KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ECO MINERALS 


Se on taas täällä, nimittäin pikkujouluaika! Uskallan väittää, että vaikka kaikki eivät pikkujouluista innostukaan, on osalle meistä iloinen asia jo pelkästään se, että pikkujoulut on ylipäätään mahdollista järjestää ilman "kivan kaverin nimeltä korona" luomia rajoituksia. On siis aika suunnata ostoksille tai omalle vaatekaapille juhlavampaa vaatetusta varten ja pistää jakoon parhaat vinkit juhlameikkiin, joka kestää kauniina koko pitkän pikkujouluillan! 


Kestävä juhlameikki Eco Minerals mineraalimeikeillä 


Koko illan kestävä juhlameikki lähtee aina meikkipohjasta. Tärkeään iltaan ei koskaan kannata lähteä kokeilemaan uutta meikkipohjaa, jonka pitävyydestä ei ole varmuutta, vaan luottaa tuttuun ja turvalliseen suosikkiin, jonka tietää kestävän läpi syömisten, juomisten ja muun juhlahumun.

Oma luottomeikkipohjani on jo parin vuoden ajan ollut Eco Mineralsin Perfection -mineraalimeikkipohja, joka sopii myös kuivemmalle ja aikuiselle iholle. Tästä on siis kaukana kakkumainen, juonteisiin kasautuva puuteripohja, sillä Eco Mineralsin mineraalimeikkipuuteri antaa täydellisyyttä hipovan ihon! Sen peittävyys on uskomaton, mutta parasta on se, että iho näyttää koko ajan luonnollisen kauniilta. Viis aknesta, ihottumista, arvista ja atopiasta. Jokaisella meillä on oikeus tuntea olonsa kauniiksi, ja Eco Minerals totta vie auttaa siinä. Tiedän mistä puhun, sillä kärsin e-pillerien lopetuksen jälkeen puolitoista vuotta järkyttävästä hormonaalisesta aknesta
Paras mineraalimeikkipohja, joka tekee ihosta uskomattoman kauniin 


Australian suosituimpana mineraalimeikkisarjana tunnetun Eco Mineralsin mineraalipuuteri on paras kaikista niistä lukuisista mineraalimeikkipohjista, joita olen elämäni aikana kokeillut. Olen palkinnut kyseisen tuotteen blogin Vuoden parhaiden meikkien joukossa jo kaksi kertaa peräkkäin, ja paljastan jo nyt, että se tulee tänäkin vuonna olemaan ykkönen! En vain ole löytänyt parempaa.

Mineraalimeikkipohjia on kahta erilaista: Perfection (jota itse käytän) on suunnattu kuivalle ja aikuiselle iholle. Se antaa kuulaamman lopputuloksen, mutta ei kuitenkaan kiillä iholla. Flawless-pohja puolestaan antaa mattaisemman lopputuloksen. Raaka-aineissa on mukana savea, joka imee ylimääräistä talia iholta. Näin ollen rasvoittuva sekaihokin voi huoletta tarttua tähän! 

Vaikka oma ihoni tuppaa usein t-alueelta kiiltelemään, pidän kuitenkin enemmän Perfection-pohjan antamasta lopputuloksesta. Minusta sillä saa vain niin kauniin ihon! Peittävyys on molemmissa erittäin hyvä, oli iholla sitten näppylöitä, punaisuutta, arpia - mitä vain. Mineraalimeikit sisältävät luonnollisen aurinkosuojan SPF24. 

Sävyjä on useita ja ne sulautuvat oman ihon sävyyn saumattomasti:


  • Vanilla - vaalealle iholle
  • Light Caramel - vaalealle iholle ja pisamilla tai ilman
  • Lightest Beige - vaalealle ja punertavalle iholle
  • Beige - BEST SELLER - keskivaalealle iholle
  • Neutral Sand -keskivaalealle/tummemmalle iholle
  • True Tan - klassinen rusketus
  • Chocolate - tummalle iholle

Itse käytän talvisin sävyä Lightest Beige ja kesällä sävyä Beige.


Eco Mineralsin BB-voide on koostumukseltaan lähes täydellinen. Katso sävyt kämmenellä täältä.Eco Minerals BB-voide - käytä yksinään tai mineraalimeikkipohjan alla


Kun toukokuussa kirjoitin ensi kertaa Eco Mineralsin BB-voiteesta, ounastelin sen nousevan BB-voiteiden kuningattareksi. Kuukausia myöhemmin voin todeta, että tuo tulkinta ei ollut lainkaan yliampuva tai liioiltetu. Tämä BB-voide on edelleen käytössäni lähes päivittäin - ja kyllä, rakastan sitä!

Periaatteessa BB-voide toimii sellaisenaankin. Mutta kun sen laittaa mineraalimeikkipohjan alle, ei omaa ihoaan voi olla rakastamatta. Patit, punaisuudet ja kaikki kirjavuus katoaa pohjan alle, kun tilalla on tasaisempi ja luonnollisen kaunis iho. En valehtele, kun sanon, että tämä kombo on pelastanut monet epätoivoiset hetket ihoni kanssa. BB-voide + mineraalimeikkipohja on yhdistelmänä lyömätön! Nyt siitä on saatavilla jouluksi myös erityinen joulupaketti, jossa säästät hinnassa huomattavasti. Suosittelen tätä komboa niin pikkujouluihin ja muuhun juhlahumuun, mutta myös arkeen! 

