KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - VIESO FINLAND 


Hiustenhoito on minulla pitkälti samaa toistoa viikosta toiseen. Pysyttelen niissä tutuissa ja turvallisessa tuotteissa, joiden tiedän hallitsevan pitkiä, paksuja ja helposti pörrööntyviä hiuksiani parhaiten. Aika riskinotolle uusien hiustenhoitotuotteiden suhteen on silloin, kun ei ole tärkeitä menoja edessä. Tuolloin ei haittaa, jos kokeilut menevät pieleen ja tuloksena onkin "kuiva hamppupesä". 


Vieso hiustenhoitotuotteet - parasta vaativille hiuksilleni


Kesällä 2020 ottamani riski oli kaikkea muuta kuin pieleen mennyt. Ensivaikutelma ranskalaisesta Viesosta oli välitön ihastuminen, jonka vehreät, kauniisti kirjaillut purkit herättivät. Sarja oli itselleni täysin uusi, enkä ollut kuullut siitä kertaakaan aikaisemmin. Näin ollen en myöskään uskaltanut odottaa suuria, vaikka puhtaampi ja luonnollisempi hiustenhoitosarja ajatuksen tasolla houkuttelikin. Aiemmat kokemukset olivat kuitenkin tuoneet eteen aivan liikaa pettymyksiä, mikä sai suhtautumaan Viesoon maltillisemmin ja pidättelemään innostusta. Kävi kuitenkin niin, että ensikokeilun jälkeen olin myyty ja täysin Vieson pauloissa.
Hiustenhoitoa ilman parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä ja sulfaatteja


Kun tutustuu riisutumpaan hiustenhoitosarjaan, siis sellaiseen, josta on jätetty pois paljon hiustenhoitotuotteissa perinteisesti käytettäviä raaka-aineita (parabeenit, silikonit, mineraaliöljyt ja sulfaatit) herää helposti epäilys: Voiko sellaisilla tuotteilla saada helposti pörrööntyvistä hiuksista sileät ja kiiltävät? Etenkin, jos hiuslaatu on todella vaativa (kuivan karhea, paksu, taipuisa), tulee myös hiustenhoitotuotteiden olla tarkoin valittuja ja usein jotain muuta kuin marketin peruskauraa. Itse en voisi kuvitellakaan, että pesisin hiukset aivan millä tahansa.

Vieso on kuitenkin alusta saakka ollut itselleni hiustenhoidon suhteen oikea unelmien täyttymys. Tiedän, että sanat ovat suuria, mutta Vieson kohdalla olisin valmis leimaamaan sanat tuotteiden kylkeen: "Dream come true". Vieson tuotteet nimittäin antavat minulle ne unelmien hiukset, mitä suurin osa meistä arjessa havittelee. Hiukset, jotka on helppo laittaa ja jotka näyttävät hyvältä: terveiltä, kiiltäviltä ja hyvin hoidetuilta. Parasta on, että se tapahtuu täysin ilman parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä tai sulfaatteja. Myös synteettiset hajusteet on jätetty pois.
Paras shampoo ja hoitoaine - Vieso Argan Oil Extreme Repair 


Jos minun pitäisi valita ainoastaan yksi shampoo ja hoitoaine loppuelämäksi, voisin tehdä sen helposti Vieson valikoimasta. Luottotuotteisiini nimittäin kuuluu Vieson arganöljyä sisältävä shampoo ja hoitoaine

Shampoo on Viesolle ominaisesti sulfaatiton, mutta vaahtoaa silti hiuksissa erinomaisesti. Hoitoaine on puolestaan silikoniton ja tekee hiuksista silkkisen sileät, pehmeät ja kiiltävät. Koska tuotteet eivät sisällä synteettisiä tuoksuja, shampoo ja hoitoaine tuoksuvat arganöljyn sävyttäminä pehmeän pähkinäisiltä. Shampoo ja hoitoaine ovat kuiville ja karheille hiuksille enemmän kuin täydelliset! Hiukset saavat syväkosteutusta, ja kuivuuttaan rapisevat latvat näyttävät huomattavasti paremmalta joka pesun jälkeen. Tästä parista en enää luopuisi!

