KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - MALIN DESIGN 


Joitain vuosia sitten mietin, miltä tuntuisi matkustaa ajassa taaksepäin. En niinkään ajatellut omaa syntymääni 80-luvulla, jotta pääsisin tekemään jotakin toisin, vaan sen sijaan olen tuntenut vetoa aikakauteen paljon sitä ennen. Olen halunnut hypätä aikakapseliin ja matkustaa 1900-luvun alkupuolelle ruhtinaallisten, kartanoiden ja hevosvaunujen keskelle. Pukea ylleni ajanjakson mukaisen kauniin mekon, viimeistellä tyylin helmikoruilla ja nauttia sen ajan tunnelmasta edes hetken. Millaista se olisikaan?


Miksi hetkessä eläminen kannattaa? 


Kaikilla meistä ei ehkä ole salaisia toiveita matkustaa ajassa taaksepäin, kuten itselläni on ollut. Sen sijaan arkipäiväistä on se, että mieli harhailee tuleviin päiviin, viikkoihin ja jopa vuosiin. Saatat murehtia, miten selviät tulevasta tai kokea epävarmuuden tuomaa ahdistusta siitä, missä olet vuoden tai 5 vuoden päässä. Samalla tapaa mieli saattaa vaeltaa jatkuvasti menneeseen, kun ikävöimme esimerkiksi ihmistä, joka oli elämässämme joskus, mutta josta aika on jättänyt. 


Gaura Pearls Evelyn Sormus sopii arkeen ja juhlaan.Vaikka tulevan suunnittelu ei olekaan pahasta ja parhaassa tapauksessa se jopa motivoi nykyhetkessä, liiallisen menneessä tai tulevaisuudessa matkustelun sijaan hyvinvoinnille parasta olisi keskittyä tähän hetkeen. Menneiden jatkuva pikakelaaminen mielen tasolla ei luo rauhaa ja onnellisuutta, varsinkaan, jos kyse on tapahtumista, joiden olisit toivonut menevän toisin tai jotka toivat aikanaan surua tai tuskaa. 

"Kunpa olisin toiminut toisin" tai "kunpa niin ei olisi käynyt" -ajattelu ei kannata. Sen sijaan voi muistuttaa itseään siitä, että suunnan muuttaminen onnistuu juuri nyt

Lily Kaulakoru ja Ellen Nappikorvakorut lumoavat siroudellaan. Sormus Evelyn. 


Nykyhetkessä piilee suurin voima


Siinä missä menneisyys on erinomainen opettaja, tulevaisuuden osalta haaveet ja unelmat voivat toimia hyvänä suunnannäyttäjänä. Se, mitä tänään valitset, määrittää sen, millaista tulevaisuutta kohti kuljet. Lohdullista onkin, että mahdollisuus uuteen alkuun ja puhtaaseen pöytään on meillä jokaisella. Emme voi muuttaa mennyttä, mutta voimme aloittaa alusta milloin tahansa ja päättää toimia toisin. Kaikki alkaa sillä, että pysähdyt tässä hetkessä, katselet ympärillesi ja tiedostat, missä olet juuri nyt. Onko tämä se tie, mitä haluat kulkea? Jos ei, minkä asian tekeminen tai muuttaminen juuri tässä hetkessä veisi kohti sitä, mitä todella haluat?

Aiemmin "hetkessä eläminen" kuulosti korviini lähinnä kliseeltä. Se oli kuin ylempi taso, jota yritin jatkuvasti saavuttaa kaikenmaailman oppaita lukemalla, mutta johon en kuitenkaan yltänyt. Tai jos onnistuin kurkottelemalla tarttumaan siihen hetkeksi, pian velloin taas menneisyyden luomissa ahdistuksen aallokoissa tai mieli kiisi tulevaisuuteen luoden stressaavia uhkakuvia siitä, mikä kaikki pelotti tai voisi mennä vikaan. Sisältä sirpaleinen ja liian monesti haavoittunut minä ei uskaltanut luottaa elämään, eikä siihen, että se kantaisi. Elin jatkuvasti menneessä tai kiirehdin tulevaan.


Gaura Pearlsin Adore Korvakoruissa on kolme valkoista viljeltyä makeanvedenhelmeä.Vastoinkäymiset ovat välttämättömiä ja ohjaavat oikealle polulle kohti parempaa


Nykyään minun on helpompi hengittää. Olen oppinut arvostamaan elämän karikoita ja hyväksynyt menneessä tapahtuneet asiat välttämättöminä sille, etten toistaisi samoja asioita enää tulevaisuudessa. Elämä ei olisi elämää ilman sen antamia oppitunteja. Asioiden hyväksyminen ja niistä irtipäästäminen on luonut sisälleni rauhaa. Tunnetta lisää kiitollisuus, jonka äärelle yritän muistaa pysähtyä päivittäin. Se tapahtuu ihan pieniä hetkiä havannoimalla. Muistamalla, miten pitkän matkan olen kulkenut menneisyydestä tähän päivään ja mitä minulla juuri nyt on. 

