KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - UNNA NORDIC


Kotimaiset brändit ja luonnonkosmetiikka ovat yksi blogini suosituimpia aiheita. Olen siitä iloinen, sillä kummatkin teemat ovat myös itselleni sellaisia, joihin mielelläni uppoudun ja kerron, kun haaviin on tarttunut jotain uutta ja tarpeeksi mielenkiintoista. Nyt on aika antaa tilaa Unnalle, kotimaiselle luonnonkosmetiikkasarjalle, joka ihastutti minut metsäisellä kasvohoitoelämyksellään jo kesäkuussa.


Unna Nordic - kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joka tuo metsän iholle 


On hyvin selvää, että tänä päivänä ei riitä pelkästään se, että mainostaa itseään kotimaisena luonnonkosmetiikkana, vaikka kotimaisuus kasvattaakin suosiotaan päivä päivältä ja on suuri etu. Tarjonnan lisääntyminen tuo kuitenkin mukanaan myös sen, että osa sarjoista jää väistämättä jalkoihin ja pienemmän käyttäjäkunnan piiriin. Erottuminen vaatii jotain erityistä, jonka pitää ulottua naapurin Kertun kehuja pidemmälle. Ja vaikka pakkauksellakin on merkityksensä, on sisältö kuitenkin se, joka lopulta ratkaisee. Mitä sellaista tarjoaa siis Unna Nordic, joka on saanut monen - mukaanlukien minun - huomion? 

Vastaus on yksinkertainen: Unna Nordic on onnistunut purkittamaan tuotteisiinsa useamman suomalaisen voimanlähteen, metsän. Sen rauhoittavan ja voimaannuttavan tuoksun, joka juurruttaa tähän hetkeen kiireisimmänkin arjen keskellä. Tunne tulee vahvimpana hoitolassa tehdyssä metsäisessä Unna Nordic -kasvohoidossa, joka on itselleni ollut yksi rentouttavimmista koskaan kokemistani kasvohoidoista. Silti metsäinen elämys on mahdollisuus saavuttaa tuotteiden avulla myös kotona, kuten itse olen tehnyt. 


Aisteja hellivä metsähetki kotona Unna Nordic -tuotteilla


Ihonhoito on toki aina kuulunut intohimoihini, mutta kyllähän te tiedätte, mitä arki voi usein olla: kiireistä, väsyttävää, jopa puuduttavaa. Valehtelisin, jos väittäisin, että olisin yhtä innostunut ihonhoidosta joka päivä, vaikka suurimmaksi osaksi siitä nautinkin. Joskus homma menee kuitenkin rutiinilla, ilman sen suurempaa "elämystä". Onneksi se on kuitenkin elämää ja ihan normaalia. Ei aina voi eikä jaksa innostua kaikesta. 

Unna Nordic -tuotteilla olen kuitenkin saanut pitkästä aikaa ihonhoidon tuntumaan elämykselliseltä. Siihen yleensä tarvitaan minun kohdallani paitsi toimivat tuotekoostumukset, myös tuoksut. Ja vaikka maailmassa onkin paljon ihania tuoksuja, on metsän tuoksussa jotain aivan omanlaistaan. Onhan se tutkitusti todistettu, kuinka paljon myönteisiä vaikutuksia kehoon ja mieleen metsällä on. Itse asiassa juuri se onkin toiminut Unna Nordic -sarjan inspiraation lähteenä ja saanut sarjan erottumaan muiden kotimaisten luonnonkosmetiikkasarjojen joukossa. 
Yksi Unna-suosikeistani on alusta saakka ollut Raita Cleansing Clay Gel -puhdistusgeeli. Vegaaninen, neljästä savesta koostettu geeli on ollut iso osa sitä metsäelämystä, jonka Unna-tuotteilla olen kotona saavuttanut. Raikkaan piparminttuveden, raparperiuutteen ja saven suloinen sekoitus saavuttaa hentoisesti hajuaistin jo korkin avatessa ja vie joka ainoa kertaa ajatukset jonnekin aivan muualle kuin omaan kylpyhuoneeseen. Voin helposti sanoa, että vaikka en yleensä puhdistusgeeleistä innostu, tämä on täyttä kultaa - tai savea, jos nyt ihan tarkkoja ollaan

Aamuisin tykkään käyttää Raita puhdistusgeeliä sellaisenaan ja hieroa sen kuivalle iholle huolella. Iltaisin se toimii kuitenkin osana kaksoispuhdistusta, varsinkin, jos olen päivän aikana meikannut. Toisin kuin Raita puhdistusgeeli, Ilta Cleansing Oil -puhdistusöljy on kuitenkin täysin tuoksuton. Ja vaikka se yksinään voi vaikuttaa kovin mitäänsanomattomalta, toimii se kuitenkin savipuhdistusgeelin kanssa niin täydellisenä kombona, että sen näkee ihostakin heti puhdistuksen jälkeen: iho jää todella puhtaaksi, sileäksi ja kuulaaksi. 

Puhdistusöljyllä irtoaa myös vedenkestävä silmämeikki lempeydellä ja ilman turhaa hankaamista. Ja huomautanpa vielä, että Ilta puhdistusöljy sisältää risiiniöljyä, joka tekee erityisen hyvää ripsille! Täydellisen loppusilauksen juuri puhdistetulle iholle antaa tasapainottava, rauhoittava ja rasvoittumista ehkäisevä Havu Balancer Toner, joka sisältää myös ihon mikrobiomin toimintaa tukevia prebiootteja. 
Unna Nordic Säde Eye Serum - tehokas silmänympärysvoide aikuiselle ja herkälle iholle


Mitä tulee silmänympärysvoiteisiin, niistä olen aina ollut tavattoman tarkka. Tämä jo ihan siitäkin syystä, että silmänalusiltani ovat aina kuultaneet läpi vihertävän sinertävät verisuonet, jotka korostuvat kummasti jo yhden huonosti nukutun yön jälkeen ja saavat minut näyttämään siltä kuin olisin valvonut viikon. Siitä ei selvitä helposti peitevoiteillakaan! 