Vieso Argan Oil Extreme Repair Shampoon ja hoitoaineen lisäksi olen käyttänyt myös Bulgarian Rose Curl Shampoota ja hoitoainetta, jotka on suunnattu kihartuville ja helposti pörrööntyville hiuksille. Curly Girl -metodiin soveltuva shampoo sisältää muun muassa neidonhiuspuun lehtiuutetta, bergamottia ja bulgarian ruusuöljyä, joista etenkin jälkimmäinen tarjoilee tuotteiden hempeän ruusumaisen tuoksun. Bulgarian Rose Curl -tuotteilla saa pidettyä kiharat kuosissa. Omat taipuisat hiukseni ovat pesun jälkeen ihanan kimmoisat, pehmeät ja kiiltävät. Tuotteet ovat vegaanisia, kuten myös Argan Oil -pari. Nämäkin tuotteet löytää Vieson maahantuojan omasta verkkokaupasta


Vieso Argan Oil Extreme Repair Mask on omiaan vaurioituineille, tehokasta hoitoa kaipaaville hiuksille.Korjaava hiusnaamio ja hiusnaamio kiharoille hiuksille


Vaikka olen testaillut Vieson tuotteita monipuolisesti, Vieson hiusnaamiot olivat minulle uutta. Tässä kohtaa tiesin kuitenkin jo odottaa laatua, olenhan käyttänyt tuotteita lähemmäs 2 vuotta.

Pidän suuresti Vieson tuotepakkauksista. Shampoot ja hoitoaineet ovat kätevästi pumppupulloissa, ja hiusnaamioista huokuu sopivan selektiivinen fiilis. Kultasäikeillä sävytettyjen kartonkipakkausten alta paljastuu jykevä purkki, jossa mukana on annostelua helpottava spaatteli. Näin ollen purkista ei tarvitse kauhoa märin käsin naamiota kesken suihkuhetken, vaan lastalla saa juuri sopivan nokareen naamiota.

Korjaava hiusnaamio eli Argan Oil Extreme Repair Mask on omiaan vaurioituineille, tehokasta hoitoa kaipaaville hiuksille. Se ravitsee hiuksia syvältä, vahvistaa hiusta ja antaa kiiltoa. Argania Spinosia- ja Opuntia tuna -uutteiden lisäksi koostumusta on täydennetty sheavoiöljyllä, rypälensiemenöljyllä ja useilla muilla kasvien aineosilla, jotka hoitavat kuivaa ja vahingoittunutta hiusta juuri sillä intensiteetillä, mitä se kaipaa. Naamiossa on shampoon ja hoitoaineen tapaan luonnollinen, pähkinäisvivahteinen, makeahko tuoksu. 

Kiharoille ja kihartuville hiuksille suunnattu Bulgarian Rose Curl Mask on kuin kulhollinen kuohkeaa vaaleanpunaista rahkaa, josta kumpuaa rentouttava ruusun tuoksu. Pelkästään tuoksunsa ja koostumuksensa ansiosta Vieson naamiot tuovat hiustenhoitoon spa-maista elämystä.

Vieson periaatteiden mukaisesti tähänkin tuotteeseen on purkitettu kaikki olennainen, jolla saa huonokuntoisestakin kiharasta hiuksesta hetkessä kimmoisamman ja elastisemman. Bulgarian ruusuöljy, bergamotti ja neidonhiuspuu-uute työskentelevät yhdessä tehdäkseen hiuslatvoista hyväkuntoisemmat ja antaen hiuksille ilmavuutta, luonnollista hehkua ja kosteutta. Naamio totisesti pitää luonnontaipuisista hiuksistani niiden rapisevan kuivuuden tiessään. 

