KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LUMOAVA Elämä on täynnä koskettavia hetkiä.

Kun kaksi toisensa löytänyttä samanlaista sielua päättävät sitoutua alttarilla loppuelämäkseen, tuntevat sen sydämessä muutkin kuin hääpari.

Kun seisoo kukka-asetelmien ympäröivän valkoisen arkun äärellä sanomassa hyvästejä ihmiselle, jolla on ollut merkittävä vaikutus omaan elämään, vihlaisee se syvältä ja tuottaa tyhjyyden tunteen.

Yhtä lailla sisimpää saattaa koskettaa kaunis maisema meren äärellä tai kun kaksi tuntematonta vanhusta kävelevät käsi kädessä katsoen lempeästi toisiaan.

Elämä koskettaa. Sen hetket koskettavat. Elämä koskettaa ja jättää jälkensä


Kun lapsena matematiikan tunnilla piirsi janaa pisteestä A pisteeseen B, tuntui se helpolta: yksi suora viiva kahden pisteen välissä. 

Vuosikymmeniä myöhemmin kun kokemusta elämästä on enemmän, ymmärtää, että elämän jana on aivan toisenlainen kuin geometrian jana. Se poukkoilee. Viiva saattaa nousta tasaisena kaarena ylöspäin ja rysähtää yhdessä hetkessä alas. Elämän janalle tyypillistä ovat kaaret ja rosoisuus. Yksikään jana ei ole samanlainen, vaan jokaisella meillä on omamme. 


Lumoavan kultaiset Bella-korvakorut sointuvat kauniisti kevään koskettaviin hetkiin, niin arkeen kuin juhlaan.
Elämässä on niin paljon erilaisia aikoja ja ajanjaksoja. Niihin sisältyy erilaisia hetkiä, jotka jättävät jälkensä sisimpäämme, halusimme tai emme. 

Sydämestään antaa mielellään paikan sille muistolle, jossa kohtaa elämänsä rakkauden, viilettää vapaana tukka hulmuten ystävän kanssa ulkomaanreissulla tai todistaa ensimmäisen lapsensa syntymää tai valmistumista. Haluamme muistaa hetket, jona tunnemme syvää rakkautta, onnellisuutta, onnistumista ja välittämistä. 

Sen sijaan ne hetket, joina koemme kipua, tyhjyyttä, tuskaa tai surua, olisimme valmis pyyhkimään mielestämme. Silti niillekin on aikansa ja paikkansa. Ne ottavat pienen palan sydämestä ja asettuvat elämän janalle pieneksi mutkaksi, joka hioo kokonaisuutta vieläkin kauniimmaksi. Jokainen pieni kaarre opettaa ja jättää uniikin jälkensä. Me muotoudumme juuri sellaisiksi kuin meidän on tarkoitus tulla. Sinusta tulee sinä, minusta minä. 


Lumoavan Verso-korusarja on täydentynyt pienemmällä riipuksella. Lumoavan uudet korut kevään merkityksellisiin hetkiin


Kevään kauneimpiin hetkiin kuuluu monella erilaiset juhlapäivät, kun vietetään Äitienpäivää, valmistujaisia ja häitä. Ja vaikka sellaisia ei olisikaan tiedossa, elämä antaa aihetta juhlaan jo siinä, kun saa ympäröidä itsensä läheisillä ihmisillä. Oli takana millainen talvi tahansa, kevät antaa toivoa uudesta ajanjaksosta, jossa kaikki on mahdollista. Elämässä kaikki on mahdollista. 

Lumoava Metsäkukkia ihastuttaa siroudellaan ja välittää vahvoja tunteita 


Salla Räsäsen suunnittelema Metsäkukkia -korusarja välittää vahvoja tunteita, jotka ovat läsnä niin rakkaudessa, ystävyydessä kuin muissa tärkeissä elämäntapahtumissa. Sirona ja herkkänä korusarjana sen innoitus kumpuaa Suomen sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista, joissa jälleennäkemisen riemu, kaipuu ja menettämisen pelko olivat jatkuvasti läsnä. Nämä loivat kokemuksia ja synnyttivät kertomuksia, joita kaikkia yhdisti suuret tunteet. 