Testaankin erilaisia silmänympärysvoiteita ihan mielelläni, mutta laitan aika nopeasti eteenpäin sellaiset, jotka vaikuttavat liian kevyiltä ja eivät tunnu tekevän oikein mitään. Sy-voiteiden suhteen olen siis suoraan sanoen aika kärsimätön. Haluan heti nähdä jonkinlaisen magic-efektin, joka antaa toivoa huonosti nukutun yönkin jälkeen. 

Vaikka olin kokeilematta valmis tuomitsemaan seerumi-nimensä vuoksi Unnan Säde Eye Serumin liian ohueksi, yllätyin todella positiivisesti otettuani tuotteen oikeasti käyttöön. Toisin kuin voisi odottaa, tuote ei olekaan seerumimaista litkua, vaan ihanan pehmeää ja kosteuttavaa koostumukseltaan! Mieto laventeliveden tuoksu on vieläpä ihastuttavan rauhoittava lisä metsäisen Unna-ihonhoitohetken keskelle. Varsinkin, kun tuoksu tulee raaka-aineista eikä voiteeseen ole lisätty hajusteita. 

Koostumus on viilattu vaativampaan makuun sopivaksi, sillä ruusunmarjaöljy on tunnetusti raaka-aine, joka A- ja C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi tekee hyvää iholle ja tuo tuloksia nopeasti. Lisäksi tuote on koivunmahlapohjainen, kuten muutkin Unna-tuotteet, eli se ruokkii ihoa aminohapoilla ja vitamiineilla. Tätä silmänympärysvoidetta uskallankin suositella sinulle, joka haet erityisen toimivaa kotimaista silmänympärysvoidetta! Säde sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle, ja kokemuksesta voin sanoa, että se toimii loistavasti meikin alla. 

Silmänympärysvoide on normaalisti arvoltaan 50 euron luokkaa, mutta 31.10.2020 saakka tuotteen saa kaupan päälle, kun ostaa kaksi (mitä tahansa) Unna-tuotetta! Voit siis hankkia vaikkapa puhdistuskombon ja saat Unnan omasta verkkokaupasta tilatessakin silmänympärysvoiteen automaattisesti lahjana mukaan pakettiin. 
Raita savipuhdistugeelin ja Säde silmänympärysvoiteen lisäksi olen ollut erityisen ihastunut Unnan vahvistavaan Lauha yönaamioon. Se oli yksi niistä tuotteista, johon melkein rakastuin jo pelkästään pehmeän piparminttuisen, männyn vivahteisen ja kauraisen tuoksun perusteella Unna-kasvohoidon aikana. Entistä ihastuneempi olen ollut tuotteeseen kotona, kun olen saanut hieroa sitä ihoon ohuen kerroksen yön ajaksi ja samalla nuuhkia tuoksua. 

Huomion arvoinen seikka Lauha Nurturing Sleeping Mask -yönaamiossa on se, että kuten muutkin Unnan tuotteet, pohjana toimii kosteuttava koivunmahla. Monissa muissa naamioissa (ja ihonhoitotuotteissa yleensäkin) on lähes poikkeuksetta raaka-ainelistassa aina ensimmäisenä vesi. Lauha yönaamiossa vesi ei kuitenkaan tule edes toisena tai kolmantena, vaan se on aineosien peräpäässä sheavoin, kauraöljyn, glyseriinin, mesimarjauutteen ja prebioottien jälkeen. Tuotteessa ei siis todellakaan maksa turhasta! 

Vaikka Lauhaa kutsutaankin yönaamioksi, voi sitä käyttää myös ihan perinteisen yövoiteen tapaan kasvoilla kuuriluontoisesti, jos iho tuntuu erityisen ärtyneeltä ja punoittavalta. Erityisen täydellinen Lauha on syksyyn ja tulevaan talveen, sillä se rauhoittaa ja vahvistaa ihoa kylmänä vuodenaikana esimerkiksi ulkoilun jälkeen. Tuote toimii myös saunassa! Naamio on yhtä lailla vegaaninen kuin Unnan muutkin tuotteet ja siltä löytyy Fi-Natura -ekosertifikaatti. 

Jos sinulle on siis tärkeää suosia kotimaista ja haluat viedä luonnonkosmetiikan käytön astetta pidemmälle metsäelämyksen merkeissä, rohkaisen tutustumaan Unnaan. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja vegaanisesti omalla tehtaalla Helsingissä ilman eläinkokeita ja niihin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita, kuten hoitavaa ratamoa, kosteuttavaa koivunmahlaa, vahvistavaa mäntyä, virkistävää mustakuusta ja tasapainottavaa katajaa. Suomalaisen metsän voi siis todellakin tuntea iholla!


Unna Nordic -kampanja: Silmänympärysvoide kaupan päälle!


Kun hankit 2 Unna Nordic -tuotetta, saat kaupan päälle Säde Eye Serum -silmänympärysseerumin, jonka arvo on noin 50 euroa. Tuote lisätään automaattisesti myös verkkokauppatilauksiin jokaista 2 Unna-tuotetta kohti. Kampanja on voimassa 31.10.2020 saakka. Verkkokauppaan pääset tästä

Etu on voimassa myös Unna Nordic -hoitoloissa, joista lähimmän voit tarkistaa täältä.


Käytättekö te mielellänne kotimaista luonnonkosmetiikkaa? Koette tuotteiden tuoksut tärkeiksi?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!