KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BACK ON TRACK 


Lapsena meitä muistutetaan jatkuvasti hyvästä ryhdistä. Kouluvalokuvaajan kuuluisat sanat "sitten selkä suoraan ja hymyä huuleen" ovat pinttyneet sisimpään kuin tatuointi, joka kuitenkin haalenee iän myötä. Aikuisiällä saammekin istua työpisteellä tai kotikoneella hartiat lysyssä ja pää etukenossa niin paljon kuin haluamme. Kukaan ei tule huomauttelemaan ryhdin korjaamisesta, vaikka terveyttä ajatellen ryhtiliike voisi kirjaimellisesti tulla tarpeeseen.


Back on Track ja Swedish Posture - näillä uutuustuotteilla parannat asentoasi


Ryhdin tukemiseen on markkinoilla monenlaisia tuotteita. Mikäli työpäivä sujuu intensiivisesti tietokonetta naputellen voi asennon parantamisen aloittaa satsaamalla hyvään työergonomiaan. Siihen vaikuttaa esimerkiksi työtuoli ja muut pienet työergonomiaa parantavat apuvälineet, kuten näppäimistön rannetuki ja erilaiset pehmustetut hiirimatot. Ryhtiin voi kuitenkin vaikuttaa myös pukeutumisen kautta, mikä onnistuu huomattavan helposti Back on Trackin ja Swedish Posturen yhteistyössä kehittämillä uutuustuotteilla.
Ryhtiliivi parantaa asentoa ja voi lievittää selkäkipuja 


Ruotsalainen Back on Track tunnetaan funktionaalisista hyvinvointituotteistaan ympäri maailman. Olen itse käyttänyt brändin tuotteita päivittäin jo vuodesta 2017 ja saanut kerta toisensa jälkeen todeta tuotteiden tehon. Esimerkiksi kuuluisat Arwen housut olen ristinyt maailman mukavimmiksi housuiksi jo vuosia sitten, enkä sitä titteliä suinkaan ole luovuttamassa toisaalle. 

Hengittävät housut joustavat täydellisesti ja sopivat kotoilusta kuntosalille, metsäkävelystä muihin menoihin tai vaikka töihin! Back on Trackille ominaisesti housut on vuorattu Iontex-kankaalla, joka toimii heijastamalla kehon omaa lämpöä ja täten stimuloimalla verenkiertoa. Nämä ovat must have-housut kaikille, jotka nauttivat mukavuudesta ja kärsivät lihasten jäykkyydestä tai kivusta! Housuista löydät blogipostauksen mm. täältä

Nyt Back on Track on laajentanut valikoimaansa kehittämällä yhteistyössä Swedish Posturen kanssa ainutlaatuisen ryhtiliivin. Se, mikä tekee tästä ryhtiliivistä muista markkinoilla olevista erilaisen on tietenkin se, että sisäpuoli on vuorattu Back on Trackin patentoimalla mineraalikankaalla, jota brändi hyödyntää kaikissa tuotteissaan - myös aiemmin mainitsemissani Arwen-housuissa. 
Back on Track & Swedish Posturen yhteistyössä kehittämä Posture ryhtiliivi parantaa asentoa ja tukee lannerangan ja rintakehän asentoa. Vaikka se saattaa kuvissa näyttää jämäkältä, on se todellisuudessa miellyttävän mukava päällä. Se ei haittaa liikkumista, vaan tukee juuri oikeissa kohdissa tehden aktiivisesta elämästä helpompaa myös kaikille, jotka kaipaavat siihen lisätukea. 