Yksi neuvoistani hetkessä elämiseen onkin kiitollisuuden harjoittamisen lisäksi vastoinkäymisten hyväksyminen välttämättöminä. Ne toimivat usein herätyksenä, jota juuri siinä hetkessä kaipaamme. Suunnannäyttäjinä kohti tulevaa, jotka ohjaavat oikealle polulle. Kun hyväksyy tämän ja uskaltaa ottaa vastoinkäymiset vastaan karttana, ei huominen pelota yhtä lailla kuin ennen. Vastoinkäymisten avulla löytää perille!
Klassiset helmikorut hurmaavat vuodesta toiseen 


Palataksemme kuitenkin vielä hetkeksi aikamatkusteluun, klassisista helmikoruista on hurmaannuttu jo satoja, jopa tuhansia vuosia. Aikoinaan niillä viestittiin myös vaurautta: aateliset koristivat itseään pitkillä helminauhoilla tuodakseen esille arvovaltaista asemaansa. Helmiä kirjailtiin kiinni asuihin, liiveihin, valtikoihin ja kruunuihin. 1500-luvun renesanssiaikaa on jopa kutsuttu "helmikaudeksi" (Pearl Age). Englannin kunintagar Elizabeth I oli yksi niistä, joka palvoi helmiä. Se tulee ilmi myös hänestä maalatussa muotokuvassa (Ermine Potrait), jossa Elizabeth I:n yllä on lukuisia helmiä (rannekorut, kaulakorut, korvakorut, kruunu, puvun kirjailu). 

Jatkuvan suosion vuoksi helmiä voisikin kutsua iättömiksi koruiksi. Toisin kuin monet muut korut, ne eivät ole ohimenevä trendi, vaan lumoavat kauneudellaan vuodesta toiseen. Sirot helmikorut sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja niistä löytyy monenlaisia vaihtoehtoja eri makuun. 


Gaura Pearls Lady Korvakorut ovat 14K ruusukullattua hopeaa ja ihastuttavat ajattomalla muotoilullaan.Gaura Pearls helmikorut ovat varma ja vastuullinen valinta


Suomalainen perheyritys, Malin Design, suunnittelee ja valmistuttaa nuorekkaita ja skandinaavisia design-koruja. Kauniiseen ja kattavaan valikoimaan kuuluvat muun muassa korvakorut, rannekorut, kaulakorut, sormukset ja myös lasten korut sekä kastelahjat. Gaura Pearls -helmikorut kuuluvat Malin Designin katseita kääntävään koruvalikoimaan, jossa yhdistyy yritykselle tärkeät arvot: käsintehty tuote, luonnollisuus ja perinteikkyys, unohtamatta nuorekasta ja modernia tyyliä. 

Malin Design on sitoutunut eettisiin ja vastuullisiin toimintaperiaatteisiin. Näin ollen ostaja voi aina olla varma, että myös klassiset helmikorut on valmistettu käsityönä korkealaatuisista materiaaleista, laatua ja ekologisuutta vaalien. Koru ei koskaan ole hetken hurmaa, vaan parhaassa tapauksessa se ilahduttaa vuodesta toiseen ollen osana useita muistoja. 


Korvissa Gaura Pearls Lady Korvakorut.
Suomessa ja Euroopassa suunnitellut aidot helmikorut - hyödynnä alennuskoodi!


Kun etsit itsellesi tai lahjaksi aitoja helmikoruja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, suosittelen lämpimästi tutustumaan Suomessa ja Euroopassa suunniteltuihin Gaura Pearls -helmikoruihin sekä tyylikkäisiin MALIN® miesten koruihin. Malin Design valmistuttaa kaikkia helmikorumalleja vain pienen ja rajatun erän, joten jokainen tuote on ainutlaatuinen eikä massatuotantoa. Helmikorut valmistetaan aidoista makeanvedenhelmistä käsityönä Euroopassa, ja ne ovat ajattoman kauniita ja pitkäikäisiä. Koruissa käytetty hopea on allergiatestattua, 925-hopeaa.

Koska Malin Designille ekologisuus on tärkeä arvo, kiinnittää yritys huomiota myös kaiken toiminnan synnyttämään hiilijalanjälkeen varmistaen samalla sen, että jokainen tilaus toimitetaan ilmastoystävällisesti. Näin ollen tilaamalla itsellesi Gaura Pearlsin aidot, upeat helmikorut, tuet paitsi suomalaista yritystä, teet samalla vastuullisen ja pitkäikäisen valinnan korujesi osalta.

Koodilla MIA30 saat nyt -30% Gaura Pearls -helmikoruista 31.12.2021 saakka.


Kuvissa yllä korut:


Tutustu koko valikoimaan täällä ja löydä omat suosikkisi!


Pidätkö sinä helmikoruista? Mitkä koruista puhuttelevat eniten?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!