Tuote pr-malli / *mainoslinkit merkitty

Ajatteletko, että BB-voiteet ovat jo menneen talven lumia? Kieltämättä minäkin olen ajatellut niin. Viimeisin BB-voidevinkki löytyy blogistani niinkin kaukaa kuin vuodelta 2016, enkä sen jälkeen ole juuri BB-voiteita nostanut esiin, yhtä suosikkiani lukuunottamatta: *Iroisien BB-voide on ollut ainoa, jota olen jaksanut hehkuttaa. Se kun sopii täydellisesti epäpuhtaallekin iholle ja on ollut käytössäni jo vuosia. Suojakertoimen 30 ansiosta se on loistava etenkin kesäaikaan.
BB-huuma on kuitenkin nostanut viime aikoina omassa arjessani hieman päätään. Syy on Whamisan. Vaikka brändin BB-voidelanseerauksesta on jo jonkin aikaa, tulin sattumoisin tarttuneeksi tuotteeseen muutama viikko sitten. Ihoni on ollut hormonaalisesta aknesta johtuen epätasaisen kirjava, punoittava ja omin sanoin kuvailtuna "karu", eikä mikään tuote ole siitä helpolla tehnyt hyvännäköistä. *Whamisan BB-voide kuitenkin teki. Se sai minut melkein jopa hymyilemään peilikuvalle, sillä niin kauniilta iho yhtäkkiä näytti.

Myönnän, etten innostunut tuotteesta alkuun juuri ollenkaan. Lanseeraustilaisuuden jälkeen kokeilin tuotetta muistaakseni kerran ja lokeroin sen kesäaikaan paitsi itselleni liian vaaleaksi, myös pikkuisen liian kiiltelevän lopputuloksen jättäväksi. Nuo ongelmat ovat kuitenkin poissa talvi-aikaan, kun ihoni on lumikin vaalea. Tuolloin tumminkin sävy (joka on muuten todella vaalea) sulautuu ihoon täydellisesti ja kiiltävysongelman ratkaisin kevyellä puuteroinnilla, jonka jälkeen iho näyttää sanalla sanoen upealta. Vähän jopa harmittaa, etten tajunnut tuotteen potentiaalia aiemmin!
Kaikille ihotyypeille suositellun BB-voiteen arvo nousee varmasti myös sen faktan ansiosta, että tuotteen luonnollisten raaka-aineiden lisäksi siinä on myös poikkeuksellisen korkea suojakerroin, joka on jopa 50! Musta rasia on myös naurettavan helppo arkikäytössä: kun vipalla painaa reikien kohdalta, tulee voidetta juuri sopiva määrä levityssieneen. Sillä saa voiteen levitettyä tasaisesti iholle, joka jää hehkeäksi ja hieman kuulaaksi. Kuivaihoiselle lopputulos on varmasti täydellinen sellaisenaan, mutta jos kärsii ihon kiiltelystä, voi kasvoille sipaista kevyesti vielä irtopuuteria. Se jos mikä tekee lopputuloksesta vieläkin täydellisemmän. 

BB-voidetta kuvaillaan puolipeittäväksi, mikä pitää aika lailla paikkaansa. Voide peittää ihon virheet hyvin, eikä peitevoidetta välttämättä edes tarvita kuin yksittäisten näppyjen kohdalla tai jos punoitus on todella paha. Muuten voide hoitaa homman yksinään eikä se tuki ihohuokosia. Siksi se sopii myös epäpuhtaalle iholle.
Sävyjen osalta etenkin kalpean ja valkean ihon omaavat ovat varmasti onnessaan, sillä Whamisan ollessa korealainen brändi, ovat BB-voiteen kolme saatavilla olevaa sävyä todella vaaleita kaikki: *21 Pink Beige on pohjasävyltään punertava, *21 Light Beige neutraali. Itse "jouduin" turvautumaan tummimpaan sävyyn *23 Natural Beige, joka sekin on todella vaalea ja pohjasävyltään neutraali (yllä kuvassa). Uskallan siis luvata, että jos sinun on ollut vaaleaihoisena vaikeaa löytää sopivaa meikkivoidesävyä, näistä se varmasti löytyy. 

Jos siis haluat tasaisen ihon, hoitavan meikkipohjan ja iloitset korkeasta suojakertoimesta, suosittelen ehdottomasti testaamaan Whamisan. Se on joka pennin arvoinen! Sarjasta löytyy myös *erinomainen puhdistusöljy, joka poistaa vedenkestävänkin meikin ilman turhaa hankausta. Tuote löytyy tarkemman arvostelun kera kuukauden suosikeista.

Whamisan BB-voide on saatavilla *Joliesta*Biodellystä sekä *House of OrganiciltaJoliella on myös nyt käynnissä paljousale ja lisäksi jokaiseen tilaukseen saa 3 valitsemaansa näytettä ilmaiseksi. 


Käytättekö te vielä BB-voiteita? Onko kokemuksia tästä tai Whamisan muista tuotteista?
4 kommenttia:

 1. En ollut tällaisesta kuullutkaan. Joskus innoissani ostin BB-voiteen itselleni, mutta jotenkin ei ollut mun juttu. Pitäisi ehkä antaa BB-voiteille uusi mahdollisuus.
  Kivaa loppuviikkoa sinulle Mia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, että jos on sattunut kohdalle sellainen perinteinen paksukoostumuksinen BB-voide, joka levittyy tönkösti, ne ei paljoa tunnu omalta :D Mullakin oli itse asiassa ensimmäiset BB-voidekokeilut aikoinaan just sellaisia. Mutta vuosien varrella koostumukset on kehittyneet hurjasti ja tämä on ainakin ihanan ohutta, kosteuttavaa ja silti sopivan peittävää :)

   Kivaa loppuviikkoa sinne myös, Outi!

   Poista
 2. Tämä on täysin tuntematon sarja, mutta BB sinänsä ei ole. Mulla on nyt täällä matkalla aivan erinomainen Shiseidon BB Sport SPF50. Vaikka siinä on korkea kerroin, se on ihan mielettömän ohut. Olen saanut täällä muutamia järkkyjä punaisia näppylöitä auringosta (ruusufinni) ja voiteen melko tumma sävy neutraloi nekin loistavasti. Eli sopivasti peittoa ja hyvä suoja.
  Terkkuja Thaimaasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on jännä, miten korkean suojakertoimen voiteista onkaan onnistuttu saamaan näin ohuita :) Tämäkin on todella ohutta eikä ikinä uskoisi, että on SK50. Tässä myös hyvä peitto ja samalla hoitava koostumus, kun luonnonkosmetiikkaa ja fermentoidut raaka-aineet. Whamisan tuotteet ovat myös kaikki vieläpä vedettömiä eli täyttä tavaraa niin sanotusti :D

   Terkkuja sinne lämpöön ja ihanaa loppulomaa!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!