KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - AILI LIFESTYLE


Vielä joitain vuosia sitten luonnonkosmetiikan ollessa enemmänkin harvinaisuus, oli helppo erottua joukosta. Luonnollisia tuotteita oli tarjolla sen verran vähän, että tuotesarjat oli helppo kahlata läpi ja löytää toimivimmat tuotteet. Toista on nyt. Vaikka kuinka omistaisi koko elämänsä vain luonnonkosmetiikalle, ei silti ehtisi kahlata läpi kaikkea, mitä on tarjolla. Se tarkoittaa sitä, että myös kultakimpaleet jäävät helpommin löytämättä.

Vaikka en mikään vesipeto olekaan, luonnonkosmetiikan suhteen olen aina rakastanut sitä kahlaamista. Olen hypännyt uusien sarjojen pariin innolla, vaikka myönnän, että innostus on haalennut yleensä varsin nopeasti, jos sarja on osoittautunut hyvin samanlaiseksi kuin ne monet muut luonnolliset sisarensa. Nyt voin kuitenkin sanoa, että olen pitkästä aikaa löytänyt jotain erottuvaa ja erilaista: True Skincaren. 

True Skincare - vegaanista, luonnollista, luomua ja vedetöntä kosmetiikkaa


True Skincare on sarja, jonka löysin ihastuttavan Aili Lifestylen valikoimasta. Kestävää kehitystä suosiva Aili Lifestyle paljon muutakin kuin luonnollisia brändejä tarjoava suomalainen verkkokauppa. Se on nimensä mukaisesti enemmänkin elämäntapa, joka keskittyy arjen ekologiaan. 1900-luvun alkupuolelta alkava tarina Ailista on kiteytynyt vuosien saatossa elämäntavaksi, joka yhdistää ihmisten, eläinten ja luonnon kunnioittamisen, käsityön vaalimisen ja yhteisöllisyyden. Tämän vuoksi Aili Lifestylen valikoimasta löytää vain vastuullisia brändejä. Sellaisia, jotka ovat kaikki sitoutuneet samoihin arvoihin. 

Yksi näistä sarjoista on True Skincare, jota Suomessa ei löydä mistään muusta verkkokaupasta. Toivon, että tämän postauksen myötä innostus kasvaa muuallakin. Sarja on nimittäin kategoriassaan hyvin erilainen, varsin toimiva ja vieläpä edullinen. True Skincare todistaa sen, että toimivasta luonnonkosmetiikasta ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. 
Mikä sitten on True Skincaren salaisuus? Vegaanisuuden, 100% luonnollisuuden ja eettisyyden ohella tuotteiden koostumukset ovat täysin vedettömiä. Myös luomuprosentit ovat huikeita: ne kohoavat 99:ään tai jopa täyteen 100 prosenttiin. Tuotteet ovat Soil Association -sertifioituja ja niistä löytyy monille tuttu kansainvälinen Cruelty Free -pupumerkki. 

Sarjan punainen lanka piilee kuitenkin siinä, että tuotteiden suhteen ei ole tehty mitään kompromisseja. Monesti tuotteiden hintaa nostetaan joko kauniiseen pakkaukseen tai luomu-leimaan vedoten. True Skincaren perustaja Emma Thornton halusi vastoin tätä tarjota jotain, missä ei tehtäisi kompromisseja pakkauksen tai sisällön suhteen. Toimivan luonnonkosmetiikan ei tarvitse tarkoittaa pilviä hipovia hintoja, eikä edullisen hinnan tai ympäristöä säästävien pakkausvalintojen tarvitse tarkoittaa mitättömän näköistä ulkokuorta. Vaikka sertifikaateista, sisällöstä, luomupitoisuudesta tai pakkausten kauniista ulkonäöstä ei ole tingitty, jostain kuitenkin on: True Skincaren omista tuotekatteista. Brändin perustaja pitää kuitenkin tärkeämpänä sitä, että sertifioidusti luomu ja aidosti laadukas luonnonkosmetiikka kauniissa, ympäristöä säästävissä pakkauksissa on kaikkien saatavilla. Se on minusta todella hienoa, ja siitä brändi on saanut myös kuluttajilta kiittelevää palautetta. 
True Skincare -sarja koostuu täällä hetkellä kasvoöljyistä, naamiosta, kuorinnasta sekä puhdistusöljystä. Näistä itselläni on ollut käytössä sarjan Kirkastava Puhdistusöljy, Tasapainottava Saflori-Basilika Kasvoöljy sekä Puhdistava Matcha Tee Kasvonaamio. Normaalisti minun on helppo nimetä tuotteista yksi suosikki, mutta näistä jokainen on osoittautunut niin toimivaksi ja sopinut jopa hormonaalisen aknen kanssa painivalle iholleni, että pohdin pitkään, minkä nostaisin näistä ykköseksi. Päätinkin, että tällä kertaa jaetulle ykkössijalle nousevat kaksi tuotetta: True Skincare Puhdistusöljy sekä Saflori-Basilika Kasvoöljy

