KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BIODELLY


POSTAUS SIS. *MAINOSLINKKEJÄ

Kun muutamia vuosia sitten aloin kääntää kelkkaani luonnonkosmetiikan suuntaan, Biodelly oli se ensimmäinen *luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jonne keskitin ostokseni. Oli aina helppo tilata tuotteet saman katon alta ja palvelu pelasi joka kerta. Vaikka tätä nykyä tilailen parista muustakin verkkokaupasta luonnonkosmetiikkaa, tulee Biodellyllä aina olemaan vähän sellainen erityinen paikka sydämessäni. Sillä jos oikein muistelen, tein Biodellyltä ensimmäisen tilaukseni jo vuonna 2013, jolloin myös blogini alkoi päivittyä säännöllisesti viikottain. Samaisena vuonna aloitin myös yhteistyön Biodellyn kanssa, joten Biodelly oli siis ensimmäisiä yhteistyökumppaneitani, joita tulen aina muistelemaan lämmöllä.




Se kliseinen sanonta "miten nopeasti vuodet kuluvatkaan" konkretisoituu aina, kun joku täyttää vuosia. Tällä kertaa synttärisankarina on Biodelly, joka täyttää pyöreät 10 vuotta! Kun minua kysyttiin synttärihumuun blogin puolella mukaan, halusin tottakai osallistua listaamalla omia suosikkejani valikoimasta. Kannustankin vierailemaan ihanan *Biodellyn uudistuneessa verkkokaupassa, sillä juhlahumu näkyy myös verkkokaupan puolella, jossa koko valikoima on -20% perjantaista keskiviikkoon! Tässä postauksessa vinkkaan neljästä luonnonkosmetiikan supertuotteesta, jotka kaikki erottuvat luonnonkosmetiikan massasta paitsi tehonsa vuoksi, myös erilaisuutensa ansiosta.

Antibakteerinen, näppylöitä vastaan taisteleva Aura Manuka Mask

Uusiseelantilainen Antipodes tunnetaan erityisen korkeista aktiiviaine- ja luomupitoisuuksistaan. Pureuduin tämän tieteellisesti tutkitun luonnonkosmetiikkasarjan maailmaan jo viime vuoden keväällä, kun Antipodes oli juuri tullut Suomeen. Jo tuolloin nostin sarjan seerumit valioluokkana esille ja kerroin niiden lisäksi suosikeikseni nousseen tehokkaan Manuka-hunajaa hyödyntävän naamion sekä silmänympärysvoiteen. Ei siis yllätys, että juuri noiden kahden tuotteen olemassaolosta haluan tässäkin postauksessa muistuttaa ja kannustaa tutustumaan.




*Aura Manuka Mask, tuo lempeästi aidolta mandariinilta ja vaniljan vivahteiselta tuoksuva naamio on varsinainen ihmeidentekijä etenkin pintakuivalle sekaiholle, joka kärsii satunnaisista epäpuhtauksista. Naamio lupaa iholle niin nuorekkuutta, raikkautta kuin kirkkauttakin ja täyttää kaikki lupaukset kiitettävästi. Manuka-maski toimii paitsi epäpuhtauksia ennaltaehkäisevänä hoitona, myös jo pintaan nousseille näppylöille, sillä sitä voi käyttää myös paikallishoitona tarpeen vaatiessa.

Uusiseelantilaisena ihmeenä tunnettuna Manuka ei ole aivan tavallista hunajaa, vaan on saanut ihme-leimansa siitä syystä, että se on nähty ihonhoidossakin parantavan aknea ja psoriasista sekä nopeuttavan haavojen ja tulehdusten paranemista. Antipodesin Aura Manuka Maskissa arvokas Manuka-hunaja löytyykin raaka-ainelistasta heti toisena, joten tässä tuotteessa sitä todella on enemmän kuin nimeksi. Vahvuudeltaan hunaja on 20+, kun vahvuus voi olla 5+ - 30+. Mitä isompi luku, sitä voimakkaampi on hunajan hoitava vaikutus. Ei siis ihme, että huomaan joka ainoa kerta tämän naamion rauhoittavan vaikutuksen jo vartin vaikutusajan jälkeen - varsinkin silloin, kun ihossa on epäpuhdas kausi meneillään.

