Tuotteet pr-näytteitä / *mainoslinkki

Rakastan tätä tunnetta. Siis sitä, kun löydän niin loistavia ja toimivia tuotteita, etten malta olla intoilematta siitä myös täällä blogin puolella teille! Tällä kertaa innostuksen aiheena on Suomeen vastikään rantautunut luonnonkosmetiikan meikkisarja, joka pursuaa ekologista, mutta tyylikästä asennetta: All Tigers.

Nykyään meikkisarjoja ilmestyy kosmetiikkamarkkinoille melkein kuin sieniä sateella - siis niin paljon, että niistä menee melkein jo sekaisin. Kun ranskalaisia luksussarjoja maahantuova Naturellement ilmoitti löytäneensä All Tigersin, tiesin, että kyseessä on hyvä sarja. Kaikissa Naturellementin sarjoissa on "sitä jotain", jonka maahantuojana toimiva Liisa sarjoissa vainuaa. Koska kyse oli kuitenkin alkuun vain huulipunista, en vielä viime vuoden I love me -messuilla ollut heti ensimmäisenä tutustumassa sarjaan. Sillä myönnän, että ajattelin huulipunien kuitenkin olevan jotain hyvin perinteistä. Liisan tuntien olisi kuitenkin pitänyt tietää, että "perinteinen" on kaukaa haettua. Sillä saatuani tuotteet vihdoin testaukseen, olen niin myyty, etten malta pitää innostusta sisälläni! 




All Tigers - pysyvääkin pysyvämpi luonnonkosmetiikan huulipuna


Voisin hetken intoilla ihanan värikkäistä pahvirasioista, mutta en malta pitää tätä sisälläni: All Tigers on luultavasti onnistunut luomaan pysyvimmät luonnonkosmetiikan huulipunat ikinä! Nämä huulipunat ovat nimittäin jotain, mihin en ole aiemmin luonnonkosmetiikan markkinoilla törmännyt. Pigmenttisyys on sellaista huipputasoa, että jopa öljymäinen meikinpoistotuote joutuu todelliselle koetukselle. Väri ei nimittäin helpolla hievahda, mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että huulipuna tuskin leviää monen ruokalajin illallisellakaan. Jopa Ruohonjuuri kuvailee punien kestävän "kovimmissakin tyrskyissä ja tuiverruksissa". 

Näiden vegaanisten huulipunien koostumus on hieman vahamaista, mutta kuitenkin tarpeeksi sulavaa, jotta punan  levittäminen on helppoa myös kuiville huulille. Tuotteen voi helposti taputella huulille joko sormin tai siveltimellä. Vain pieni määrä riittää, joten punat ovat myös todella riittoisia. Koostumus "lukkiutuu" huulille nopeasti ja myös pysyy. Hoitavuutta ei myöskään ole unohdettu: punat hellivät huulia jojobaöljyn, karnaubavahan ja Aloe veran avulla.




793 Intense Pink on uskomattoman ihana kirkas pinkki, joka näyttää ruskettuneella kesäiholla varsin upealta! 786 Fuchsia taas on nimensä mukaisesti räväkkä fuksia, joka yhtä lailla sopii kesään täydellisesti. 784 Coral Pink puolestaan lumoaa varmasti korallipunien kannattajat. Näistä on vaikea valita yhtä suosikkia!

Sen lisäksi, että All Tigers -punat ovat lähestulkoon kaiken kestäviä ja luonnonmukaisia, on kauniit pakkaukset vieläpä Euroopan luomumerkkien hyväksymistä materiaaleista valmistettu. Eikä siinäkään vielä kaikki, kuten TV-shopissa kuuluvasti loppuun sanottaisiin. Osa tuotteiden tuotosta menee nimittäin uhanalaisten tiikereiden suojeluun! All Tigers on siis aivan omanlaisensa meikkisarja, joka surffaa trendien aallonharjalla todellisella tyylillä.




Kestävä luonnonkosmetiikan kynsilakka


Hoitavien ja laadukkaiden huulipunien lisäksi sarjasta löytyy myös kynsilakkoja, joista itse asiassa innostuin ennen huulipunia. En suoraan sanoen odottanut näiltä paljoa, sillä monikaan luonnonkosmetiikan kynsilakka ei ole saanut aikaan wau-reaktiota (ainoastaan yksi brändi on aiemmin onnistunut tässä). All Tigers kuitenkin yllätti täydellisesti myös kynsilakoillaan, joita ei voisi millään uskoa luonnollisiksi niiden ennennäkemättömän pysyvyyden vuoksi! En voi käsittää, miten lakat voivatkaan olla näin hyviä. Suti on juuri sopivan leveä, lakan levittäminen vaivatonta ja kuivuminen nopeaa. Sen lisäksi lakka vielä pysyy kynsillä lohkeamatta useamman päivän!




Tällä hetkellä lakkoja on Naturellementin valikoimassa vain muutamaa eri sävyä, mutta värivalikoimaan on tulossa lisäyksiä hyvinkin pian! Minulla on ollut käytössä hempeän vaaleanpunainen Pink sekä ihana kirkas Fuchsia. Kummatkin ovat kynsillä kauniita, mutta yllä olevassa kuvassa kynsilläni oleva Fuchsia on silti oma suosikkini. Myös oranssi Coral Orange näyttäisi varmasti upealta - myös varpaankynsillä! Aion ehdottomasti laajentaa kokoelmaani, sillä niin loistavia nämä lakat ovat, yhtä lailla kuin huulipunatkin.

Suosittelen siis lämmöllä testaamaan tuotteita, mikäli etsit kestävää luonnollisempaa kynsilakkaa tai pysyviä punia! Nämä nimittäin toimivat ja lyövät skeptisemmänkin ällikällä.

All Tigersin löydät Naturellementin verkkokaupasta täältä. Tuotteita myy myös Ruohonjuuri ja *Jolie.


Miltäs kuulostaa? Onko teistä joku jo törmännyt All Tigersin tuotteisiin?











2 kommenttia:

  1. Ihania nuo punat <3 pakkaukset visuaalisesti houkuttelevia ja kiva kun kynsilakkapullossakin on tuo logo :) sinustahan on kynsibloggaajaksi, tosi hyvä swatchkuva :) lakat näyttävät herkullisen sävyisiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiitos! <3 Kiva, että kuvat miellyttää kynsibloggaajaakin :D Nuo punat on kyllä luonnonkosmetiikkan best of all -kategoriaa eli aivan huippuja! Oon täydellisesti koukussa ja tuun varmasti tilailemaan näitä lisääkin. Niin huoletonta, kun ei tarvi lisäillä pitkin päivää ja väri oikeasti pysyy huulilla!

      Ja joo, toi tiikerilogo lakkapulloissa on kiva lisä muuten vaatimattomissa pulloissa :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!