Neliskulmaiseen lasipulloon pakattu Puhdistusöljy sai ensimmäisestä päivästä saakka hymyilemään sen esteetikkopuolen minussa, joka rakastaa kaunista kosmetiikkaa. En tiedä, olenko koskaan edes osannut kunnolla kuvailla sitä, miltä unelmieni ihonhoitopurkit näyttäisivät. True Skincaren purkit käsiin saatuani tiesin kuitenkin heti, että ne voisivat näyttää juuri tältä. Painavahko lasipullo ei ehkä ole reissussa kaikkein kätevin, mutta kylpyhuoneen hyllyllä se näyttää kovin kauniilta ja tyylikkäältä. Siihen on ollut ilo tarttua aamuin illoin. 
Safloria, geraniumia, jojobaa ja E-vitamiinia sisältävä Puhdistusöljy on ylellinen unelma, joka sopii myös rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Tämä johtuu siitä, että saflori sisältää omega-6-rasvahappoja ja sen linolihappopitoisuus on korkea. Se ei siis tuki ihohuokosia, vaan päinvastoin: se voi jopa auttaa vähentämään tukkeumia iholla. Saflori tunnetaan myös tulehdusta lievittävänä, joten siltäkin osin se voi olla hyvä apu näppylöiden ja aknen hoidossa. Öljy sisältää myös jojobaa, joka tunnetaan ideaalina kaikille ihotyypeille. Se rauhoittaa herkkää ihoa, tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa ja hoitaa kuivaa ihoa yhtä lailla. Jojobaöljy on iholle ihana myös siksi, että se imeytyy todella nopeasti.  

Mitä tulee meikinpoistoon, tämä lempeän sitruksiselta tuoksuva öljy irrottaa iholta vaivattomasti ihan kaiken meikin - myös vedenkestävän. Mikäli sen kanssa meikinpoisto olisi vähääkään vaivalloista, olisi purkki jäänyt paitsioon jo alkumetreillä. Kuten moni muukin, haluan itsekin, että meikinpoisto on mahdollisimman stressitöntä. True Skincare Puhdistusöljyn kanssa se on juuri sitä: vaivatonta, helppoa ja nopeaa. Pelkän vedellä poistamisen sijaan suosittelen kuitenkin käyttämään tätä joko kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena tai pyyhkimään öljyn iholta kasvoliinalla. Pelkällä vedellä se ei nimittäin iholta kunnolla lähde, vaikka irrottaakin vedenkestävän meikin ripsiväriä myöten. 
Siinä missä True Skincaren Puhdistusöljy eteni tänä vuonna Beauty Shortlist Awards -finalistien joukkoon, Saflori-Basilika Kasvoöljy nappasi voiton vuoden 2019 osalta ja oli tänäkin vuonna Editor's Choice 2020. Eikä voittajan tittelikään kauaksi mennyt, sillä voiton nappasi True Skincaren Ruusunmarja-Rosmariini Kasvoöljy. Ruusunmarjahan tunnetaan erityisen toimivana ihonsävyn tasoittajana ja auttaa haalentamaan tehokkaasti arpia, joten voiton perusteella voisi olettaa, että tuote toimii. Sitä suosittelisin itsekin True Skincaren öljyistä pintakuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Vinkkinä muuten, että Aili Lifestylen valikoimasta tuon Ruusumarjaöljyn ja Puhdistusöljyn saa kauniissa lahjapaketissa edullisemmin yhteishintaan 35,90 euroa. Vieläkin jaksan ihmetellä noita edullisia hintoja!

Normaalisti olisin itsekin valinnut öljyistä Ruusunmarjan sen ihonsävyä tasoittavan vaikutuksen vuoksi, mutta koska tosiaan taistelen tällä hetkellä e-pillerit jätettyäni tämän hormonaalisen aknen kanssa, Saflori-Basilika tuntui sopivimmalta. Se onkin osoittautunut aivan ihanaksi käytössä! Öljyjen suurkuluttajana ja niitä rakastavana olen testannut kasapäin erilaisia öljyjä, mutta tämä onnistui silti raivaamaan tiensä suosiooni. Öljy on ihanan keveä ja nopeasti imeytyvä, joten se ei tunnu ongelmaihollakaan tukkivalta tai tunkkaiselta. Se näyttää jopa auttavan näppylöiden parantumisessa ja rauhoittavan ihoa nopeasti. Antibakteerinen, toksiineja torjuva basilika onkin tulehdusta lievittävä ja sen kerrotaan toimivan myös mustapäiden ja finnien muodostumista vastaan. Öljy toimii täydellisesti myös meikin alla! Se on vieläpä 100% luomua.

