KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORDIQ NUTRITION 


Maailmassa voi esittää monenlaisia toiveita. Jos kroppani saisi esittää niitä kaksi, voisi se toivoa energiatasojen olevan entistä paremmat aamuisin ja heittää leikkisän pyynnön aineenvaihdunnan vilkastumisesta tämänkin ikäisenä, kun kuljen kohti neljääkymmentä. Ja mitä näenkään: NORDIQ Nutritionin kaksi uutuustuotetta, jotka saattavat tukea tässä.


Vähennä väsymystä ja herää virkeämpänä aamuisin 


Olen ollut suurimman osan elämästäni iltavirkku. Parikymppisenä se sai aikaan sen, että haukottelin aamuisin koulun penkillä ja koin käynnistymisvaikeuksia töissä. Olin toivonut syntyneeni aamuvirkuksi, mutta kohtalo päätti toisin. Tyydyin siihen silloin, enkä ajatellut voivani vaikuttaa asiaan sen enempää.

15 vuotta myöhemmin tuntuu kuin olisin astunut toisen ihmisen saappaisiin. Huolimatta siitä, että vaalin aamuisin hiljaisuutta enkä herättyäni puhu ensimmäisen tunnin aikana sanaakaan, olen silti kaikkein tuotteliaimmillani työssä juuri aamuisin. Naputtelen sähköposteja ja luonnostelen tulevia yhteistyöprojekteja luovuus huipussaan. Tunnen oloni virkeimmäksi aamun ensimmäisinä tunteina, kun taas iltapäivästä energiatasoni alkavat notkahtaa kuin sijoituskäyrät syöksyessään alas. Miten ihmeessä muutuin iltavirkusta aamuvirkuksi?
Totuus on, että ikä tekee tehtävänsä. Elämäntilanteet muuttuvat ja jaksaminen muuttuu niiden rinnalla. Omaan vireystasoon voi kuitenkin myös itse vaikuttaa. Jos haluaa aamuisin olla virkeämpi, on yleisin vinkki muuttaa unirytmiä siihen suuntaan, että menee aikaisemmin nukkumaan, jotta jaksaa nousta aiemmin. Tämä ei monellekaan tule uutena. 

Tärkeää on myös taata se, että unen määrä on riittävää ja tarpeeksi palauttavaa, jotta aamulla ensimmäisenä ei herää aivosumuun, joka jatkuu päänsärkynä loputtoman haukottelun rinnalla. Tästä minullakin on aivan liiaksi kokemusta. Silti olen onnistunut muuttamaan aamut eteerisempään muotoon ja jopa nauttimaan siitä, miten paljon virkeämpi olenkaan aamuisin.


NORDIQ Nutrition Morning Complex nostaa energiatasoja lempeästi


En ole kuitenkaan muuttunut aamuvirkuksi pelkästään mielen voimalla, vaan myönnän, että rutiinien uusimisen tukena on ollut pieniä apukeinoja. Niistä yksi on Matcha-tee joka on kuulunut osaksi aamujani jo useamman vuoden. Matcha sisältää runsaasti kofeiinia, mutta erona kahviin on se, että se ei aiheuta niin sanottua kofeiinipiikkiä ja vapaudu kehon käyttöön kerralla. Matchan sisältämä kofeiini imeytyy hiljalleen ja näin ollen sen piristävä vaikutus kestää pidempään. Ehkäpä siksi minäkin tunnen notkahduksen energiatasoissa vasta iltapäivästä. 

Luonnollisiin ja laadukkaisiin ravintolisiin panostavana koin myös ilon ja innostuksen sekaisen hurmaantumistilan, kun NORDIQ Nutrition täydensi tänä keväänä valikoimaansa uudella tuotteella nimeltä Morning Complex. Tuote nimittäin lupaa tuoda juuri sitä piristävää, virkeyttävää vaikutusta aamuihin, jonka kehoni ja mieleni vastaanottaa ilolla aamu-usvaa torjumaan.


Kapselien sisältö koostuu tuorepakastekuivatuista kasveista ja yrteistä, jonka voi sekoittaa myös juoman tai ruuan joukkoon.
NORDIQ Nutrition Morning Complex on nimensä mukaisesti aamuun tarkoitettu ravintolisä. Kuten kaikki muutkin NORDIQin ravintolisät, se poikkeaa kuitenkin täysin perinteisistä ravintolisistä: Yerba mateen, venäjänjuureen ja pakurikääpään tukeutuva tuorepakastekuivatuista yrteistä koostuva ravintolisä ei kanna kehoon mitään turhaa, vaan juuri sen, mitä se tarvitsee torjuakseen väsymystä ja uupumusta sekä saadakseen lisää energiaa lempeästi.

