Postaus sis. mainoslinkkejä sekä saatuja tuotteita

Koronakriisistä huolimatta elämä jatkuu nykytilanteeseen mukautuen. Eilen kirjoittelin blogin Pintaa syvemmältä -osioon postauksen, jossa muistutin, että kaiken pahan jälkeen seuraa aina jotain hyvää. Kerroin myös, että yritän pitää blogini mahdollisimman koronavapaana vyöhykkeenä, jotta tänne voisi tulla hyvillä mielin hengähtämään, kun kaipaa koronavapaata aikaa ja ympärillä oleva maailma alkaa liiaksi ahdistaa.

Tänään keskitytään siis elämän hyviin puoliin, sillä kevät tulee kaikesta huolimatta! Siitä muistutti tämänpäiväinen ihana auringonpaiste, joka onnistui piristämään juuri oikealla hetkellä. Samalla se muistutti siitä, että elämässä on niin paljon hyvääkin, mistä olla kiitollinen.


Kuvat: Charlotta Eve, edit: minä. 


Olen suunnitellut tälle keväälle blogiini uuden osion, jonka aloittamista hieman venytin k-sanan vuoksi. Kuitenkin pitääkseni kiinni mahdollisimman paljon blogin tavanomaisista aiheista, annan tänään esiriipun valua alas, sillä Viikon muotikatsaus on täällä. Kauneus- ja hyvinvointituulien rinnalle tulee siis pysyväksi osaksi muotiin ja pukeutumiseen liittyviä juttuja, joita on jonkin verran blogissa jo ollutkin ja etenkin Instagramin puolella, jossa olen saanut monelta mukavan piristävää palautetta. Kiitos siis jokaisesta! 

Viikon muotikatsaus tulee ottamaan pintaraapaisun kulloinkin pinnalla oleviin trendeihin ja liittymään tietenkin oleellisesti vallitsevaan vuodenaikaan. Osio tulee kuitenkin olemaan minun näköiseni: ihmisen, joka rakastaa kauniita vaatteita, mutta joka kokee välillä haasteita yhdistellä niitä ja valita sopivaa puettavaa. Olen siis hyvin kaukana muotiguruista ja stailaajista, jotka ovat työssään kokeneita ammattilaisia. Minä olen vain minä, mutta juuri siksi haluankin muistuttaa, että ei tarvitse olla tyylitaituri tai pukeutumisen ammattilainen nauttiakseen kauniista vaatteista ja ihanista asukokonaisuuksista. Meillä jokaisella on oikeus pukeutua niin, että tunnemme olomme hyväksi - omaksi itseksemme.


Nautin niistä hetkistä, kun saan laittaa päälleni jotain kivaa, kaunista ja tyylikästä. Rakastan kukkamekkoja, kuoseja ja värejä. Silti tykkään pukeutua myös hillitymmin. Kaikki riippuu päivästä, mielialasta ja siitä, minne olen menossa. Toissaviikolla pukeuduin Part Twon ihanaan farkkuhaalariin, kun olin menossa Jyskin kesäkauden avajaisiin. Innostuin haalareista viime keväänä, jolloin tulin ostaneeksi pari sellaista kaappiini. Farkkuhaalarin kanssa olin alkuun hieman epävarma, mutta sain tilaisuudessa niin paljon kyselyitä ja kehuja siitä, että menin melkein hämilleni! Samalla iloitsin sisäisesti, että olin kerrankin onnistunut asuvalinnassani ja koin sen olevan "trendikäs", vaikka en trendejä orjallisesti seuraakaan. Mielestäni tärkeintä pukeutumisessa on se, että vaate tuntuu omalta ja siinä on hyvä olla.

Yllättävää kyllä, kuvan farkkuhaalari on mukava päällä. Ainoastaan wc-käynnin yhteydessä se vaatii muutaman extraminuutin, sillä joudut riisumaan myös haalarin yläosan. Mutta se on sen arvoista, sillä haalari itsessään on todella kiva päällä. Kylmemmillä keleillä alle voi pukea esimerkiksi mustan trikoopaidan, kuten itse tein. Kun ilmat lämpenevät, voi poolopaidan jättää alta pois ja vaihtaa nilkkuritkin tennareihin ja asusta tulee heti keväisempi!

Tanskalainen Part Two on ollut jo vuosia yksi lempimerkeistäni, ja kaapistani löytyykin monia brändin vaatteita. Pidän Part Twon ajattomasta tyylistä sekä vaatteiden mukavuudesta ja laadusta. Kuvassa oleva haalari kuuluu syksyn mallistoon, mutta koska denim jatkaa edelleen hurjaa suosiotaan, on tämä täydellinen valinta myös kevääseen. Farkun lisäksi nyt suositaan myös paljon sinisen eri sävyjä, ja vaikka en itse koe esimerkiksi vaaleansinistä ollenkaan omakseni, tummansinisestä sen sijaan tykkään kovasti - varsinkin jos värimaailma menee enemmän sähkönsinisen puolelle. Ja tummansininen farkkuhan toimii aina - vai mitä olette mieltä?

~~~

Part Twon vaatteita löytää esimerkiksi *Kekäleen valikoimasta, Sokoksilta, Aukiasta sekä Dopp-liikkeestä Helsingin keskustasta. Kaikilta löytyy myös verkkokauppa, jonka kautta voi tilata turvallisesti tuotteita kotiinsa!

Farkkuhaalareiden osalta kannattaa kurkistaa myös *& Other Stories, josta voi tehdä löytöjä myös muun valikoiman ja alennusmyyntien osalta. Löysin vaalean luomupuuvillasta valmistetun farkkuhaalarin *täältä ja tummaa farkkuhaalaria kahta erilaista: *tämän sekä *tämän. Myös Bubbleroomilta löytyy hieman *samantyyppinen farkkuhaalari.

Mitä mieltä te olette farkkuhaalareista? Toimiiko vai ei? 
Entä tykkäätkö denimistä muuten? 

Farkkuhaalari saatu Part Two.

Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!