Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkki

Kesällä meikin avainsanaksi nousee pysyvyys. Oli kyse sitten meikkipohjasta tai silmämeikistä, hellekelit asettavat meikin kestävyydelle omat haasteensa. Kuumana kesäpäivänä valitseekin mielellään vaihtoehdon, jonka ei tarvitse pelätä alkavan sulaa kasvoilta heti ensimmäisen tunnin aikana. Viime viikolla vinkkasin parhaasta meikkipohjasta kesähelteisiin, joka toimii myös aurinkovoiteena sisältäen suojakertoimen 30. Nyt on vuorossa kestävä silmämeikki, joka pysyy tarvittaessa paikoillaan pitkälle kesäyöhön, eikä lähde sulamaan kasvoilta hikipisaroidenkaan mukana.


Sisley Phyto-Eye Twist - monikäyttöiset ja kestävät luomivärikynät


Tänä vuonna tulee kuluneeksi jo yli 10 vuotta siitä, kun löysin Sisleyn Helsingin Stockmannilta muutettuani Pohjanmaan perukoilta pääkaupunkiseudulle. Jo alkuvaiheessa ihastuin sarjan tuotteiden loistavaan laatuun. Ensimmäinen ostokseni Sisleyltä oli *sarjan poskipuna sävyssä Mango. Vuosien varrella Sisley-kokoelmani on vain laajentunut ja edelleen rakastan sarjan laadukkaita tuotteita, jotka eivät ole juuri pettymyksiä tuottaneet.

Pari vuotta sitten tutustuin ensimmäistä kertaa Sisleyn huippukäteviin Phyto-Eye Twist -silmämeikkikyniin, joita voi käyttää niin koko luomella kuin pelkästään rajauksen tekoonkin. Olen itse hyödyntänyt pigmenttisiä ja pehmeästi luomelle liukuvia kyniä enimmäkseen rajauksena, mutta viime aikoina innostunut yhä enemmän siitä, että jo yhdellä kynällä saa halutessaan nopeasti tehtyä koko silmämeikin - eikä siihen mene kuin pari vaivaista minuuttia!

Jos rehellisiä ollaan, luomivärikynien ongelmana on usein heikko pysyvyys. Olen kokeillut vaikka minkälaisia voidemaisia luomivärejä vuosien varrella, mutta harva pysyy kauniina aamusta iltaan. Osa raidoittuu luomivakoon jo ensimmäisen tunnin aikana ja näyttää sitä suttuisemmalta, mitä enemmän aikaa kuluu. Sellaista ei voisi kuvitellakaan sipaisevansa luomelle kuumana kesäpäivänä.

Sisleyn Phyto-Eye Twist -kynissä parasta on kuitenkin helppokäyttöisyyden lisäksi juurikin pysyvyys. Nämä tarttuvat luomiin melkein kuin liima ja pysyvät paikoillaan, vaikka vesisade yllättäisi kauniina kesäpäivänä tai olisi niin kuuma, että hiki valuisi otsalta. Olen huomannut, että näillä kynillä tehty silmämeikki muuttuu melkeinpä jopa kauniimmaksi iltaa kohden, kun se utuistuu ja pehmenee päivän kuluessa.

15 sävyn valikoimasta on helppo löytää omat suosikkinsa - tai haluta ne kaikki, kun näistä innostuu. Luumuisen vivahteista 14 Black Rose -sävyä olen käyttänyt enemmänkin rajauksena, mutta sävyillä 1 Topaze ja 3 Khaki saa todella upean meikin ihan yksinäänkin luomella käytettäessä. Kummatkin toimivat myös ihanasti rajauksena! Kynää ei tarvitse teroittaa ja se sisältää kasvipohjaisia uutteita, kuten vihreää teetä, valkoliljaa ja kameliaa, jotka suojaavat silmäluomen herkkää ihoa. Sisleylle tunnusomainen seeprakuosi kynissä on myös ihanan piristävä ja trendikäs!Sisley Phyto-Ombre Eclat - runsaspigmenttiset ja hoitavat luomivärit 


