KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - SUKKAMESTARIT 


Elämä antaa jatkuvasti pieniä muistutuksia. Se tuo niitä eteen hetkinä, joina emme edes ajattele niitä kaipaavan. Se koputtaa olkapäälle, kun haluaa sinun kääntävän katseesi hetkellisesti toiseen suuntaan ja huomaavan jotain tärkeää. Se tuo eteesi ihmisiä, asioita, tilanteita ja tapahtumia, joita tarvitset ymmärtääksesi jotain perustavanlaatuista. Se tekee sen, jotta kulkisit oikeaan suuntaan ja muistaisit, mikä on tärkeintä. 


Elämä pysäyttää, ravistelee ja herättää pienin muistutuksin


Osa meistä uskoo elämässä sattumiin, osa kohtaloon. Itse olen aina uskonut siihen, että asiat tapahtuvat syystä ja kaikella on jokin merkitys. Myös silloin, kun asiat eivät mene parhaalla mahdollisella tavalla tai siten, kuten olen mielessäni etukäteen toivonut tai ajatellut niiden menevän.Viime kuukausien aikana elämä on yrittänyt viestiä minulle moniakin asioita. Se on muistuttanut rajallisuudestaan, kun olen kuullut tutun ihmisen menehtyneen. Se on muistuttanut levon tarpeesta, kun olen huomannut jättäneeni ajokortin Postin tiskille tai unohtaneeni jäädä pois junasta oikealla pysäkillä. Se on muistuttanut siitä, miten upeita ihmisiä minulla on elämässäni viemällä kauemmaksi heistä, joita en todellisuudessa tarvitse. Ihmisistä, joille en ole osannut asettaa rajoja sen suhteen, millaista kohtelua ansaitsen. 

Elämän kuuluu pysäyttää. Sen kuuluu jopa ravistella ja hetkittäin herätellä. Sillä jos emme koskaan kohtaisi elämässä kipua tai yllättäviä käänteitä, millaista elämä olisi? Osaisimmeko tuntea vahvaa kiitollisuutta ainaisten sateenkaarien ja auringonpaisteen keskellä? Vai tuntuuko auringonpaiste entistä paremmalta, kun sitä ennen on satanut kaatamalla ja ehkä jopa ukkostanut?
Selvää on, että haasteiden keskellä on helppo närkästyä ja turhautua. Olo voi toisinaan tuntua jopa epätoivoiselta. Tilanteen voi kuitenkin kääntää myös voitoksi siten, että yrittää katsoa sen taakse. Viesti ei välttämättä valkene heti, mutta tietyn ajan kuluttua sumu selkenee. Silloin ymmärtää, miksi niin tuli tapahtua ja mitä tilanteen, ihmisen tai tapahtuman kuului tuoda mukanaan tai opettaa. 


Sukkamestarien varrettomat sukat jalassa kohti kesää


Kesää kohti mentäessä mieli on alkanut kirkastua entisestään elämän tarjoamien muistutusten lomassa. Toppatakit on saanut siirtää syrjään seuraavaa talvea odottamaan ja samalla siirtyä kevyempiin kuteisiin. Viikonloppuna näiden kuvien ottamisen aikaan kallioilla tarkeni jo melkein ilman takkia. Maisemat olivat upeat ja vahvistivat kaikkea sitä, mitä elämä on viime aikoina yrittänyt viestittää oman ajan, levon ja hetkessä elämisen tärkeydestä. 
Kun maaliskuussa kerroin Sukkamestarien kestävistä, kotimaisista ja vastuullisesti valmistetuista sukista, sain Instagramin puolella useita riemastuvia kommentteja ja viestejä. Yhtä riemuissani olen itse ollut vetäessäni jalkaan Sukkamestarien värikkäät luomupuuvillaiset raitasukat, jotka eivät kiristä tai purista.Lyhytvartiset kotimaiset sukat ovat täydelliset lämpimiin päiviin


On sanomattakin selvää, että kelien lämmetessä ja vaatekerraston vähentyessä myös sukkien osalta suositaan hengittäviä ja ilmavampia vaihtoehtoja. Sukkamestarien valikoima ilahduttaakin monipuolisella valikoimalla lyhytvartisia sukkia, joiden joukosta vastuullisen valintojen ja kotimaisuuden puolesta liputtava voi valita helposti omansa - kirjaimellisesti Avainlippu-merkillä varustettuna. 