Koska sisäpuoli on vuorattu Back on Trackin Welltex-kankaalla, on ryhtiliivin käytön etuja myös se, että se ei ainoastaan tue ryhtiä, vaan myös edistää verenkiertoa. Täten se saattaa auttaa lievittämään kiputiloja, kuten Back on Trackin muiden tuotteiden on todettu tekevän. Itselläni on ryhtiliivistä koko S, vaikka kokotaulukon mukaan voisin hyvin valita myös M-koon, sillä olen 174 cm pitkä. 
Posture urheilutoppi tukee olkapäitä ja ryhtiä harjoituksen aikana 


On sanomattakin selvää, että urheilutoppeja on markkinoilla pilvin pimein. Toista tällaista et kuitenkaan löydä, sillä Back on Trackin ja Swedish Posturen yhteistyössä kehittämä urheilutoppi on innovatiivisuudessaan ainoa laatuaan. Samalla kun se auttaa ylläpitämään hyvää ryhtiä, pääsee nauttimaan myös infrapunaenergian hyödyllisistä vaikutuksista, sillä topin yläosa on vuorattu Back on Trackin Iontex-mineraalikankaalla.  Juuri tästä syystä suosin Back on Trackin tuotteita arjessa. 

Funktionaalinen Posture urheilutoppi on nimestään huolimatta mainio myös alustoppina käytettäväksi muun paidan alla. Liikuitpa sitten lenkkipolulla tai kotona imurinvarresta kiinni pitäen, muistuttaa se hyvästä asennosta samalla kun koet infrapunaenergian hyvää tekevän vaikutuksen. Tälläkin materiaalilla on hyvä hengittävyys, joten hikoilua ei tarvitse pelätä! Toppi sopii aktiivisempaankin menoon, sillä se siirtää kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Musta toppi on konepestävä ja joustava.

Posture urheilutoppi on aika niukkaa kokoa, joten itse valitsin topista koon M, vaikka normaalisti käytän yläosissa kokoa XS tai S. Kokotaulukon löydät täältä.

Tutustu uutuuksista myös Carnelian niskasuojaan sekä ranteenlämmittimiin!


Swedish Posturen kanssa yhteistyössä kehitettyjen tuotteiden lisäksi on Back on Track tuonut tänä keväänä valikoimaansa myös muita omia uutuustuotteitaan. Yksi niistä on kovasti kehuttu Carnelian niskasuoja, joka auttaa pitämään niskan liikkuvana. Suoja peittää niskan, rintarangan, hartiat sekä ylemmät rintakehän lihakset. Se on helppo pukea ja riisua pois, ja kevyenä se toimii lähes huomaamattomana vaatteiden alla! 

Itse olen kokenut Carnelian niskasuojan varsin hyödyllisenä etenkin tähän aikaan vuodesta, kun haluaisin pukeutua kevyemmin, mutta niskaa ja hartioita kuitenkin helposti paleltaa. Niskasuoja voikin osoittautua varsin hyödylliseksi niin tilapäisiin kuin pitkäaikaisiin niskaongelmiin, kuten niskan lukkiutumiseen, jäykkyyteen, lihasjännitykseen tai nivelrikkoon. Sen positiiviset vaikutukset nojautuvat jälleen kerran Welltex-teknologialla varustettuun vuoreen, joka heijastaa kehon omaa lämpöä ja edistää näin verenkiertoa. Ja kyllä, tämä hartioilla lämpö todella tuntuu!

Samasta vaikutuksesta voi nauttia myös Gloria Fleecerannesuojissa, jotka on muotoiltu mukaviksi ja hyvin istuviksi. Rannesuojia voi yhtä lailla hyödyntää niin levossa kuin muissa päivittäisissä askareissa, sillä sormet pysyvät vapaana. Samalla infrapunaenergiaa heijastava kangas voi lievittää ranteiden rasitusta tai olla hyödyllinen esimerkiksi käsien puutumisesta, kylmyydestä, niveltulehduksesta, reumasta tai jännetulehduksesta kärsivälle. Nämä ovat mainiot myös lenkillä!

Gloria rannesuojat on saatavilla neljässä eri koossa - katso kokosi täältä.


Back on Trackin tuotteiden aktiivikäyttäjänä suosittelen ehdottomasti tutustumaan tuotteisiin, mikäli kärsit yllä mainituista vaivoista ja haet arkeesi helpotusta, mukavuutta ja laatua! 
Posture ryhtiliivi sekä urheilutoppi on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen Swedish Posturen kanssa.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!