KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - LYKO 


Mainoslinkit merkitty*

Kun on teini-iästä asti kokeillut innokkaasti kosmetiikkaa, nousee reilun 15 vuoden aikana väistämättäkin esille suosikkeja, joihin huomaa palaavansa yhä uudelleen ja uudelleen. Vaikka yläasteella käytössäni oli vain ripsiväri, peitepuikko ja kivipuuteri, kiihtyi testitahti parikymppisenä, jolloin minulla oli tapana ostaa miltei kaikki uutuusripsivärit sitä mukaa, kun ne ilmestyivät. Keräsin myös selektiivisen kosmetiikan uutuuspaletteja muun muassa Diorin osalta, sillä parikymppisenä silmämeikki oli "se juttu", johon panostin täysillä. Tarinan jatko onkin tuttu teille blogini pidempiaikaisille seuraajille, sillä silmämeikkiin panostus muuttui jossain vaiheessa ihoon panostamiseksi ja tätä nykyä pohjameikki onkin minulle se kaikkein tärkein. Saatan helposti olla useamman päivän viikossa ilman silmämeikkiä, mutta kevyt pohja tulee laitettua lähes päivittäin.
Aloitin vastikään yhteistyön *Lykon kanssa, jonka synnyintarina alkaa oikeastaan jo vuodelta 1945. Liiaksi yksityiskohtiin menemättä kerron sen verran, että Lyko on lähtöisin Ruotsista, jonne Frans Lyko perusti miesten parturiliikkeen 50-luvulla. Vaikka Fransin poika perusti Lykon nettisivut vasta 2000-luvun alussa, on kehityskaari sieltä tähän päivään ollut huomattava: tätä nykyä yrityksessä työskentelee noin 500 henkilöä ja Lyko tunnetaan Pohjoismaiden suurimpana kosmetiikan verkkokauppana, sillä valikoimasta löytyy noin 1000 tuotemerkkiä ja yli 50 000 tuotetta! Suosittelenkin ehdottomasti vierailemaan *Lykon verkkokaupassa, kun ilmaantuu kosmetiikkatarpeita. Tähän postaukseen olen koonnut muutamia suosikkimeikkejäni vuosien varrelta, jotka löytyvät myös Lykolta.


Parhaat peitevoiteet tummille silmänalusille


Ensimmäinen kosketukseni selektiiviseen kosmetiikkaan oli 17-vuotiaana, kun kävin silloisessa Stockmann Beautyssa meikattavana. Tuolloin tein myös ensimmäisen kosmetiikkaostokseni "kalliimpien meikkien" parista, kun sitä ennen olin käyttänyt lähinnä markettikosmetiikkaa. Ostokseni oli *YSL:n kuuluisa valokynä, jota käytin vuosia. En edes uskalla laskea, kuinka monta kappaletta olen vuosien varrella tuotetta kuluttanut, mutta monta! Tätä nykyä turvaudun silmänalusilla peittävämpiin tuotteisiin, vaikka tokikaan valokynää ei ole tarkoitettu vain silmänalusille peitevoiteeksi. Nuorempana se toimi kuitenkin hyvin myös siihen tarkoitukseen.


Lancome Effacernes Longue Tenue - luottotuote tummien silmänalusien peittämiseen


Nykyään yksi luottotuotteistani tummille silmänalusille on *Lancômen Effacernes Longue Tenue -peitevoide, jota olen aiemminkin hehkuttanut blogissa yhtenä parhaista peitevoiteista. Se on koostumukseltaan tarpeeksi ohutta, mutta myös tarpeeksi peittävää, vaikka tummuutta silmänalusilla olisi enemmän kuin vain nimeksi. Tuote on myös pitkäkestoinen, eli sen kanssa ei tarvitse pelätä tummuuden paljastumista kesken päivää. Oftamologisesti testattu peitevoide sisältää muun muassa rauhoittavaa kamomillauutetta. Tämä on vielä myöhemmin tulossa blogin TOP-listaukseen, jossa paljastan kaikki peitevoidesuosikkini! 
IDUN Minerals Strandgyllen peitevoideduo peittää näppylät ja silmänalusien sinertävyyden


Jos taas kaipailee peitevoiteeksi hieman jämäkämpää tavaraa, löytyy ruotsalaiselta mineraalimeikkisarjalta erinomainen vaihtoehto. Tämä tuote onkin ollut minulle tuttu jo vuosia, sillä se näkyi ensi kertaa blogissa jo vuonna 2015, kun tutustuin IDUN Mineralsiin ensi kertaa. Sittemmin olen ostanut tuotetta lisää useampaan kertaan, kuten nytkin tilasin uuden Lykolta. Kyseessä on siis *IDUN Mineralsin Strandgyllen peitevoideduo, joka koostuu kahdesta sävystä. 

