KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - EKOPHARMA 


EKOPHARMA on ollut jo pitkään yksi niistä luonnonkosmetiikkasarjoista, joihin luotan täydellä sydämellä. Innostusta tuotteisiin on lisännyt paitsi kotimaisten marjojen koukuttava tuoksumaailma, myös se, että tuotteet valmistetaan Suomessa - tarkkaan ottaen Helsingin Herttoniemessä. EKOPHARMA on siis alusta loppuun kotimaista ja tuotteiden teho pohjautuu suomalaisten marjojen ravintorikkaisiin uutteisiin.


EKOPHARMA - kotimaista luonnonkosmetiikkaa herkkyydet huomioiden


Kun hiustenhoidon osalta etsitään helppoa testikokelasta, minä en ole oikea kohde. Olen tuonut blogissa moneen kertaan esille sen, että hiukseni eivät kelpuuta mitä tahansa tuotteita ja luonnollisten hiustenhoitotuotteiden kohdalla ne ovat entistä enemmän "kranttuja". Vähän kuin pikkulapsi, joka nyrpistää nenää, kun ruoka ei kelpaa. 

EKOPHARMAn kohdalla olin kuitenkin kiinnostunut sukeltamaan hiustenhoidon maailmaan. Tämä siksi, että olen käyttänyt sarjan ihonhoitotuotteita jo useamman vuoden. Myös blogista löytyy monta EKOPHARMAn tuotetta, joista olen iloinnut vuosien varrella. Tuotteiden hinta-laatusuhde on varsin loistava, etenkin, kun ottaa huomioon tuotteiden kotimaisuuden ja arvokkaat aktiiviaineet. EKOPHARMA panostaa myös hyvään ihosiedettävyyteen, tarkoittaen sitä, että tuotteet on kehitetty herkkäihoiset huomioiden. Myös hiustenhoitotuotteissa EKOPHARMA on huomioinut hiuspohjan herkkyydet. 
EKOPHARMA hiustuotteet ovat helliä hiuksille, hiuspohjalle ja luonnolle


Kaikki EKOPHARMAn tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vegaanisuuden ja eläinkokeettomuuden ohella ne myös pursuavat Suomen luonnosta poimittuja aktiiviaineita: marjojen ja kasvien uutteita ja siemenöljyjä, joita niin iho kuin hiukset rakastavat. Ravintorikkaita raaka-aineita täydentää muun muassa betaiini, prebiootit ja keramidit, jotka vahvistavat hiuksia, lisäävät ihon vastustuskykyä ja samalla ehkäisevät hiuspohjan herkkyksiä.

EKOPHARMAn hiustenhoitolinja jakautuu kolmeen eri ryhmään: Tyrni-tuotteet ovat korjaavia, Hilla kosteuttava ja Mustikka on suunnattu erityisesti värikäsitellyille hiuksille tuomaan kirkkautta, kiiltoa ja eloisaa vivahdetta hiuksiin. Sen lisäksi EKOPHARMA-tuotteista löytyy myös muotoilutuotteita, kuten Vadelma Tuuheuttava Sokerisuihke, joka antaa rakennetta kaikille hiuslaaduille. Sokerisuihke sopii myös föönaamiseen ja erilaisten rautojen kanssa työskentelyyn. Se antaa joustavaa ja ilmavaa pitoa hiuksiin, mitä itse arvostan arjessa suuresti. 
EKOPHARMA Tyrni Korjaava Tehohoitonaamio - tuotteiden ehdoton kuningatar


Kun tutustun uusiin tuotteisiin, pyrin aina löytämään joukosta parhaat ja nostamaan ne etunenässä esille. Tällä kertaa valokeila suuntautuu EKOPHARMAn Tyrni Tehohoitonaamioon, joka on ehdottomasti luonnonkosmetiikan hiusnaamioiden kärkikastia! Tässä on tuote, joka vakuuttaa helposti jopa "krantut" hiukset, kuten omiani kuvailen. 

