KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LEHTIKUNINGAS


En yleensä tee uudenvuodenlupauksia. En ainakaan niitä perinteisiä, joissa vannon olevani tipattomalla tammikuun tai jättäväni suklaansyönnin vähemmälle. Ei sillä, että perinteisissä lupauksissakaan mitään vikaa olisi, mutta itse pyrin kysymään itseltäni, mitä haluaisin uuteen vuoteen sisältyvän. Se ei useinkaan ole vähemmän suklaata tai vähemmän viiniä. Sen sijaan mietin, minkä asioiden toivoisin ensi vuonna olevan toisin. Mitä haluan elämääni enemmän ja mitä kohti haluan kulkea?Moni ajattelee uuden vuoden eräänlaisena uutena alkuna. Vaikka jokainen päivä on uusi alku, uusi vuosi tarjoaa uuden virkistävän vuosiluvun ja rohkaisee kalenterin lailla kääntämään uuden puhtaan sivun elämässä. 

Minä jätän heti ensi vuoden alussa taakseni tutun ja turvallisen asuinseudun, kun loppiaisena muutan uuteen kotiini. Olen yhtä aikaa onnellinen, väsynyt ja helpottunut. Onnellinen siksi, että uusi koti on enemmän kuin uskalsin toivoakaan. Väsynyt siksi, että olen kesäkuusta saakka kärsinyt yläkerran naapurien päivittäisestä metelöinnistä. Helpottunut siksi, että ensi vuonna saan taas vihdoin nauttia rauhallisista aamuista, ilman, että yläkerrasta kuuluva pauke säpsäyttää joka aamu hereille.Rentoutumista, lukunautintoja ja aikaa pelkästään olemiselle


Vaikka voisi luulla, että koronavuosi on tarjonnut enemmän omaa aikaa ja rentoutumista, monilla korona on värittänyt vapaahetkiä epävarmuudella toimeentulosta tai ravistellut henkistä hyvinvointia eristäymisen myötä. Vaikka itse saan olla kiitollinen siitä, että näin jälkikäteen taakse katsoessa töitä riitti läpi vuoden, valehtelisin, jos väittäisin, ettei korona olisi aiheuttanut huolta omaan työtilanteeseen liittyen tai vaikuttanut henkiseen hyvinvointiini luomalla ylimääräistä ahdistusta. Vuosi on ollut raskas, ja siksi odotankin innolla, että saan kääntää kalenterin sivun tammikuulle 2021. 

Tiedän, että ensi vuoteen haluan sisällyttää enemmän rentoutumisen hetkiä. Haluan pyhittää päiviä pelkästään olemiselle. Olla itsekseni ja uppoutua lukunautintoihin. Sulkea puhelimen hyvällä omallatunnolla ja olla tavoittamattomissa. Olla siinä maailmassa, jonne mielenkiintoinen lukeminen voi minut kuljettaa. Pois stressin, arjen vaatimusten ja huolien ääreltä. Elää kuin olisi vain tämä päivä ja nauttia siitä. Tuntea tyyneyttä, luottaa tulevaisuuteen ja siihen, että elämä kantaa.Lukemisen iloa joululahjaksi?


Jos minun laillani rakastat hetkiä itseksesi hyvän lukemisen parissa tai haluat ilahduttaa jouluna sinulle tärkeää ihmistä, jonka tiedät rentoutuvan hyvän lukemisen parissa, lehtitilaus on ihana joululahja, josta on iloa pitkään. Edullisimmat tarjoukset ja parhaimmat tilauslahjat saa Lehtikuninkaalta, joka ei tee puhelinmyyntiä tai soittele perään, kun tilaus päättyy. Siksi se on turvallinen paikka tehdä myös joulun lahjahankinnat

Lehtikuningas on myös yli 1000 lehden valikoimallaan Suomen ja Pohjoismaiden suurin aikakausilehtiä tarjoava sivusto, jossa lehtien hinnoissa voi säästää jopa 50-90% normaalihintoihin verrattuna kampanjoiden yhteydessä. Se on kustantajien luotettava jälleenmyyntikumppani ja paikka, josta olen itse tilannut lehdet jo kolmen vuoden ajan. Siksi uskallan suositella Lehtikuningasta säännöllisesti täällä blogin puolellakin. 

Käy siis tutustumassa laajaan valikoimaan, mikäli haluat ilahduttaa itseäsi tai läheistäsi joulun aikaan lukuelämyksillä! Instagramin puolella myös jouluinen kisa, jossa yksi onnekas voittaa 50€ lahjakortin Lehtikuninkaan valikoimaan. Osallistumaan pääset profiilissani täällä


Mitä sinä toivoisit sisältyvän vuoteen 2021?

1 kommentti:

  1. Toivon kovasti, että elämä palautuisi normiksi. Saan pitkiä katseitä, kun desinfioin ostoskärryjen kahvan käsidesillä samalla, kun laitan sitä käsiini ennen kauppa-kierrosta. Ne, joilla ei ole maskia saavat pitkiä katseita osakseen. Kieltoja kieltojen perään. Ei voi mennä sinne, eikä tänne. Työllisyys tilanteeseen vaikuttaa negatiivisesti, jonka seuraukset kaikki osaa laskea yhteen.
    Lellu66@luukku.com

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!