KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KJAER WEIS 


Mainoslinkit merkitty* 

5 vuotta sitten kuulin ensimmäistä kertaa luksusluonnonkosmetiikan meikkisarjasta nimeltä Kjaer Weis. Silloin palkintoja kahminut brändi oli vielä suhteellisen uusi nimi Suomessa ja saatavilla vain ja ainoastaan *Joliesta. Nykyään elegantin ja korumaisen sarjan löytää myös Stockmannin valikoimasta, jos tuotteita haluaa päästä tutkailemaan livenä. Vaarana kuitenkin on, että näiden kaunokaisten vastustaminen käy yhä vaikeammaksi. Tuotteet nimittäin ovat pakahduttavan kauniita! 


Kjaer Weis on laatua vaalivan ja luonnonkosmetiikkaa suosivan valinta 


*Kjaer Weis ei turhaan ole raivannut tietään ammattimeikkaajien ja laatua vaalivien suosioon. Sarjan luoja, Kirsten Kjaer Weis on nimittäin itsekin kokenut tanskalaissyntyinen meikkitaiteilija, joka asuu nykyään New Yorkissa. Hän on pitänyt huolen siitä, että koostumukset todella täyttävät laadukasta luonnonkosmetiikkaa etsivän toiveet. Korumaiset metallirasiat on tehty kestämään vuosia ja näin ollen ekologisuus on huomioitu muutenkin kuin luonnollisten raaka-aineiden osalta. Jokainen Kjaer Weisin tuote on uudelleen täytettävä, joten rasiat ostetaan periaatteessa vain kerran. Jopa täyttöpakkaukset on pakattu kierrätettävään pahviin, mutta kuitenkin kauniisti.
Kjaer Weisin vahvuutena on kestävät voidemaiset meikkituotteet


Voidemaisten meikkituotteiden kohdalla ongelmana on usein pysyvyys. Etenkin luonnonkosmetiikan kohdalla voidemaisuus saattaa aiheuttaa sen, että tuote ei sovi kestävään meikkiin, vaan lähtee suttaantumaan iholla alta aikayksikön. Kjaer Weisin kohdalla sitä ongelmaa ei ole, sillä luksusmeikkisarjan vahvuus on nimenomaan voidemaiset meikkituotteet. Juuri niiden osalta myös minä ihastuin sarjaan!

Ensimmäinen testaamani tuote sarjasta on vuodelta 2016. Iskin silloin silmäni sarjan *Kjaer Weisin Radiance Highlighteriin, joka on pokannut aikamoisen kasan kunniamainintoja ja palkintoja vuosien varrella. Sitä voisi melkein kutsua highlighterien kuningattareksi. 

Kaikissa voidemaisissa tuotteissa avainsana on niiden silkkisyys. Nappasi brändin tuotteista minkä tahansa voidemaisen yksilön, levittyy se iholle niin sulavasti, että epäluulot voidemaisten tuotteiden pysyvyydestä nakertuvat samantien. Vaikka siis olisi skeptinen voidemaisten tuotteiden pysyvyyden suhteen, Kjaer Weis todistaa, että joka alalla on ammattilaisensa. Tässä kohtaa Kjaer Weis on kategorian tähtioppilas.

Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation - vuolaasti kehuttu ohut meikkivoide


Tuote, jonka testaamista odotin ehkäpä eniten, oli *Kjaer Weisin kuulas meikkivoide. Se ilmestyi uutuutena vuoden 2020 lopulla ja on ehtinyt lyhyessä ajassa kerätä runsaasti kehuja. Muun muassa Yellow Moodin Hannamari Rahkonen ja Katja Kokko palkitsivat sen vuoden 2020 parhaana meikkivoiteena, ja yhtä lailla kauneusvaikuttaja Miia Ezen on hehkuttanut meikkivoidetta. 

Invisible Touch Liquid Foundation on saanut monet pauloihinsa juuri sen koostumuksen ansiosta. Ohut meikkivoide pyrkii tekemään ihosta kuulaan kauniin ja jättää luonnollisen lopputuloksen vailla pakkeloinnin pelkoa. Rasvoittuvalle ja sekaiholle meikkivoide saattaa yksinään olla kuulaan ja kiiltävän rajamailla, ja oma ihoni vaatiikin kevyen puuteroinnin. Sen jälkeen lopputulos on kuitenkin hymyn arvoinen. Sen sijaan pintakuivalle ja normaalille iholle tämä on varmasti lähellä unelmien täyttymistä, jos etsii seerumimaista, hyvin ohutta meikkivoidetta, joka ei takerru ihon kuiviin kohtiin. 

Peittävyydeltään meikkivoide on kevyt, vaikka se sallii pienen kerrostamisen. Jos etsii peittävintä vaihtoehtoa, tämä ei välttämättä ole se osuvin, mutta toisaalta peitevoiteen kanssa lopputulos on oman ihon kauneutta korostava. Tuttu neuvo onkin, että iholle olisi hyvä valita kevyt meikkivoide paksun sijaan ja käyttää peittävämpää tuotetta vain paikallisesti niihin kohtiin, jotka lisäpeittävyyttä tarvitsevat. Kjaer Weis osuu tällä naulan kantaan.


