Kaupallinen yhteistyö - Antipodes / *mainoslinkit merkitty

Suosikkiaiheisiini blogin puolella kuuluu ehdottomasti uusista sarjoista kirjoittaminen ja niihin tutustuminen. Luonnonkosmetiikan osalta ihonhoito jaksaa edelleen kiinnostaa eniten ja onkin aina yhtä mahtavaa huomata, miten luonnonkosmetiikka vahvistaa asemaansa ja pystyy tarjoamaan yhä parempia tuloksia.

Kun kuulin muutama viikko sitten uudesta luonnonkosmetiikkasarjasta nimeltä Antipodes, kiinnotukseni heräsi heti. Se kasvoi valtavaksi innostukseksi, kun lueskelin sarjasta lisää ja näin ihastuttavat purkit. Olen testannut paljon englantilaista, jenkkiläistä, saksalaista ja ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, ja etenkin jälkimmäisin maa tuntuu tuottavan mitä laadukkaimpia sarjoja jatkuvasti. Antipodes tulee kuitenkin aivan jostain muualta, nimittäin Uudesta-Seelannista. Maasta, jonka luonto on pysynyt puhtaana ja hyvinvoivana, koska se sijaitsee kaukana maailman ruuhkaisimmista alueista. Uusi-Seelanti ja sen luonto toimivatkin inspiraation lähteenä koko brändille. Raaka-aineissa hyödynnetään maan ainutlaatuisia luonnonrikkauksia ja superhedelmiä. Vastaavanlaisiin raaka-ainelistoihin ei siis todellakaan törmää heti seuraavan brändin kohdalla. 

Antipodes ei kuitenkaan ole pelkästään sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vaikka brändiltä löytyy kaksi sertifikaattia takaamaan sen, että 100% raaka-aineista ovat luonnollisia. Luomulukematkin ovat jopa 70-95%, joka on poikkeuksellisen korkea. Tuotteilla on myös Iso-Britannian Vegetarian Society -tunnustus, joka takaa, ettei mitään tuotteita tai yksittäisiä aineosia ole testattu eläimillä tai tuotettu eläinperäisesti. Lisäksi tuotteet pakataan ympäristöystävällisesti; niissä käytetään kierrätettävää lasia ja alumiinia sekä kasvimustetta ja biohajoavia pahvipakkauksia uusiutuvista metsistä. 

Ainutlaatuisten raaka-aineiden lisäksi sarja erottuu silläkin, että se on tieteellistä luonnonkosmetiikkaa. Tuotteen teho siis tutkitaan ja todistetaan aina tieteen keinoin. Brändi tutkii kasvien ikiaikaisia salaisuuksia ja niiden hyödyntämistä ihonhoidossa tieteellisin in-vitro -laboratoriokokein, jotta niiden vaikutus nähdään kollageenin ja elastaanin tuotantoon ihmisen fibroblastisoluissa. Kaikkien Antipodes-tuotteiden teho on siis tieteellisesti todistettavissa, ja itse asiassa juuri tulokset ovat yllättäneet minutkin parin kuukauden testijakson aikana.





Puhdistusmaitona tämä erottuu ylellisyydellään. Älykkäästi formuloitu koostumus on hiottu täydellisen kermaiseksi, olematta kuitenkaan liian raskas tai sen jättämättä ihoa nihkeäksi. Nimensä mukaisesti tuotetta kuvaillaankin "vastauksena rukouksiin" täydellisen putsarin puolesta! Tuote lupaa kirkastaa ihoa ja viedä epäpuhtaukset mennessään uusiseelantilaisten kasviuutteiden avulla. Limen ja patsulin kasviperäinen tuoksu on mieltä kohottava, ja puhdistusmaitoa on ilo käyttää, koska se antaa kokonaisvaltaisemman elämyksen puhdistusrutiineihin. Tällä lähtee iholta vaivattomasti meikki ja päivän pölyt. Iho jää sileäksi, raikkaaksi ja puhtaaksi. Ostaisin ehdottomasti uudelleen!

Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit, sopii myös vegaaneille

Hinta 34,90 euroa


Antioksidanttirikas kasvovesi pohjautuu jopa 15 000 vuotta vanhan Waiweran arteesiseen, mineraalirikkaaseen lähdeveteen, joka pulppuaa syvältä Uuden Seelannen maaperästä. Maantieto ei ollut vahvuuksiani koulussa, joten myönnän, että googlasin sanan "arteesinen". Googlen mukaan arteesinen lähde syntyy, kun paineen alainen pohjavesi pulpahtaa pinnalle omalla paineellaan. Arteesisen lähdeveden jälkeen toisena inci-listassa koreilee Aloe vera, joka yhdessä rohtosalkoruusun kanssa rauhoittaa ihoärsytyksiä ja stressaantunutta ihoa. Kasvovesi on 100% luonnollista alkuperää ja jopa 77% luomua. Tuoksu on hyvin mieto, hieman ruusuinen. Kasvoilla tämä tuntuu kosteuttavalta ja jopa hieman kuplivalta. Pisteet hoitavuudesta ja ärtyneen stressi-ihon rauhoittamisesta!

Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit, myös herkkä, epäpuhdas ja ärtynyt iho. Vegaaninen.
Hinta 36,90 euroa. 




Nyt päästinkin lempiaiheeseeni, sillä seerumit ovat Antipodesilla aivan valioluokkaa! Tämä ihoa täyteläistävä kosteusseerumi pumppaa ihoon kosteutta roppakaupalla ja tuo hehkua jo muutamassa sekunnissa. Raaka-aineista on ehdottomasti nostettava esiin Vinanza-viinirypäle, joka toimii mullistava antioksidanttiuutteena, tuoden ihoon kiinteyttä ja parantaen elastisuutta. Viinirypäleen siemenuutteen potentiaalia ei ole vielä kovin moni kosmetiikkabrändi ehkä tajunnutkaan, mutta sillä sanotaan olevan monenlaisia anti-age-vaikutuksia ja tuntuva teho. Makeahko tuoksu tulee ruususta ja kardemummasta. Myös tässä on hyödynnetty Waiweran arteesista lähdevettä sekä Mamaku mustasaniaisen uutetta, joka tunnetaan bioaktiivisina uusiseelantilaisena kasvina. Aivan ihana, tehokas kosteusseerumi, joka tekee mitä lupaa! 

Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille, erityisesti janoiselle ja kosteusköyhälle iholle.
Vegaaninen. Hinta 45,90 euroa.




*Aura Manuka Honey Mask - kasvonaamio

Siinä missä Antipodesin seerumit tekivät syvän vaikutuksen, myös tämä manuka-hunajan supervoimia hyödyntävä naamio on onnistunut voittamaan minut puolelleen. Maski tuoksuu lempeän vaniljaiselta ja mandariiniselta, on koostumukseltaan täyteläinen ja pitää huolta niin ihon syväkosteutuksesta kuin epäpuhtauksien kukistamisesta. Manuka-hunaja tunnetaan lukuisista terveysvaikutuksistaan ja naamion kautta se lupaa iholle nuorekkaamman, raikkaan ja kirkkaan ilmeen. Vartin vaikutusaika riittää tuomaan iholle hyvinvoivan hehkun ja tuntuvan pehmeyden. Naamiota voi käyttää myös paikallisesti epäpuhtauksiin, jos näppy uhkaa iskeä pintaan tai on jo noussut iholle. 

Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit, erityisesti epäpuhtauksiin taipuvainen iho.
Hinta 34,90 euroa, 75ml.




Tämä kirkastava seerumi on sarjan ylivoimainen ykkönen! Koostumus pursuaa uusiselaantilaisia superhedelmiä, kuten boysenmarjaa, mustaherukkaa, kiiviä sekä aikaisemmin mainittua Vinanza-viinirypälettä, jotka sisältävät korkeimpia pitoisuuksia juuri niitä ikääntymistä ehkäiseviä antioksidantteja. Väriltään seerumi on tumman ruskeahkoa ja tuoksu mustaherukkainen. 100% luonnollista alkuperää olevan seerumin luomupitoisuus on niinkin äimistyttävä kuin 95%. Olen aivan rakastunut tähän seerumiin, sillä tämä on onnistunut haalentamaan viimeisiäkin jäljellä olevia puristeluarpia iholta ja tekemään ihon sävystä niin paljon tasaisemman. Olisin todellakin valmis paraatiin, jossa tätä seerumia ylistettäisiin. Ei varmaan tarvitse edes kysyä, tulenko hankkimaan tätä uuden pullollisen...


Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit, erityisesti rasvoittuva iho.
Sopii vegaaneille. Hinta 59,90 euroa.


Tätä kasvoöljyä pääsin kokeilemaan pienemmässä 10ml matkakoossa. Öljyt ovat muutenkin niin riittoisia, että pienelläkin pullolla pärjää pitkän aikaa, vaikka ei öljyn normaalihintakaan päätä huimaa. Ravitseva öljy boostaa kollageenin tuotantoa ja sisältää ruusunmarjaöljyä, joka tunnetaan tehokkaista pigmenttiläiskiä, arpia ja ryppyjä hälventävistä vaikutuksistaan. Öljy hellii ihoa myös avokadoöljyn, jojoban ja macadamiaöljyn vaikutuksin, parantaen myös epäpuhtauksia. Kasviperäinen tuoksu tulee jasmiinista ja makeasta appelsiinista. 

Ihotyyppi: Kaikki ihotyypit, mutta etenkin kuiva ja sekaiho.

Sopii vegaaneille. Hinta 29,90 euroa.