Manuka-hunajan lisäksi naamiosta löytyy myös avokadoöljyä, viinirypäleensiemenuutetta sekä porkkanaöljyä. Tuubi on riittoisa 75ml, mikä on tavanomaista naamiopurkin kokoa jopa puolet isompi. Aura Manuka Maskin hinta on 34,90 euroa ja sen löytää *Biodellystä täältä.



Yksi parhaista silmänympärysvoiteista kautta aikojen

Toinen Antipodesin ehdottomista kultakimpaleista on sarjan *silmänympärysvoide. Siinä missä Manuka-naamion koko on puolet suurempi kuin normaalin 50ml naamiopurkin, on tämä silmänympärysvoide jopa tuplakokoa tavanomaiseen 15ml verrattuna! Voide on tuoksuton ja vegaaninen sekä aikamoinen C-vitamiinipommi. Koostumus ansaitsee erityiset aplodit siksi, että vaikka se on täyteläistä, onnistuu se silti samanaikaisesti olemaan kummallisen kevyttä ja nopeasti imeytyvää iholla. Kaiken lisäksi voide tuntuu iholla vielä hieman vilvoittavaltakin! Kiwi Seed Oil Eye Cream on siis myös turvotuksesta kärsivälle todella toimiva valinta.

Itse rakastuin aikoinaan voiteessa siihen, että tuotteen vaikutukset voi oikeasti havaita iholla nopeasti. Se kun ei kaikkien tuotteiden kohdalla todellakaan ole mikään päivänselvä juttu. Toisten kanssa voi joutua odottelemaan viikkokausia. Myönnän, että sellaisten tuotteiden kanssa luovutan usein aika nopeasti. Haluaisin nähdä ja tuntea jo ensimmäisten päivien aikana edes jollain tapaa, että tuote oikeasti tehoaa ja toimii. Siksihän kosmetiikasta maksetaan, jotta sillä saa tuloksia.

*Kiwi Seed Oil -silmänympärysvoiteen vaikutuksen onneksi tuntee ja huomaa jo ensimmäisinä päivinä ja vaikutukset senkun paranevat päivien ja käytön myötä. Voide on todellinen kirkastaja jo pelkästään runsaan C-vitamiinimäärän ansiosta. Kollageenintuotantoa boostava avokadoöljy on INCI-listassa toisena, ja pohjalta löytyy myös Antipodesille ominaista Vinanza-viinirypäleen siemenuutetta, joka on sy-iholle kunnon kiinteyttäjä! Hintaa voiteella on 38,90 euroa, mutta se on tosiaan tuplakoko eli periaatteessa niinkin edullinen kuin 19,45 euroa.



Edullinen ja toimiva hyaluronihapposeerumi

Amerikkalaisesta *Lué by Jean Seo -sarjasta kirjoitin blogissa jo vuosi sitten. Se on ollut yksi Biodellyn ylpeyksistä, sillä sarja oli aikoinaan saatavilla ensin vain Biodellyssä. Nykyään sitä saa myös House of Organicilta. Sarjan perustaja Jean Seo perusti Beverly Hillsin ensimmäisen eco-chic -luonnonkosmetiikkaputiikin vuonna 2007 ja alkoi sittemmin valmistaa myös omaa luonnonkosmetiikkaa, josta Lué-sarja sai alkunsa. Kaikki tuotteista on suunniteltu tasapainottamaan rasvoittuvuuteen taipuvaista ihoa, oli sitten minkäikäinen tahansa. Tuotteet eivät kuitenkaan ole sitä perinteistä epäpuhtaan ihon kategoriaa, jossa iho-ongelmat käsitellään voimakkailla aineosilla, vaan näissä tuotteissa on jujuna lempeys ja yksinkertaisuus. 

Sarjan tunnetuimpia tuotteita on runsaasti hyaluronihappoa pursuava seerumi, johon ihastuin jo vuosi sitten. *Balance-seerumi sisältää vain neljää aineosaa vain puhdistettua vettä ja hyaluronihappoa sekä Sodium Benzoate (=natriumbentsoaatti) ja Potassium Sorbatea, joka toimii säilöntäaineena. Hyaluronihapon täyteläistäviä ja syväkosteuttavia vaikutuksia halajavien kannattaa siis ehdottomasti pitää mielessä tämä huippuedullinen seerumi, joka sisältää hyaluronihappoa jopa 300mg per pullo! Geelimäinen tuote on nopeasti imeytyvää ja sopii loistavasti myös kuivalle ja normaalille iholle. Seerumi onkin kerännyt Biodellyssä loistavat arvostelut. Hintaa tuotteella on normaalistikin vaivaiset 18,90 euroa, ja nyt synttärihulinan myötä seerumille jää kassalla vain noin 15 euroa! Sarja on 100% luonnonmukainen ja seerumi lisäksi täysin vegaaninen. Tuote löytyy *täältä.



