KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - KAUNEUSHOITOLA HILLAJoka vuosi huomaan saman tunteen kumpuavan sisimmästäni, mitä lähemmäksi joulu tulee. Alan kaivata sitä yksinkertaista hiljaista hetkeä, jossa saan hengittää syvään ja tuntea rauhaa, ilman, että kukaan vaatii minulta yhtään mitään. Mielellään puhelin pois päältä ja kaikki ylimääräinen häly minimoituna. Kylkiäisenä olisi kiva, kun joku vielä lempeällä äänellä sanoisi: nyt sinä saat vain olla ja nauttia tästä hetkestä. Tämä hetki on sinun. Mitä luultavammin en ole yksin tuntemusteni kanssa, varsinkin, kun koronavuosi pitänyt huolen siitä, että arjen haasteiden ja muun elämän lisäksi olisi varmasti jotain muutakin jatkuvasti mielen päällä. Tässä vaiheessa vuotta on siis ehkä lupakin tuntea olonsa väsyneeksi, kellahtaa sohvalle ja nauttia joulun herkuista. Itse en ainakaan tunne huonoa omaatuntoa halusta ottaa tilaa, eristäytyä muusta maailmasta ja olla itsekseni.

Kerroin viime viikolla, että vaikka en yleensä tee uudenvuodenlupauksia, olen päättänyt ensi vuonna ottaa enemmän aikaa itselle. Päätöstä tehostaakseni muistan itseäni aineettomalla lahjalla. Sellaisella, jonka tiedän rentouttavan ja tuovan vuoden päätteeksi kaipaamaani rauhaa. Anna aineeton joululahja - Kauneushoitola Hillan rentouttavat hoitoelämykset


Aineettomien lahjojen arvostus on noussut viime vuosina paljon, mikä on mielestäni varsin positiivinen asia - etenkin, kun aineettoman lahjan voi hankkia kotimaiselta yritykseltä. Parhaimmillaan tuo joululahja on elämys, joka laskee stressitasoja muutenkin kuin lahjan lunastushetkellä ja tuo arkeen pientä miniloman tuntua. Samalla se on vaihtelua koronan vaatiman "kotilomailun" keskelle. Puhun nyt tietenkin lahjakortista hoitoelämykseen!

Helsingin Hietalahdenkadulla sijaitseva Kauneushoitola Hilla on ollut minulle jo kolmen vuoden ajan paikka, jossa käyn säännöllisesti rentoutumassa. Olen astellut sinne vaikka minkälaisessa mielentilassa ja poistunut ovesta aivan eri ihmisenä. Stressi jää hoitopedille ja maailma tuntuu taas paremmalta paikalta. Jopa niinä hetkinä, kun ennen hoitolaan menoa on poskella vierineet kyyneleet (sekin on nimittäin koettu). 
Hilla on paikka, jossa jokainen hoitokokonaisuus on tarkkaan viilattu ja toteutetaan ammattimaisten ekokosmetologien osaavin käsin. Hoitolan valoisat tilat pursuavat kotimaista laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joiden tuoksuelämyksiä ja tehoja hyödynnetään hoidoissa. Hillan valikoimasta löytyvät esimerkiksi Unna Nordic, Ekopharma sekä BTB13. 

Vaikka Kauneushoitola Hilla sijaitsee melko vilkkaalla Hietalahdenkadulla (johon ratikka 6T tulee melkein viereen), ei autojen hurinaa hoitojen aikana juuri kuule. Äänieristys on loistava ja siihen on panostettu Hillassa, jotta jokainen hoitolaan asteleva saisi varmasti mukaansa sen, mitä tuli hakemaan: hiljaisen ja rentouttavan hetken arjen keskelle. 

Hillan tämän vuoden joulun lahjakorttimenusta löytyy ikisuosikkini eli kotimaisella Unna Nordicin tuotteilla toteutettu Metsäelämys, johon kuuluu rentouttava kasvohoito ja selän hieronta. Olen käynyt tuossa hoidossa useamman kerran ja se on kokonaisuudeltaan täysin uniikki kasvohoitoelämys, joka tosiaan alkaa rentouttavalla selän hieronnalla. Jos oheen kaipaa käsien hierontaa, löytyvät joulumenusta myös Sulo ja Hellä, joihin rentouttavan kasvohoidon ohella sisältyy käsien hemmotteluosio. Itse ajattelin palkita itseni kuumakivihoidolla tai Rauha-hoitokokonaisuudella, johon kuuluu myös pään hieronta. Sen kesto on ruhtinaalliset 1h 45min. Siinä ajassa ehtii miniloma taatusti tehdä tehtävänsä!

Lämmöllä siis suosittelen kurkkaamaan Hillan joulumenun, jos haluat tarjota itsellesi tai läheisellesi mahdollisuuden "minilomaan" ja rentouttavaan hoitoelämykseen arjen keskellä! 

Hilla sijaitsee Helsingissä, Hietalahdenkatu 4.

Pidättekö te aineettomista joululahjoista? Milloin sinä olet viimeksi kokenut täydellisen rentoutuksen kauneushoitolassa?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!