KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AQUIS FINLAND


Oli lokakuu 2017, kun sain ensimmäistä kertaa käsiini AQUIS hiusturbaanin. Olin tuona syksynä tullut valituksi yhdeksi I love me -messujen virallisista yhteistyöbloggaajista ja Suomen virallinen AQUIS maahantuoja lähestyi minua yhteistyön tiimoilta. Tuolloin AQUIS oli minulle vain yksi aivan tavallinen hiusturbaani muiden joukossa. En tiennyt brändistä juuri mitään, enkä ajatellut hiusturbaanin olevan minulle ehdottoman tarpeellinen arjessa. Halusin kuitenkin kokeilla tuotetta, jota kehuttiin ainutlaatuiseksi kategoriassaan. 

Sen jälkeen ei ollut paluuta arkeen ilman AQUISia. Tuosta lokakuusta 2017 lähtien, olen käyttänyt hiusturbaania aina hiustenpesun jälkeen ja raahannut sen mukanani niin mökille kuin matkoille. En enää osaa olla ilman sitä. Ja jos olen, hiusten kuivumiseen menee tuntikausia. 
AQUIS-hiusturbaani kuivaa hiukset ennätysajassa ilman fööniä


AQUIS on tehnyt arjesta niin paljon helpompaa, etten ole halunnut luopua siitä. Se on lyhentänyt paksujen ja pitkien hiusteni kuivumisaikaa niin naurettavan lyhyeen, etten olisi kuuna päivänä niellyt väittämää, jos joku olisi minulle tuotetta yrittänyt myydä vuosia sitten. Kyllähän tavallisestakin pyyhkeestä saa halutessaan kietaistua hiusturbaanin. Miten AQUIS voisi olla sen ihmeellisempi? 

Voi, kyllä se on, sanoisin nyt itselleni vuonna 2017. Tämä yli 20 vuotta kotimaassaan Jenkeissä suurta suosiota nauttinut innovaatio on todella omanlaisensa. AQUISin patentoima Aquitex-kudontatekniikka on siitä ennennäkemätön, että se imee hiuksista kosteutta jopa 5 kertaa enemmän kuin perinteinen puuvillafrotee. Siksi voi siis heittää hyvästit föönille, koska sille ei tämän pyyhkeen löydettyään enää ole roolia tarjolla. AQUIS säästää hiukset föönin lämmön aiheuttamalta rasitukselta ja myös kuluttavalta harjaamiselta, jonka moni (minä mukaanlukien) normaalisti tekee, kun hiukset ovat läpimärät ja kaikkein altteimmat vaurioille. AQUIS siis vaalii hiuksia, auttaen niitä säilymään vahvoina ja elinvoimaisina, minimoiden hiusten turhaa rasitusta.
Hiukset kietaistaan turbaanin sisään niin, ettei niihin ole laitettu minkäänlaisia muotoilutuotteita. Ei siis öljyjä, eikä selvityssuihkeita. Voisi luulla, että 5 - 15 minuutin jälkeen turbaanin alla odottaa puolikuiva takkupesä, mutta tämäkin huoli on turha: hiusten harjaaminen sujuu melkein kuin lastenleikki, vaikka hiukset huomattavasti kuivemmat jo ovatkin. Itse hieron hiuksiin muutaman tipan öljyä sen jälkeen kun olen turbaania jo pitänyt päässä. Sitten harjaan ne läpi puolikuivina. Toisinaan pidän turbaania päässä pidempään, sillä se tuntuu niin ihanan kevyeltä päässä ja on todella kätevä esimerkiksi kasvonaamion vaikutusaikanakin - tai meikatessa! 
Ainutkertainen alennuskoodi AQUIS-hiusturbaaniin


AQUIS-hiusturbaanin materiaali on todella kevyttä ja ohutta. Sen luvataan kuitenkin kestävän käytössä vuosikausia, joten pyyhe on todellakin kertasatsaus, josta on todellista iloa ja hyötyä vuosiksi. Omat hiusturbaanini vuodelta 2017 ovat vieläkin lähestulkoon uudenveroisia, vaikka ovat käytössä useamman kerran viikossa. Ja kun puhun kertasatsauksesta, en edes tarkoita suurta investointia: pyyhkeen normaalihinta on nimittäin 39 euroa, mutta nyt saan jakaa sellaisen eksklusiivisen alennuskoodin teille ihanille lukijoilleni, ettei vastaavaa ole aiemmin nähty! 

Sinulla on nimittäin mahdollisuus saada tämä supertuote jopa 30% alella rajoitetun ajan! Tässä tapauksessa turbaanille jää hintaa vaivaiset 27,30 euroa. Siispä nyt jos koskaan kannattaa hankkia tämä ainutlaatuinen arjen pelastaja omaksi, jos vähääkään kutkuttaa se, että hiusten kuivumisaikaa on mahdollisuus nopeuttaa moninkertaisesti.

Saat Suomen virallisen AQUIS maahantuojan verkkokaupasta oman AQUIS-hiusturbaanisi juhannukseen -30% huippuhintaan, käyttämällä koodia juhannus30. Koodi on voimassa koko valikoimaan 19.6. asti ja ainutkertainen, sillä vastaavaa tarjousta ei ole aiemmin Suomessa nähty. Hankkimalla oman turbaanisi maahantuojan verkkokaupasta tuet samalla suomalaista perheyritystä poikkeuksellisen koronakevään jälkeen.  

Suosittelen siis enemmän kuin lämmöllä! 

Tarjolla on useita värivaihtoehtoja, joita pääset katselemaan verkkokauppaan tästä
(Bloggaajana en hyödy tekemistänne tilauksista.)


Kuinka moni muu teistä on löytänyt tämän hiusturbaanin osaksi arkeaan?
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!