KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ROHDOS-ALA 


Jos on selkeästi yhden ihotyypin ihminen, on helppo valita naamiohyllyltä sopiva tuote. Kuivaihoinen valitsee kosteuttavan ja rasvainen iho hakeutuu ihoa tasapainottavien naamioiden pariin, siinä missä couperoottinen ja herkkä iho puolestaan hyötyy rauhoittavasta naamiosta. Normaalille iholle taas kelpaisi mikä tahansa edellä mainituista, ja toki syväpuhdistavat naamiot tulevat ajoittain kaikilla ihotyypeillä tarpeeseen.

Eniten haasteita kerääkin usein sekaihon hoito. Poskien iho saattaa kärsiä pintakuivuudesta ja t-alue puolestaan kaivata ihon kiiltelyn tasapainottamista. Jos naamion valitsee jomman kumman ongelman perusteella, toinen jää hoitamatta. Pahimmassa tapauksessa posket kuivuvat syväpuhdistavan naamion vaikutuksesta entisestään, vaikka t-alueella naamio toimisikin loistavasti. Mikä siis avuksi?


Multimasking on sekaihoisen pelastus ihonhoidossa


Sekaihon pelastus ihonhoidossa onkin multimasking. Tuo muutamia vuosia sitten tutuksi tullut termi, jossa iholle yhdistetään useampia eri naamioita samanaikaisesti. Ei suinkaan kerrostamalla, vaan niin, että esimerkiksi t-alueelle levitetään syväpuhdistava naamio ja samaan aikaan posket saavat nauttia kosteuttavasta naamiohoidosta. Näin hoidetaan kaksi kärpästä samalla iskulla, eikä kumpikaan ihoalueista jää paitsioon! 

Multimaskingissa ei ole rajoja. Vaikka useimmat käyttävät leikkiin kahta eri kasvonaamiota, voi kasvoille yhtä lailla levittää kolmea tai neljääkin eri naamiota, jos iho sitä vaatii. Esimerkiksi oma pintakuiva sekaihoni toivottaa tällä hetkellä tervetulleeksi useamman eri naamiosortin: leukaperät ja nenä ottavat mieluusti vastaan puhdistavaa hoitoa, siinä missä otsalle ja silmänalusille käytän mielelläni silotusta tarjoavaa naamiota. 

Poskien alue onkin sitten haastava: se on paitsi pintakuiva, mutta samalla sinne ilmaantuu helposti epäpuhtauksia, jos ruokavaliossa on aukkoja (vasempaan posken ilmestyvät epäpuhtaudet kielivät yleensä suoliston epätasapainosta). Olenkin viimeisten viikkojen ajan päivittänyt ruokavaliotani parempaan suuntaan, karsimalla muun muassa sokerin ja viljat toistaiseksi pois. Poskien ihoa kannattaa siis tarkkailla, jos ruokavalioon tekee muutoksia.Ella Baché tuo uudet kasvonaamiot viikottaiseen ihonhoitorutiiniin


Ranskalainen Ella Baché on alansa pioneerina varmasti yksi tunnetuimpia hoitolasarjoja. Itse tutustuin sarjaan ensi kerran jo 16 vuotta sitten silloisen kosmetologini kautta Pohjanmaalla. Olin tuolloin 17-vuotias, juuri palannut Suomeen Jenkeistä ja löytänyt tilavan yksiön kaupungin keskustasta. Kosmetologini sijaitsi kilometrin päässä siitä, missä asuin. Hänen kauttaan Ella Baché tuli hyvinkin nopeasti tutuksi.

Ella Baché olikin ensimmäinen hoitolasarja, johon aidosti teini-ikäisenä tykästyin. Muistan jo silloin pitäneeni tuotteiden tuoksuista ja siitä raikkaudesta, mitä ne iholle toivat. Sarjaan tutustumista edesauttoi opiskelijabudjetilla se, että tuotteet eivät maksa maltaita, vaikka aktiiviaineisiin onkin panostettu ja raaka-aineet ovat pääsääntöisesti luonnollisia, jopa syötävän hyviä ruokaperäisiä tehoaineita. Luonnonkosmetiikkaa Ella Baché ei ole, mutta sarjalla on yli 80 vuoden asiantuntemus ja äärimmäisen taitava tieteellinen osaaminen, joka yhdistetään luonnonmukaisten aktiiviaineiden hyödyntämiseen. 
Ella Baché Masque Spiruline Lissant - liftausta iholle spirulinan voimin


Nyt 16 vuotta myöhemmin pääsen tuomaan Ella Bachéa esille blogissani yhteistyössä sarjan maahantuojan eli Rohdos-Alan kanssa. Ella Baché on nimittäin hiljattain lanseerannut valikoimaansa uudet kasvonaamiot, joilla multimasking on helppo toteuttaa. Uutuuksien joukossa on on rentouttava geelinaamio, Masque Spiruline Lissant, joka tarjoaa kasvoille silotusta ja napakoittaa kasvoja tuntuvasti. 

