KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TERRANOVA Se oli metsästänyt minua kuten valtaosaa väestöstä jo lähes kolmen vuoden ajan. Onnekkaana olin onnistunut puikkelehtimaan oikeasta välistä karkuun ja välttämään sen useana kertana täpärästi. Lopulta se tavoitti minut kahdella viivallaan kotitestissä ja osoitti, että sillä oli enemmän voimaa kuin perinteisellä flunssanpoikasella. Se kaatoi petiin, imi energiavarastot tyhjiin ja sai muutaman metrin matkan jääkaapille tuntumaan vaikeakulkuiselta vaellukselta. Korona.


Huolehdi hyvinvoinnista myös terveenä 


Suurelle osalle ihmisistä terveys on arvoasteikon kärkipäässä. Ei ole suinkaan sattumaa, että iäkkäämmät ihmiset toteavat lempeästi kiikkustuolissaan hymyillen olevansa onnellisia kun vain terveenä pysyisi. Ilman suurempia sairauksia elämä on huomattavasti helpompaa ja siitä on mukavampi nauttia.

Silti monesti vasta itse sairastuminen tai uuden vaivan ilmestyminen muistuttaa terveyden todellisesta arvosta. Kun terveenä tavoittelemme arjen tohinassa kymmentä muutakin asiaa, sairaan ainoa toive on olla terve. Unohdamme muut tavoitteet ja keskitymme miettimään, mitä voimme tehdä toisin, jotta tervehtyisimme nopeammin ja voisimme taas nauttia elämästä hyvinvoivana hymyillen.
Vaikka pääsin koronan suhteen poikkeuksellisen vähällä, muistutti tautiin sairastuminen siitä, miten hauras ihmisen hyvinvointi on. Se tarvitsee tarvitsee hoivaa ja huomiota siinä missä vastasyntynyt lapsi. Sen laiminlyönti aiheuttaa aina oireita. Sitä ei voi jättää heitteille.


Luonnolliset lisäravinteet arjen ja hyvinvoinnin tukena 


Kun makasin sängyn pohjalla useammasta oireesta samanaikaisesti kärsien, mietin ensimmäisenä, mitä kehoni kaipaa juuri nyt, jotta se tervehtyy. Levon lisäksi mieli alkoi välittömästi väläyttää kuvia vitamiineista ja hivenaineista. Tiesin extra-annoksen C-vitamiinia ja sinkkiä vahvistavan vastustuskykyä, joka sairastuessa luonnollisesti heikkenee. 

Kehon tukeminen on kuitenkin yhtä tärkeää terveenä. Ilman sairastumisen tuomaa tuskaisuutta on myös helpompi miettiä, mistä kaikesta minun tulee pitää huoli, jotta pysyn terveenä? Mikä kaikki edesauttaa hyvinvointiani?
Siitä on 5 vuotta, kun otin luonnolliset ravintolisät käyttöön hyvinvointini tueksi. Aiemmin käytin lähinnä perinteisiä vitamiinivalmisteita, kunnes vuoden 2017 lopulla vaihdoin valtaosan valmisteista täysin luonnonmukaisiin ja puhtaisiin ravintolisiin. Sellaisiin, jotka eivät sisällä mitään ylimääräistä turhaketta ja täyteainetta. 


Terranovan puhtaat ravintolisät - aineosien synergia antaa keholle enemmän 


Ravintolisät ovat vähän kuin ihonhoito tai ruoka. Kummankin voi halutessaan valita mahdollisimman puhtaana ja luonnollisena. Terranova on perustanut ravintolisät juuri tälle periaatteelle ja siksi tuotteet ovat 100% puhtaita, luonnollisia ja täyteaineettomia. Ne nojaavat kasvien väliseen synergiaan, mikä tarkoittaa sitä, että aineosat puhaltavat yhteen hiileen. Tämä tekee ravintolisistä entistä tehokkaampia. 

