Tuote pr-näyte / postaus sis. *mainoslinkkejä

Osa maailmalta tupsahtavista kauneustrendeistä jää valloittamaan pidemmäksi aikaa - tai jopa pysyviksi. Toivoisin enemmän kuin mitään muuta sheet maskien eli kangasnaamioiden olevan paikkansa vakiinnuttajia, sillä ne ovat superkosteuttajien ehdotonta kärkikastia! Muistan lukemattomia kertoja, kun olen katsellut peilistä nuutunutta naamaani, joka on sillä hetkellä kaivannut kosteutuksen lisäksi muitakin taikakeinoja eläväisyyden palauttamiseksi. Jokaikinen kerta kangasnaamio on tehnyt kaiken vaadittavan ja usein vieläkin enemmän. Ja nyt puhun nimenomaan näistä kolmesta kangasnaamiosta, jotka listasin aiemmin TOP3 Parhaat kangasnaamiot -postaukseen.

Ekologinen, edullinen ja kätevä Hydrapuff

Yksinkertaista, mutta tuloksekasta ihonhoitoa painottava *TwistBe toi jokin aika sitten valikoimaansa *Hydrapuff -kangasnaamiot - paitsi että kyse ei olekaan tavallisesta kangasnaamiosta, kuten nimen perusteella voisi odottaa. Kaunis pahvipaketti nimittäin sisältää 60 kpl pelkkiä kangaspaloja! Tästä tullaankin itse tuotteen ideaan: se toimii kuin kangasnaamio, mutta sen sijaan, että laittaisit rahasi yksittäisiin jopa 10-15 euron kangasnaamioihin, maksatkin alle kympin siitä, että saat moninverroin enemmän kangasnaamioita käyttöösi ja vieläpä mistä tahansa jo olemassaolevasta kasvovedestäsi tai seerumistasi! Ekologista, edullista ja kätevää, vai mitä?
Hydrapuff on kuin pesusieni: se imee itseensä minkä tahansa nestemäisen ihonhoitotuotteen. Kostea kangaspala on helppo asetella kasvoille sen jälkeen, kun siihen on imeyttänyt vaikkapa kasvovettä tai lempiseerumiaan. Sen sijaan, että levittäisi tuotteen käsin tai vanulapun kautta kasvoille, Hydrapuff parantaa hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa jopa 50%! Näin saa siis helposti boostattua omasta kasvovedestäkin vielä vähän tehokkaamman, koska kangaspalan avulla se saa vaikuttaa iholla pidempään ihon imiessä aktiiviaineita itseensä. Voin kertoa, että tulos on jotain aivan muuta kuin käsin taputellessa tai vanun kautta iholle levitettynä! Vanulappu kyllä imee itseensä runsaasti nestettä, mutta sillä ei ole Hydrapuffin tapaan samaa kykyä luovuttaa nestettä takaisin ihoon. Tavallaan vanulappujen kanssa menee siis osa kasvovedestä aina hukkaan. Siksi moni suositteleekin kasvoveden levittämistä käsien kautta kasvoille. Tosin Hydrapuffin kanssa säästää siinäkin aikaa ja vaivaa, kun kaataa kasvovettä ensin Hydrapuff -kangaspalalle, asettaa sen kasvoille ja antaa kankaanpalan hoitaa homman. Kaikenlisäksi kankaanpalan voi vielä heittää käytön jälkeen bioroskien joukkoon, sillä se on täysin biohajoava! 
Superedullisen hinnan, ekologisuutensa ja helppokäyttöisyytensä lisäksi *Hydrapuff on myös kätevä muodoltaan: jokainen kangaspala on nimittäin muotoiltu aaltomaiseksi, minkä vuoksi se asettuu todella hyvin kasvoille. Näitä voisi vähän verrata niihin mustapäälaastareihin, joita useimmat meistä ovat varmasti joskus kokeilleet - tai ainakin kuulleet niistä. Nämä kangaspalat asettuvat siis todella nätisti kosteinakin kasvoille: niin nenälle, otsalle, leukaan kuin kaulaankin. Ja siinä missä yksittäisiä kangasnaamiota ostaessa on aina se riski, ettei naamio sovikaan itselle, Hydrapuffissa sitä ei ole! Jos sinulla on kotona jo tuotteet valmiina, joiden tiedät sopivan omalle ihollesi, ihosi saa niistä vieläkin enemmän irti Hydrapuffin avulla. 
Tässä kohtaa voisi melkein jo taputtaa, koska tässähän on aivan hittituote haastamaan muut markkinoilla olevat kangasnaamiot. Jos saa yhden hinnalla 60 kpl ekologisia ja täydellisesti muotoiltuja kangaslappuja, joilla omaa ihonhoitoaan saa helposti boostattua JO KÄYTÖSSÄÄN olevilla tuotteilla, voisiko valinta helpompi olla? En toki ole luopumassa perinteisistäkään kangasnaamioista, mutta täytyy sanoa, että viime päivinä olen nauttinut siitä, että olen saanut Hydrapuffin avulla käyttää kangasnaamioita useammin kuin vain kerran tai kaksi viikossa. Välillä olen imeyttänyt kankaaseen kosteuttavaa kasvovettä ja toisinaan seerumia. Lappuihin voi imeyttää myös öljyä, mitä tahansa ravinteita iholle haluaakaan "syöttää". Käyttö sujuu myös helpommin, jos kaataa ensin pieneen kulhoon valitsemaansa tuotetta (kasvovettä, seerumia tai öljyä) ja kastaa lappuset kulhoon, antaen niiden imeä hoitotuotetta itseensä. Lappusia voi myös halkaista, kuten olen itsekin tehnyt, jolloin niillä saa helposti verhoiltua vaikka koko kasvot alue alueelta. Ja kuka sanoi, että koko kasvoille tarvitsee laittaa samaa tuotetta?

Hydrapuff -kangasnaamioita saa tällä hetkellä ainoastaan *TwistBen valikoimasta täältä. Hinta monikäyttöiselle tuotteelle, joka sisältää 60kpl kangasnaamioita, on melkeinpä naurettavan edullinen: alle kymmenen euroa. 


Onko siellä yhtä innokkaita kangasnaamioiden käyttäjiä? Oletteko jo kuulleet Hydrapuffista?


4 kommenttia:

 1. Kangasnaamiot on minun suosikkeja, jotenkin ne aina kosteuttaa ihoni parhaiten. Kivaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kangasnaamiot on NIIN superhoitoa iholle! Ja tämä on älyttömän kätevä keksintö!

   Ihanaa alkanutta viikkoa ja kiitos kommentista! <3

   Poista
 2. Enpäs ollut kuullut! Oli jo aikakin tällaisen tuotteen tulla markkinoille! Kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, siis miten tällaista ei ole keksitty aiemmin! <3 Riittoisa, edullinen, supertoimiva ja vielä ekologinenkin!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!