KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BERRICHI SKINCARE


Yllättävän monella on vaikea hahmottaa sitä, millainen olisi "täydellinen" kasvovoide, "täydellinen" kumppani tai vaikka "täydellinen" työpaikka ennen kuin sellainen tulee vastaan. Esimerkiksi kumppanin kohdalla olen kuullut monen toteavan, että sen vain tietää, kun se osuu kohdalle ja klikkaa "täydellisesti". 

Vaikka kirjaimellisesti täydellistä on turha metsästää, on sana osuva kuvaamaan sitä, mitä itselleen pitää parhaana - tavallaan täydellisenä siis. Jokaiselle meistä on olemassa täydellinen työpaikka tai täydellinen kumppani, joka tuntuu täydellisesti itselle sopivalta. Yhtä lailla on olemassa kasvovoide, joka käyttäytyy täydellisesti juuri omalla iholla. Niin täydellisesti, ettei enää muuta haluaisikaan, koska se, mitä sillä hetkellä on, riittää. Se on täydellistä itselle.
Jos joku olisi kysynyt minulta muutama kuukausi sitten, mikä on mielestäni täydellinen käsivoide, en olisi osannut vastata. Blogissani on vilahtanut aika ajoin jos jonkinlaisia käsivoiteita, jotka ovat tuntuneet hyvältä, mutta mikään niistä ei ole tuntunut täydelliseltä. Totta puhuen en ole edes ajatellut, että täydellistä käsivoidetta on olemassa. Vasta sellaista kokeiltuani tajusin, että tässä se on. Tämä on täydellinen käsivoide.
Vaikka pidänkin käsiäni arvokkaina, en ole koskaan satsannut huikean hintaisiin käsivoiteisiin. Keskimääräinen satsaus on minulla ollut 5-10 euroa per tuubi, ja myönnän, että toisinaan käsille on tullut leviteltyä mitä sattuu. Se nolottaa, koska totuus on, että kädet ansaitsevat enemmän. Ne joutuvat lujille päivittäin, koska käsiä tarvitaan lähes kaikkeen. Kaulan ohella kädet ovat myös se alue, joka kertoo naisen todellisen iän. Joten jos "jo" kolmekympin ylitettyäni olen asian suhteen retuperällä, ei 10 tai 20 vuoden päästä enää naurata tippaakaan. 
Viikonloppureissun Gdanskiin tein pelkkien käsimatkatavaroiden turvin. Arvaatteko mistä luovuin ensimmäisenä, kun yritin saada nesteitä mahtumaan siihen pieneen 1 litran pussukkaan? Käsivoiteesta. Ajattelin, että käsille voin levittää melkein ihan mitä tahansa. Hotellista löytyisi varmasti jokin voide, joka kelpaisi siihen hommaan. Turha uhrata pienestä litran pussista tilaa niinkin "turhalle" asialle kuin käsivoide. 

Kuitenkin kolmen päivän ajan kärsin reissussa eniten kuivista käsistäni. Ne olivat oikein hilseilevän kuivat. Niin kuivat, että se tuntui inhottavalta. Minne tahansa meninkin, käytin käsiäni. Huomasin siis joka hetki, että kädet ovat rutikuivat ja kaipaisivat voidetta. Hotellin vartalovoide ei todellakaan tehnyt tehtäväänsä. 

Täydelliseksi hiottu käsivoide on virolaista luonnonkosmetiikkaa 

Kun ensi kertaa hieroin käsiini Berrichin käsivoidetta, se oli oudolla tavalla pysäyttävä hetki, sillä en ole koskaan odottanut käsivoiteilta ihmeitä. Olin saanut voiteen Berrichiltä testiin hieman odotettua myöhemmin sillä selityksellä, että "täydellisen käsivoiteen valmistusprosessi oli vienyt odotettua kauemmin". Tuolloin en vielä kiinnittänyt sanavalintaan "täydellinen" sen enempää huomiota, sillä toki moni kosmetiikkabrändi pyrkii hiomaan tuotteistaan parhaita mahdollisia ennen niiden tuomista markkinoille. Huomasin kuitenkin jo heti ensimmäisellä kerralla voidetta kokeillessani, että siitä jäi täysin erilainen tunne käsille kuin mitä olin aiemmin käsivoiteiden saralla kokenut.

