KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BEAUTIIKKI 


Mainoslinkit merkitty* 

Sen piti olla aivan tavallinen luonnonkosmetiikkasarja. Hieman erikoisempi, koska alkuperämaa on Kreikka, mutta silti aivan tavallinen - yksi monen muun joukossa. Vaatimaton ulkoasu ja edullinen hinta eivät antaneet odottaa paljoa, enkä sitä odottanutkaan. Sain kuitenkin täystyrmäyksen, sillä löysin jotain, mitä en ikinä odottanut löytäväni.


Soma - kreikkalaista luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan 


Olen vuosien aikana testannut satoja tuotteita. Ei siis kymmeniä, vaan satoja. Luonnonkosmetiikkaan aloitin tutustumisen vuonna 2013, minkä jälkeen olen kahlannut luonnonmukaista kosmetiikkaa läpi yhtä ripeästi kuin vettä kauhottaisiin pois uppoavasta laivasta. Olen himoinnut uutta, innostunut erilaisesta. Siksi myös *Soma herätti kiinnostukseni, sillä en ollut koskaan aiemmin kokeillut luonnonkosmetiikkaa, joka tulisi Kreikasta. 
Soma on huolella kehitetty ja viimeisen päälle viilattu ihonhoitosarja 


Kun katsoo *Soman yksinkertaista ulkoasua, simppelit purkit eivät välttämättä herätä sen ihmeellisemmin huomiota. Varsinkaan, kun hintalappu todistaa, että tuotteiden hankinta ei vaadi miljoonaomaisuutta tai ryövää ketään köyhäksi. Sarjan edullisin tuote on Soman *Pink Quartz huulivoide, jonka saa reilulla viidellä eurolla. Muut tuotteet ovat pääsääntöisesti 20 euron luokkaa. Arvokkain tuotteista on vajaan 40 euron, mikä on suhteellisen edullinen hinta luonnonkosmetiikasta - etenkin, kun kyseessä on seerumi, joka sisältää retinolia.

Vaikka Kreikan Thessalonikissa kehitetty Soma ei ole lähtenyt tavoittelemaan huomiota herättäviä purkkeja, on se panostanut sitäkin enemmän sisältöön. Sarja on nimittäin aito todiste siitä, että tavanomaiseltakin vaikuttava sarja voi osoittautua aivan joksikin muuksi kuin tavalliseksi. Itse löysin jopa kaksi tuotetta, jotka voisin valita loppuelämän tuotteiksi. Se on paljon sanottu minulta, joka on ikänsä testannut purkkia toisensa perään ja kokeilee jatkuvasti uutta.Olen testaillut viime aikoina useampia Soman tuotteita, joista tähän postaukseen raivasivat tiensä ne tuotteet, jotka erityisesti jäivät mieleeni. 

Yksi ensimmäisistä ihastuksistani oli *Soma Jasmine puhdistusaine, jota olen käyttänyt suihkussa kasvoille ja vartalolle. Kosteuttavia kasviöljyjä sisältävä puhdistustuote on toiminut minulla suihkugeelin asemassa ja ollut sellaisena varsinaista luksusta iholle. Se on koostumukseltaan öljyn ja geelin välimuoto: mukavan kevyt, mutta kosteuttava. Hellävaraisuutensa vuoksi se on sopinut myös selän iholle, jossa on vielä muutamia näppylöitä hormonaalisen aknen ajoilta (josta kärsin, kun lopetin e-pillerit 15 vuoden käytön jälkeen). Myönnänkin, että hankkisin tuotetta lisää jo pelkästään tuoksun vuoksi, sillä rakastan jasmiinin ja vaniljan huumaannuttavaa yhdistelmää.

Soma Emerald kasvoseerumi sisältää retinolia sekä häivyttää maksaläiskiä ja juonteita


Todelliseksi jalokiveksi osoittautui kuitenkin kaksi Soma-tuotetta, joista toinen on *Soma Emerald kasvoseerumi. Tässä tuotteessa on niin rutkasti potentiaalia, että voisin valita sen yhdeksi loppuelämän tuotteista. 

Soma Emerald kasvoseerumi kätkee sisälleen tutkitusti tehokkaimman aseen ikääntymistä vastaan eli A-vitamiinin. Retinoli on juuri se aineosa, joka ihonhoitoon kannattaa sisällyttää, jos haluaa ottaa "kaikki keinot käyttöön" kosmetiikan raaka-aineiden osalta. Soma Emerald kasvoseerumin teho ei kuitenkaan nojaudu pelkästään A-vitamiiniin, sillä kauniisti kimaltelevan geelin joukkoon ujutettu myös argania, jojobaa, kamomillaa, kvittenin siemenuutetta, hyaluronihappoa sekä probiootteja, jotka rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja vähentävät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Seerumi sopii siis kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja rauhoitusta kaipaavalle iholle.

