YHTEISTYÖSSÄ L'ORÉAL PROFESSIONNEL


Sujuva arki. Siinäpä vasta kaksi sanaa, joiden toivoisi aina olevan totta. Tunnustan kuitenkin, että viime aikoina arkeani on voinut kaikkein vähiten kuvata juuri sujuvaksi. Parempi sanavalinta olisi yllätyksellinen, eikä sekään välttämättä niin positiivisessa mielessä, vaikka toki joukkoon on mahtunut muutama mukavakin yllätys. 
Kuinka yllätyksellistä elämä voikaan olla, kun samana päivänä kadotat kuntosalin kulkulätkän, rikot kalliit lukulasit ja näiden lisäksi vielä onnistut tiputtamaan kävelylenkin alkumetreillä pankkikorttisi, jota tietenkään ei enää löydy, kun palaat samaa reittiä takaisin. Pankkikortin tiputtamisen täytyy tietenkin tapahtua juuri silloin, kun jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja lähdet nälkäisenä muka lenkille kauppareissun lomassa. Sitten palaat kotiin yhtä nälkäisenä ja vielä enemmän ärsyyntyneenä, yrittäen taikoa kuivamuonien jämävarastoista jotain syötävää. Ilahdut löydettyäsi erikoisempaa pastaa, mutta havahdut kohta siihen, että olet laittanut hellan väärän levyn päälle ja kuuma levy on ehtinyt syövyttää pastapussin muovin, jotta koko pasta on varmasti maustettu myrkyllisellä muovin rippeillä. Koska tietenkin paketti tuli nostettua juuri hellalle kaikessa tohinassa. Oi arki, välillä rakastan sinua vähemmän. 


Paluu tummaan ja 3 tuotetta helppoon hiusten muotoiluun

Koska arki ei todellakaan aina ole helppoa, vähiten haluan taistella kaiken muun "yllätyksellisyyden" lisäksi vielä hiusteni kanssa. Kotona pidän hiuksiani sotkunutturalla, mutta kun lähden tapaamiseen tai johonkin työhön/blogiin liittyvään tilaisuuteen, laitan hiukseni nopeasti siistille ponnarille tai hiukset auki jätettäessä laitan ne muutamalla pinnillä otsan yläosasta taakse. Sama tuttu kampaus, josta viimeisin esimerkki löytyy yksinäisyyttä ja menetystä käsittelevän postaukseni kuvissa.

Ensisijaisesti painotan hiusten muotoilussa kuitenkin helppoutta, koska en osaa enkä jaksa hiuksiani juuri laittaa. Olen tehnyt L'Oréal Professionnelin kanssa kuluneen syyskauden ajan tiiviimpää yhteistyötä, jonka aikana hiukseni kävivät ensin läpi Studio Playn Marin huikealla ammattitaidolla toteutetun onnistuneen Hair Bronzing -käsittelyn, sittemmin hiusvärin freesauksen ja nyt viimeisimpänä paluun tummempaan sävyyn, lähelle omaa sävyäni. Sillä niin kiva kuin vaaleampi väri kesällä olikin, aloin tuntea jo kaipuuta takaisin tummaan, sillä koen sen olevan eniten minua.
Suklaanruskeasta olen unelmoinut niin kauan kuin muistan, mutta pitkään jatkunut mustanruskea-violettikausi ei ole tehnyt suklaaseen kääntymisestä mahdollista - ei ainakaan helposti. Hair Bronzing -välietappi kuitenkin auttoi asiaa, sillä siitä oli helppoa lähteä tavoittelemaan lämpimämpää suklaisuutta. Kun kerroin Marille toiveeni, hän onnistui taas taikomaan juuri sen täydellisen suklaanruskean, josta olin unelmoinut. Nimesin Marin hiusguruksi jo yhteistyömme alussa, koska tavanomaisuudesta poiketen tunsin heti luottavani häneen hiuksieni suhteen, vaikka yleensä jännitän ja hermoilen sisimmässäni viimeiseen asti. Hiukset ovat olleet nuoresta saakka yksi niistä harvoista asioista, joista itsessäni pidän ja siksi kammoksun ajatusta siitä, että joku onnistuisi "tuhoamaan" ne. Studio Playn Maria uskallan kuitenkin aidosti suositella koko sydämestäni! 

Tummaksi paluun myötä olen myös tutustunut L'Oréal Professionnelin uudistuneeseen Tecni.art -muotoilutuotesarjaan paremmin. Käytössäni ovat olleet uudistuneen valikoiman tuotteista uusi Fix Polish -geelivaha, Bouncy & Tender -muotoiluvoide sekä Constructor -lämpösuojasuihke. Joku varmasti siellä jo miettii, että mihin ihmeeseen pitkähiuksinen geelivahaa tarvitsee? Kysyin ihan samaa, kun tuote minulle esiteltiin, sillä en ole koskaan aiemmin geelivahoja käyttänyt tai kokenut tarvitsevani. 