BB-voiteen ja mineraalimeikkipuuterin alle vielä laittaa Eco Mineralsin Primerin. Ruusuvesipohjainen primer on oikeastaan enemmän seerumi, sillä täysin luonnollisena se ei ole mitenkään verrattavissa perinteisiin silikonisiin pohjustajiin. Kurkkaa tästä postauksesta BB-voiteen kaksi sävyä kämmenellä sekä primerin koostumus! 
Kestävän juhlameikin pohja syntyy Eco Minerals -mineraalimeikeillä:


1) Varmista, että iho on täysin puhdas. Jos käytät Eco Mineralsin primeria, voit levittää sen kasvovedestä kosteutetulle iholle tai laittaa alle ohuen seerumin, kuten olen itse tehnyt.

2) Primerin jälkeen levitä iholle Eco Minerals BB-voide. Levittäminen tapahtuu helpoiten, kun iho on tarpeeksi kosteutettu. Mikäli et käytä alla primeria, varmista, että iho on tarpeeksi kosteutettu. 

Vinkki! Ilman primeria BB-voiteen alla kannattaa käyttää ainakin seerumia, tai jos ihosi on kovin kuiva, levitä alle päivävoide, joka ei kuitenkaan ole liian tuhti.

Lue lisää BB-voiteen maagisista ominaisuuksista aiemmasta postauksesta

3) Käytä peitevoidetta paikallisesti niihin kohtiin, jotka vaativat lisäpeittävyyttä. Eco Mineralsin peitevoide liukuu iholle kuin unelma ja sopii myös silmäluomien pohjustamiseen. Peitevoiteesta ja mineraalimeikkipuuterista nyt saatavilla edullinen joulupaketti

4) Viimeistele iho Eco Minerals mineraalimeikkipohjalla. 

Joulupaketeista löydät myös BB-voiteen + mineraalimeikkipohjan

Vinkki! Kaunista heleyttä kasvoille tuot käyttämällä poskipunana Eco Mineralsin Hibiscus-luomiväriä, josta tarkempia meikkikuvia täällä. Varjostukset teet helposti Eco Minerals aurinkopuuterilla

Eco Minerals peitevoide liukuu iholle kuin unelma ja toimii täydellisesti myös silmäluomilla


Oikeanlaisen peitevoiteen valitseminen on usein se haastavin homma täydellisen meikkivoiteen löytämisen lisäksi. Eco Mineralsilta löytyy kuitenkin onneksi myös peitevoide, joka sulaa saumattomasti iholle ja toimii myös silmäluomilla.

Peitevoiteen koostumus on hämmästyttävän erilainen verrattuna perinteisiin peitevoiteisiin: se ei ole jähmeää, mutta ei myöskään kaikkein ohuinta litkua. Sanalla sanoen se on samettinen. Se sopii täydellisesti BB-voiteen kanssa käytettäväksi tai mineraalimeikkipohjan alle häivyttävään pigmenttiläiskiä, näppylöitä tai muita epätasaisuuksia. Peitevoide onnistuu myös piilottamaan tummat silmänaluset yllättävän hyvin, vaikka itse kaipaan vielä jotain astetta peittävämpää omille pandasilmilleni. Ihon pikkuvirheiden ja silmäluomien tasoittamisessa tämä on kuitenkin juuri täydellinen. Yllä olevassa kuvassa vaaleampi sävy Light. 

Peitevoiteen löydät edullisemmasta joulupaketista mineraalimeikkipohjan kanssa. 


Mitä tulee silmämeikkiin, Eco Mineralsin luomivärit ovat pigmenttisyydessään huippulaatuisia. Itse käytän usein arjessa luomillä yksinään sävyä Middle Earth, josta löydät tarkemman esittelyn tästä postauksesta. Luonnollisena harmaanruskeana sävynä se on arkimeikkiin enemmän kuin osuva valinta! Aitoina mineraalimeikkeinä luomivärit ovat myös hoitavia luomilla. 

Kullan kimallusta sisältävä juhlameikki puolestaan syntyy nappaamalla Eco Mineralsin valikoimasta sävyt Indian Summer ja Safari Gold, joista näet swatchit ylempänä kämmenellä. Näitä olen myös hyödyntänyt juhlameikissä itse. Pohjustin luomen Eco Mineralsin peitevoiteella, sipaisin hieman Middle Earth -sävyä koko luomelle ja tein varjostukset upean pronssisella Indian Summer -sävyllä. Lisäkimallusta silmämeikkiin saa helposti taputtelemalla sormella luomen keskiosaan kultaista Safari Gold -sävyä!

Kaikki luomivärisävyt löydät Eco Mineralsin verkkokaupasta.


Joulupaketista 1 löydät Eco Mineralsin palkitun mineraalipohjan sekä peitevoiteen.


Eco Minerals joulupaketit - sarjan myydyimmät tuotteet nyt edullisesti!


Olen ilokseni saanut olla mukana suunnittelemassa maahantuojan kanssa kahden erilaisen joulupaketin sisältöä, joten nämä kaksi joulupakettia ovat syntyneet juuri teitä ajatellen! Molemmat joulupaketit ilahduttavat laadukkaalla sisällöllään, mutta myös edullisella hinnallaan. 
Kaikki Eco Mineralsin tuotteet ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia. Eco Minerals käyttää vain puhtaita, eettisesti tuotettuja mineraaleja, joten sipaistessasi tuotteita ihollesi, voit olla varma, että tuotteet samalla hoitavat ihoa eivätkä tuki sitä! Eco Minerals ei käytä palmuöljyä, parabeeneja tai kemiallisia säilöntäaineita. 

Hyödynnä siis upeat joulupakettitarjoukset ja tilaa itsellesi tai lahjaksi sarjan myydyimmät tuotteet!


Joko sinä olet kokeillut Eco Mineralsia?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!