KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LUMOAVA 


Sanotaan, että erilaisuus on rikkaus. Se tuo maailmaan vivahteita ja kerroksellisuutta, sitä, mistä elämä erilaisine kohtaamisineen koostuu. Silti erilaisuutta saatetaan pelätä tai jopa hävetä. Niin minäkin tein.


Erilaisuus - rikkaus, rasite vai voimavara? 


Kun olin nuorempi, hartain toiveeni oli aina olla "kuin muut". Tunsin olevani liian erilainen ja jääväni siksi usein ulkopuolelle. Se sai minut tuhlaamaan elämästäni vuosia siihen, että yritin sulautua joukkoon ja olla samanlainen kuin muut. Tehdä niinkuin muut tekevät.

Pari vuotta sitten päättynyt parisuhteeni sai minut kuitenkin ymmärtämään jotain kallisarvoista: en tulisi koskaan enää muuttumaan toisen ihmisen vuoksi. Ensimmäistä kertaa tunsin aidosti haluavani olla juuri minä. En toivonut enää salaa olevani toisenlainen, vaan halusin nauttia elämästä aidoimmillaan omana itsenäni. Seurata omaa polkua olemalla juuri sellainen kuin olen ja tekemällä asiat, kuten sisimmässäni itse koin "oikeaksi". Vaikka se tarkoittikin sitä, että tekisin joitain asioita toisin enkä tulisi koskaan miellyttämään kaikkia.Erilaisuuden voi kääntää voimavaraksi


Me olemme kaikki erilaisia. Silti moni meistä painii hyvin samankaltaisten epävarmuuksien ja ajatusten kanssa. Sorrumme tekemään asioita kuten toiset tekevät ja odottavat. Piilotamme erilaisuuden vetämällä päähän samanlaisen hupun "kuin muilla" välttääksemme tuomituksi tai hylätyksi tulemisen.

Jokainen meistä haluaa olla hyväksytty ja rakastettu. Siksi e
rilaisuus voi tuntua rasitteelta, taakalta tai jopa häpeältä, kun etsii paikkaansa maailmassa ja yrittää löytää omaa tietään. Painolasti kuitenkin katoaa, kun uskaltaa antaa itselleen tilaa olla sitä mitä on. Se ei tarkoita, ettei itsessä olisi mitään kehitettävää tai että tulisi sulkea korvansa kaikelta ulkopuoliselta. Se on vain lupa kohdata maailma aidosti itsestä käsin, sellaisena kuin on.

Erilaisuus kääntyykin usein siinä kohtaa yllättäväksi voimavaraksi, kun päästää irti tarpeesta olla "samanlainen kuin muut". Kun lopettaa yrittämisen, elämään alkaa virrata juuri niitä aitoja kohtaamisia ja aitoja tunteita, missä erilaisuus nähdään ainutlaatuisuutena. Se tuo myös uusia mahdollisuuksia niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin. 


Lumoavan uuden Urban-sarjan ristiriipuksessa on rakastettavaa rouheutta.Kotimaiset Lumoava-korut kuuluvat kaikille 


Erilaisuus ulottuu luonteen, lähtökohtien ja toimintatapojen lisäksi myös ulkoisiin ominaisuuksiin, kuten pukeutumiseen tai mieltymyksiin värien ja muotojen suhteen. Jokainen meistä kokee ja näkee kauneuden eri tavalla, sillä katsomme maailmaa erilaisin silmin. 

Myös kotimainen Lumoava haluaa korostaa tasavertaisuutta ja sitä, että Lumoavan korut sopivat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Aivan kuten vaatteiden suhteen valitsemme päälle sitä, mikä miellyttää omaa silmää tai tuntuu hyvältä, myös korujen suhteen tärkeintä on, että korunkantaja itse pitää kantamistaan koruista ja tuntee niissä olonsa kotoisaksi ja omaksi itsekseen.Lumoava Urban - perinteistä kultasepän työtä ja nykyajan 3D-printtaustekniikkaa


Lumoavan tämän kesän uutuuksiin kuuluu sykähdyttävä Urban. Sen suunnittelijana on toiminut Lumoavan muotoilujohtaja, Heikki Hartikainen, joka aloitti brändin rakentamisen aikoinaan yhdessä Eelis Aleksin kanssa. Heikki on myös palkittu Vuoden Kultaseppänä vuonna 2015 ja suunnitellut useita Lumoavan pidetyimpiä korusarjoja.

Juuri lanseerattu Urban on mielenkiintoinen yhdistelmä puhdaslinjaisuutta ja särmikkyyttä. Sarja kuvastaa kaupunkia pienoiskoossa, ja sen pinnalla voi nähdä kaupungin kapeat kujat ja katujen verkostot, jotka luovat sokkeloista tunnelmaa. Koruihin taidokkaasti istutetut kivet ovat kuin kaupunkisiluetin ylle kohoavien kattojen harjanteita. 

Minua Urban-koruissa kiehtoo rosoiset vivahteet, jotka luovat juuri sitä rock-henkisyyttä, mikä tulee esille myös musiikkimaussani. Rosoisuus ei kuitenkaan tule ilmi koruissa konkreettisesti, sillä ne ovat täysin sileitä ja mukavia yllä. Esimerkiksi Urban-sarjan ristiriipuksessa on rakastettavaa rouheutta ja koru sopii niin rippilahjaksi kuin käyttöön muutenkin. Huomaa ristin päädyissä olevat upeat mustat ruusuhiotut zirkoniat!


Urban-rannekoru sopii upeasti täydentämään Urban-riipusta, jota on saatavilla kahdessa eri koossa.Lumoava Urban -korut ovat kaikki hopeisia unisex-koruja


Urban-malliston korut ovat kaikki hopeaa. Lumoava pinnoittaa kirkkaat hopeakorut tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säilyvät kauniina jopa vuosikausia. Kaikki korut valmistetaan Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Kotimaisuuden ja ajattomuuden lisäksi Lumoava vaalii luontoa, joten korujen tuotanto on kehitetty mahdollisimman luontoystävälliseksi. Se näkyy myös siinä, että Lumoavan käyttämästä hopeasta 93% on kierrätettyä (ja kullasta 99%). Näin ollen Lumoavan korut ovat pitkäikäinen ja ekologinen valinta, joka tukee samalla kotimaista työtä. 

Urban-korusarjaan kuuluu hopeisten korvakorujen lisäksi kolme erilaista rannekorua: hopeinen rannerengas, kolmessa eri koossa löytyvä nahkarannekoru sekä ruusuhiotuista mustista zirkonioista ja hopeasta valmistettu Urban-rannekoru, jonka olen kuvissa yhdistänyt Urban-riipukseen. Jokainen koruista on laadukkaasti valmistettu unisex-koru ja sopii ilmentämään omaa tyyliä iästä ja sukupuolesta riippumatta. 

Tutustu Urban-korumallistoon Lumoavan sivuilla ja katsasta myös ihanat Lumoava-uutuudet!

Lue myös muut Lumoava-postaukset blogista, joista löydät aiemmat suosikkini.

Mitä mieltä sinä olet Urban-malliston koruista?

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!