Olen aina ollut erityisen tarkka silmänympärysvoiteista. Itselleni yksi haasteellisimmista asioista ihonhoidossa on löytää se saumattomasti toimiva sy-voide, joka toimii täydellisesti meikin alla ja häivyttää tummuutta väsyneiltä silmänalusilta täyttäen samalla pienoiset juonteet. Antipodesin Kiwi-silmänympärysvoide kerää kuitekin sellaiset aplodit, ettei tosikaan. Koostumus on jännä, koska se on täyteläinen, mutta silti niin ihastuttavan kevyt ja hyvin imeytyvä. Kiivin ansiosta tässä on runsaasti C-vitamiinia, mikä osaltaan varmasti vaikuttaa siihen, että voide kirkastaa silmänalusia näkyvästi. Avokadoöljy hoitaa kollageenin tuotannon boostauksen ja jälleen kerran Vinanza-viinirypäle kiinteyttää ihoa sarjan kuuluisana antioksidanttiuutteena. Voide sattuu muuten olemaan myös tuplakokoinen tavalliseen 15ml silmänympärysvoiteeseen verrattuna, eli siihen nähden hinta on varsin edullinen näin toimivaksi voiteeksi. Siispä kyllä kiitos, käyttöön jää tämäkin! 

Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille, erityisesti sekaiholle.
Sopii vegaaneille. Hinta 41,90 euroa, koko 30ml. Hajusteeton tuote.



~~~

Antipodes-jälleenmyyjät: 
Ruohonjuuri sekä *House of Organic, jolta löytyy kaikkein laajin valikoima tuotteita.

~~~


Miltäs uusi tulokas Antipodes teistä vaikuttaa? Mitä mieltä olette tuotteiden ulkoasusta? 
Entä herättikö joku tuote jo kiinnostuksen?











13 kommenttia:

  1. Antipodesta minäkin katselin sillä silmällä vasta äskettäin. Etenkin tuo kirkastava seerumi kuulostais ihan mun jutulta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Worship Antioxidant Serum on kyllä niiiiiin huippu, ettei melkein sanat riitä kuvailemaan! <3

      Poista
  2. Antipodes on tuttu joidenkin uusiseelantilaisten kauneustubettajien kanavilta ja vaikuttaa sen perusteella todella erinomaiselta merkiltä. En ole kuitenkaan itse viitsinyt ruveta tuotteita tilailemaan ulkomailta, joten todella kiva, että niitä saa nyt Suomesta. Manuka Honey naamioita on ainakin kovasti kehuttu, mutta en ole ihan kohderyhmää, koska ei ole epäpuhtauksien kanssa ongelmia.
    Täytyypä kurkata Ekovistan sivuille:) Kiitos kattavasta informaatiosta:) Kivaa viikkoa, Mia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että postaus oli mieleinen ja sopivan kattava! <3 Tästä sarjasta olisi riittänyt enemmänkin kerrottavaa, mutta yritin pysytellä tärkeimmissä, ettei postaus venyisi aivan älyttömän pitkäksi :D Antipodes on ollut kyllä tosi positiivinen yllätys, aivan huipputehokkaita tuotteita! Mutta onhan raaka-aineetkin omaa luokkaansa, ei löydy joka sarjalta samanlaisia :) Ja se, että luomuprosentitkin on noin korkeat, on todella huikea juttu!

      Kiitos samoin; kivaa viikkoa, Sari! <3

      Poista
  3. No voi terve! Tää koko sarja kuulostaa aivan yli mahtavalta! Ihan hengästyin, kun luin sun tekstiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nyt hengität syvään ja juot lasin vettä! :D Mut joo, Antipodes on kyllä aivan omaa luokkaansa! Ihan mahtavaa, kun raaka-aineet on niin erilaisia. Todellakin tervetullut Suomeen tällainen tulokas!!! Aion kahlata loputkin tuotteista jossain vaiheessa läpi. Pakko :D

      Poista
  4. Tuttu sarja Beauty Baysta, josta päädyin tilaamaan sarjan irtopuuterin. Ihonhoitotuotteisiin en ole vielä tutustunut, tosin melkein tilasin tuon sy-voiteen, joka vaikuttaa kyllä todella loistavalta tuotteelta (kuten muutkin esittelemäsi). Tuon sy-voiteen nyt voisi ensimmäisenä laittaa ostoslistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, en tiennyt, että sarjalla on meikkejäkin! Täytyypä käydä Beauty Baylla seikkailemassa ja katsomassa valikoimaa tarkemmin :) Muuten Antipodes on kyllä tehnyt tosi suuren vaikutuksen muhun! Ja tuo silmänympärysvoide on ehdottomasti yksi omista suosikeista seerumien lisäksi :)

      PS. Kiva kun jätit kommentin!

      Poista
  5. Mulle ihan uusi sarja, vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos halajaa tehokasta luonnonkosmetiikkaa, suosittelen todella tutustumaan Antipodesiin :)

      Poista
  6. Herätti kyllä mielenkiinnon! Tuotteet kuulostaa toimivilta ja ylellisiltä :)

    x Charlotta Eve

    VastaaPoista
  7. Miten mulla oli sellanen käsitys et tän merkin tuotteet ois huomattavasti tyyriimpiä? Tuo sy-voide ja naamio vaikuttaa IHANILTA! ♡_♡

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!