Tuoksu pr-näyte. Mainoslinkit merkitty*


Olen aina rakastanut tuoksuja. Ne ovat olleet vähän kuin musiikki tai kirjat - molemmat vievät helposti toiseen maailmaan, aikaan tai paikkaan. Kaikki herättävät myös tunteita omalla erityisellä tavallaan. Ja mitäpä sitä kieltämään, onhan hajuaisti monelle meistä varmasti myös yksi arvokkaimmista aisteista. 

Myönnän kuitenkin, että korona-aika on vähentänyt itselläni tuoksujen käyttöä. Sen huomaa blogissakin. Ennen tutustuin lukuisiin uusiin tuoksuihin joka kevät ja syksy, nykyään olen muuttunut paljon valikoivammaksi. Kelpuutan vain ne tuoksut, jotka vaikuttavat erityisiltä. Samalla haluan antaa jokaiselle ansaitun valokeilan, jotta tuoksu pääsee oikeutetusti esille. Tänään näyttämön valtaa hätkähdyttävän upea Sisleyn uutuus: *Izia La Nuit.


Sisley Izia La Nuit - vetovoimainen tuoksu, joka hehkuu mystiikkaa


Sanotaan, ettei ulkoisen olemuksen vuoksi pitäisi tehdä olettamuksia, mutta minä tein. Poikkeuksellisen mystistä vetovoimaa uhkuvan upean pullon perusteella odotin jotain todella ylellistä ja erityislaatuista - ja sitä myös sain. Tuoksu on kerrassaan valovoimainen ja Sisleylle ominaisesti persoonallinen. Se ei huku massaan, eikä sen kantajankaan tulisi. 

Sisleyn Izia La Nuit on rohkean ja tyylikkään naisen tuoksu. Huolimatta "La Nuit" nimestään, se ei ole itämainen tai vahva myskinen tuoksu. Siinä on ripaus kesäyön raikasta hehkua, johon on sujautettu sopivasti mystiikkaa. Juuri sen verran, mitä kesäyöltä saattaa odottaa: jotain ihanaa, odottamatonta ja mieleenpainuvaa. Izia La Nuit on sensuelli tuoksu kauniisiin kesäpäiviin ja taianomaisiin yöttömiin öihin


*Izia La Nuit on täyteläisyydestään huolimatta tarpeeksi keveä kesäpäiviin, mistä pitää huolen mandariinista, mustaherukasta ja kardemummasta koostuva ensituoksu. Hedelmäiset ensinuotit kaappaavat valtaansa raikkaudellaan, mutta sydäntuoksu syvenee jo ruusun, freesian ja magnolian säveliin. Tuoksu on kaikessa kauneudessaan kukkainen pienillä hedelmäisillä vivahteilla, mutta pohjalla olevat puiset ja vaniljaiset vivahteet tuovat siihen salaperäisyyttä. Juuri sitä sensuellia vetovoimaa, mitä Sisley haluaa tuoksuissaan olevan. 

Tuoksu pääsee oikeuksiinsa kauniina kesäiltoina ja taianomaisina yöttöminä öinä, mutta sinetöi varmasti myös kauniin kesäpäivän hyvässä seurassa. Taiteilija Bronislaw Krzysztofinin suunnittelema veistoksellinen pullo sopii myös upeasti esille ja välittää juuri sen vetovoiman, mikä tuoksussa piilee! 

Tuoksuun voit tutustu esimerkiksi Stockmannilla ja Sokoksilla. Verkkokaupoista tuoksun löytää esimerkiksi *Lykolta.

Joko sinulla on uusi tuoksu kevääseen? Ovatko Sisleyn tuoksut tai Izia tuttuja?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!