*Soma Emerald kasvoseerumin ainutlaatuisuus perustuu siihen, että se sisältää aitoa smaragdia - kyllä luit oikein! Smaragdia on jauhettu hienojakoiseksi seerumin sekaan. Se ei kuitenkaan saa kasvoja kimaltamaan diskopallon lailla, vaan antaa juuri sopivan hienovaraisen herätyksen aamutuimaan, kun seerumia levittää kasvoille. Geelimäinen koostumus imeytyy salamana ja jättää ihon napakaksi ja sileäksi. Tämä on siis omiaan myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, sillä kasvot eivät jää kiiltelemään!

Mitä tulee tuoksuun, Soman tuotteissa on kaikissa tuoksua. Jokainen tuoksu on kuitenkin omanlaisensa, enkä ole aiemmin törmännyt vastaaviin. Esimerkiksi Emerald kasvoseerumin tuoksu on todella raikas, mutta mieto ja mystinen. Se ei huku massaan, vaan voisi erityisyydessään olla jonkun parfymöörin kehittämä. Tuotteeseen ei ole kuitenkaan lisätty tuoksua, vaan se tulee raaka-aineista. Näin ollen voisi ajatella, että esimerkiksi smaragdi tuo tuotteeseen oman vivahteensa sekä omenapektiini, jota on lisätty ihon uusiutumisen tehostamiseen.

Mikäli siis etsit täysin erilaista anti-age-seerumia, joka napakoittaa ja uudistaa ihoa sekä häivyttää juonteita välittömästi, suosittelen todellakin tarttumaan *Soma Emerald kasvoseerumiin. Nyt saat jo valmiiksi edullisesta hinnasta vielä pois -20%, kun hyödynnät alennuskoodin MIA20

Alennuskoodi MIA20 on voimassa vain 12.5.2022 saakka. 
Soma Emerald Face Cream - ihohuokoset blurraava kasvovoide, joka sisältää retinolia


Jos minulta kysytään, Soman todellinen kultatuote on *Emerald Face Cream. Tämä voide on nimittäin niin maaginen iholla, että jos joutuisin tältä istumalta valitsemaan yhden voiteen loppuelämän voiteeksi, saattaisi se hyvinkin olla Emerald kasvovoide. Mutta miksi?

Yhteen lauseeseen tiivistettynä: tämä kasvovoide blurraa ihohuokoset näkymättömiin. Siis ihan oikeasti! En muista milloin viimeksi olisin katsonut peilistä itseäni ihoani ihastellen ja tuntenut oloni kauniiksi meikittä. Tuntui kuin peilikuvasta olisi lähtenyt siltä istumalta vähintään 5 vuotta ja kasvot olisi photoshopattu täysin sileiksi. Tässä on voide, jonka vaikutus pitää kokea ja nähdä itse! 


*Soma Emerald kasvovoide on täysin luonnollinen eikä missään nimessä sisällä silikonia. Silti niin voisi kuvitella, kun huomaa, miten hyvin voide häivyttää juonteet ja blurraa kasvot kauttaaltaan. Emerald kasvovoiteessa on kuitenkin muutakin, sillä se on pakattu täyteen hullun hyviä raaka-aineita. INCI-listan alkupäässä heti veden jälkeen paikkansa ottavat kaakavoi ja arganöljy, jonka jälkeen lähdetään smaragdi-jauheella, jojoballa ja viininrypäleensiemenöljyllä liikkeelle - unohtamatta probiootteja ja retinolia!

Erikoisuutensa voiteeseen tuo sen sisältämät parsakaali sekä siankärsämö, joista jälkimmäistä on jo vuosisatoja käytetty haavojen hoidossa. Sen ansiosta voiteella on myös tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, joten tämä on täydellinen myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Haluan myös nostaa esille sinkin ja niasiiniamidin, joista voide sisältää molempia! Kummatkin ovat erinomaisia ehkäisemään ja parantamaan epäpuhtauksia. Niasiiniamidi on myös ihonväriä tasoittava, joten tämä voide on todellinen kultakimpale luokassaan. 10/10!

Soma on yksinoikeudella saatavilla vain Beautiikin valikoimasta, josta *löydät Emerald kasvovoiteen täältä. Voide soveltuu sekä päivä- että yövoiteeksi ja on nopean imeytyvyytensä ansiosta erinomainen myös kuumilla kesäkeleillä. Itse aion ehdottomasti hamstara tätä voidetta varastoon, sillä olen ollut tästä niin äimistynyt!

Käyttämällä koodia MIA20 voit hyödyntää edullisemman hinnan 12.5.2022 saakka.
Soma Dream Sleeping Oil kasvoöljy tyynnyttää puuterisella tuoksullaan iltaisin


Soman valikoimasta löytyy kaksi kasvoöljyä: magnesiumia ja C-vitamiinia sisältävä *Dream sekä sinisellä kamomillalla rikastettu *Moon. Kasvoöljyjä rakastavana innostuin kummastakin, mutta päädyin testaamaan unentuloa edesauttavan Dreamin ja jättämään sekaiholle ja akneen taipuvaiselle iholle suunnatun *Moon kasvoöljyn myöhemmäksi. 