Sisleyn luomivärit ovat minulle tuttuja jo pidemmältä ajalta. Muistelen blogista myös löytyvän iänikuisen postauksen vuodelta 2014 tai 2015, jolloin palkitsin Sisleyn luomiväripaletin kesän parhaana löytönä. Nyt yksittäiset luomivärit ovat uudistuneet ja kiiltäväpintaisessa mustassa paletissa on saatavilla jopa 20 erilaista toinen toistaan upeampaa sävyä.

Sisleyn Phyto-Ombre Eclat -luomiväri on täydellinen puuterimaisen ja voidemaisen luomivärin välimuoto. Sävyvalikoimasta löytyy mattaa, kimallusta, hehkua ja metallisuutta, joista etenkin jälkimmäinen on saanut minut näin kesällä innostumaan. Nämäkin levittyvät luomille pehmeästi ja sopivat jopa hyvin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Luomivärit on niin oftalmologisesti kuin dermatologisesti testattu.

Olen aiemminkin blogissa kertonut, kuinka Sisley panostaa suuresti myös meikkien hoitavuuteen. Siksi yhtä lailla kuin meikkivoiteet, huulipunat tai luomivärikynät, on näidenkin luomivärinappien koostumusta rikastettu kasviperäisillä uutteilla, jotka hoivaavat silmäluomen herkkää ihoa.

Siinä missä Phyto-Eye Twist -luomivärikynät vaativat poistamiseen vedenkestävälle silmämeikille suunnatun meikinpoistoaineen, nämä Phyto-Ombre -luomivärit on kestävyydestään huolimatta helpompi poistaa. Itse käytän ihonpuhdistuksessa lähes aina puhdistusöljyä, joka irrottaa kaiken silmämeikin (myös vedenkestävän ripsivärin) ilman turhaa hankausta.

Näitä upeita metallinvivahteisia luomivärisävyjä katsellessaan ei voi kuin huokailla! 25 Metallic Khaki on nimensä mukaisesti upea khakinvihreä sävy, jota rakastan valikoiman sävyistä ehkä kaikkein eniten. Luomivärikynistäkin nimenomaan tuo kolmonen eli Khaki on ollut eniten käytössäni pelkästään rajauksen muodossakin.

Farkunsininen 33 Metallic Jean taas on lumoava ruskettuneen ihon kesämeikissä. Violetteihin sävyihin olen aina tuntenut vihreäsilmäisenä vetoa, joten 34 Sparkling Purple on myös päässyt Sisley-suosikkieni joukkoon. Kermanvaalea 10 Silky Cream on puolestaan täydellinen sävy silmän sisänurkkaan valoa tuomaan tai vaikka kulmakarvojen korkeimman kohdan alle sipaistuna. Ja jos sävystä haluaa saada kaiken irti, voi sitä käyttää myös highlighterina!

Sisleyn tuotteisiin pääsee tutustumaan Stockmannilla ja Sokoksilla. 
Brändi löytyy myös *Lykon valikoimasta.


Mikä näistä sävyistä ihastuttaa sinua eniten? 2 kommenttia:

  1. Onpa ihania sävyjä ja kuulostaa tosi hyvältä tuo että pysyvyys on noin huippuluokkaa. Olen myös kokeillut monia kynämallisia luomivärejä ja harva oikeasti kunnolla pysyy. Varsinkaan kesällä en voisi kuvitellakaan käyttäväni ellei pysyvyys ole taattu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samoilla linjoilla tuossa, että harva luomivärikynä oikeasti pysyy luomilla, vaikka tuotekuvauksessa niin lupailtaisiin. Nämä onneksi pysyvät ja vielä liukuvat iholle tosi sulavasti :) Helppo siis häivytelläkin!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!