KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - HOUSE OF ORGANIC 



Postaus sis. *mainoslinkkejä 

Luonnonkosmetiikan ystäville on keväisin ja syksyisin pari ajankohtaa, jotka *House of Organicilla ostoksiaan tekevät tietävät: Luonnonkosmetiikkapäivät. Tuo viisi päivää tarjouksia pursuava hetki on useammille se, jolloin hankitaan uutta loppuneiden purkkien tilalle ja päädytään kokeilemaan uutuuksia huomattavasti edullisempaan säästöhintaan. Ja hei, se hetki on nyt! 

Keskiviikosta sunnuntaihin saakka löydät House of Organicilta hullaannuttavan huippuja tarjouksia! Parasta on, että voit tilata joka päivä vaikka vain yhden tuotteen, sillä käyttämällä koodia YHDISTÄ, saat tuotteet aina samaan pakettiin. Tilausten pakkaaminen aloitetaan Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä. 

Sain jälleen olla mukana valitsemassa tarjouksiin mukaan tuotteita, ja tällä kertaa päädyin uutuuksiin. Tänä syksynä on nimittäin ilmestynyt vaikka mitä kiinnostavia luonnonkosmetiikan uutuuksia ja mikä olisikaan parempi hetki tutustua niihin kuin Luonnonkosmetiikkapäivät! Siispä aloitetaan.




Keskiviikon kirkkaimmat kultalöydöt

  1. *Whamisa Cactus kasvovesi - erityisen hoitava ja tehokas anti-age-pitoinen luksuskasvovesi, joka pohjautuu kuningatar-aineosana tunnettuun kaktusviikunauutteeseen sekä ferulahappoon! Tämän ravitsevan, hoitavan ja kosteuttavan uutuuden erityisenä ominaisuutena on lisäksi kukista peräisin olevat AKA-hapot, jotka myös kuorivat kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja saavat ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille!

    Tutustu ja tilaa:

    *Tehokas anti-age-pitoinen kasvovesi tarjouksessa 21€

  2. *BYBI Bakuchiol Skin Restore yövoide - yksi syksyn mielenkiintoisimmista uutuuksista, johon samea, epätasainen ja kosteutta kaipaava iho rakastuu! Edullisuudestaan huolimatta tältä voiteelta voi odottaa tuloksia, sillä voide pursuaa luonnollisena retinolin vastineena tunnettua bakuchiolia, joka vauhdittaa ihosolujen uusiutumista ja tehostaa kollageenin tuotantoa. Tämä voide on sinulle, joka kaipaat uudistusta ja kirkkautta ihollesi!

    Tutustu ja tilaa:

    *Väsyneen ja samean ihon tehovoide yöksi tarjouksessa 22€

  3. *KakkoBrows Cosmetics Kulmakarvojen hoitoöljy - Suomessa valmistettu ravitseva hoitoöljy kulmakarvoille! Riisiniöljyllä, kauranversouutteella ja mustikansiemenöljyllä rikastettu kotimainen hoitoöljy on sinulle, joka haluat vahvistaa kulmiasi vegaanisella, luonnollisella ja kotimaisella tuotteella. Sopii käytettäväksi myös kulmien laminoinnin tai kestovärjäyksen jälkeen!

    Tutustu ja tilaa:

    *Kotimainen kulmia vahvistava hoitotuote tarjouksessa 22€


Hurjaakin hurjemmat supertarjoukset:

  1. *Ecotools Luomivärisivellinduo - kaksi laadukasta luomivärisivellintä luomivärin levitykseen ja häivytykseen vain 3€.

  2. *Novexpert Vitamin C joulupakkaus (seerumi + puhdistusvaahto) - täydellinen lahjaidea hänelle, joka kaipaa kirkastusta iholle! C-vitamiiniseerumi vaalentaa pigmenttiläiskiä ja heleyttää herkkääkin ihoa! Joulupaketin tarjoushinta vain 35€. 