Raaka-aineina käytetyt kasvit ja yrtit on myös tuorepakastekuivattu. Se takaa niiden ravinnerikkauden nousevan huippuunsa ja kehon saavan tuotteesta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Se on syy, miksi itse käytän Terranovan tuotteita päivittäin: Haluan saada ravintolisistä maksimaalisen hyödyn ja tuen kehoni hyvinvoinnille.Triplafermentoitu musta valkosipuli sekä kasviperäinen D3-vitamiini 


Terranovan ravintolisät ovat paitsi puhtaita, myös 100% vegaanisia. Täydellisen kasviperäisyytensä ansiosta tuotteet sopivat useimmille. Valikoimassa on myös monia sellaisia tuotteita, joita ei perinteisten ravintolisien joukosta löydä. Yksi sellainen on Terranovan triplafermentoitu Black Garlic

Valkosipuli tunnetaan yhtenä luonnon tutkituimmista rohdoksista immuneetin vahvistamiseksi. Fermentointi tekee valkosipulin vastustuskykyä vahvistavasta vaikutuksesta entistä tehokkaamman, ja Terranovan tuotteessa valkosipuli on vieläpä triplafermentoitu. Lisäksi mustassa valkosipulissa on enemmän terveydelle hyödyllisiä antioksidantteja, ravinteita ja fytoravinteita. Ravintolisä on siis erinomainen flunssakauteen.

Vegaaninen D3-vitamiini on myös käytössäni ehdoton. Kun pari vuotta sitten kävin mittauttamassa D-vitamiiniarvoni, se oli reippaasti punaisella. Sen jälkeen olen käyttänyt D-vitamiinia lisäravinteena päivittäin tukeakseni luuston ja hampaiden terveyttä, jossa D-vitamiini on ensiarvoisen tärkeä. D-vitamiinilla on merkittävä rooli myös vastustuskyvyn ylläpitämisessä, joten siksi sen riittävästä saannista on hyvä pitää huolta.

Terranovan D3-vitamiini ravintolisän D-vitamiinipitoisuus on poikkeuksellisen korkea, sillä se on valmistettu erityisestä jäkälälajikkeesta. Terranovan tuntien tuote ei kuitenkaan nojaudu pelkästään D-vitamiiniin, sillä keho saa D3-vitamiinivalmisteesta myös muun muassa superyrttinä tunnetun spirulinan hyödyt sen sisältämien proteiinien, vitamiinien, hivenaineiden, rasvahappojen ja antioksidanttien osalta.
Reishi ja Ashwagandha mielen tukena stressaavina aikoina


Siinä missä D-vitamiini, sinkki ja valkosipuli ovat tutumpia keinoja torjua flunssaa ja pitää huolta kehon immuniteetista, on olemassa myös muita yrttejä ja sieniä, joista voi saada voimaa arkeen. Sellainen on esimerkiksi lakkakääpä eli Reishi, joka tunnetaan maailman eniten käytettynä lääkinnällisenä sienenä. 

Aasialaisessa lääketieteessä pitkän iän eliksiiriksi nimetty reishi on paitsi immuunijärjestelmää vahvistava, myös stressinhallintaan erityisen suotuisa vaihtoehto. Moni on saanut sen tasapainottavasta ja rauhoittavasta vaikutuksesta apua esimerkiksi nukkumiseen. 

Ashwagandha on myös loistava terapeuttinen yrtti stressaavan arjen keskelle. Adaptogeenisenä yrttinä sitä on käytetty jo satoja vuosia tukemaan hermostoa ja energiatuotantoa. Se tasapainottaa mieltä ja auttaa kehoa selviytymään haasteellisina aikoina. Itse olen tukeutunut ashwagandhaan jo useamman vuoden ja todella huomannut sen vaikutuksen arjessa. Aamuisin se rauhoittaa ylikierroksilla käyvää mieltä ja iltaisin rentouttaa sekä helpottaa unen saantia. Ashwagandhalla on myös ahdistusta lievittävä vaikutus.


KOODILLA MIA20 saat tämän viikon ajan eli 4.12.2022 saakka kaikista Terranovan tuotteista -20% verkkokaupassa. 

Mikäli siis haluat tukea kehosi hyvinvointia laadukkailla puhtailla ravintolisillä, suosittelen lämpimästi tutustumaan Terronovan ravintolisiin, joita olen itse käyttänyt jo 5 vuoden ajan. Ravintolisäsuositukset flunssakauteen:Koodilla MIA20 saat -20% kaikista ravintolisistä tämän viikon ajan!

Vielä tänään ehdit hyödyntää myös verkkokaupan Black Friday -tarjoukset.

Verkkokauppaan pääset tästä.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!