KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 

Postaus sis. *mainoslinkkejä 

Hartaasti odotettu kesä on vihdoin keliensä puolesta täällä. Takin voi jättää henkariin roikkumaan, kun T-paidalla tarkenee auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta. Paahde pitää lämpimänä, mutta samalla se muistuttaa, että on aika kaivaa aurinkovoiteet esiin ja pitää huolta siitä, että iho on suojattu UV-säteiltä eikä aurinko pääse näyttämään nurjaa puoltaan.


Alga Maris - luonnonkosmetiikan paras aurinkovoide vuodesta toiseen


Jos olet lukenut blogiani pidempään, saatat tietää, että *Algamaris ei suinkaan ole minulle uusi ihastus. Tämä on nimittäin jo viides kesä putkeen, kun heilutan ylpeänä fanilippua Algamariksen puolesta ja tartun oranssi-valkoisiin tuubeihin. Syy on yksinkertainen: Algamarikselta löytyvät parhaat luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet, joihin voi luottaa.


Algamaris Aurinkovoidespray SPF30 ja SPF50 - suosikkini aurinkovoiteista


Algamariksen (tai Alga Mariksen, kumpaa muotoa haluaakaan käyttää) *aurinkovoidevalikoima on tiivis, mutta samalla tarpeeksi monipuolinen, jotta sieltä löytää haluamansa aurinkovoiteet koko perheen käyttöön - myös *lapsille. Aurinkosuojan voi valita joko kertoimella SPF30 tai SPF50, jotka ovat yleisestikin markkinoilla ne kaikkein käytetyimmät ja halutuimmat aurinkosuojat. Itse tartun monesti SPF30-tuotteisiin, mutta alkukesästä kaikkein kalman kalpein ja helposti palava iho voi vaatia SPF50. 

Oma ylivoimainen suosikkini on Algamariksen suihkutettava aurinkosuojavoide eli *Aurinkovoidespray SPF30. Spray-tuotteena sen käyttö on hullun helppoa ja levittyvyys ihanteellisempaa kuin voisi toivoakaan. Ohuena huntuna iholle laskeutuva spray ei jätä iholle valkoista pintaa, vaan sulautuu jo ruskettuneeseenkin ihoonkin mukavasti pitäen ihon suojattuna. Tuotteesta löytyy myös *SPF50+ versio.


Kevyen ja välittömästi imeytyvän koostumuksen lisäksi rakastan *Algamariksen Aurinkovoidesprayn tuoksua: lempeän makea sheavoi sulautuu kookoksen vivahteisiin ilman, että se muuttuisi iholla kuumimpina kesäpäivinäkään äklömakeaksi. Parasta onkin, että Algamariksen spray muistuttaa aivan tavallista vartalovoidetta, joka imeytyy nopeasti ja jättää ihon kosteutetuksi ja hyvän tuoksuiseksi. Juuri siksi Algamarista käytänkin kaikkein mieluiten.

Jos kuitenkin haluaa aurinkovoiteensa ilman tuoksua, on Algamaris huomioinut senkin: suosikkispray löytyy nimittäin myös *suojakertoimella 50+ täysin hajusteettomana. Näin ollen allergia- ja hajusteherkkäkin voi huoletta tutustua Algamarikseen ja turvautua 100% luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden antamaan suojaan. 


Valitse omasi aurinkovoidespraysta -20% tarjoushintaan:Sertifioituna luonnonkosmetiikkana Algamariksen aurinkosuojavoiteet sisältävät vain mineraalifilttereitä. Näin ollen Algamaris on turvallinen ja parempi valinta myös ympäristön kannalta kuin kemialliset aurinkosuojavoiteet. Tuotteet eivät myöskään sisällä nanopartikkeleita. 

Algamaris Sävyttävä Aurinkovoide kasvoille - paras meikkipohja kuumiin kesäpäiviin!


Kuumat kesäpäivät saattavat aiheuttaa tuskanhikeä myös meikkipohjaa valitessa. Jos on niin onnellisessa asemassa, että iho on suhteellisen tasaisen sävyinen ilman meikkiä, voi nauttia auringosta sävyttömän aurinkovoiteen turvin. Algamarikselta löytyy tähän tarkoitukseen erityisesti *kasvojen iholle suunniteltu aurinkovoide SPF30, joka toimii sellaisenaan kesäisin päivävoiteen asemasta. Se on kevyt, nopeasti imeytyvä ja vedenkestävä, mikäli mökillä tai rannalla mielii pulahtaa viilentymään välissä. Voidetta löytyy *kasvoille myös SPF50+

Todellinen kultakimpale sarjassa on kuitenkin *Sävyttävä aurinkovoide, joka jättää ihon niin samettiseksi ja blurratuksi, ettei tosikaan! Olen vuodesta 2018 suosinut tätä kesäisin, sillä se toimii täydellisesti meikkivoiteen asemasta ja tarjoaa riittävästi peittävyyttä myös iholle, joka kaipaa enemmän tasoitusta. Pahimpina aknearpikausina olen hyödyntänyt tätä myös siten, että levitän ohuen kerroksen esimerkiksi mineraalimeikkipohjan alle. Iho ei tunnu paklatulta, mutta tasoittuu täysin ja pysyy suojattuna. Kevyt vaniljainen tuoksu kruunaa levityshetkellä mattapintaisen lopputuloksen!

Kurkkaa sävyt ja lue kattavampi arvio aiemmasta postauksesta täältä!

Korkeamman aurinkosuojan ystäville kuulutan, että Algamariksen Sävyttävää aurinkovoidetta löytyy nykyään myös *suosittu SPF50 + versio. Sävyt ovat sekä kolmikymppisessä että viisikymppisessä vaaleaakin ihoa imartelevat, sillä Ivory on lähes valkea. Beige sopii kevyesti päivettyneelle iholle kesään, ja itse käytän jopa Golden-sävyä.

Mikäli siis etsit luonnollisia aurinkosuojavoiteita, jotka eivät tuota pettymystä ja antavat tehokkaan ja turvallisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan, suosittelen ehdottomasti Algamarista! Tuotteet ovat aidosti hoitavia ja patentoidun Alga-gorria -yhdisteen ansiosta sisältävät tehokkaita anti-age-ominaisuuksia, joista iholle on hyötyä. Alga-gorria -yhdiste on punalevästä uutettu antioksidantti, joka on antioksidanttisilta ominaisuuksiltaan jopa viisi kertaa tehokkaampi kuin C-vitamiini.


Nappaa tuotteet edullisesti House of Organicilta:Valitsemalla Alga Mariksen, et saastuta vesistöjä ja suojaat ihosi turvallisesti!

Kaikki *Alga Maris-tuotteet House of Organicin verkkokaupassa tarjoushintaan 23.6.2022 saakka.
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!