*Mekko saatu yhteistyönä

Rakastan kesämekkoja. Rakastan myös keltaista. Talviaikaan tulee kuitenkin vähemmän puettua keltaista päälle, vaikka juuri talven pimeydessä tuota voimaväriä kaipaisikin. Onneksi talvi on nyt kuitenkin jäänyt tarpeeksi kauas horisonttiin ja saa iloita lämpimistä kesäpäivistä! Melkein alkoi jo usko loppua, kun kaksi viikkoa sitten yritimme monta kertaa saada otetuksi kesämekkokuvia, mutta milloin alkoikaan satamaan räntää ja milloin vettä, minkä vuoksi kuvauksia jouduttiin siirtämään kerta toisensa jälkeen. Itse asiassa näidenkin kuvien ottohetkellä yllätti ukkosmyrsky ja kaatosade, joten saimme juosta kuvaajan kanssa aika rivakoin askelin autoon, jotta emme olisi täysin kastuneet.
Gerry Weberin kaunis keltainen kesämekko pliseeratulla alaosalla


Olin unelmoinut keltaisesta kesämekosta jo pitkään. Katsellut eri brändien valikoimaa sillä silmällä, että löytäisin sen "oikean" mekon, joka tuntuisi omalta. Olin mielessäni kuvitellut hieman sellaista maksimekon tyyppistä kesäunelmaa, mutta kun tämä keltainen mekko tuli Gerry Weberin Aleksanterinkadun liikkeessä vastaan, tiesin, että tässä se on! Rakastuin mekkoon ensisilmäyksellä ja kun kokeilin sitä, tunsin, että se on juuri se mekko, jota olen etsinyt.

Erilaiset pliseeratut hameet ovat olleet jo pitkään muotia. Ne nousivat jo syksyllä hitiksi, mutta ovat edelleen vahvasti näkyvillä eri brändien valikoimassa. Tämä Gerry Weberin yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs vaaleankeltainen kesämekko on alaosasta pliseerattu ja yläosasta sileää materiaalia, eikä juuri silittämistä vaadi. Helppohoitoinen, kaunis ja ihanan keveä päällä! 
Koronakevään aikana olen siivonnut vaatekaappiani yhä minimalistisempaan suuntaan, laittaen kierrätykseen niitä vaatekappaleita, jotka ovat ikiajat odottaneet pääsevänsä käyttöön, mutta silti jääneet kaappiin vain tilanviejiksi. Kymmenistä vaatteista luovuttuani kaapista on tullut paljon avarampi ja mekotkin roikkuvat ilman, että olisivat liimautuneet kiinni toisiinsa. Vaatekappaleiden yhdistelykin on helpompaa, kun stressi (ja kaapin sisältö) ei vyöry päälle heti kaapinovea avatessa, vaan näen paremmin, mitä omistan.
Tämä mekko tulee ehdottomasti tuomaan hymyn huulilleni kesän aikana moneen kertaan! Valkoisten tennarien kanssa asu on arkisempi, kun taas avokkaiden tai korollisten sandaalien kanssa asusta saa halutessaan juhlavamman. 

Nyt kun moni liikkeistä on taas palannut normaaleihin aukioloaikoihinsa, suosittelen ehdottomasti käymään Gerry Weberillä katsastamassa kesän ihania uutuuksia, joita liikkeet pursuavat. Ja jos olet maailman mukavimpia farkkuja vailla, kannattaa lukaista myös aiemmin keväällä julkaisemani postaus pehmeistä, istuvista ja joustavista Gerry Weberin OneSize4All -farkuista, jotka imartelevat kaiken kokoisia ja muotoisia peppuja! 


Gerry Weber -myymälät:

ESPOO: Kauppakeskus Sello
HELSINKI: Aleksanterinkatu 38
TURKU: Yliopistonkatu 38
SASTAMALA: Puistokatu 9


Kuka muu tykkää käyttää kesämekkoja tai pukeutua keltaiseen?2 kommenttia:

 1. Kaunis ja klassinen malli mekossa. Sinulle sopii kivasti keltainen sävy.
  Mukavaa toukokuun viimeistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi! Tykästyin tähän mekkoon kyllä heti ja keltainen on niin ihana väri.
   Mukavaa alkavaa kesäkuuta! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!