Fix Polish on kuitenkin yllättävän kätevä myös pitkille hiuksille arjen hiusten muotoiluun! Sillä saa nimittäin helposti kesytettyä hiusten yllä leijailevat pörröt, kun geelivahaa hipaisee ihan todella kevyesti hiusten pintaan. Samalla se antaa kosteussuojan ja estää hiusten pörrööntymistä uudelleen. Tuotetta tarvitaan todella pieni määrä ja se hierotaan ensin käsissä, jonka jälkeen sipaistaan sormenpäillä hiuksen pintaan. Se tuo myös kivasti lisäkiiltoa, jonka toivotan aina omiin hiuksiini tervetulleeksi! Tuote peseytyy hiuksista pois helposti ja antaa nimenomaan joustavaa pitoa. Yllättävää kyllä, tuote ei myöskään ole tahmaava ja tuoksukin on mukavan hedelmäinen.

Lämpösuojasuihkeiden suhteen olen aina ollut erityisen tarkka. En ollut sitä aiemmin, mutta kun välissä tulin kokeilleeksi tuotteita, jotka olivat aikamoisia pohjanoteerauksia, tajusin, että lämpösuojasuihkeissakin on hurjasti eroja! Tämä pieni harmaa pullo on ollut ehdottomasti parhaasta päästä, sillä vaikka se antaakin hiukseen tekstuuria ja pitoa, se ei kuitenkaan koveta hiusta aivan lakkamaiseksi, mitä moni lämpösuojasuihke ikävä kyllä tekee. Tecni.art Constructor on todella hienojakoinen ja sopii kaikkiin kampauksiin lämpölaitteiden kanssa - halusipa sitten kreppiä, lainetta tai kunnon kiharaa! Lopputulos on joustava, eli kiharoistakaan ei tule luonnottoman liikkumattomat, vaan ilmavat, mutta silti kestävät. Constructor sopii sekä kuiviin ja kosteisiin hiuksiin suihkutettavaksi. 
Kolmantena tuotteena vinkkaan erityisen kätevästä muotoiluvoiteesta, jolla saa helposti korostettua kiharaa. Tämä kahdenlaisen koostumuksen yhdistelmävoide on tuote, jota käytetään kosteisiin hiuksiin. Takaosasta painetaan pakkauksessa osoitettua kohtaa, jotta saadaan ulos sekä geeliä että voidetta. Tuote sekoitetaan käsissä ja lisätään kosteisiin hiuksiin. Kiharat voi muotoilla joko sormin puristelemalla ja jättää hiukset kuivumaan luonnostaan (kuten itse teen) tai vaihtoehtoisesti kuivata ne diffuuserin avulla. 

Bouncy & Tender -muotoiluvoiteella saa hiuksiin myös jopa 72 tunnin kosteussuojan, jota kaltaiseni pörröntyvät hiukset omistava arvostaa suuresti. Tämäkään ei tuo arkeen vähemmän mukavia yllätyksiä, kuten sitä tahmaisuutta, mitä itse kartan viimeiseen asti. Hiusten kuivuttua kiharat ovat todella pehmeät ja selkeät. Itsehän en siis omista luonnonkiharaa hiusta, vaan taipuisat hiukset. Tällä saan kuitenkin hiuksiin enemmän kiharaisuutta, kun sitä haluan korostaa. 

Tecni.art -sarjasta löytyy myös Elle Beauty Awards 2019 -voiton napannut Transformer Lotion -muotoilutuote, joka muuttuu käsissä nesteestä vahaksi. Lämpösuojan sisältävä suoja toimii sekä tuuheuttavana föönausnesteenä tai tekstuuria antavana kuituvahana - erityisen monikäyttöinen tuote sekin lyhyistä pitkiin hiuksiin ja erilaisiin kiharakampauksiin. Tuoksuja karttavalle on myös PURE -linja, joka on täysin hajusteeton. Itselläni päivittäisessä käytössä on juuri PURE-linjan hiuslakka.

Postauksessa esiteltyjen L'Oréal Professionnel Tecni.art -tuotteiden ovh-hinta noin 17-18 euroa. 
Värikäsittelyn toteutti Studio Playn Mari Bach. 

~~~

Muita arjen yllätyksellisyyden kokeneita? 
Mitä hiustenmuotoilutuotteita te useimmiten käytätte?
2 kommenttia:

 1. Arkisin hiukset vaan nutturalla, pesu pari kertaa viikossa. Muotoiluun (jos siis olen jonnekin menossa) käytän usein suojasuihketta, muotovaahtoa ja päälle suihkutus hiuslakkaa. Olen niin huono näissä hiusjutuissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen yhtä huono hiustenlaitossa ja siksi turvaudunkin usein tuohon sotkunutturaan! Välillä on kuitenkin kiva yrittää väkertää hiuksista jotain muutakin ja nämä tuotteet toimii hyvänä tukena siinä. Varsinkin tuo Fix Polish on loistava arkikampauksiin, kun sillä saa pörröt pois tieltä :)

   Kiitos kommentista Outi, ja ihanaa alkanutta vuotta!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!