KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KIPUKAUPPA 


Tietyt asiat elämässä muuttuvat, kun toiset taas pysyvät samana. Jälkimmäiseen lisättäköön se, että vaikka kuinka olen toivonut valtakunnan suurinta ihmettä siihen, että niskan ja kallonpohjan järkyttävät kireydet katoaisivat kuin itsestään, toistaiseksi sitä ei ole tapahtunut. Sen sijaan minua on muistettu toisella ihmeellä tuon mukavan vaivan kaveriksi: kireillä purentalihaksilla. Nämä kun yhdistää, on kasassa ihan mukava kipupotti, jonka purkamiseen saa todella käyttää aikaa ja monenlaisia keinoja. Stressi aiheuttaa monelle purentalihasten kireyttä


Olen aina ollut kova stressaamaan. Vaikka huolehtiva luonne on luultavasti peräisin lapsuudesta ja stressin siemen on alkanut itää jo silloin, vaikeat elämäntilanteet ovat altistaneet sille, että stressi on alkanut aikuisiällä kukkimaan ja aiheuttanut myös muita vaivoja. Purentalihakset ovat kiristyneet kuin huomaamatta ja se jos mikä on osaltaan pahentanut niska-hartiaseudun jumeja. Etenkin, kun vielä istun työpöytäni äärellä naputtelemassa useita tunteja päivittäin. Mikä siis avuksi?

Ensimmäinen keino on toki yrittää oppia hallitsemaan stressiä ja vähentää sitä. Tässä olen mielestäni viime kuukausina ihan hyvin edistynytkin, vaikka koronavuosi yrittikin horjuttaa vaivoin kasaamaani palikkatornia ja taisi sen pariin otteeseen kaataakin. Onneksi kasaamisen voi aina aloittaa alusta, sillä vaikka kova stressi tuhoaakin aivosoluja ja sen on sanottu voivan johtaa jopa aivojen kutistumiseen, on aivoilla kyky toipua. Etenkin silloin, kun ottaa itselle toimivat stressintorjuntakeinot käyttöön ja pyrkii tekemään asialle jotain. 
Niskan ja kaulan jumit sekä kireät purentalihakset - Leukarentoutin auttaa


Niin hienoa kuin stressin häätäminen onkin, sen vähentäminen ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että teen päivittäin töitä koneella ja kärsin niskan, hartioiden ja kaulalihasten jumeista. Purentalihasten kireyden huomaan usein etenkin aamuisin, mikä viittaa siihen, että luultavasti kiristelen hampaitani öisin ja varmasti päivisinkin, kun olen liian keskittynyt työhöni. Kipu ja särky ovat siis olleet pitkäaikaisia seuralaisia, vaikka mieluusti vaihtaisin ne toisiin.

Olen kokeillut lähes kaikkea kipukoukuista erilaisiin hierontapalloihin. Liikunta ja jooga helpottavat kyllä mukavasti kireyksiä, ja toki teippailusta ja kipugeeleistä on myös jonkin verran apua hartiaseudulle. Mutta kallonpohjan lihakset, kaula ja purentalihakset ovatkin sitten haastavampi juttu. Niiden kireyksiä on vaikea helpottaa omatoimisesti kotosalla ja särkylääkkeitä pyrin välttämään viimeiseen asti. Ratkaisun on siis pitänyt olla joku muu. Nyt sellainen on ehkä löytynyt - ja ihan kuulkaas Facebookin mainoksen kautta bongaamalla!
Leukarentoutin tuo hierojan kotiin ja helpottaa kiputiloja


Kun ensi kertaa kuulin Leukarentouttimesta, olin toki hieman skeptinen. Kaikkihan me sen tiedämme, mikä määrä erilaisia vempaimia markkinoilta löytyy. Jos rehellisiä ollaan, hyvin pieni määrä niistä oikeasti osoittautuu sellaisiksi, jotka jäävät pidempään käyttöön ja oikeasti toimivat. Ilokseni voin kuitenkin todeta, että Leukarentoutin on ollut juuri sellainen. Ehkä siksi, että sen käyttö onnistuu nappia painamalla, ilman, että minun täytyy itse tehdä mitään saadakseni laitteesta irti sen, mitä haluan.

Leukarentouttimen käyttö on niin helppoa, että sitä ihmettelee vähän itsekin. Laitteessa on kaksi nopeutta, jotka molemmat saavat aikaan sen, että kumiset nystyrät alkavat hieroa ihoa napakoin ottein - aivan kuten joku oikeasti hieroisi sinua! Lisäksi pyörivään liikkeeseen on mahdollista yhdistää värinä, jos haluaa tehon olevan vieläkin tuntuvampi. Itse olen kokenut hitaimman nopeuden parhaaksi ja käyttänyt laitetta ilman värinää, koska se tuntuu kaikkein aidoimmalta hierontakokemukselta: hitaalta, napakalta ja kipua lievittävältä.
Leukarentoutin sopii yhtä lailla kireiden purentalihasten hierontaan kuin niskan, kaulan ja kallonpohjan kireyksiä helpottamaan. Oikeastaan sillä voi hieroa myös kylkiä, reisilihaksia, selkää, hauista tai muuta kehonosaa, joka kipuilee ja kaipaa hierontaa. Laite onkin saavuttanut purentalihasten hieronnan lisäksi erityisen suuren suosion päähieronnan suhteen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Leukarentoutin on lähimpänä ammattitaitoista päähierontaa, mitä kotona voi saada ihan itsekseen ilman ulkopuolisen apua. 

Laite on kätevän kokoinen ja sen voi ottaa helposti mukaan matkalle, mökille tai pitkille automatkoille. Ja koska Leukarentoutin on myös vedenpitävä, voi sitä käyttää myös rentouttavaan päähierontaan suihkussa, esimerkiksi naamion vaikutusajalla tai shampoopesun välissä! Laite on myös helppo puhdistaa, sillä hierontapäät on mahdollista irrottaa puhdistuksen ajaksi. Materiaalinsa ansiosta ne ovat myös erittäin ihoystävälliset, vaikka laitetta ei suositellakaan käytettäväksi rikkoutuneelle iholle,  jos iho on esimerkiksi palanut tai siinä on tulehdus, ihottumaa tai muu äkillinen vamma.

Tuotteella on jopa 90 päivän palautusoikeus, mutta on hyvin vaikea uskoa, että kukaan haluaisi palauttaa tätä sen jälkeen, kun kerrankin saa oman hierojan kotiinsa! Leukarentoutin antaa hierontaa juuri sinä hetkenä kuin sinä haluat, oli se sitten kesken työpäivän tai iltaisin television katselun lomassa. Näppärää, vai mitä?


Hanki oma Leukarentoutin edulliseen hintaan Kipukaupasta, joka haluaa tarjota jokaiselle kivusta kärsivälle mahdollisuuden kivunlievitykseen ilman lääkkeitä tai paksua lompakkoa. Koodilla BH-TOIMITUS saat ilmaisen toimituksen! Joko sinulta löytyy oma leukarentoutin?


1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen postaus. Itsellenikin kelpaisi hierontalaite kotikäyttöön. Etenkin niskat ja selkä ovat sen verran herkkänä usein nukkumisen jäljiltä. Täytyykin tutkia asiaa. Kiitokset!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!