KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LUMOAVA 


Ystävyys, Rakkaus ja Seikkailu

Oli elämä kuinka pitkä tai lyhyt tahansa, toivoisi sen sisältävän mahdollisimman paljon ystävyyden tuomaa iloa, rakkaudesta käsin koettuja hetkiä sekä seikkailuja, joita elämä käänteissään tarjoaa. Näihin nojautuen elämä tuntuu täydeltä ja joka solulla eletyltä. Nyt tunteikkaat hetket löytää myös kotimaisen Lumoavan koruista, joihin on ikuistettu Muumimaailman rakastetuimmat hahmot. 


Lumoava x Moomin - Muumilaakson taikaa ja suomalaista korumuotoilua 


Olen syntynyt 80-luvun loppupuolella. Kun Muumilaakson tarinoita alkoi pyöriä televisioruudussa 90-luvun alussa, tapitin ohjelmaa herkeämättä. Tove Janssonin luomien Muumi-hahmojen seikkailuja oli koukuttavaa katsoa lumoavassa Muumimaailmassa. Muumipeikon huolettomia hetkiä seurasi mielellään, vaikka Mörkö saattoikin aiheuttaa parin vuoden ikäiselle ajoittain pieniä pelkotiloja. Koskaan ei tiennyt mitä seuraavaksi tapahtuu ja mitä Muumilaakson asukkaat minäkin hetkenä keksivät. 

Rakastettujen Muumihahmojen ilostuttavasta vaikutuksesta onkin saanut vuosien varrella nauttia niin pussilakanoissa, astioissa kuin vaatetuksessakin. Keräilijät hankkivat muumimukeja sitä mukaa kun uusia ilmestyy, ja tekstiilien osalta Muumit sulostuttavat pyyhkeissä ja yöpaidoissa. Koruissa muumien maagisuutta ilmentää tuore Lumoava x Moomin -korumallisto, johon on pysäytetty Muumihetkien Ystävyys, Rakkaus ja Seikkailu.

Lumoava x Moomin -korumallisto tarjoaa hopea- ja kultakoruja lapsille ja aikuisille 


Muumilaakson elämä on jotain, mistä soisi ripoteltavan murusia myös todelliseen elämään. Huolettomuus arjessa ei todennäköisesti toteudu täsmälleen samanlaisena kuin Muumien maailmassa, vaikka kolmikerroksessa talossa asuisikin. Muumien seikkailunhalusta voi kuitenkin ottaa oppia antautumalla elämän seikkailuihin ja olemalla rohkeasti avoin uusille tuulille. Muumipapan sanoja lainatakseni: "Pienikin olento voi olla hyvin rohkea". 

Lumoava x Moomin -malliston Seikkailu -koruissa koreilee veikeydestään tuttu Pikku Myy, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin. Seikkailu -koruista löytyy hopeisina riipus, rannekoru ja korvakorut sekä keltakultainen riipus. Näissä koruissa pyöreä riipus on halkaisijaltaan pienempi kuin Rakkaus- ja Ystävyys -koruissa: 17x19mm. Ketjun pituuden voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta.


Lumoava x Moomin Rakkaus-korut muistuttavat maailman olevan täynnä suuria ihmeitä 


Lumoavan luomista Muumi-koruista Rakkaus on eniten mieleeni. Se saattaa johtua myös korujen sanomasta, joka tiivistää Muumipapan viisaat neuvot osuvaksi muistutukseksi: "Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan". 

Korujen rohkaisevat viestit huomioiden Lumoava x Moomin -koruista voikin valita omansa vaikka korun sanoman perusteella. Lahjaideana Seikkailu voi kannustaa nuorta uuden elämänvaiheen äärellä rohkeasti uusiin seikkailuihin esimerkiksi opiskelujen myötä. Rakkaus -koru puolestaan sopii lahjaksi muistuttamaan, että toinen on rakastettu. Vaikka tekojen voima on sanoja suurempi, on koru kaunis konkreettinen muisto rakkaudesta elämän tärkeisiin hetkiin - etenkin, jos Muumit ovat lähellä sydäntä.

Lumoava x Moomin -koruista Rakkaus on saatavilla kultaisena riipuksena sekä hopeisina korvakoruina ja hopeisena riipuksena. Keltakultaisesta riipuksesta löytyy kaksi kokovaihtoehtoa ketjun pituuden osalta. Riipuksessa toisiaan halaavat Muumipeikko ja Niiskuneiti, jotka sopivat täydellisesti rakkautta ilmentävän riipuksen keulakuvaan.


Lumoava käyttää koruissaan kierrätettyä hopeaa ja kierrätettyä kultaa


Maailman pohjoisimpana korutehtaana tunnettu Lumoava käyttää kaikissa hopeakoruissaan 93% kierrätettyä hopeaa ja kultakoruissa 99% kierrätettyä kultaa. Näin ollen kotimaiset Lumoava -korut ovat aina myös ekologinen valinta. Tämä pätee myös Lumoava x Moomin -malliston koruihin. Kaikki korut valmistetaan Kuopiossa.

Rakkauden ja Seikkailun lisäksi uusimmista Lumoava x Moomin -koruista voi tarttua myös Ystävyyteen, josta löytyy kaunis keltakultainen riipus sekä hopeiset korvakorut ja hopeinen riipus. Ystävyys -koruihin on ikuistettu erottamattomat ystävykset, Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen, jotka ovat jakaneet yhdessä monenlaisia seikkailuita. Sanomattakin siis selvää, että Rakkaus, Ystävyys ja Seikkailu ovat kaikki elämässä kietoutuneina toisiinsa - ja hyvä niin. Onhan ystävien kanssa koetut seikkailut ja rakkauden tunne parasta kaikessa! 


Lähimmän Lumoava-korujen jälleenmyyjän voit tarkistaa täältä.Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!