Oma meikkivoiteeni on sävyä M210 Feathery, jota kuvaillaan keskivaaleaksi, kellertäväksi sävyksi. M220 Just Sheer olisi ollut vähemmän kellertävänä ehkä sopivampi, mutta tuote oli päässyt verkkokaupasta loppumaan. Toisaalta voisin harkita sävyä F120 Weightless, joka on erittäin vaalea ja neutraali sävy. F110 Whisper on entistä vaaleampi ja sopii valkeallekin lumikki-iholle. Kaikki sävyt ihoa vasten löydät *Jolien verkkokaupasta.

Mitä tulee raaka-aineisiin, niiden osalta meikkivoide hurmaa muun muassa hyaluronihapolla ja C-vitamiinia pursuavalla ruusunmarjaöljyllä, joka on imeytyvyydessään erinomainen. Ihonhoidollisina ominaisuuksina ruusunmarjaöljyllä on ihonsävyä tasoittava ja punoitusta vähentävä vaikutus, joten Kjaer Weisin meikkivoide on hyvä satsaus myös silloin, jos haluat meikkivoiteen olevan anti-age-tasoa.

Meikkivoiteeseen on yhtä lailla saatavilla täyttöpakkaus. Pullon pipetti annostelee tarkoituksella tuotetta pienen määrän kerralla. Tämä siksi, ettei sitä tule annosteltua liikaa. Yllättävän pieni määrä tuotetta riittää iholle. 

Kjaer Weis Flush and Glow Duo - poskipuna ja aurinkopuuteri samassa pakkauksessa


Yhteen tuotteeseen rakastuin ylitse muiden: Kjaer Weisin *Flush and Glow Duo. Se nousi kertaheitolla kaikkien testaamieni Kjaer Weis-tuotteiden ykköseksi. Se nimittäin onnistui tuomaan kasvoille sellaista eloa ja valoa viikkokausien huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Yllätyin itsekin, miten väsyneet kasvoni heräsivät yhden tuotteen avulla sekunneissa eloon!

Kahden tuotteen yhdistelmätuotteet ovat muutenkin siitä käteviä, että ne sointuvat automaattisesti täydellisesti toisiinsa ja mikäli tuotteen haluaa ottaa mukaan kesän menoihin tai matkoille, yksi tuote kahden tuotteen sijaan riittää. Itse esimerkiksi sipaisin duon poskipunaa myös huulille, ja bronzeria voisi yhtä lailla käyttää luomivärinä. 

Yllättyin paitsi sävyjen kauneudesta, myös siitä, että tämä on ensimmäinen voidemainen aurinkopuuteri, jota ikinä tulen kehuneeksi. En ole koskaan aiemmin innostunut voidemaisista bronzereista. En ole ajatellut niiden olevan pysyviä, saati sitten yhtä helppokäyttöisiä ja kauniita kuin tavalliset aurinkopuuterit. Tämän *Sunlit Glow-duon aurinkopuuterin sävy on kuitenkin kaunis kasvoilla! Se sopii hyvin jo vähän päivettyneemmällekin iholle ja saa aikaan sellaisen "Golden Goddess"-vaikutelman. 

Duosta löytyy useampia sävyjä, kuten esimerkiksi *Luminous Flush. Lisäksi duoon voi aurinkopuuterin sijaan valita poskipuna-highlighter-kombona. Näistä sävyinä löytyy *Inner Light- sekä *Vibrant RayMikäli siis etsit kestäviä ja laadukkaita voidemaisia meikkituotteita, suosittelen todellakin tutustumaan Kjaer Weisiin vaikka yksi tuote kerrallaan! Highlighter yllätti minut todella positiivisesti jo vuonna 2016 ja näiden tuotteiden myötä innostuin sarjasta entisestään. Glow and Bronzer Duo jääkin aktiiviseen käyttöön ihan yhtä lailla kuin hiljattain ostamani voidemainen luomiväri, sävyssä *Alluring. Ostin luomivärin *edullisempana täyttöpakkauksena ja siihen *punaisen Cream Eye Shadow -luomivärikotelon, joka kustantaa Joliessa vain 5 euroa. Alluring on varsin täydellinen sävy kesään ja menee luomilla ihan sellaisenaan! 


Kaikki meikissä käytetyt Kjaer Weis-tuotteet:Flush and Glow Duoon on saatavilla myös edullisempi *Red Edition -kotelo. Punaiset pakkaukset ovat 100% kompostoituvia ja kierrätettäviä. Rasia on myös kevyempi mukana kannettavaksi kuin Kjaer Weisin metalliset rasiat, vaikka ne korumaisen kauniita ovatkin. 

Joliella alkoi vasta kesäale, jossa mukana on myös Kjaer Weisin tuotteita. Sukella siis valikoimaan *täällä ja nappaa suosikkisi kesään! 

Oletko sinä jo kokeillut Kjaer Weisin tuotteita? 
2 kommenttia:

 1. En ole kokeillut mutta kuullut kyllä :) kauniit pakkaukset ja upea postaus, todella kaunis sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti kauniista sanoista <3

   Ja joo, tykkään myös itse näistä pakkauksista todella paljon, vaikka nuo metalliset rasiat vähän painavampia ovatkin :) Jos etsii laadukkaita voidemaisia tuotteita, joissa raaka-aineet on oikeasti hoitavia, suosittelen ehdottomasti testaamaan Kjaer Weisiä.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!