Tuotteet pr-malleja / *mainoslinkki


Kiire on nykypäivän kirous, joka on roikkuu kannoilla, vaikka sitä kuinka yrittäisi häätää. Itse aloitin tämän vuoden hengittämällä syvään ja päättämällä, että tänä vuonna minulla ei ole niin kiire. Ei, koska itse päätän niin. En aio änkeä kalenteriani täyteen, vaikka se tarkoittaakin, että joudun luopumaan joistain asioista. Niiden tilalle saan kuitenkin toivottavasti "eteerisemmän" olotilan, jossa sydän lyö rauhallisemmin ja hengitys on jotain muuta kuin pelkkää pintapuolista hapen haukkomista. 

Vaikka olen ties montako kertaa elämässäni sortunut valittamaan kiireestä, olen sortunut myös siihen, että olen ollut liian kärsimätön. Siinä asiassa myönnän tulleeni isääni, vaikka väitänkin, että pystyn silti pitämään malttini paremmin kuin hän. Vitsailen kuitenkin joskus nopeasti toimivien kosmetiikkatuotteiden kohdalla, että ne on tehty juuri kaltaiselleni kärsimättömälle, joka haluaa nopeita tuloksia - sillä kukapa niitä ei haluaisi?


Ranskan johtaviin kosmetiikkabrändeihin kuuluva NUXE toi syksyllä valikoimiinsa kolme "pikanaamiota", jotka kantavat virallisemmin nimeä Insta-Masque. Kaikki naamiot perustuvat kahteen luonnosta saatuun vaikuttavaan aineeseen, joiden luvataan paitsi hoitavan ihoa kahdella tavalla myös tekevän sen kahdessa minuutissa. Naamioihin voi tarttua kiireisinä aamuina tai päivän päätteeksi, kun kiire ei enää paina harteilla - itse kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa, olenhan aloittanut vuoden 2020 alusta uuden elämän, johon en haluaisi enää kiirettä jatkuvaksi kaveriksi.

NUXE painottaa tuotteissaan luonnon ja korkean laadun yhdistämistä. Haluan kuitenkin omasta puolestani nostaa esille sen, että vaikka tuotteiden raaka-aineet ovatkin kasviperäisiä ja pitkälti luonnollisia, ei NUXE kuitenkaan ole täysin luonnonkosmetiikkaa sen virallisessa merkityksessä. Esimerkiksi joissain voiteissa käytetään silikonia. Brändi on kuitenkin hyvä valinta sellaiselle, joka haluaa käyttää jotain laadukkaampaa ja luonnollisempaa ja ehkä myös asioi mielellään apteekissa. Toki nykyään NUXEn löytää Suomesta muualtakin.Kolme uutta pikanaamiota ovat ihoa kirkastavia ja syväpuhdistavia. Koostumuksia on rikastettu ruusun kukkaisvedellä ja 100% luonnollista alkuperää olevalla piioksidilla, joka kuorii ihon hyvin hellävaraisesti. Mekaaniseksi kuorinnaksi on näistä luokiteltavissa ainoastaan vaaleanpunainen purkki, jossa tuntuu pieniä rakeita. Mustan ja vihreän purkin naamiot ovat rakeettomia, joten ne soveltuvat myös herkkäihoisimmille. Naamioiden vaikutusaikakin on vain 2 minuuttia.

Vaaleanpunaiseen purkkiin pakattu *Exfoliating & Unifying Mask lupaa sileän ja kosteutetun ihon. Koostumus on pehmeän geelimäinen, jonka seassa on pieniä piioksidin hippusia. Ruusuinen geeli sulaa iholle ihanasti, ja poispesun jälkeen iho todella tuntuu sileältä ja kosteutetulta, vaikka vaikutusaika on vaivaiset 2 minuuttia. Vesi on raaka-ainelistassa vasta numero 11, jota ennen tulevat muun muassa makadamiaöljy ja ruusuvesi. Tämä on ehdottomasti kolmikon kosteuttavin naamio.
*Detoxifying & Glow Mask imee iholta epäpuhtauksia aktiivihiilen avulla. Musta rakeeton geelikoostumus on jähmeähköä ja hieman sellaista peel off-naamioiden kaltaista "liisteriä". Sen poistaminen on kuitenkin helppoa, sillä se pestään vedellä ja muuttuu vesipesun aikana emulsiomaiseksi. En muista, että mikään aiempi musta detox-naamio olisi lähtenyt näin helposti iholta pois. Pisteet siis siitä! Tuoksu on raikas, ja myös iholle jää pesun jälkeen raikas tunne. Iho on puhdistettu ja heleä. Suosittelen tätä erityisesti epäpuhtauksista kärsivälle tai rasvaiselle sekaiholle. Erinomainen myös iholle, jota ei ole kuorittu hetkeen ja joka kaipaa kunnon syväpuhdistusta. 

*Purifying & Smoothing Mask on näistä kuitenkin ehdoton suosikkini ja luultavasti ainoa, jonka tulen käyttämään loppuun saakka. Rakastan ensinnäkin tämän mietoa ja pehmeää savimaista tuoksua, johon ruusuvesi, makadamiaöljy ja sheavoi sekoittuvat. Naamio sisältää myös Aloe veraa, hyaluronihappoa ja omenauutetta. Rakeeton koostumus levittyy iholle ihanan pehmeästi ja tuntuu kaikin puolin miellyttävältä. Valkoinen savi supistaa ihohuokosia, ja naamion poispesun jälkeen iho on todella tasaisen värinen. Juuri sellainen, joka näyttää kauniilta myös ilman meikkiä! 

Naamiot löytää esimerkiksi Stockmannilta tai verkkokaupoista *LykostaInstagramissa voit myös osallistua kisaan, jossa kaksi onnekasta voittavat kaksi valitsemaansa Nuxe Insta-Masqueta omakseen!

Pidättekö te naamioista, joissa on lyhyt vaikutusaika? Mikä näistä olisi sinun valintasi? 2 kommenttia:

  1. Nää kyllä kuulostaa ihanilta ja innoissani osallistuin arvontaan, jos onni potkisi ;D Nuxe on aika tuntematon merkki minulle mutta tälläiset pikanaamiot kiinnostaisi kovin kun sitä on niin kiireinen olevinaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullekin kelpaa kaikki pikatulokset kärsimättömänä ihmisenä, vaikka kiirehän mulla ei enää "ikinä" olekaan, kun elän tätä uutta elämää, haha :D

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!