Ihanasti viilentävän naamion teho perustuu yli 220 ravintoainetta sisältävään superfoodiin, spirulinaan, jonka olen aiemminkin todennut tekevän taikansa ihonhoidossa. Naamio on täydellinen sinulle, joka kaipaat iholle ravinteita ja liftausta! Itse levitin naamiota otsalle ja silmänalusille, kuten ylempänä kuvassa näkyy. Jo vartin vaikutusaika freesaa ilmettä näkyvästi ja tuotteen ihana raikkaus tekee ihmeitä myös mielelle.

Ella Bachén geelimäisen spirulina-naamion pääset tilaamaan täältä. Muista napata postauksen lopussa oleva alennuskoodi käyttöösi, jolla saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -20%!
Ella Baché Masque Extra Purifiant - syväpuhdistusta ja detoxia iholle


T-alue on monilla se, joka kaipaa aika ajoin syväpuhdistusta. Leukaan ja nenään havitellaan usein kiiltoa vähentäviä tuotteita, jotka saavat ihon näyttämään mattapintaisemmalta. Sellainen on myös Ella Bachén uutuus, Masque Extra Purifiant, joka nimensä mukaisesti syväpuhdistaa ihon. 

Detox-vaikutteinen naamio on koostumukseltaan ainutlaatuinen, sillä tavanomaisista puhdistavien naamioiden kuivattavista koostumuksista poiketen se onkin geelimäistä ja tuoksuu greipiltä! Sen teho pohjautuu greipinsiemenuutteeseen, joka sisältää runsaasti flavonoideja ja aminohappoja. Flavonoidit ovat ihonhoidossa erityisen tehokkaita siksi, että ne toimivat vahvoina antioksidantteina. Ja mitä tekevätkään antioksidantit? Pitävät ihon elinvoimaisempana ja nuorekkaampana. Parhaana flavonoidien lähteenä toimivat etenkin kasvikset, marjat ja hedelmät, joista greippi pursuaa myös runsaasti C-vitamiinia. 

Tämän geelimäisen puhdistavan naamion kohdalla riittää vaikutusajaksi vain vartti. Kuten kasvoiltani näkyy, naamio on suhteellisen läpinäkyvää eikä nenällä tai leuassa sitä juurikaan edes erota. Tällä saavat kuitenkin kiilto ja tukkeumat kyytiä! 

Mikäli siis mielit ihollesi mattapintaa ja syväpuhdistusta, sitä saat ihollesi täältä. Kun käytät koodia BeHigh0421 saat -20% pois normaalihintaisten tuotteiden hinnasta 2.5.2021 saakka.
Tehokosteuttava hyaluronihappo ja rauhoittavat probiootit 


Poskien iholla käytin Ella Bachén valkeaa Masque aux Probiotiques Peaux Sensibles -naamiota. Sen rauhoittava vaikutus perustuu probioottien ja kasviperäisten sokereiden voimaan. Jo vartti riittää laskemaan ihon punakkuutta, minkä huomaa myös silloin, jos iholla on punoittavia näppylöitä. Tätä herkän ihon naamiota voi huoletta käyttää myös ärtyneelle iholle, sillä se poistaa kuumotusta ja kihelmöintä. Samalla se tuo pintakuivalle iholle kaivattua pehmeyttä ja antaa suojaa. Ominaisuuksiensa ansiosta naamio toimii loistavasti myös kesällä aurinkoisten päivien jälkeisenä ihon rauhottajana. Sen tuoksu on hentoisen kukkainen.

Yhtä hyvin poskien seudulle voisi käyttää myös tehokosteuttavaa hyaluronihapponaamiota, jonka voi jättää iholle myös yönaamiona. Ella Bachén Crème-Masque Hyaluronic Hydratante hellii ihoa paitsi superkosteuttavalla ja silottavalla hyaluronihapolla, myös muskottiruusulla sekä sheavoin rasvahapoilla. Karitevoi onkin kuivaihoisen herkkua ja sopii myös poskille tuomaan helpotusta pintakuivuuteen. Naamiossa on hyödynnetty viiniköynnöksen kukkauutetta, jota Ella Baché käyttää monissa kuivalle iholle suunnatuissa tuotteissa. Hyaluronihapponaamio tuoksuu lempeän raikkaalta.

Näillä Ella Bachén uutuuksilla hoituukin helposti koko kasvojen hoito multimasking-periaatteella, kun yhdistää useamman naamion yhdellä kertaa! Naamioiden ovh-hinnat ovat alkaen 19,96 euroa Rohdos-Alan verkkokaupassa. Koodilla BeHigh0421 saat kaikista normaalihintaisista tuotteista Rohdos-Alan verkkokaupassa 20% alennuksen, kun ostosten loppusumma ylittää 20 euroa. 

Alennuskoodi on voimassa vain 2.5.2021 saakka (linkit eivät tuo affiliate-tuloja bloggaajalle).

Oletko sinä kokeillut multimaskingia? Entä onko Ella Baché tuttu sarja?
2 kommenttia:

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!