KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ROHDOS-ALA 


Kullanhohtoinen rusketus ja kesä ovat varma pari. Vuosien varrella ne ovat hilautuneet niin kiinni toisiinsa, että on lähestulkoon sama asia kuin yrittäisi elää kesän ilman jäätelöä, joka monella kruunaa helteisen kesäpäivän. Onneksi nykypäivänä kauniin rusketuksen voi napata melkein yhtä helposti kuin jäätelöpallon jäätelökioskilta: luonnollisen sävyn saa nimittäin myös purkista ja tämän postauksen tuotteella, jota myydään ympäri maailmaa yksi kappale joka minuutti! 


Auringonpalvonta vai purkkirusketus? 


Äitini on aina ollut auringonpalvoja. Lapsena totuin kesäisin siihen, että jos äitiä huuteli sisätiloissa eikä vastausta kuulunut, hänet mitä luultavimmin löytäisi viltin päältä takapihalta, jossa hän makasi suorassa auringonpaisteessa. Itse olin äidin vastakohta: minua ei saanut aurinkoon sitten millään, sillä tuntikausien tukala oleskelu läkähdyttävässä auringonpaahteessa oli jo ajatuksena epämiellyttävä. En sietänyt kuumuutta, en sitten ollenkaan, ja hakeuduinkin usein kesäpäivinä varjoon, kun muut "grillasivat" itseään auringossa. 

Nykyään 35 ikävuotta kirivänä olen onnellinen siitä, että nuorempana välttelin aurinkoa, vaikka muistankin joskus hävenneeni kalpeuttani kesäisin, kun kaikki muut tuntuivat olevan kauniisti ruskettuneita. Auringon välttely lienee kuitenkin omalla kohdallani osasyy siihen, ettei ihoni ole rypistynyt niin hirveästi, vaikka myönnänkin, että viime vuosina asenteeni aurinkoa kohtaan on muuttunut. Suosin edelleen rusketusta purkista, mutta sen lisäksi tykkään myös oleskella auringossa. Toki silloin käytän aurinkosuojaa ja olen tarkkana siitä, ettei iho pala. Parin vuoden takainen ulkomaanreissu tuo yhä mieleen ihon palamisen, enkä halua uusia sitä kivuliasta kokemusta.

Académie Lotion Auto-Bronzante Teintée - klassikoksi noussut kastanjavesi


Olen ajatellut, että itseruskettavat ovat niin sanotusti nykypäivän keksintö, eikä niitä ole juurikaan markkinoilla ollut esimerkiksi äitini nuoruusvuosien aikaan. Oletukseni tästä osoittautui kuitenkin vääräksi hiljattain, kun sain käsiini Académien kuuluisan kastanjaveden. Klassikon asemaan noussut tuote on nimittäin ollut markkinoilla vuodesta 1960 ja sitä myydään edelleen ympäri maailmaa yksi kappale minuutin välein.

Académie Lotion Auto-Bronzante Teintée (tutummin siis kastanjavesi) ei ole turhaan saavuttanut "itseruskettavien kantaäidin" asemaa, kuten SKY-kosmetologi -lehti tuotetta kuvaili palkitessaan sen viime vuonna Lajinsa Parhaaksi. Se on nimittäin maailman ensimmäinen itseruskettava ja hoitaa edelleen tehtävänsä mallikelpoisesti: tuotteella saa turvallisesti luonnollisen näköisen rusketuksen ja sen käyttö on helppoa kuin mikä. 
Nestemäinen itseruskettava päivettää ihon välittömästi ilman aurinkoa


Kastanjaveden parhaita puolia on ehdottomasti sen nestemäisyys, ja sen levittäminen kasvoille onnistuu parhaiten vanulapun kautta. Koska tuote antaa kevyen sävyn välittömästi, ei ole vaaraa siitä, että jokin alue kasvoista jäisi käsittelemättä. Samalla tuote on kärsimättömän ihmisen unelma, koska sen kanssa päivettyneestä ihosta voi nauttia heti eikä vasta tuntien päästä. Viikonloppuna sainkin ruskettuneet sääret heti, kun ne halusin! Sävy myös syvenee vielä 3-4 tunnin ajan, joten toisaalta se ei myöskään vaadi 8 tunnin odotusaikaa, kuten moni muu itseruskettava.

Vaikka miedosti ylelliseltä tuoksuvaa tuotetta voi käyttää myös vartalolla ja sekoittaa esimerkiksi vartalovoiteen sekaan, nestemäisestä koostumuksesta johtuen pidän sitä kuitenkin parhaana juuri kasvoilla ja dekolteella. Vanulapun kanssa sen käyttö onkin sujuvaa, ja tuote osoittaa nopeasti riittoisuutensa.

Aktiiviaineena tuotteessa toimii D.H.A. (dihydroksiasetoni), joka ruskettaa värjäämällä ihon pinnan keratiinia. Kun sävy kuivuu, se ei myöskään lähde kasvoilta esimerkiksi illan ihonpuhdistusrutiinien lomassa, kuten monen muun itseruskettavan kohdalla olen harmitellut. Se on myös yksi syy siihen, miksi olen Académien kulttituotteesta pitänyt. Väri pysyy iholla ja muistuttaa sitä aitoa rusketusta, jonka auringossa oleskelukin antaa. 

Kuten aina ennen itseruskettavan käyttöä, tulisi iho kuoria ennen, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen. Tuotetta voi levittää joko kuivalla tai kostealla vanulapulla kasvoille, ja sitä voi käyttää myös kosteusvoiteen päälle (tai seassa). Kastanjavesi on siis todella monikäyttöinen ja helppo tuote, jolla turvallisen rusketuksen saa iholle nopeasti! Päivetys myös pysyy iholla pitkään, kun ihoa muistaa kosteuttaa seuraavinakin päivinä. 

Mikäli tämä kulttituote houkuttaa, saat sen nyt -20% edullisemmin maahantuojalta eli Rohdos-Alalta.

Nappaa siis legendaarinen kastanjavesi itsellesi täältä ja hanki kaunis rusketus kesään helposti!

Tarjous on voimassa vain 20.6.2021 saakka.


Käytätkö sinä itseruskettavia? Onko legendaarinen kastanjavesi jo tuttu?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!