KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BLOOMINGTON 


Suomeen mahtuu lukuisia kauneushoitoloita. Niistä jokainen on omanlainen tyyliltään, tunnelmaltaan ja palveluntarjonnaltaan. Vaikka hoitomenussa olisi samankaltaisuuksia, välittyy kosmetologin kädenjälki, kokemus ja tunnetila aina hoitojen kautta asiakkaaseen yksilöllisenä ja personoituna. 

Kuormittaapa mieltä sitten työt, lapsiperheen hulina tai maailmanmenon monimutkaisuus, yhä useampi hakee pysähdystä hektiseen arkeen muun kuin perinteisen kasvohoidon muodossa, jossa hoidetaan ihoa pelkästään pintapuolisesti. Hyvinvointi on sisäistetty kokonaisvaltaiseksi, ja näin ollen myös hoidoissa tavoitellaan erityistä elämystä. Sellaista, joka hemmottelee, hoitaa ja energisoi niin ulkoa kuin sisältäpäin ja kohentaa koko olemusta. Sitä kaikkea tarjoaa Bloomington, hyvinvoinnin huoltamo Hämeenlinnassa.


Bloomington - ekologinen kauneushoitola Hämeenlinnan keskustassa 


Kun ensimmäistä kertaa hyppäsin Tikkurilasta junaan matkatakseni Bloomingtonin ekohoitolaan kohti Hämeenlinnaa, luulin olevani menossa testaamaan perinteisen kasvohoidon kotimaisen luksusluonnonkosmetiikkasarja Purodorén tuotteilla. Ensimmäiset 5 minuuttia Bloomingtonin hoitopedillä SKY-/ekokosmetologi Tanjan käsissä kuitenkin osoittivat, että luvassa oli kaikkea muuta kuin perinteinen kasvohoito.  Bloomington on Hämeenlinnan helmi keskellä idyllistä Suomen kasarmia


Kauppakeskus Goodmanin kupeessa kohoaa idyllinen Suomen kasarmi. Hämeenlinnan kaupungin keskustan länsipuolelle sijoittuva alue on Myllymäen kaupunginosaa ja aivan Turuntien varressa. Alue on syntynyt kahdessa osassa 1880- ja 1910-luvulla ja siirtyi venäläisiltä itsenäiselle Suomelle vuonna 1921 (lähde: muistojenhml.fi). Yksi upseeriasuntorakennuksista on numero 8, jossa toimi pitkään Varuskunnan päiväkoti. Nyt yksi puisista ovista rauhallisella sisäpihan puolella johtaa Hyvinvoinnin huoltamona tunnettuun Bloomingtoniin, joka tarjoaa tunnelmallisen pakopaikan arjen keskellä. Sellaisen, jossa haluaisi viipyä paljon pidempään. 

Bloomington on kaikkea muuta kuin perinteinen kauneushoitola. Arjen luksusta luonnonmukaisilla ja ekologisilla arvoilla tarjoava Bloomington haluaa hoitaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Siksi suomalaisella luomukosmetiikalla tehtävien kasvohoitojen lisäksi kehoa voi huoltaa muun muassa vanhaan suomalaiseen kansanperinteeseen nojautuvalla kalevalaisella jäsenkorjauksella tai aisteja hellivillä aromaterapeuttisilla hoidoilla. Äänimaljahoidot ja sointukylvyt syvärentouttavat äänimaljojen harmonisella soinnilla, ja Yin Your Skin®  PRO -kasvohoito tarjoaa kosmeettisen gua shan tuoman kiinteytyksen ja elinvoiman kasvoille. Hoitomenusta löytää useita vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin huoltamiseen, mikä on Bloomingtonin synnystä saakka ollut Tanjan ajatus. 

Bloomingtoniin on helppo tulla myös ulkopaikkakuntalaisen. Juna-asemalta matkaa kasarmialueelle on noin kaksi kilometriä, joka taittuu helposti kävellen tai aseman edestä kulkevilla busseilla. Junamatka pääkaupunkiseudulta on nopeimmillaan 50 minuuttia ja Tampereelta vielä vähemmän. Perillä odottaa "hyvinvointimatkan" paras osuus, mikä saa matkaamaan hoitoon kauempaakin. Myös minulla ensimmäisestä kerrasta tulee toinen ja toisesta kolmas. 


Bloomingtonin taika piilee uniikeissa hoitoelementeissä


Esteettisenä ja erityisherkkänä ihmisenä tarkastelen ympäristöä aina korostuneesti kaikin aistein - halusin tai en. Katselen ympärilleni ja kiinnitän huomiota pieniinkin asioihin, jotka voivat osalle tuntua täysin mitättömiltä. Sisäinen skannausjärjestelmäni huomaa senkin, mitä moni muu ei välttämättä huomaisi. 

Bloomingtonissa on paljon erityistä. Paikan kotoisuus on kolean talven keskellä kuin lämmin syli, joka kaikessa armollisuudessaan rohkaisee pysähtymään. Se tarjoaa hellää huolenpitoa mielelle rohkaisten päästämään irti kaikesta, mitä ympärillä tapahtuu. Tanjan läsnäolosta välittyy palo ihmisläheiseen työhön ja hyvinvoinnin välittämiseen kokonaisvaltaisesti. Jokainen asiakas ansaitsee tulla vastaanotetuksi, kuulluksi ja ymmärretyksi.

Ajattelin pitkään, että Suomesta on vaikeaa - ellei lähes mahdotonta - löytää ulkomaisten hoitoloiden tasoista elämystä, jossa olisi aivan kaikki kohdallaan. Hyvin usein tasokkaassakin hoitolassa saattaa saada etäisen vastaanoton ja ympäristön kauneus voi kätkeä sisälleen valjun hierontaosuuden, liian rytmisen musiikkivalinnan, epämukavan hoitopedin tai tuotesarjan, jonka toivoisi ihokosketuksessa olevan toinen.

Ensimmäinen Bloomingtonissa kokemani hoito sai kuitenkin palaamaan Hämeenlinnaan uudelleen. Tanjan tekemä räätälöity kasvohoitokokonaisuus alun äänimaljarentoutuksella oli niin ainutlaatuinen, etten ole koskaan aiemmin kokenut vastaavaa yhden hoidon aikana. Uniikit elementit, joita Tanja koulutuksensa ja kokemuksensa puolesta yhdistää hoitoihin, tekevät hoidosta niin maagisen, että Bloomington osoittautui Hämeenlinnan helmeksi kasarmialueen pienessä puisessa rakennuksessa. Tässä paikassa on jokainen pienikin elementti kohdillaan!


Jos siis haluat kokea jotain erityistä ja helliä itseäsi tai sinulle tärkeää ja läheistä ihmistä, tutustu Bloomingtonin hoitovalikoimaan täällä

Saatavilla myös ihanat lahjakortit!


Bloomington sijaitsee osoitteessa Suomen Kasarmi, rakennus 8, 13100 HÄMEENLINNA.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!