Vaaleampi sävy sulautuu loistavasti esimerkiksi nenänpieliin ja näppylöille, kun taas tummempi, hieman oranssiin vivahtava sävy toimii täydellisenä tummien silmänalusten peittäjänä! Taputtelen usein silmänalusille ensin kevyesti tuota tummempaa sävyä sinertäviin kohtiin ja päälle vaaleampaa sävyä, joka viimeistelee silmänaluset kirkkaammiksi. Yhdessä nuo kaksi sävyä ovat loistava kombo, ja esimerkiksi kesäaikaan duon tummempi sävy toimii minulla myös kasvoilla peitevoiteena, kun iho on päivettyneempi.
IDUNin peitevoideduon kerrotaan lievittävän myös ihottumaa. Koostumus on tosiaan hieman jämäkämpää, mutta hyvin iholle sulavaa ja levittyvää. Silmänalusille käytettäessä kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei tule kerrostaneeksi tuotetta liikaa. Peitevoide sisältää muun muassa ravitsevaa jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Molemmat peitevoidesuosikkini, sekä Lancôme että IDUN, löytyvät myös parin vuoden takaisesta Kaksi parasta peitevoidetta -postauksestani.


Ripsivärien aatelisto löytyy Lancômelta


Kuten alussa jo kerroinkin, tulin aikoinaan ostaneeksi lähes kaikki uutuusripsivärit sitä mukaan kun ne ilmestyivät. Joku voi ihmetellä, että miksi. Olinko fanaattinen ripsivärifriikki vai miksi tuhlasin rahojani aina uusiin ripsiväreihin? Syy on yksinkertainen: moni ostamistani ripsiväreistä osoittautui usein pettymykseksi vaatimattomille, lyhyehköille ripsilleni. Testasin uutuuksia mielelläni siksi, että pyrin aina löytämään paremman vaihtoehdon. Sellaisen, jolla minäkin saisin ne "unelmaripset", jotka ovat mahdolliset hyvän, itselle sopivan ripsivärin myötä. 

Kokeilun lomassa huomasinkin jo aika alussa tietynlaisen kaavan: siinä missä tiettyjen brändien ripsivärit osoittautuivat käytössäni aina yhtä vaisuiksi lopputuloksen osalta, Lancôme veti monesti voittopotin. Siksi siirryinkin jossain vaiheessa käyttämään lähestulkoon vain ja ainoastaan Lancômen ripsivärejä, kotiuttaen vain brändin uutuuksia. 

Markettipuolelta taas *Maybellinen ripsivärit olivat niitä, joihin saatoin ripsilläni luottaa. Esimerkiksi uusimpia tulokkaita oleva *Maybellinen Snapscara on huippu. Siitä minulla on ollut postauskin tekeillä jo pidempään, jota en kuitenkaan vielä ole saanut aikaiseksi julkaista. 
Lancome Hypnose Doll Eyes Mascara antaa vaikutelman ripsienpidennyksistä


Lancômelta kaikkien aikojen parhaaksi ripsiväriksi olen todennut *Hypnôse Doll Eyes Mascaran, joka on näköjään Lykolla saanut muiltakin huippuarvioita. Ripsivärillä saa nimensä mukaisesti nukkemaiset ripset: tuuheat, mutta luonnollisen näköiset. Lopputulosta voisi melkeinpä verrata luonnollisiin ripsienpidennyksiin. Ja jos haluaa boostata ripsiä entisestään, on *Cils Booster XL loistava alusmascaraksi. Olen testannut vaikka mitä vaihtoehtoja Diorista lähtien, mutta tämä on yksinkertaisesti vienyt aina voiton. 

Saatavuus on ainoa miinuspuoli: tätä ei nimittäin löydä useimmista verkkokaupoista eikä kivijalkaliikkeistäkään. Esimerkiksi Sokos tai Stockmann eivät tätä myy, joten olinkin onnellinen, kun löysin *tuotteen Lykolta.
Kyseessä on siis valkoinen ripsivärin pohjustaja, jota voi käyttää minkä tahansa ripsivärin alle tuomaan lisäpituutta ja -tuuheutta ripsille. Tuotetta saa myös *pienemmässä koossa, jos ei uskalla investoida täysikokoiseen heti ensimmäisellä kerralla. Varoitan kuitenkin, että tähän jää helposti koukkuun! Tuote nimittäin lupaa 24h pysyvyyden ja jopa 93% enemmän pituutta ja 92% tuuheutta lähtötilanteeseen verraten. 