Siro ja herkkä Metsäkukkia-korusarja kuuluu Lumoavan kevään 2022 uutuuksiin.
Samoja tunteita koetaan elämässä tänäkin päivänä ystävyyden ja rakkauden kohtaamisissa, joihin kuuluvat vahvat siteet, välittäminen ja syvä kiitollisuus toisen olemassaolosta. Sitkeyttä, sydämellisyyttä ja suuria saavutuksia ilmentävä Lumoavan Metsäkukkia onkin ihana lahja rakkaalle, ystävälle tai vastavalmistuneelle. Korun viesti ja osoitus riippuu siitä, minkä merkityksen sinä haluat korulle antaa. 

Metsäkukkia-korusarjaan kuuluvat sirot korvakorut ja riipus, jotka löytyvät niin hopeisina kuin keltakultaisina. Tutustu Metsäkukkia -sarjaan täällä

Hyödynnä myös alennuskoodi bh-lumoava, jolla saat -20% korujen loppusummasta 8.5.2022 saakka!Lumoavan Bella-korusarja täydentyy hopeisella ja kultaisella ristillä 


Bella on yksi Lumoavan rakastetuimmista korusarjoista ja ollut mallistossa jo vuodesta 2009. Se kaunistaa kantajaansa romanttisilla vivahteillaan, jotka tekevät siitä samalla ajattoman koruvalinnan. Bella lumoaa yhtä lailla tänä päivänä kuin se lumosi jo 13 vuotta sitten. 

Carina Blomqvistin suunnitteleman korumallin lähtökohtana on sydän, jossa voi nähdä puun oksistoa ja juuristoa. Sillä halutaan kuvastaa yhteen kasvamista ja sitoutumista. Korut sopivat kauniisti myös morsiamelle tai huomenlahjaksi. 


Bella-korusarja on täydentynyt hopeisella ja kultaisella ristiriipuksella.
Minuun Lumoavan Bella vetoaa kovasti. Koristeellisuudestaan huolimatta Bella on samanaikaisesti kauniilla tavalla eleetön, mutta viestittää suuria tunteita juuri erityisen muotoilunsa ansiosta. Se on pysäyttävä ja siksi täydellinen kruunaamaan koskettavat hetket.

Bella-korusarja täydentyi tänä keväänä hopeisella ja kultaisella ristillä, joissa Bellalle ominainen romanttisuus tulee esille ristin muotoilussa. Nämäkin korut valmistuvat maailman pohjoisimmassa korutehtaassa, Kuopiossa. Lumoavan ekologiset arvot näkyvät luontoystävällisen tuotannon lisäksi siinä, että brändin käyttämästä kullasta lähes 100% on kierrätettyä ja hopeasta yli 90%. 


Alennuskoodilla bh-lumoava saat -20% koruista 8.5.2022 saakka.


Hollywoodin vintage-tyyliä mukailevat Lumoavan Greta-korvakorut nyt myös puisina


Kevään uutuuksien joukkoon liittyy myös Lumoavan Greta puisilla korvakoruillaan, joita on tullut saataville neljässä eri värissä: keltaisena, vaaleansinisenä, punaisena ja puun värisenä. Muotokielestä välittyy jo ennestään valikoimassa olleiden hopeakorujen tapaan Hollywoodin menneiden aikojen säihke ja glamour, mutta kotimainen koivuvaneri tekee korvakoruista niin kevyet, että nämä soveltuvat täydellisesti kesän eri menoihin!

Puiset korvakorut on nimetty osuvasti Romanssi, Kesäpäivä, Helle ja Unelma. Omansa voi valita värin tai vaikka nimen perusteella, mitä kesältä kaipaakaan. Tutustu Greta-korumallistoon täällä


Hyödynnä alennuskoodi ja hanki kotimaiset Lumoava-korut lahjaksi tai itselle!


Mikäli kotimaisuus ja ekologisuus ovat sinulle yhtä lailla tärkeitä arvoja korujen valinnassa, suosittelen lämpimästi tutustumaan Lumoavan koruvalikoimaan. Lumoava on sitoutunut vastuullisiin arvoihin ja valmistaa korut käsityönä kierrätetystä kullasta ja hopeasta. Korut ovat kaunis, kestävä, eettinen ja ekologinen valinta, mutta myös loistava tapa tukea suomalaista työtä. 

Hyödyntämällä koodia bh-lumoava, saat kaikista Lumoava-koruista -20%.

Alennuskoodi on voimassa vain Äitienpäivään 8.5.2022 saakka. 
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!