Yerba mate on Etelä-Amerikassa kasvava puu, jonka kuivatuista ja jauhetuista lehdistä valmistetulla juomalla kerrotaan olevan lukuisia terveysvaikutuksia. Se piristää Matchan lailla lempeämmin kuin kahvi ja on huomattavasti vatsaystävällisempää. Yhtä lailla sen valtteja on pitkäkestoisempi piristävä vaikutus. 


Kun Yerba maten energiatasoja nostattavaan vaikutukseen yhdistyy Morning Complexissa adaptogeenistä tukea antavat venäjänjuuri ja pakurikääpä, on kombinaatio paitsi ainutlaatuinen myös toimiva. Kumpikin tukee terveellistä energia-aineenvaihduntaa sekä stressin vähentämistä. Lisäksi avattavaan kapseliin on purkitettu jauhemaisessa muodossa myös raakakaakaota, joka sisältää luonnostaan mielialaa kohottavia välittäjäaineita, kuten serotoniinia sekä tryptofaania. 

*Morning Complex toimii myös urheilusuoritusta tukemaan, sillä sen sisältämä venäjänjuuri tunnetaan Siperian ginsenginä, joka tukee fyysistä ja henkistä palautumista. Koenkin itse sen stressiä lievittävän ja väsymystä vähentävän vaikutuksen ainoastaan plussana - etenkin, kun erityisherkkänä arki tuntuu välillä arjen pingispeliltä lukuisten ärsykkeiden armoilla. 


NORDIQ Nutrition Metabolic Support tuo tehoa aineenvaihduntaan


Myönnän, että olisi vallan ihanaa, jos kropan aineenvaihdunta olisi samaa tasoa kuin parikymppisenä. Karu totuus kuitenkin on, että aineenvaihdunta hidastuu ikääntyessä, mikä voi saada aikaan lihomista ja väsymistä herkemmin. Käsiä ei kuitenkaan tässäkään kannata nostaa luovuttamisasenteella pystyyn, sillä aineenvaihduntaa voi vilkastuttaa muun muassa syömällä säännöllisesti ja juomalla tarpeeksi vettä.

Myös NORDIQ Nutritioniolla on tarjota aineenvaihdunnan boostaamiseen tukea. Brändi on nimittäin tuonut uutuuksiensa joukossa markkinoille tuotteen, jonka tarkkaan viilattu kombinaatio tehostaa aineenvaihduntaa ja kehon puhdistusprosesseja. Metabolic Support on kehitetty juuri tähän!

Metabolic Support -ravintolisän kullanarvoisia aineosia ovat muun muassa koliini, voikukka, kurkuma ja nokkonen. Koliini on näistä se, joka edistää normaalia rasva-aineenvaihduntaa ja edistää maksan toiminnan pysymistä normaalina (EFSA-hyväksytyt terveysväitteet). Voikukka ja kurkuma puolestaan auttavat sekä maksan että ruuansulatuksen toimintaa, minkä lisäksi voikukka tukee painonhallintaa ja auttaa ylläpitämään virtsateiden hyvinvointia. Vaatimattomalta vaikuttava pieni rikkakasvi kohoaakin täyteen voimaansa ravitsemuksessa.

IBS:n ja herkkävatsaisuuden kanssa jo yli 10 vuotta tasapainotelleena NORDIQ Nutritionin Metabolic Support tervetullut lisä arkeeni muiden luottoravintolisieni joukkoon, jotka yhtä lailla löytyvät pääasiassa juuri NORDIQ Nutritionilta. Haluan tukea kehon päivittäistä puhdistumista ja tehostaa aineenvaihduntaa luonnollisin keinoin. Valitsen vuosi toisensa jälkeen NORDIQ Nutritionin, sillä kaikki sarjan tuotteet on valmistettu 100% ilman lisä- ja täyteaineita sekä ilman sokeria, makeutusaineita, gluteenia, maitoa, vehnää soijaa tai mitään muutakaan ylimääräistä. Lisäksi tuotteet ovat täysin vegaanisia.

Avattavat kapselit koostuvat siis vain ja ainoastaan tarkkaan valituista kasvirohdoksista ja ravinteista, jotka tekevät hyvää keholle - täysin luonnollisesti!


Tutustu uutuuksiin:
Oletko sinä aamu- vai iltavirkku? 

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!