KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - ANUMATI NATURALS 


Olen puhunut blogissani aika paljon unelmista. Siitä, ettei niiden kaukaisuuden tai mahdottomuuden pitäisi antaa hämätä. Koska kuinka moni todellisista unelmista löytyy loppujen lopuksi lähikaupan hyllyltä, vaikka suklaalevy joskus unelman toteutumiselta voi tuntuakin?

Unelmoinnin voisi kevyesti rinnastaa myös kosmetiikkaan. Kuinka moni meistä unelmoikaan täydellisestä kasvovoiteesta, joka toimisi kuin unelma? Kuinka moni toivookaan löytävänsä vihdoin sen toimivan palashampoon tai tuotteen, joka auttaisi voittamaan aknen tai pitäisi ihon rasvoittumisen kurissa? Ja kun sen kauan etsityn tuotteen lopulta löytää, on ilo ylimmillään, sillä unelma on vihdoin toteutunut - ainakin pieni sellainen. 

Vaikka pienestä tytöstä asti unelmieni perään olen kurkotellutkin, myönnän, etten juuri ole unelmoinut vartalovoiteista. Kosmetiikkatuotteille asettamastani korkeasta rimasta huolimatta olen ollut vartalovoiteiden suhteen elämäni aikana kaikkein joustavin. Koska käyn suihkussa iltaisin, en ole välttämättä tarvinnut nopeasti imeytyvää vartalovoidetta. Toisaalta kuitenkin myönnän, että jos voide on jäänyt lähmäisenä pyörimään iholle, on tuote joutunut aika nopeasti paitsioon. Tällöin kompastuskiveksi on noussut jatkuva lakanoiden vaihto, kun vartalovoiteet ja -öljyt ovat tarttuneet niihin vähän turhankin hyvin. Sittemmin olenkin oppinut arvostamaan uudella tapaa myös vartalonhoitotuotteita, jotka imeytyvät heti, eivätkä tahmaa niin lakanoita kuin vaatteitakaan.


Herkku, herkumpi - Anumati!

Voisi luulla, että kaikkein kosteuttavimmat voiteet ovat myös niitä paksuimpia. Kotimaisen Anumati Naturalsin kohdalla niin ei kuitenkaan ole: syötäviksi kelpaavista raaka-aineista valmistetut ensiluokkaiset luonnontuotteet ovat nimittäin sellaista high class -tavaraa, että suu kääntyy väistämättäkin hymyyn näitä iholle levittäessä. Sekä Vanilla Body Mousse että Moisturizing Body Milk hulahtavat ihoon sillä sekunnilla, kun voiteet iholle hieroo. Ei siis lähmäisyydestä tietoakaan!

Viimeisen päälle viilatuissa koostumuksissa rakastan myös Anumati-tuotteiden tuoksuja. Vanilla Body Mousse tuoksuu nimensä mukaisesti pumpulisen pehmeältä vaniljalta. Sellaiselta, joka kirjaimellisesti tuudittaa uneen iltaisin. Näin kolmatta pullollista käyttävänä täytyy varmaankin myöntää, että unettavan pehmeä tuoksu on osasyy siihen, miksi hankin tuotetta yhä uudelleen ja uudelleen. Jos tuoksuttaisit pulloa, tietäisit mistä puhun...

Moisturizing Body Milk sen sijaan on itselleni uudempi tuttavuus. Siinä vaniljan sijaan hallitsee piparminttu. Raikas koostumus on hieman viilentävänä omiaan etenkin väsyneille säärille pitkän päivän jälkeen. Tällä saisi varmasti myös päivään hyvän startin aamusuihkun jälkeen. Molemmissa INCI-listoissa koreilee heti veden jälkeen toisena sheavoi. Koostumukset ovatkin kuin täydelliseksi vatkattua kermavaahtoa. Vanilja Moussessa on mukana myös aprikoosia, persikkaa ja vadelmaa. Tässä parin vuoden aikana olenkin huomannut, että Anumatin tuotteiden käyttö on erityisen vaikeaa nälkäisenä, koska tuotteet tuoksuvat aidoilta marjoilta, hedelmiltä ja kasviksilta. Toisaalta jos suuhun sattuisi jotain Anumatin kreemiä eksymään, ei se suuri vaaratilanne olisikaan, kun kaikki tuotteet valmistetaan syötäviksi kelpaavista raaka-aineista - siis elintarvikelaatuisista. Se on seikka, joka vaikuttaa tietenkin hippasen myös hintaan, sillä elintarvikelaatuiset raaka-aineet ovat kalliimpia.

Elintarvikelaatuisten raaka-aineiden käytössä on kuitenkin etuja verrattuna tavalliseen luonnonkosmetiikkaan: siinä missä kosmeettisissa raaka-aineissa sallitaan jopa 30% epäpuhtaus, elintarvikelaatuisten raaka-aineiden täytyy olla puhtausasteeltaan korkeinta mahdollista, koska raaka-aineet on tarkoitettu suuhun pistettäväksi. Puhtauden lisäksi myös tuotteiden tehokkuus on omaa luokkaansa, sillä ihoa ruokitaan samoilla puhtailla luomuravinteilla, jotka tekevät hyvää sisäisestikin nautittuna: yrtit, marjat, hedelmät ja kasvikset - koko värikirjossa.

Mikäli siis kaipailet ihonhoitoosi jotain kotimaista, taatusti puhdasta, tehokasta ja ravitsevaa, osaa Anumati varmasti täyttää joitain ihonhoidollisia unelmia. Tuo vaniljakreemi on ainakin itselleni jotain sellaista, mistä en ennen sitä kokeiltuani edes tiennyt unelmoivanikaan. Yksi parhaista vartalovoiteista ehdottomasti! Loistava lahjaidea myös jouluksi, sillä tuote on luonnollisuuden lisäksi myös vegaaninen ja gluteeniton sekä ensimmäisenä Suomessa MADE SAFE -sertifioitu.

Herkälle iholle soveltuvat Anumatin Vartalovoiteet löydät kauneushoitoloista kautta maan. 
Lähimmän jälleenmyyjän pääset tarkistamaan täältä


PS. Kurkkaa halutessasi myös aiemmat postaukseni:Onko siellä muita Anumatiin ihastuneita vai kuuletko sarjasta nyt vasta ensi kertaa?

2 kommenttia:

 1. Anumatin kasvotuotteista olen tykännyt, mutta kylläpä vaikuttavat ihanilta myös nämä kroppaherkut. Ihanat kuvat myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja tuo Vanilja Body Mousse on jotain niin ihanaa, ettei sitä melkein kestä! :D

   Ps. Kiitos paljon! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!