  3. *JOIK Home & Spa tuoksukynttilät - biohajoavasta rapsista valmistetut vegaaniset kynttilät, jotka palavat puhtaasti ja pitkään! Tuoksuista löydät piparkakun, kahvin, kuuman kaakaon ja monta muuta lumoavaa vaihtoehtoa vain 11€.



Torstain toivotuimmat tuotesuosikit


  1. *Taiga Cosmetics Eye Cream Sensitive - herkkäihoisen unelma silmänympärysvoiteeksi, jossa piisaa tehoa! Tämä rauhoittava, ravitseva ja tehokas silmänympärysvoide lumosi minut jo keväällä ja tällä hetkellä käytän toista purkillista. En voi ymmärtää, miten näin edullisella hinnalla voi saada näin tehokkaan kotimaisen tuotteen, jossa raaka-aineet ovat enemmän kuin kohdallaan. Tämä häivyttää myös juonteita! Hajusteeton koostumus.

    Tutustu ja tilaa:

    *Uudistava silmänympärysvoide herkälle iholle tarjouksessa 22€

  2. Luonnonkosmetiikan uutuus ripsivärit:

    *Boho Definition Mascara - lyhyille, harvoille ja vahingoittuneille ripsille suunnattu uutuus ripsiväri, jota on kehuttu todella pysyväksi! Tarjouksessa 13€ 

    *Mádara Metamorphose Mascara - suureen suosioon noussut uutuus ripsiväri, jolla saa halutessaan joko luonnollisen tai dramaattisen lookin! Tarjouksessa 19€

  3. *Taiga Cosmetics Pakuriyövoide - yksi parhaista yövoiteista koskaan ja vieläpä kotimaista luonnonkosmetiikkaa! Tämä herkkäihoistakin hellivä täyteläinen yövoide rauhoittaa ja ravitsee kuivaa ihoa. Pakuriuute puolestaan suojaa ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja auttaa samalla hillitsemään ihoärsytystä. Talven unelmavoide, jossa on kaikki kohdallaan - lumoavaa metsäistä tuoksua myöten! 

    Tutustu ja tilaa:

    *Kotimainen kultakimpale yövoiteeksi tarjouksessa 32€




Perjantain parhaat poiminnat 


  1. *Kora Organics Turmeric Glow kasvovoide - jalokivimäisessä purkissa oleva kasvovoide, joka häätää väsymyksen kasvoilta pimeinäkin talviaamuina! Tämä kurkumaa ja lakritsiuutetta sisältävä voide lumoaa ihanan täyteläisellä ja hyvin imeytyvällä koostumuksellaan. Suosittelen etenkin pintakuivalle ja kuivalle iholle, joka halajaa erityisen paljon kosteutusta ja silotusta!

    Tutustu ja tilaa:

    *Väsymyksen häätävä anti-age-voide tarjouksessa 49€

  2. *BRUNS Products Nr22 Warm Bergamot hiusnaamio - paras hiusnaamio kautta aikojen! Tämä naamio tekee kuivista ja karheistakin hiuksista niin sileät ja ilmavat ettei tosikaan. Olen käyttänyt naamiota loppuun jo yhden 350ml jättipurkillisen. Tämä 50ml pakkaus on loistava tapa tutustua tuotteeseen - ja nyt vieläkin edullisemmin!

    Tutustu ja tilaa:

    *Paras korjaava hiusnaamio kautta aikojen tarjouksessa 11€

  3. *YOU & OIL Botoks + Kollageeni - kahden seerumin tuplapakkaus, jossa saat sekä botokshotin ja kollageenishotin luonnollisessa muodossaan! Seerumeita voit käyttää lisäämällä tipan oman päivä- tai yövoiteesi sekaan tai iholla ihan sellaisenaan. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Lue halutessasi aiempi blogipostaus parin vuoden takaa täältä

    Tutustu ja tilaa:

    *Tuplapaketti seerumeita hullun halpaan yhteishintaan 7€!

  4. *Whamisa Cactus Christmas Set (kolme tuotetta) - hulppea joulupakkaus, joka sisältää jopa kolme täysikokoista tuotetta: seerumin, kasvoveden ja naamion! Herkän ja väsyneen ihon unelmasetti, joka tuo helposti hymyn huulille ja kasvoille.