Jos siis haluat tuuheutta ja pituutta, mutta et innostu tekoripsistä, suosittelen lämpimästi testaamaan *Lancome Cils Boosteria. Lykolla on myös tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa kahden Lancôme-tuotteen ostaja saa *lahjaksi tuotteita sisältävän meikkipussukan, josta löytyy myös Effacernes-peiteaine! 


Paras kulmaväri kautta aikojen - Anastasia Bevery Hills Brow Powder


Peitevoiteista ja ripsiväreistä hyppäämmekin lopuksi kulmakarvoihin - asiaan, josta olen kasvoissani erityisen tarkka! Olen joskus avautunut blogissakin siitä, miten olen saanut kulmien meikkaamiseen kulumaan tuhottomasti aikaa yrittäessäni viilata niitä täysin identtiseksi (mahdotonta, tiedän). Kuitenkin sen jälkeen, kun olen löytänyt 
*Anastasia Beverly Hillsin kulmavärin, on tuo rutiini helpottunut huomattavasti. Nopeimmillaan saan tällä kulmavärillä viimeisteltyä kulmat ihan minuutissa tai kahdessa! 

Käytössäni on *Medium Brown -sävyä, jota suositellaan vaaleille, keskivaaleille tai hopeanvärisille kulmakarvoille. Olen kokenut sävyn itselleni täydelliseksi, sillä kulmani ovat luonnostaan aika tummat (ja lisäksi värjään niitä säännöllisesti), joten tämä kulmaväri ei tummenna niitä liikaa, mutta täyttää kulmissa olevat aukot ja tekee niistä tuuheamman näköiset. 

Väriä on helppo lisätä *Ecotoolsin viistopäisellä siveltimellä kulmakarvoihin. Lopputulos on luonnollinen, kun voi käyttää vaaleampaa sävyä kulmien alkupäähän ja loppupään viimeistellä tummemmalla sävyllä. Sain alkujaan tuotteen pr-näytteenä, mutta sen jälkeen olen ostanut tuotetta lisää, koska olen kokenut sen niin erinomaiseksi. Sävyvaihtoehtoja on runsaasti ja ne kaikki löydät Lykolta *täältä. Tuote on äärimmäisen riittoisa ja hinta-laatusuhteeltaan loistava.

Siinä siis muutama luottomeikeistäni! Kaikki löytyvät luonnollisesti Lykon valikoimasta, jossa *tuotemerkit löydät aakkosjärjestyksestä täältä. Valikoimasta löytyy muun muassa *IsaDora, *NYX, *Lumene, paljon *tunnettuja tuoksuja ja myös jonkin verran luonnonkosmetiikkaa. Kaikki alennuksessa olevat kampanjatuotteet löytyvät *täältä.


Alennuskoodi Lykolle - voimassa vain viikon ajan!


Saan myös tarjota teille alennuskoodin, jolla saatte tuntuvan 20% alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista! Koodi on miabeauty ja sillä saa siis alennuksen koko valikoimasta, paitsi kampanjoista ja joulukalentereista. Koodi on voimassa vain reilun viikon eli perjantaihin 15.11.2019 asti. 

Lykon verkkokauppaan pääsee *tästä.


Onko jollain teistä samoja suosikkeja tai kiinnostuitteko jostain tuotteesta? 

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia suosituksia, monta täysin uuttakin tuotetta.
  Lancomen ripsarit on loistavia, mutta korkea hinta saa pidättäytymään ostoksista ellei satu kohdalle joku tosi hyvä tarjous :D

  Idun meikkejä en olekaan koskaan kokeillut. Se olisi sellainen brändi joka kyllä ehdottomasti kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuolla koodilla saa ainakin kivan alen Lancômenkin ripsareista :D Tavarataloissa taitaa Lancômen ripsarien hinnat olla noin 32-35 euron luokkaa, mutta tuolla koodilla hinta tippuu vielä 29,90 eurosta noin 24 euroon, mikä on aika kiva ale! Mä myös tunnustan, että etsin aina hyviä tarjouksia ja käytän mielelläni kaikenmaailman alekuponkeja ja koodeja, vaikka laatukosmetiikasta mielelläni maksankin :)

   Mitä tulee IDUNiin, tuo peitevoide on ainakin sellainen, joka mulla on pysynyt vuodesta toiseen käytössä :) Luomiväreistä muistaakseni tykkäsin myös ja meikkipohjakin on ihan ok, vaikkei ihan TOP-tasoon mun arvostelussa yltänytkään.

   Poista
 2. Idun peiteväri kävi kyllä kiinnostamaan! Ecotoolsilla on ihanat siveltimet, itsellänikin on yksi setti siveltimiä.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ecotoolsin siveltimissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan! Ja IDUNin peiteväriduo on kätevä, kun sopii peitevoiteeksi silmänalusillekin <3

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!