Tuotteet pr-malleja / *mainoslinkit

Haluaisin aloittaa tämän postauksen kertomalla, kuinka synkältä tämä marraskuu onkaan tuntunut. Jakaa sen, miten kaiken harmauden keskellä tuottaa toisinaan vaikeuksia pitää pää pystyssä ja hymyillä, koska väsyttää. Sitä odottaa vain päivän kääntyvän kohti iltaa, jotta pääsee taas vetämään peiton korviin ja nukkumaan hyvällä omallatunnolla - koska mitäpä muutakaan sitä harmaana marraskuuna keksisi. 

Seilattuani alivireisenä lähes koko marraskuun päivästä toiseen, päätin alkuviikosta, että nyt riitti. Hymyilen vaikka väkisin ja tarraudun päivän positiivisiin juttuihin niin tiukasti, etten päästä niistä irti silloinkaan, kun synkkä fiilis iskee ja yrittää viedä mukanaan. Tiedän, että neuvona "se on vain asennekysymys" on vanha ja välillä niin ärsytystä herättävä, että se tekee mieli tunkea syvälle jonnekin, mutta minä tein sen: otin tuon ärsyttävän neuvon käyttöön ja pakotin itseni muuttamaan asennetta, jotta selviän marraskuun läpi.

IsaDoran Autumn Look 2020 tuo kynsille trendikkäitä uutuussävyjä


Iloitsemisen voi aloittaa vaikka niinkin yksinkertaisista asioista kuin lakkaamalla kynnet tai tarttumalla uuteen huulipunaan. Tiedän, että elämän raskaimpina hetkinä se ei ole välttämättä minullakaan nostanut hymyä huulille, mutta juuri nyt marraskuun synkkyys päätyy häviölle, kun katselen IsaDoran uusia lakkoja ja vasta lakattuja kynsiäni. Vai onko tämäkin vain se asennekysymys?

Tuntuu hassulta kirjoittaa "syksyn sävyistä" marraskuussa, mutta tosiasia on se, että täällä etelässä ei ole vielä lunta ja sää on muutenkin kovin syksyinen. Sain IsaDoran syyskokoelman tutustuttavakseni vasta lokakuussa, joten siltä osin koen näistä lakoista vieläkin uutuuden viehätystä, vaikkakin kaksi näistä ovat jo ehtineet olla aktiivisessa käytössä. 


Ruosteinen kupari, täyteläinen viininpunainen ja yllättävän trendikäs harmaa 


Kuvista lienee ilmeisen helppo päätellä, mikä IsaDoran 2020 syyskokoelman Wonder Nail -kynsilakkasävyistä on ollut itselleni mieleisin. Viehätyn viininpunaisesta joka syksy yhtä lailla. Siltikään sävy *435 Red Plum ei ole ihan tavanomainen viininpunainen: siihen on ujutettu vanhan roosan rosoisuutta juuri sen verran, että sävyä voi jo kuvailla vähän perinteisestä poikkeavaksi. Ainakin itse innostuin sävystä niin, että huomasin lakkaavani sillä kynnet kaksi viikkoa putkeen. Onneksi näissä Wonder Nail -kynsilakoissa pysyvyyskin on siltä osin hyvä, ettei kahden viikon aikana välttämättä tarvitse olla suti kädessä kuin kaksi kertaa tai ehkä kolme, jos haluaa kynsien olevan aina mallikelpoiset.
Viininpunaisen lisäksi rakastuin ruosteisen kupariseen sävyyn, joka kantaa osuvasti nimeä *437 Copper Crush. Nyt se on melkein jopa kirinyt viininpunaisen edelle, kun pikkujoulukausi alkaa kolkutella ovella. Tosin koronan vuoksi pikkujoulut ovat nyt saaneet hieman toisenlaisen sisällön, mutta aion kyllä joka tapauksessa nauttia kullan ja kuparin sävyistä ja kaikesta niiden antamasta kimalluksesta, vaikka pikkujoulut olisivatkin kotioloissa (yksin teekuppi kädessä television äärellä - no, toivottavasti ei). 

Kolmantena Wonder Nail -kynsilakkasävynä IsaDoran syyslookissa ruosteista kuparia ja täyteläistä viininpunaista täydentämässä on myös harmaa. Väri, joka saattaa kuulostaa tylsältä, mutta on pukeutumisessakin aina yhtä varma valinta. Itse käytän vähemmän harmaata vaatetuksessa, mutta kynsillä se kyllä toimii yllättävän hyvin. *436 Mercury saattaa siis myös yllättää, vaikka se lakkapullossa alkuun kovin tavalliselta voi vaikuttaa!

Sävyt löytyvät kaikki esimerkiksi Kicksistä:

IsaDoran Wonder Nail -kynsilakkojen suositushinta on 8,90 euroa. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ne ovat kliinisesti testattuja ja hajusteettomia. Kokoelman sävyistä Red Plum on uutuus, joka jää valikoimaan ja muut kaksi kausisävyjä. Kausituotteet ovat myynnissä tammikuuhun 2021 saakka.

Mitäs sanotte? Mikä näistä sävyistä kolahtaa eniten?
2 kommenttia:

  1. Kauniita kaikki, mutta kyllä tuo kupari vie tällä kertaa voiton! Just Hyvä piristysruiske marraskuun ankeuteen.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!