillä se ehkäisee uusien maksaläiskien syntymistä ja tasoittaa ihonsävyä huomattavasti. 

Pink Banana on myös tehokas aknen sekä psoriaksen ja ihottuman hoitoon, sillä uute edesauttaa ihon paranemista ja uusiutumista. Samalla se taistelee tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan. Vaaleanpunainen banaani pursuaa myös Omega-6- ja omega-9-rasvahappoja.

100% luonnonmukainen seerumi on sertifioitu, vegaaninen ja jopa 78,7% luomua. Seerumi palkittiin vuoden 2022 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena Ranskassa, jossa se vakuutti yli 100 henkilön tuomariston. Paljastankin, että myös minä tulen palkitsemaan tämän seerumin vuoden parhaana öljyseerumina "Best of 2022" -koosteessa, jossa julkaisen tämän vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet.

Mikäli haluat itse kokea tämän ainutlaatuisen, hienostuneesti ruusuilta, kirsikankukilta ja melonilta tuoksuvan silkkisen seerumin tehon, tilaa omasi Naturellementin verkkokaupasta täältä! Vaikka makuja on monia, voin melkeinpä taata, ettet tule pettymään. 

Kadalys Musalift Day Cream - kiinteytystä, napakkuutta ja liftausta aikuiselle iholle


Naturellement halusi tuoda Suomeen saataville myös Kadalyksen liftaavan Musalift -päivävoiteen, joka palkittiin Ranskassa viime vuoden parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena. Tuote on ideaali jo aikuiselle +40 iholle, jossa on näkyviä juonteita ja ryppyjä. Kolmevitosen kynnyksellä sana "plump" ja voiteen lupaama täyteläisyys kuitenkin houkuttelivat ja halusin testata myös tämän tuotteen, sillä sitä kehutaan yhdeksi sarjan parhaista tuotteista. 

Siinä missä Pink Oil Serum pohjautuu pinkkien banaanien aktiiviaineisiin, Musalift Day Cream luottaa keltaisen banaanin voimaan, joka on erittäin rikas omega-3- ja omega-6-rasvahapoiltaan. Voide lupaa iholle välittömän kiinteytyksen ja napakoittavan tunteen. Iho ei missään nimessä tunnu kireältä, mutta täyteläistävä vaikutus kyllä välittyy. Tämä on myös erinomainen meikin alle, sillä iho jää puolimataksi ja heleäksi ilman rasvaisuutta. 

Tasoittava ja kohottava voide tuoksuu kevyesti sitruksiselta ja nojautuu keltaisen banaanin aktiiviaineen lisäksi arganöljyn, magnesium-PCA:han sekä hyaluronihappoon. Tämäkin tuote on 100% luonnollinen, vegaaninen ja ekologisesti tuotettu, kuten Kadalyksen arvoihin kuuluu.

Nappaa liftaava voide omaksesi verkkokaupasta täältä!
Kadalys Banana Shake Mask - heleyttävä kullankeltainen kasvonaamio


Jos rakastaa banaanin makeaa tuoksua, Kadalyksen kullankeltainen Banana Shake kasvonaamio saa takuuvarmasti hymyilemään. Tämä naamio on nimittäin yksi sarjan herkullisimmista tuotteista!

Lämpimän tuoksuinen banaani-vanilja-kaneli "pirtelönaamio" on suunnattu etenkin samealle iholle, joka kaipaa heleyttä ja puhdistavaa vaikutusta. Se pohjautuu valkoiseen saveen, joka on yksi hellävaraisimmista savilajikkeista ja omiaan etenkin kuivalle ja herkälle iholle. Näin ollen todella kuivaihoisenkaan ei tarvitse pelätä naamion kiristävää vaikutusta, sillä tämä banaanipirtelö puhdistaa ihohuokoset lempeästi mutta tehokkaasti. Auringonkukkaöljy tuo koostumukseen kermaisuutta, ja naamio on helppo levittää kasvoille 10 minuutiksi. 