Ravitseva ja vahvistava voidemainen tehohoitonaamio on suunnattu kaikille hiustyypeille. Lumoavimman lopputuloksen se antaa kuitenkin käsitellyille ja kuiville hiuksille, jotka vaativat silotusta ja kosteutta. Tyrniltä tuoksuva kermavaahtoa muistuttava koostumus kaappaa mukaansa myös mielen tasolla ja rentouttaa stressaantunutta mieltä.

Vaikutusaika on tällekin hiusnaamiolle tuttuun tapaan 5-10 minuuttia. Poispesun jälkeen tyrniöljyn ja karitevoin vaikutukset on helppo havaita, sillä hiukset ovat sileät ja pehmeät, mutta kuivuessaan kuitenkin ilmavat. Raskasta tuntua tai tahmaisuutta ei siis tarvitse pelätä, sillä tämän purkin sisältö on täyttä kultaa! Käytän itse tuotetta hoitoaineen sijaan pari kertaa viikossa. 
EKOPHARMA Hilla Syväpuhdistava Savishampoo ja Mustikka Kasvivärishampoo


Kermaisuudellaan koukuttavan Tyrni Tehohoitonaamion lisäksi olen tykästynyt Hilla Syväpuhdistavaan Savishampooseen. Tässä on nimittäin myös varsin loistava koostumus, joka on paitsi täyteläinen, myös vaahtoaa hyvin. Hiustenpesun jälkeen tulee todellakin sellainen olo, että hiukset ovat puhtaat!

Hilla Syväpuhdistavan Shampoon sisältämä valkosavi vie mennessään hiuksiin kertyneet epäpuhtaudet ja muotoilutuotteiden jäämät. Hillauute, betaiini ja manteliöljy puolestaan huolehtivat siitä, että myös hiuspohja jää hiusten ohella kosteutetuksi. Shampoo sopii kaikille hiustyypeille hiusten ja hiuspohjan syväpuhdistamiseen, ja sen sopiva käyttöväli on 1-4 kertaa kuukaudessa. Itse käytin tätä viimeksi viikonloppuna juuri ennen kasvivärjäystä. Tuote on sulfaatiton ja silikoniton yhtä lailla kuten kirpsakan makealta tuoksuva Hilla Kosteuttava Shampoo.

EKOPHARMA Mustikka Kasvivärishampoo on myös arkikäytössä erinomaisesti toiminut tuote, joka sopii erityisesti kasvivärjätyille hiuksille. Koska olen itse tänä vuonna värjännyt hiuksia ainoastaan kasviväreillä, käytän mieluusti tuotteita, jotka pidentävät värin kestoa. Mustikka Kasvivärishampoo pohjautuu kosteuttavaan mustikan marjauutteeseen ja nokkoseen. Omenaviinietikka puolestaan auttaa pesevyydessä samalla tasapainottaen hiuksen ja hiuspohjan pH:ta. Tuote on hajusteeton.

Haluan myös vinkata EKOPHARMAn Tyrni-Argan Latvaöljystä, joka on ollut ihana lisä hiustenhoitorutiineihin. Käytän hiusöljyjä päivittäin, ja kuivan karhea hiuslaatuni kyllä imee öljyä itseensä vaikka millä mitalla. Tämä kotimaiseen tyrniin pohjautuva öljy tekee hiuksista sileät ja pehmeät, saaden latvatkin näyttämään heti kauniimmilta. Öljy on tarpeeksi kevyt, joten se ei tahmaa, eikä latista! 

Jos siis sinäkin haluat suosia kotimaista luonnonkosmetiikkaa, kotimaiset FI-Natura-sertifioidut EKOPHARMA-hiustenhoitotuotteet ovat saatavilla kauneushoitoloista ja kampaamoista ympäri Suomen. Tuotteet ovat vegaanisia sekä Leaping Bunny- ja Avainlippu-merkein varustettu. Kotimaiset raaka-aineet, oma tuotekehitys ja suomalainen tuotanto pitävät myös EKOPHARMAn hiilijalanjäljen pienenä. Ja kyllä, tuotteet myös pakataan kierrätettäviin, ympäristöä kuormittamattomiin materiaaleihin ja valtaosa pakkauksista on valmistettu 100% kierrätetystä muovista!


Joko sinulle on EKOPHARMA tuttu? Oletko kokeillut näitä hiustenhoitotuotteita?


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!