KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BEAREL 

Postaus sis. *mainoslinkkejä 


Korealaisesta kosmetiikasta voi olla montaa mieltä. Yleisin suhtautuminen välittää kuitenkin kaikkea muuta kuin "pientä" innostusta, sillä korealaiset ihonhoitotuotteet saavat jatkuvasti aikaan villiintymistä, hullaantuneisuutta - jopa rakkautta. Viimeisten viikkojen aikana olen itsekin huomannut jalkojeni liukuvan kohti sitä auvoista aitausta, jossa kaikki korealaisen kosmetiikan ystävät hehkuttavat korealaisten tuotteiden toimivuutta: olen nimittäin luultavasti löytänyt maailman parhaan etanaseerumin - ja pari muuta kullanarvoista tuotetta siihen päälle.


Korealaisen kosmetiikan paras etanaseerumi ja muita ihonhoidon suosikkeja


Suurin osa teistä tietää, että olen jo vuosia suosinut ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa. Tämän vuoksi korealaiseen kosmetiikkaan uppoutuminen on ehkä hieman jäänyt sivummalle, tosin turhaan. Korealainen kosmetiikka ja luonnonkosmetiikka eivät mitenkään sulje pois toisiaan ja niitä voi hyvin käyttää rinnakkain - aivan kuten mitä tahansa muitakin tuotteita. Korealaisen kosmetiikan maailmasta löytää myös täysin luonnollisia tuotteita, kuten esimerkiksi ihastuttava *Aromatica, jolta löytyy luonnonkosmetiikan arvostettu Ecocert-sertifikaatti.

Muutama viikko sitten sukelsin korealaisen kosmetiikan maailmaan oikein kunnolla, kun uppouduin ajan kanssa *Bearelin valikoimaan. Bearel oli aikoinaan Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa ja vuosien varrella sen valikoima on laajentunut hurjan monipuoliseksi. Bearelilta löytyy nykyään myös myymälä Helsingistä, joka sijaitsee Kauppakeskus Kampin E-tasossa. Siellä korealaista kosmetiikkaa pääsee hypistelemään livenä ja tarttumaan eniten innostaviin tuotteisiin.


Mizon Snail Repair Intensive Ampoule - silkkinen etanaseerumi, joka tekee iholle ihmeitä


Etanaseerumeista on hohkattu jo jonkin aikaa. Vaikka itsekin olen niihin jo vuosia sitten lähemmin tutustunut luonnonkosmetiikan kautta, näin myyty en muista koskaan olleeni kuin Mizonin kohdalla. Seerumin koostumus osoittautui silkkisemmäksi kuin osasin haaveilla. Sen lisäksi punaisten arpien ja näppylä-fiaskon kanssa kamppaileva ihoni sai nopeasti huomata, että *Mizonin etanaseerumi todella toimii ja tekee iholle jotain varsin ihmeellistä: sen ihovaurioita korjaava ja arpia häivyttävä vaikutus on nähtävissä omin silmin jo muutamien päivien sisällä.

Kun aloitin seerumin käytön, ihoni oli huonommassa kunnossa kuin pitkiin aikoihin. Molemmat poskeni oli suorastaan asutettu punaisilla pateilla. Itsepintaiset rykelmät eivät meinanneet millään laskea ja pattia tuntui puskevan toinen toisensa perään. Puristelu aiheutti sen, että sain järkyttävät punaiset arvet poskiini. Nyt niitä ei ole näkyvissä juuri lainkaan. Ihoni on tasainen ja sileä - aivan kuin koko aknea ei olisi koskaan ollutkaan. 

Tiedän, että *Mizon Snail Repair Intensive Ampoule -seerumi on auttanut, koska aloitin seerumin käytön juuri pahimmalla hetkellä. Silloin kun iho kärsi ja huusi SOS. Jo muutaman päivän jälkeen huomasin, miten iho alkoi parantua ja rauhoittua. En voinut kuin ihmetellä. Sinä hetkenä olin valmis kruunaamaan tämän etanaseerumin parhaaksi koskaan ja tilaamaan uuden pullollisen.

80% etanauutetta sisältävä *Mizon Snail Repair Intensive Ampoule on omiaan sinulle, joka haluat vähentää arpien näkymistä kasvoilla, häivyttää maksaläiskiä tai vähentää ihon pigmentoitumista. Ihon sävyn tasoittamisen lisäksi se on erinomainen ihon rauhoittaja. Se sisältää ihon ikääntymistä estäviä peptidejä ja viittä eri vitamiinia. Mukana on myös happomarjan juurta, jolla on ihoa kirkastava ja ihon hyperpigmentaatiota ehkäisevä vaikutus.

Koostumus on silkkisyydessään yksi parhaista meikin alle: tämä liukuu kasvoille niin vaivattomasti, että voisi luulla sen sisältävän silikonia. Sitä seerumiin ei kuitenkaan ole ympätty - mansikka- ja vadelmauutetta kyllä. Jos siis yhtään kutkuttaa kokeilla etanaseerumia, jonka tehon todella huomaa, suosittelen hyödyntämään alennuskoodin ja tarttumaan tähän! Etanauutetta sisältävien ihonhoitotuotteiden valmistuksessa ei vahingoiteta etanoita.

Koodilla mia saat nyt -20% *Mizonin etanaseerumista ja muusta valikoimasta Bearelin verkkokaupassa. 

