KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HILLA HELSINKI 


Elämä on kaikessa ihanuudessaan yhtä aikaa kaunis ja katala. Se osaa ovelasti kaapata arjen oravanpyörään tekemättömien tehtävien listaa suorittaessa. Huomaan tuskastelevani kasvavaa pyykkivuorta samalla kun kevätaurinko valaisee pölypalleroiden piilopaikat ja deadlinet leijailevat mielessä. Nukkuakin pitäisi, jotta luovuus pysyisi loistossaan. Tunti vaihtuu toiseen huomaamatta ja illalla painaessa pääni tyynyyn tajuan taas yhden päivän tulleen päätökseensä.


Elämän prioriteetit ja pysähtymisen tärkeys


Välillä se pelottaa. Ajan kuluminen. 

Tosielämän tiimalasia ei voi pysäyttää. Sitä ei voi leikiten kaataa kumoon, kun haluaa aikalisän. Tosielämän tiimalasissa hiekka valuu päättäväisesti ja pysähtymättä. Joskus tunnit tuntuvat minuuteilta, viikot päiviltä. Kuukausi hujahtaa huomaamatta, kunnes joulu tai juhannus kolkuttaa taas ovella. Aika kuluu, halusi tai ei. 


Hyvinvointivalmentajat ja terveysartikkelit painottavat pysähtymisen tärkeyttä. Samalla muistutetaan, että elämä on tässä ja nyt. Jos siitä ei pysähdy nauttimaan, saattaa havahtua lopulta liian myöhään. Kliseiseltä kuulostavan ilmauksen todenperäisyyden muistaakin usein sillä hetkellä kun oikeasti pysähtyy - joko omasta tahdostaan tai tahtomatta. 


On vain yksi sinä - ethän unohda itseäsi?


Mitä tahansa elämässä tekeekin ja mistä tahansa arki täyttyy, on helppo unohtaa itsensä keskittyessään kaikkeen muuhun, mikä tuntuu sillä hetkellä tärkeämmältä. On saatava tehtyä se, tuo ja tämä. Sekään ei voi odottaa. Samalla asettaa huomaamattaan itsensä pinon alimmaiseksi. Kyllä minä pärjään, kunhan saan tuon ja tämän asian tehtyä. 

Vaikka arjen vaatimukset ovat tärkeitä ja asiat on hyvä saada tehtyä tietyssä määräajassa, ei mikään ole tärkeämpää oma hyvinvointi. Koko elämä perustuu sille, miten me sen itse koemme. Hyvinvoivana kokemus elämästä on usein rikkaampi ja onnistuu taltioimaan oman mielen kameraansa hyviä hetkiä. Jotta mieli ehtii napata kuvan, vaatii se kuitenkin pysähtymistä. Jos sille ei tunnu löytyvän aikaa, on elämän palikat järjesteltävä uudelleen: priorisoitava.

Pysähtyä voi monella tapaa. Minulla se tapahtuu niinä hetkinä, kun lähden ulos pitkälle kävelylenkille kuulokkeet korvilla. Kävelen, kunnes mieli on tyhjentynyt kaikesta ylimääräisestä ja olo on kevyempi. Vedän raikasta ilmaa keuhkot täyteen ja katselen ympärilleni. Pysähdyn.

Hemmottelua Hilla Helsingissä - hyödynnä hoitolan synttäritarjoukset!


Yhtä lailla pysähdyn kirja kädessä sohvalla tai niinä hetkinä, kun varaan itselleni oman hetken hoitolasta, jossa tiedän kokevani täydellisen rentoutumisen arjen keskellä. Minulle sellainen hoitola on Helsingissä sijaitseva Hilla, joka juhlii paraikaa 8-vuotissynttäreitään. 

Hillassa on panostettu kaikkeen siihen, mitä ainutlaatuinen irtipäästäminen arjesta vaatii. Tunnelmallinen ympäristö huokuu maadoittumista ja metsäisiä vivahteita jo hoitolassa käytetyistä värisävyistä lähtien: on vihreää, maanläheisiä sävyjä ja lehtiköynnöksiä. Mieli rauhoittuu nopeasti ekokosmetologien peitellessä hoitopetiin kävyillä kuvioidun pehmeän peiton alle. Ympäriltä kantautuu Hillalle varta vasten sävelletty musiikki, joka vie ajatuksissa metsäisille poluille. Sinne, minne hakeudun muutenkin, kun kaipaan rauhoittumista ja rauhaa. 

Hoidon aikana ei tarvitse pelätä ulkopuolista melua tai puheensorinaa. Kun mieli löytää hoidon aikana rauhan, se pysyy siellä. Äänieristykseen on panostettu eikä Hillasta kuulu höpötystä hoitojen aikana. Asiakkaan saattaminen syvään rentoutumisen tilaan on Hillalle kunnia-asia. Se kuuluu ja näkyy kiittelevissä asiakaspalautteissa ja kaltaisteni palaavien asiakkaiden puolelta. Kaikkien näiden vuosien jälkeen hakeudun yhä Hillaan.

Hilla Helsinki panostaa myös kotimaiseen, vegaaniseen luonnonkosmetiikkaan, jota se käyttää kaikissa hoidoissaan. Se tekee hoidoista entistä pidetympiä. Laajasta valikoimasta on myös helppo hoitojen jälkeen valita sopivat purkit kotihoitoon. 


Vitamiinikasvohoito ja kaikki tuotteet tarjoushintaan synttärien kunniaksi 


Harmonisuudellaan ihastuttava Hilla tarjoaa nyt monipuolisen ja tehokkaan BTB13 Vitamin Boost kasvohoidon synttäriensä kunniaksi tarjoushintaan 119€ (norm. 135€). Kasvohoidon löydät Hilla Helsingin nettisivuilta Varaa aika -valikosta valitsemalla BTB13-kasvohoidot.

Lisäksi kaikki tuotteet on saatavilla Hillan verkkokaupasta -20-30%! Tarjous koskee myös uutuustuotteita.

Suosittelen mm. Ekopharman uutta vadelmaista vartalovoidetta, johon olen itse aivan rakastunut. Kotimaisesta luonnonkosmetiikasta löytyy myös varsin mukava valikoima itseruskettavia, joiden aika alkaa pikkuhiljaa olemaan käsillä!

Synttäritarjoukset ovat voimassa vain 6.4.2022 saakka.


Kokemuksia Hillan tunnelmasta löydät myös aiemmasta postauksesta täällä.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!