*Soma Dream kasvoöljy on yhdellä sanalla kuvailtuna ihana isolla i:llä. Puuterinen tuoksu onnistui välittömästi voittamaan minut puolelleen ja nopeasti imeytyvä koostumus vahvistamaan ihastustani entisestään. Dream kasvoöljyn kohdalla tuoksu on peräisin eteeristen öljyjen yhdistelmästä, joka muodostuu vetiveristä, earl grey teestä, paramelasta ja magnoliasta. Soma käyttää tuotteissaan ainoastaan puhtaita luonnollisia raaka-aineita, ja näin ollen sekä tuotteiden tuoksut että värit tulevat täysin luonnollisista aineosista.

Mitä tulee öljyn raaka-aineisiin, INCI-lista on hyvin lyhyt ja ytimekäs. Ainoa tuotteen sisältämä öljy on viinirypäleensiemenöljy, joka on noussut viime vuosina yhä enemmän suosioonsa juuri vahvan anti-age-vaikutuksensa vuoksi. Öljy ei ole kosmetiikkamarkkinoilla edullisimmasta päästä, mutta ominaisuuksiltaan lähes täydellinen, sillä se on iholla kevyt ja nopeasti imeytyvä ja pursuaa jo itsessään valtavan määrän vaikuttavia aineosia, joista mainittakoon omega-6-rasvahapot, E-vitamiini ja kasvikemikaalit, kuten esimerkiksi resveratroli ja kversetiini.

Viinirypäleensiemenöljyn parhaimpia vaikutuksia iholle on sen rauhoittava ja tulehdusta hillitsevä vaikutus sekä kirkastavat ja pigmenttimuutoksia vaalentavat ominaisuudet. Nämä kaksi ominaisuutta ovat monelle erittäin toivottuja ihonhoidossa, sillä kukapa ei haluaisi ihon näyttävän tasaisen sävyiseltä meikittä. Viinirypälensiemenöljyn lisäksi *Soma Dream kasvoöljyyn on lisätty magnesiumia, C-vitamiinia ja allantoiinia. Tiivis raaka-ainekombo tekee tehtävänsä ja tätä on ihana levittää iholle iltaisin! Öljyä voi toki käyttää halutessaan myös päivisin.
Soman vartalotuotteista ihastuttaa Cheer Up vartaloöljy ja Lilac vartalovoide


Soman kahdesta vartaloöljystä olen tehnyt tuttavuutta *Cheer Up vartaloöljyn kanssa. Tämä onkin se tuote, joka nousi kolmen suosikkini joukkoon kaikista Soman tuotteista. Syyn vieritän suureksi osaksi sille, että öljy on tuoksultaan niin koukuttava ja huumaava - sanalla sanoen vastustamaton! Ylang ylangin, vaniljan ja jasmiinin tuoksuyhdistelmä tuo mieleen kuorrutetun cup caken, joka tekee mieli ahmaista kerralla suuhunsa.

Kuten Soman muutkin tuotteet, öljyn koostumus on nopeasti imeytyvä ja siksi mukava käyttää. Cheer Up pohjautuu auringonkukkaöljyyn, manteliöljyyn, seesamiöljyyn sekä risiiniöljyyn. Koostumus ravitsee myös kuivinta ihoa, mutta ei suinkaan jätä ihoa lähmäiseksi. Öljy on siis täydellinen myös kesäsäärille! Ihana lisä tuotteessa on se, että sen kerrotaan piristävän surullista mieltä. 

Lasipurkissa tarjoiltava kuohkea *Lilac vartalovoide löysi myös tiensä tykättyjen tuotteiden joukkoon. Tuote erottuu ehdottomasti vartalovoiteiden joukosta sillä, että se tuoksuu syreeniltä! En koskaan ajatellut, että innostuisin syreeniltä tuoksuvasta vartalovoiteesta mitenkään erityisemmin, kunnes testasin tätä. Voide on kuin vatkattua kermavaahtoa, jota on ilo levittää iholle! Seesamiöljyä, viinirypäleensiemenöljyä, kaakaovoita sekä sheavoita sisältävä koostumus yllättää myös aprikoosilla ja avokadoöljyllä, jotka löytyvät herkullisten raaka-aineiden joukosta.

Pakko sanoa, että *Soma yllätti niin järjettömän positiivisesti, että odotan innolla sarjan laajentumista ja muiden tuotteiden testaamista. Sitä ennen aion kahmia varastoon Emerald-tuotteita sekä suihkugeelinä käyttämääni *Jasmine puhdistusainetta ja Cheer Up vartaloöljyä. 

Suosittelen siis todellakin tutustumaan sarjaan, jos etsit jotain erilaista ja haluat käyttää tehokasta luonnonkosmetiikkaa, joka ei maksa maltaita! *Soman valikoimaan pääset tästä.

Alennuskoodilla MIA20 saat Beautiikista -20% kaikista tuotteista.

Koodi on voimassa vain 12.5.2022 saakka.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!