Yhtenä Suomen suurimmista sukkavalmistajista Sukkamestarit panostaa myös monipuoliseen tarjontaan materiaalien osalta - eettisyydestä ja ekologisuudesta tinkimättä. Halusipa sukkansa sitten luomupuuvillaisena, bambuviskoosista tai kierrätyspuuvillasta, Sukkamestarit muistaa jokaista.

Raitasukista innostuva voi tarttua minun tapaani bambuviskoosista valmistettuihin Raita Bambu Sneaker -sukkiin, jotka tuntuvat ihanan sileiltä jalkoja vasten. Bambuviskoosin etuna on se, että materiaali säilyy hengittävänä myös kuumilla kesäkeleillä ja on varrettomana oivallinen juuri tähän aikaan vuodesta. Lisäksi raidat piristävät aina! 


Katsasta esimerkiksi nämä kuvissa näkyvät raitasukat Sukkamestarien valikoimasta:Koodilla KESÄ22 saat -10% koko Sukkamestarien valikoimasta 22.5.2022 saakka. 

Varrettomien sukkien eli sneaker sukkien etuna on se, etteivät ne purista nilkkaa. Sneaker sukkien lisäksi Sukkamestarien lyhytvartisten sukkien valikoimasta löytää kuitenkin myös sukkia, joissa on entistä lyhyempi varsi ja vieläpä resorilippa, joka ehkäisee hiertymiä. "Lippavarsisukat" ovatkin erityisen hyvät urheiluun. Moni näistä sukista on myös viimeistelty froteepohjalla, joka tekee sukasta entistä mukavamman menevimmissä aktiviteeteissa.

Saat myös kaikista lyhytvartisista sukista -10% käyttämällä koodia KESÄ22

Koodi on voimassa vain tämän viikon ajan eli 22.5.2022 saakka.  


Sukkamestarien kotimaiset Mökillä Sneaker sukat ovat täydelliset mökkeilyn ystäville ja siitä haaveileville. Sukkamestarien varrettomat sukat eivät valu käytössä 


Marketit ovat varrettomia sukkia pullollaan, mutta mikäli mielii jalkaansa sukat, jotka eivät kiristä hermoja (eivätkä jalassa) on syytä tehdä valintansa huolella. En tiedä sinusta, mutta itse en voi sietää lyhytvartisia sukkia, jotka valuvat liian alas ja antavat kengälle mahdollisuuden aiheuttaa hiertymiä entistä helpommin. 

Siksi iloitsen Sukkamestarien sukkien suhteen siitä, että eettisen ja ekologisen sukkatuotannon sekä materiaalivalintojen lisäksi sukat on myös oikeasti valmistettu laadukkasti siten, että ne kestävät päivittäistä käyttöä eivätkä koettele kärsivällisyyttä valumalla kantapäätä kohti. Sukkamestarien varrettomiin sukkiin eli sneaker sukkiin on neulottu Y-kantapää muotoilu, mikä takaa sen, että sukat eivät valu käytössä. 

Yksiväristen, raidallisten, eläinkuosien ja kukkasukkien lisäksi valikoimasta löytää myös jotain uniikkia - vai miltä kuulostaa Kesäyö, Hiekkaranta, Mökillä, Yökalassa tai Metsälampi? Näistä itselleni tarttuivat jalkaan luomupuuvillaiset Mökillä Sneaker -sukat, joita koristaa punainen mökki järven rannalla. Sukat kertovatkin osuvasti sen, mistä haaveilen tulevana kesänä: mökkimaisemasta ja kauniista kesäöistäKoodilla KESÄ22 saat -10% koko Sukkamestarien valikoimasta 22.5.2022 saakka. 


Kaikki Sukkamestarien käyttämät materiaalit ovat OEKO-TEX-sertifioituja ja tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Luomupuuvillasukkiin käytetty puuvilla on GOTS-sertifioitua ja merinovilla mulesing-vapaata. Lisäksi merinovilla-sukkalangat on Nativa-sertifioitua, mikä on tae sukkien eettisestä valmistuksesta.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!