    Tutustu ja tilaa:

    *Kolmen tuotteen joulupakkaus tehokkaan ihonhoidon ystävälle tarjouksessa 49€

  5. *Ecotools meikkisivellinsetti - kaikki mitä tarvitset kauniiseen meikkiin!

    Huikea tarjoushinta vain 10€ (norm. 34,90€)

  6. *Boho luomivärit - luonnonkosmetiikan parhaita luomivärinappeja, jotka ilahduttavat pigmentillään ja pysyvyydellään! Oma monivuotinen suosikkisävyni arjessa on etenkin viileän ruskea *Cafe sekä kevyesti kimmeltävä vaalean beige *Glaise.

    Tutustu ja tilaa:

    *Pigmenttiset luonnonkosmetiikan luomivärinapit tarjouksessa 7€




Lauantain lupaavimmat löydöt


  1. *Whamisa Cactus kasvonaamio - rauhoittava ja kiinteyttävä uutuus kasvonaamio, jossa on ihana geelimäinen kosteuttava koostumus! Naamion superteho perustuu kaktusviikunaan, joka sisältää yli 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia! Tässä purkissa on siis potentiaalia vaikka mihin. Suositus!

    Tutustu ja tilaa:

    *Supertehokas uutuusnaamio tarjouksessa 23€

  2. *Pulpe de Vie Silmänympärysvoidenaamio - tehokosteuttava silmänympärysnaamio, joka toimii myös silmänympärysvoiteena! Häivyttää juonteita ja heleyttää katsetta valopigmenttien voimin. 

    Superhinta vain 5€ (norm. 18,90€)

  3. *Murumuru Beautiful Hold luonnollinen hiuslakka - kotimainen tahmaamaton hiuslakka, johon olen ihastunut aivan hiljattain! Tällä saa hiuksille ihanan joustavaa pitoa, varsinkin, jos hiukset ovat luonnollisen taipuisat ja haluaa kestävyyttä kiharoille. Ei tahmaa ja on helppo kammata pois hiuksista!

    Tutustu ja tilaa:

    *Luonnollinen tahmaamaton hiuslakka tarjouksessa 9€

  4. *Taiga Cosmetics Eye Cream Anti-age - yksi parhaista anti-age-silmänympärysvoiteista koskaan! Tämä kotimainen, täysin luonnollinen silmänympärysvoide on paitsi tajuttoman tehokas, myös ihanan rauhoittava, turvotusta laskeva ja tummuutta häivyttävä. Jos etsit tehokasta silmänympärysvoidetta, joka ei ole hinnalla pilattu, haastan kokeilemaan tätä! Koostumus on hajusteeton, vegaaninen ja täysin luonnollinen. 

    Tutustu ja tilaa:

    *Ikääntyvän ihon tehokas silmänympärysvoide 21€



Sunnuntain supersuosikit


  1. *Neal's Yard Remedies Frankincense kasvoöljy - tehoöljy talvi-iholle, joka kaipaa myös ikääntymisen merkkien häivytystä! Tämä öljy pursuaa anti-age-vaikutteisia luomuöljyjä, joista Frankincense tarjoaa lisäksi rauhoittavan tuoksun. Vegaaninen tuote!

    Tutustu ja tilaa:

    *Ikääntymisen merkkejä häivyttävä kasvoöljy tarjouksessa 33€

  2. *Zuii Organic kulmakynä - luonnonkosmetiikan paras kulmakynä, josta olen vinkannut aiemmin jo lukuisia kertoja! Itse käytän viileän ruskeaa sävyä Taupe. 

    Tutustu ja tilaa:

    *Helppokäyttöinen ja kestävä kulmakynä tarjouksessa 14€

Muistathan käyttää koodia YHDISTÄ, jotta saat kaikki eri päivinä tehdyt tilaukset ilman postikuluja ja samaan pakettiin! Ole nopea ja nappaa parhaat päältä, sillä tarjoustuotteita on tuttuun tapaan vain rajoitettu erä.
 








Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!