Berrichille ominainen oranssi pakkaus ja vaatimaton tuubi ei turhia pröystäile. Vaikka ulkoisen olemuksen perusteella ei varmasti monikaan osaisi odottaa mitään sen ihmeellisempää kuin perinteistä käsivoidetta, on sisältö jotain aivan muuta kuin perinteistä: Oranssin värinen voide katoaa käsiin sekunneissa, mutta saa kädet tuntumaan siltä kuin niihin olisi vedetty näkymättömät silkkihansikkaat. Ei tahmeutta, ei tarttuvaisuutta, vain silkin sileä tunne, joka ei kuitenkaan muistuta mitään perinteistä nopeasti imeytyvää käsivoidetta. 
Nimitin jo heinäkuussa Berrichin poikkeuksellisen tehokkaaksi luonnonkosmetiikkasarjaksi (postaus täällä). Kerroin tuotteiden antavan taatusti rahoille vastinetta ja yllättävän paitsi tehollaan, myös loistavalla hinta-laatusuhteellaan. Sarjan 39 euron yövoiteen nimitin yhdeksi kaikkein aikojen parhaimmista yövoiteista ja sisällyttäisin sen edelleen TOP5 parhaan joukkoon kautta aikojen. Voide onnistui uudistamaan ihoa silminnähden alle kahdessa viikossa ja parantamaan siinä ajassa jopa kaksi syvempää puristeluarpea. Sarja on siinä mielessä loistava, että se soveltuu paitsi kuivalle ja ikääntyvälle iholle, myös epäpuhtauksista, ihoärsytyksistä tai jopa psoriasis-oireista kärsivälle - todellakin kaikille ihotyypeille siis!

Käsivoide on sarjan uusin tulokas, joka lievittää paitsi karheutta ja hilseilyä, boostaa myös kollageenintuotantoa ja vähentää ihon pigmenttiläiskiä. Yhtä lailla kuin Berrichin muutkin tuotteet, myös se hoitaa ihoa luonnonmukaisin raaka-ainein ilman parabeeneja, silikoneja sekä synteettisiä tuoksu-, säilöntä- tai väriaineita. Voiteen oranssi värikin tulee siis täysin raaka-aineista. Ja kuten jo aiemmassa postauksessa totesin, Berrichin tuotteissa ei ole juurikaan tuoksua. Tämäkään voide ei oikeastaan tuoksu miltään, eikä siis taatusti ärsytä migreenistä kärsiviä (kuten itseäni) tai muuten tuoksuherkkiä. Itse kartan vahvasti parfymoituja käsivoiteita viimeiseen asti. 

Berrichin tuotteiden pääraaka-aineina toimivat astaksantiini ja fursellaraani, jotka ovat levästä peräisin olevia voimakkaita luonnon antioksidantteja. Aasialaiset ovat tukeutuneet levään ihonhoidossa jo vuosikausia, sillä levät edistävät tehokkaasti ihosolujen uudistumista ja ihon terveyttä sekä tukevat ihon luonnollista toimintakykyä ja vastustuskykyä ulkoisia stressitekijöitä vastaan. Ravinteikkaiden, vitamiini- ja mineraalipitoisten levien lisäksi Berrichi luottaa luonnonmukaisiin öljyihin, jotka olivat jo muinaisten egyptiläisten hehkuvan ihon salaisuus. Kun nämä kaksi yhdistää, saa aikaan jotain poikkeuksellisen tehokasta. Berrichi onkin ehdottomasti yksi luonnonkosmetiikan helmistä. 

Jos siis etsit ravitsevaa, nopeasti imeytyvää käsivoidetta, joka suojaa kädet näkymättömin silkkihansikkain ja arvokkain aineosin, se on tässä! Parempaa on vaikeaa löytää, sillä tuote on sanalla sanoen täydellinen.

Riittoisa 75ml Innogreenin putkiloon pakattu käsivoide on saatavilla hintaan 24 euroa. Berrichin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä 6 tuotetta, joita saa helposti tilattua Berrichin suomenkielisestä verkkokaupasta. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja allergikoille sopivia. Sarjan taustoista voi lukea lisää täältä tai aiemmasta postauksestani 


Oletteko te löytäneet elämäänne täydellisen käsivoiteen - tai sen "täydellisen" puolison, työpaikan tai kasvovoiteen? Entä onko jollekin teistä Berrichi jo tuttu? 2 kommenttia:

 1. Tätä käsivoidetta en ole kokeillut, mutta kuulostaa kiinnostavalta! Oma suosikkini on The Body Shopin Hamppu -käsivoide tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, olen itse ihan rakastunut siihen tunteeseen, jonka tämä jättää käsiin :)

   Kiitos kommentistasi ja kivaa alkanutta viikkoa!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!