Yhteistyössä Gerry Weber

Kuinka moni muu teistä kaipaa tällä hetkellä tavallista arkea? Sitä, joka ennen tätä poikkeuksellista tilannetta saattoi vaikuttaa jopa tylsältä ja värittömältä. Sitä, jossa moni meistä saattoi jopa välillä valittaakin, että "aina tätä samaa".

Voin kertoa, että minä kaipaan. Kaipaan sitä tavallista arkea, jota vielä muutama viikko sitten elin. Kaipaan sitä, että neljän seinän sisään linnouttautumisen sijaan saisin tällaisena kauniina kevätpäivänä pukea hyvin istuvat farkut päälleni keväisen paidan kanssa ja lähteä tapaamaan ystävääni tai osallistua johonkin mukavaan tilaisuuteen, jotka kaikki pyyhkiytyivät pois koronan myötä. Miltä tuntuisikaan vaihtaa kuulumisia kasvotusten, nauraa huolettomasti ja sanoa ääneen, kuinka ihanaa on, että kevät tulee. Ja onhan se. Mutta jotain siitä keväästäkin tuntuu puuttuvan, kun tilanne on, mikä on.

Yritän kuitenkin muistuttaa itseäni siitä, että aivan kuten moni muukin asia, myös tämä tilanne on väliaikainen. Vaikka tällä hetkellä monen ajatukset liittyvät pääasiassa koronan taltuttamiseen ja vallitsevasta poikkeustilanteesta selviämiseen, kaiken sen alla on kuitenkin se tavallinen elämä normaaleine tunteineen ja haaveineen. Se elämä, joka odottaa pääsevänsä vapaaksi korona-kahleista. Se arki, joka jatkuu koronan lopulta hellittäessä otteensa.


Gerry Weber Onesize4all - joustavat farkut, jotka mukautuvat muotoihisi

Vaikka arjessa vietänkin paljon aikaani kotitoimistossa, pukeudun mielelläni, kun pääsen muihin maisemiin neljän seinän sisältä. Rakastan mekkoja etenkin kevään tullen ja kesällä, mutta hyvin istuvat, mukavat farkut kuuluvat oman vaatekaappini peruspilareihin. Syy on siinä, että kun kaapista löytyy edes yhdet täydelliset farkut, on niihin helppo yhdistää melkein mikä tahansa yläosa.


Kuvat minusta: MR Photo. Kollaasit ja lähikuvat: Minä


Muutama vuosi sitten huomasin, että olin alkanut vältellä farkkuja pukeutumisessani. Niiden sijaan pukeuduin leggingseihin ja väljiin mekkoihin, vaikka ennen olin suosinut vartalonmyötäisempiä ja istuvampia vaatteita. Kolmenkympin toiselle puolelle pyörähdettyä kiloja oli kuitenkin kerääntynyt huomaamatta pikkuhiljaa. Eikä se pelkkä ikäkysymys ollut - olinhan pinonut elämäni palikat niin, että liikkuminen ja urheilu olivat palikkapinon pohjalla. Se näkyi myös IBS:n (ärtyvän suolen oireyhtymän) oireiden pahentumisena. Työ meni kaiken edelle, olin uupunut ja söin mitä sattuu. Silloin ei tehnyt mieli pukeutua farkkuihinkaan, koska kaikki farkut tuntuivat epämukavilta, kiristivät vääristä paikoista ja istuessa vatsamakkarat pursusivat ulos. Silti muistin, että olin kuitenkin joskus ollut se ihminen, joka rakasti farkkuja ja pukeutui niihin melkein päivittäin - jos kotosalla oleskelua ei laskettu.

Kun arjessa - ja etenkin tämän korona-tilanteen keskellä - kannustetaan huomaamaan pienen pieniä onnenhippusia, voisi yksi sellainen olla, että vuosien jälkeen koen jälleen oloni mukavaksi farkuissa. Ja miten hyvältä sen sanominen tuntuukaan! Syynä ei ole laihduttaminen, sillä suoranaisen laihduttamisen sijaan tein päätöksen lisätä liikkumista elämääni ja miettiä, millä kehoani ravitsen. Fakta siis on, että tunnen oloni mukavaksi farkuissa, koska olen pinonut elämäni palikoita uusiksi - ja lisäksi vielä löytänyt ne täydellisen istuvat farkut! Sellaiset, jotka eivät kiristä ja purista, vaan tuntuvat lähes yhtä mukavilta kuin ne lempihousut, jotka vedän päälleni aina kotosalla ollessani.
Lempifarkkuni tulevat Gerry Weberiltä. Brändiltä, johon tutustuin ensi kertaa jo vuonna 2013 yrittäjyyteni alkutaipaleella. Erityisen istuvista ja mukavista housuistaan tunnettu Gerry Weber on nyt tuonut valikoimaansa Onesize4all -farkut, jotka nimensä mukaisesti ja elastisuutensa ansiosta lupaavat sulautua jokaiseen vartalomalliin! Farkuista löytyy kahta kokoa: S/M vastaa kokoja 36-40 ja L/XL vastaa kokoja 42-48. Minä käytän normaalisti farkuista kokoa 38 ja nappasin täten kolmesta väristä tummansiniset koossa S/M, jotka yllättivät istuvuudellaan. Voisi nimittäin luulla, että on mahdotonta tehdä farkut, jotka venyvät ja pysyvät muodossaan monen eri kokoisen ja -mallisen naisen päällä, mutta nämä ihme kyllä sen tekevät. Vyötärön takaosa on korvattu joustavalla resorilla, mikä auttaa asiaa, mutta siltikään nämä farkut eivät löysty muutaman käyttökerran jälkeen, vaan pysyvät sopivan napakoina.

Vaikka nämä yllä tuntuu olo lähes yhtä kevyeltä kuin leggingseillä, ovat Onesize4all -farkut silti selkeästi farkut jo pelkästään viisitaskumallinsa ansiosta. Näiden pariksi ei siis tarvitse kaivaa sitä pitkää tunikaa (vaikka toki sekin näyttäisi hyvältä), vaan voi huoletta tarttua lyhyempään neuleeseen tai toppiin. Kuvissa ylläni onkin Gerry Weberin luomupuuvillasta valmistettu neule, joka piristää värikkyydellään koronankin harmaannuttamaa mieltä! Myös pilkullinen huivi löytyy Gerry Weberin valikoimasta.

Mikäli siis etsit hyvin istuvia ja supermukavia farkkuja (jotka imartelevat myös peppua), suosittelen ehdottomasti sovittamaan näitä Onesize4all -farkkuja! Ne todella ovat niin pehmeät ja joustavat, ettei niistä halua enää luopua, kun ne kerran päällensä pukee.

Onesize4all -farkkuihin ja Gerry Weberin muuhun keväiseen valikoimaan voit käydä tutustumassa Gerry Weberin liikkeissä, jotka palvelevat toistaiseksi poikkeuksellisen aukioloajoin: 

Espoo: Kauppakeskus Sello
Helsinki: Aleksanterinkatu 38
Turku: Yliopistonkatu 38
Sastamala: Puistokatu 9


Löytyykö teiltä kaapista hyvin istuvat ja mukavat farkut? 

Ei kommentteja

Jokainen kommentti ilahduttaa!