Hyaluronihappoa pursuava kasvovesi 

Hyaluronihappoa pursuavasta seerumista voidaankin hypätä kasvoveteen, jota kutsutaan monessa verkkokaupassa oikeaksi hyaluronihappopommiksi jo pelkästään nimessä olevan MEGA -etuliitteen ansiosta. 100% luonnollinen ja vegaaninen kasvovesisuihke on englantilaisen BYBI:n, joka tunnetaan ihanan pirteistä ja värikkäistä purkeistaan, mutta myös edullisista ja toimivista tuotteistaan. Olenkin kirjoittanut sarjan tuotteista blogissa jo useampaan otteeseen, esimerkiksi täällä, täällä ja täällä. BYBI on siis tuttu minulle jo vuodesta 2017, jolloin sarja saapui Suomeen. 

*Mega Mist kuuluu jo pelkästään raaka-ainelistan perusteella kasvovesien eliittiin: se pohjautuu ruusuveteen ja toisin kuin voisi luulla, vesi ei tule raaka-ainelistassa toisena - eikä edes kolmantena tai neljäntenä. Ruusuveden jälkeen listassa koreilee appelsiininkukkavesi, jonka erottaa myös kasvoveden tuoksussa. Joukosta löytyy niin ikään granaattiomenaa ja merilevää, joista jälkimmäinen tarjoilee iholle mineraalit ja antioksidantit. 




*BYBI:n Mega Mist toimii jokaisella ihotyypillä ja myös nuoren iholla, mutta on erityisen hyvä kuivalle ja ikääntyvälle iholle hoitavuudensa ansiosta. Suihke on sen tason kosteusboosti, että itselläni se menee kotitoimistopäivinä ihan sellaisenaakin, jolloin annan ihon vain olla ja hengittää. Voisi melkein sanoa, että useampana kerroksena suihke menee mainiosti myös hoitonesteen ja seerumin asemasta. Tähän päälle riittäisi siis mainiosti taputeltuna voide tai öljy, ja iho kiittää! 

Lasipullossa oleva *Mega Mist kustantaa 29,90 euroa. Synttärialennuksen jälkeen pullolle jää hintaa noin 24 euroa. BYBI:n koko valikoimaa pääsee tutkailemaan *Biodellyssä täällä. Muita BYBI-vinkkejä voi kurkata aiemmasta postauksestani. Sarjasta nimittäin löytyy myös loistavat ja edulliset *boosterit, jotka ovat alle kahdenkympin luokkaa! Nyt koko valikoima on tosiaan -20% synttärihulinoiden ajan.


Vielä kerran:

Onnea Biodelly 10 vuotta! 


~~~

Mitkä ovat teidän suosikkiverkkokauppojanne? 
Tykkättekö tilata kaikki tuotteet "saman katon alta"?














4 kommenttia:

  1. Olipa kiintoisia tuotteita ja tuli taas paljon uutta infoa. Ihania kuvia muuten 😍

    Bybi on kyllä sellainen brändi että oksat pois. Tuotteet on niin huippu laadukkaita ja vitsi miten nättejä nuo pullotkin on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Ansku! Aina yhtä ihanaa kuulla kuvista palautetta <3

      Ja joo, BYBI on kyllä harvinaisen tehokas luonnonkosmetiikkasarja vielä noin edulliseksi sarjaksi! Pullotkin oikeita väripilkkuja :)

      Poista
  2. Mielenkiintoinen postaus! Antipodes kiinnostaa kyllä aivan super paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :)

      Jos pitäisi Antipodesilta suositella vain yhtä tuotetta, niin tuo sy-voide ihan ehdottomasti! Se on yksi kaikkien aikojen parhaista sy-voiteista ja tulossa mulla vielä erilliseen TOP-listaukseen :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!