Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkki

Parikymppisenä olin se, joka tarttui aina huulikiiltoihin. Mitä mehukkaampi kiilto, sitä enemmän tuote oli makuuni. Vuosien varrella kiillot kuitenkin korvaantuivat kosteuttavilla punilla, ja kolmenkympin ylitettyäni huomasin huulipunien olevan reippaassa ylilyöntiasemassa kiiltoihin nähden. Liekö syynä se, että muistoissani huulikiillot toivat liikaa mieleen teinivuodet ja huulipunat koetaan monesti aikuiseen makuun sopivampina - vai onko sittenkään niin? 

Totta on, että harvaa meistä houkuttelevat tahmaavat kiillot - varsinkaan tuulisina päivinä. Punien etuna on usein myös pysyvämpi koostumus. Yhä useampi aikuinen nainen valitsee kuitenkin huulituotteen ensisijaisesti hoitavuuden perusteella, sillä ikääntyminen alkaa helposti näkyä myös huulten rypistymisenä. Olenkin iloinen voidessani sanoa vihdoin löytäneeni huulikiillon, joka on paitsi tahmaamaton, myös todella hoitava koostumukseltaan ja aikuiseenkin makuun sopiva!

Sisley Le Phyto Gloss - silkkinen ja täyteläistävä uutuus huulille


En voi sanoa yllättyneeni, että löytöni on juuri Sisleyn uutuus. Olen käyttänyt brändin tuotteita tyytyväisenä hiljaa myhäillen jo vuodesta 2008, ja nimenomaan meikkituotteiden hoitavuus ja laatu ovat seikkoja, joiden vuoksi yhä uudelleen käännyn Sisleyn puoleen. Ensimmäinen ostokseni sarjalta oli juurikin meikkituote, *poskipuna sävyä Mango, joka ihastutti paitsi ihanalla pakkauksellaan, myös poikkeuksellisen silkkisellä koostumuksellaan. Parikymppinen Mia oli tuolloin niin myyty, että palasi Stockmannin Sisley-pisteelle viikko ostoksensa jälkeen ja halusi tutustua sarjaan lisää.

Nyt Sisley lanseerannut uutuutena Le Phyto Gloss -huulikiillot, joiden avainsanoina toimivat kosteuttava ja ravitseva - ilman hiventäkään tahmaisuutta. Kuten muidenkin meikkituotteidensa suhteen, Sisley on halunnut kehittää jotain niin miellyttävää, että se ihastuttaa kerta toisensa jälkeen tuotetta lisätessä. 


Hyaluronihappoa sisältävä Le Phyto Gloss kosteuttaa huulia tahmaamatta


Le Phyto Gloss on saanut ylleen Sisleylle ominaisen seeprakuvioinnin, tällä kertaa upeasti kullattuna. Vaikka pakkaus tekee varmasti vaikutuksen useampaankin käyttäjäänsä, on sisältö silti se, joka vahvistaa kyseessä olevan laatutuote. Voidemainen koostumus on samanaikaisesti silkkisen kevyt ja jättää huulille kauniin glaseerauksen. Kiiltoja voi käyttää sellaisenaan tai tuomaan kiiltoa huulipunan päällä.

Sävyjä on tarjolla 10 erilaista helmiäisistä tummempiin ja kirkkaampiin sävyihin. Pr-näytteenä saamani sävyt sattuivat olemaan vaaleammasta päästä: Nudepinkissä *Aurorassa on aikuiseen makuun sopien elegantti silaus glitterisyyttä, *Milkyway on puolestaan nimensä mukaisesti maitomainen pinkki. Sillä saa huulille hennon vaaleanpunaisen sävyn ja kiiltoa. Intensiivisimmät 10 sävystö ovat kuparisen punertava *9 Sunset ja upea joulunpunainen *10 Star, joista molemmat houkuttelevat itseäni syvänruusuisen Twilightin ja räiskyvän kullalla höystetyn punaisen *Fireworksin lisäksi. Tulen siis varmasti hankkimaan näitä lisää!


Mikä sitten tekee koostumuksesta hoitavan ja aikuiselle naiselle sopivan? Sisley on ujuttanut kiiltoihin Le Phyto Rouge -linjassa käyttämänsä Hydrobooster complex -yhdisteen, jonka mikrohelmissä on muun muassa huulia täyteläistävää ja syväkosteuttavaa hyaluronihappoa sekä konjac-glukomannaania, jotka yhdessä pitävät huulet pehmeinä ja kosteutettuina. Macadamiaöljy tekee koostumuksesta miellyttävän, sheavoi korjaa ja ravitsee sekä E-vitamiini suojaa huulia oksidatiiviselta stressiltä. Kun ravitsevaan koostumukseen yhdistää vielä ylellisen pakkauksen, voin jälleen sanoa kokevani sitä teini-iän aikaista innostusta huulikiiltoja kohtaan.

Näitä uskallan siis suositella sinulle, joka tykkäät panostaa laatukosmetiikkaan ja haet miellyttävän tuntuista, hoitavaa huulikiiltoa, joka pitää huulet kosteutettuna ja tuo luonnollista täyteläisyyttä - ilman tahmaa! Suosittelen myös lukaisemaan edellisen postaukseni Sisleyn luomiväreistä

Kaikki sävyt löytää *Lykon lisäksi Stockmannilta myös verkkokaupasta täältä sekä Sokokselta. Bangerheadilla näyttää myös olevan meneillään *kampanja Le Phyto Gloss -kiilloista.


Oletko sinä enemmän kiiltojen vai punien ystävä? Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!