COSRX AC Collection - kaksi korealaista suosikkia epäpuhtaalle iholle ja näppyjen täsmähoitoon


Etanaseerumin lisäksi olen löytänyt kaksi kultakimpaletta *COSRX-sarjasta, joka on yksi korealaisen kosmetiikan myydyimpiä sarjoja ympäri maailman. Ensimmäinen tuotteista on *rauhoittava hoitoneste akneen taipuvaiselle, rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, joka sisältää AHA- ja BHA -happoja. Toinen tuotteista on *täsmähoito näpyille.

AC Collection-linjan tuotteet sisältävät COSRX:n omaa CentelAC-RX-yhdistettä. Heprealta kuulostava yhdiste sisältää rohtosammankonputkea, joka on korealaisen kosmetiikan todellinen hitti sen ihoa korjaavan ja epäpuhtauksia ehkäisevän vaikutuksen ansiosta. CentelAC-RX-yhdisteessä se on kuitenkin optimoitu mahdollisimman tehokkaaksi, mikä tekee COSRX:n AC Collection -linjan tuotteista entistä vakuuttavampia. Ja kyllä, sen huomaa käytössä!

*COSRX AC Collection Calming Liquid Intensive on nopeavaikutteinen, tehokas ja kirkastava hoitoneste, joka sisältää propolista, kasveista uutettua alkoholia sekä luonnollisia AHA- ja BHA-happoja. Erityisen tästä hoitonesteestä tekee se, että huolimatta ongelmaiholle suunnatusta maineestaan, se on iholla yllättävän nestemäinen ja kaikkea muuta kuin ohutta kuivattavaa litkua. Kaadan nestettä vanulappuun ja pyyhkäisen sillä paikallisesti punoittavia alueita, joihin on nousemassa epäpuhtauksia tai joista epäpuhtaukset ovat juuri laskeneet. Etanaseerumin kanssa tämä on ollut oikea pelastus!

Hoitoneste on tällä hetkellä supertarjouksessa *Bearelin verkkokaupassa täällä.

*COSRX AC Colletion Ultimate Spot Cream on toinen tehotuote, johon olen tykästynyt. Voide pohjautuu Aloe veraan ja sisältää muun muassa sinkkiä ja kalamiinia. Jälkimmäinen tunnetaan rasvaisen ihon ylimpänä ystävänä. Sinkkioksidin ja rautaoksidin sekoituksena kalamiinilla on antiseptinen vaikutus ja se myös rauhoittaa ihoa. Tuubista ei ole myöskään unohdettu korealaista kuuluisuutta eli rohtosammakonputkea.

Ultimate Spot Cream on nimenomaan paikallisesti käytettävä voide, jota levitetään näppylöiden päälle yön ajaksi. Aknea hoitavan vaikutuksen lisäksi se lupaa rauhoittaa ja pienentää tulehtuneita näppyjä. Olin tuotteen käytöstä alkuun hieman epävarma, sillä INCI-lista osoittaa sen sisältävän silikonia. En ole vuosiin levittänyt iholle silikonia sisältäviä tuotteita ja siksi arastelin myös tämän käyttöä. Kokonaisuus näyttää kuitenkin toimivan, sillä tämä todellakin hoitaa punaiset näppylärykelmät, arpialueet ja yksittäiset patit yön aikana niin, että alue rauhoittuu silminnähden! Koukutuin.

Koodilla mia saat nyt -20% myös *tästä tuotteesta Bearelin verkkokaupassa. 

Aromatica Reviving Rose Infusion Treatment Toner - ruusuinen kasvovesi, joka kirkastaa ihoa 


Viimeisin vinkkini tähän postaukseen on Aromatican Reviving Rose Infusion Treatment Toner. Tässä on nimittäin kasvovesi, jonka ruusuiseen raikkauteen on helppo ihastua. Siinä missä *COSRX AC Collection Calming Liquid Intensive on enemmänkin epäpuhdasta ja rasvoittuvaa sekaihoa hoitava kasvovesi, Aromatican vaaleanpunainen pullo hoivaa ikääntyvää, kuivaa ja herkkää ihoa. 

Lasipulloon pakattu ruusuinen kasvovesi sisältää jopa 64,7% ruusu-uutetta ja eteeristä ruusuöljyä. Sisältö on täyttä luonnonkosmetiikkaa, sillä Aromatica on sertifioitu Ecocert-sertifikaatilla. Vaikka kasvovesi täyttää kosteutta kaipaavan ja kuivuuttaan kiristelevän ihon toiveet, on se samalla ihoa puhdistava ja kirkastava. Aloe veran ja keramidien lisäksi raaka-aineiden joukosta löytyy niasiiniamidia, joka on huippuaineosa nimenomaan ihoa kirkastamaan. Se pienentää suurentuneita ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. Niasiiniamidista hyötyy myös akne, ruusufinni ja ärtynyt iho, ja se tunnetaankin todellisena monitaiturina ongelmaihon hoidossa.

Mikäli siis etsit kasvovettä, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä, mutta samalla kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti, on *Aromatican Reviving Rose Infusion Treatment Toner loistovalinta!


Alennuskoodi Bearel-verkkokauppaan - tilaa korealaista kosmetiikkaa edullisesti!


Näiden tuotesuositusten myötä rohkaisenkin sinua vierailemaan *Bearelin korealaisen kosmetiikan paratiisissa, josta löydät suosikkieni lisäksi myös monia muita tehokkaita tuotteita ihonhoitoon. 

Hyödynnä koodi mia ja saat tuotteista -20%!
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!