Pinkkien ja keltaisten banaanien lisäksi on olemassa myös vihreitä banaaneja, joissa yhdistyy fytosterolien, polyfenolien ja omega-9-rasvahappojen täydellinen tasapaino. Omega-9-rasvahappo on elintärkeä aineosa ihon hydrolipidikalvoa (=happovaippaa), joka muodostaa ihon suojabärriäärin ja toimii ihon omana suojamekanismina. Kaikki ihonhoidossa tähtää siihen, että ihon suojabärriääristä pidetään huolta, sillä se on terveen ihon perusta. 

Kadalyksen Banana Shake Mask tekee 10 minuutissa ihosta sileämmän ja saa ihohuokoset näyttämään huomattavasti pienemmiltä. Naamio on 30ml koossa sarjan edullisin tuote (15 euroa), mutta kermainen koostumus saa sen kestämään käytössä yllättävän pitkään. Jos tätä joskus tulee saataville isompi tuubi, olen haukkana paikalla tilaamassa sen! 
Kadalys Musaclean Pure Melt puhdistusöljy sulaa iholla geelistä öljyksi


Naturellement on keskittynyt tuomaan Suomeen palkittujen ranskalaisten luonnonkosmetiikkasarjojen tuotteita. Musaclean Pure Melt on yksi viidestä Kadalys-tuotteesta, jotka pääsivät ensimmäisten joukossa verkkokaupan valikoimaan. Syy on siinä, että tämäkin tuote on palkittu Ranskassa parhaana jo vuonna 2020 ja vakuuttanut yli 100 henkilön juryn, joka tutustuu vuosittain eri luonnonkosmetiikkatuotteiden koostumukseen, tuoksuihin, raaka-aineisiin ja tehokkuuteen. 

Musaclean Pure Meltistä on vaikea olla pitämättä. Jos rakastaa pehmeän geelimäisiä puhdistustuotteita, on helppo rakastua Pure Meltin koostumukseen, joka sulaa iholle kuin unelma. Toisaalta, jos käyttää mieluiten öljyjä, hurmaa Pure Melt helposti öljymäistenkin puhdistustuotteiden fanit. Se on nimittäin lempeä eikä lainkaan "tuhdin öljyinen". Jopa öljymäisiä putsareita välttelevän pään voi saada tällä käännettyä, sillä koostumus ei muistuta perinteisiä puhdistusöljyjä vaan erottuu kategoriassaan helposti. Iho jää puhtaaksi ja sileäksi ilman tahman tuntumaa.

Ei ole myöskään vaikea uskoa tuotteen hurmanneen yli 100 henkilön tuomariston, sillä pelkästään puhdistusbalmin tuoksu koukuttaa ja muistuttaa minua Tahitista. En ole koskaan ollut saarella, mutta tuotteen kultaisen kukkainen tuoksu tuo jostain syystä mieleen turkoosin meren ja vihreät palmupuut, jotka kutsuvat rentoutumaan lempeässä tuulenvireessä. Pure Meltin käyttö ei siis helpota matkakuumetta, mutta meikinpoistoa kylläkin! Tällä nimittäin lähtee myös vedenkestävä ripsiväri ja silmämeikki, mikä on itselleni tärkeää. Herkät silmäni eivät punoita meikinpoiston jälkeen, vaikka Pure Meltiä hieroisi silmiin kuinka. Jatkoon!


---

Kaiken kaikkiaan Kadalys on luonnonkosmetiikan markkinoilla ainutlaatuisuutensa ansiosta erittäin potentiaalinen tapaus. Tuotteet ovat kahmineet pelkästään vuosina 2020-2022 aikana 11 palkintoa, ja vielä kun huomioi Kadalyksen kauttaaltaan ekologiset ja vastuulliset arvot tuotteiden 100% kierrätettäviä pakkauksia, hylättyjen banaanien keruutapaa ja uutosprosessia myöten, voi brändin tuotteita levittää iholle todellisella ilolla!

Tutustu Kadalykseen Naturellementin verkkokaupassa ja nappaa suosikkisi kokeiluun! Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!