Myös Puhdistava Matcha Tee Kasvonaamio pääsee tiukasta seulastani jatkoon. Muutamaa Matcha-naamiota aiemmin testanneena tämä on ollut kaikkein positiivisin yllätys. Vaikka purkissa naamio saattaa vaikuttaa jopa kuivahtaneen tönköltä, naamio sulaa ihanasti kasvoille sormien lämmöstä. Valkosaveen pohjautuva naamio on yhtä lailla 100% luonnonmukaisista raaka-aineista koostettu, kuten kaikki muutkin True Skincare -sarjan tuotteet. INCI-listaa kaoliinin jälkeen jatkaa sheavoi, auringonkukkaöljy, jojoaöljy ja hienoksi jauhettu Matcha-tee, joka antioksidantteineen yhdessä saven kanssa imee epäpuhtauksia iholta. 

Naamion tuoksu hennon mausteinen ja rauhoittava, sillä mukana on myös patsuli- ja vetiver-öljyjä, joista jälkimmäinen tunnetaan ahdistusta ja rauhattomuutta helpottavista vaikutuksistaan. Patsulia puolestaan käytetään monesti akneihon lisäksi haavojen ja sieni-infektioiden hoitoon. Tämä luomunaamio jättää jo vartin vaikutusajan jälkeen ihon ihanan pehmeäksi eikä kuivata, kuten osa puhdistavista naamioista tekee. Tämä onkin täydellinen rasvoittuvan ihon lisäksi pintakuivalle iholle eikä katso käyttäjänsä ikää.
Aili Lifestylen huipputarjous: Ota 3, maksa 2!


Kullanarvoisen True Skincaren osalta Aili Lifestyle tarjoaa tällä hetkellä huipputarjouksen jo valmiiksi edullisista tuotteista. Nimittäin ostamalla kolme tuotetta, maksat vain kahdesta! Suosittelen siis enemmän kuin lämpimästi tutustumaan tähän tehokkaaseen ja kukkaroystävälliseen luonnonkosmetiikkasarjaan, jonka raaka-aineet ovat täyttä timanttia ja vegaanisia. 

Aili Lifestylen valikoimista löytyy myös monia muita vastuullisia brändejä, kuten maailman ensimmäinen 100% luontaisilla vitamiineilla ja mineraaleilla rikastettu luomutee, Eloments. Jokainen teepussi sisältää jopa yli 40% B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7- ja B9- vitamiinien päivittäisistä tarpeista sekä sen lisäksi vielä C-vitamiinia ja sinkkiä! Tuotteisiin ei ole lisätty mitään keinotekoista, ja itse en ole aikoihin juuri muuta kuin luomuteetä juonutkaan. Nämä teet ovat olleet ihana lisä päivän arkisten rutiinien lomaan.

Eloments on patentoinut valmistustavan, jolla vitamiinit saadaan säilymään korkeassakin lämpötilassa, joten teet todella ovat ainutlaatuisia ja maut pehmeitä. Brändiltä löytyy myös Reilun kaupan Fair Trade -sertifikaatti. Omat suosikkini makuvaihtoehdoista ovat Bourbon Vanilla sekä Egyptian Mint. Summer Orange on myös ihana aloitus päivään! 

~~~

Käykääpä siis ihmeessä katsastamassa sydämellisen Aili Lifestylen valikoima vastuullisia brändejä. Aili Lifestyle on monessa mukana tekemässä hyvää, joten tukemalla tätä yritystä, olet itsekin mukana tekemässä hyvää. Se ainakin lämmittää itseäni, ja pistän itsekin Ailille uutta tilausta menemään, sillä Eloments-teet alkavatkin olla jo lopuillaan.

True Skincaren löydät löydät täältä, Eloments-teet täältä. (Bloggaajana en hyödy linkkien kautta tehdyistä tilauksista.) 


Miltä True Skincare tai Eloments -teet kuulostavat? 

3 kommenttia:

 1. Kylläpä kuulostaa kivalta tuo kosmetiikkaa, edes mä en ole kuullut tästä aiemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tämä oli ihana löytö kaikin puolin! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan! <3

   Poista
 2. Ah, pitääpä tutustua tähän tarkemmin. Itselläkin on pillereiden poisjättämisen jälkeen rintakehä räjähtänyt...

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!