Huomion arvoista Vieson hiusnaamioissa on myös se, että kaikki sisältävät laadukkaiden luonnonöljyjen lisäksi hyaluronihappoa. Ihonhoitotuotteissa tähän törmää useinkin, mutta hiustuotteissa hyaluronihappo ei ole yhtä selviö. 


Viesolta löytyy siis neljä erilaista hiusnaamiota:Yllä olevien pois pestävien hiusnaamioiden lisäksi Vieson valikoimasta löytyy myös hiuksiin jätettävä Honey Nourishing Cream hoitoaine. Tällä kevyellä balmilla saa helposti poistettua hiuksista sähköisyyttä, sillä tuotetta voi käyttää myös kuiviin hiuksiin. Ihana tuoksu muodostuu hunajasta, bulgarialaisesta eteerisestä ruusuöljystä ja laventelista. Tämä suojaa hiuksia, mutta jättää ne silti ilmaviksi. 


Honey Nourishing Cream hoitoainetta voi sipaista myös kuiviin hiuksiin silottamaan ja poistamaan sähköisyyttä.Mikä tekee Viesosta hiustenhoidossa niin erinomaisen?


On monta syytä, miksi olen niin syvästi tykästynyt Vieson tuotteisiin. Kaikki tiivistyy Vieson tuotteiden erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen

Sarja ei ole täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta koostumuksissa suositaan hyvin pitkälle luonnonmukaisia ja luomulaatuisia raaka-aineita. Raaka-ainelistat ovat suhteellisen lyhyitä, sillä tuotteista on jätetty pois kaikki turha. Tuotteet eivät siis sisällä synteettisiä hajusteita, parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai Cocamide DEA:ta. Myös tuoksut ovat luonnollisia, mikä on itselleni migreeniherkkänä iso juttu. 

Kun huomioi shampoiden ja hoitoaineiden hinnan (28-29 euroa) yhteydessä pumppupullojen huikean koon (400ml), joka on kaksi kertaa normaalin shampoon tai hoitoaineen verran, ovat tuotteet todellisuudessa jopa edullisia laatuunsa nähden. Ne ovat myös todella riittoisia käytössä, vaikka hiuksia pesisi useamman kerran viikossa.

Alennuskoodi Vieson hiustenhoitotuotteisiin - voimassa vain viikon!


Käyttämällä Vieson maahantuojan verkkokaupassa koodia Beauty saat nyt -20% Vieson koko hiustuotevalikoimasta 8.2.-20.2.2022 saakka. (Koodi ei koske hiustarvikkeita, kuten harjoja.)

Vieson tuotteita ei testata eläinkokein. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia lukuunottamatta Honey-sarjaa.

Vieso-tuotteita voit ostaa parturi-kampaamoista ja hiusammattilaisten verkkokaupoista. Omat suosikkini sarjasta:

  • Ylang Ylang Essence Smoother - rauhoittavalta ylang-ylangilta tuoksuva hoitosuihke, joka on erittäin kevyt ja tuo kosteutta kuiviin hiuksiin. Sopii hiusten freesaukseen pesukertojen välillä ja tuomaan kiiltoa vaikka päivittäin tekemättä hiuksista raskaita tai tahmaisia. Sisältää hyaluronihappoa!

    Lue aiempi postaus kokemuksineen täältä.

  • Argan Oil Extreme Repair Shampoo ja hoitoaine - paras shampoo ja hoitoaine kuiville, käsitellyille sekä kosteutta ja silotusta kaipaaville hiuksille!

  • Aurora Shiny Heat Resistance Spray - lämpösuoja- ja kiiltosuihke, joka sopii myös hiusten freesaukseen pesukertojen välillä!


Tartu kiinni koodiin ja tilaa tuotteet kokeiluun Vieson omasta verkkokaupasta. Saatat löytää uudet luottotuotteet, kuten minäkin aikoinaan tein!Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!